inşallah kullanılan bişey vardır nefes alamıyorum çok kötüyüm Çok üzgünüm çoook
kızlar yaaaaaaaaaaa benim crinone fel kıprkızı kırmızı kanlı çıktı peçeteyedea z kan geldi jel kullandım oda şimdi kırmızı çıktı az kanamam var galiba korkuyorum moralim çok bozuldu ne yapsam
kızlar bugün meleğimi görmeye gidicem o yüzden erken kalktım daha doğrusu hiç uyumadım desem yeridir dualarınız bekliorum bi aksilik yoktur inşallah
kızlar bugün meleğimi görmeye gidicem o yüzden erken kalktım daha doğrusu hiç uyumadım desem yeridir dualarınız bekliorum bi aksilik yoktur inşallah
kızlar benim kullandığım jel iki sabahtır çok fazla miktarda dışarı çıkıyor. biraz da pembemsi. arayıp sorsammı ki ?
Bu gün bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür.inanılmaz bir duygu.allahım inşallah bu duyguyu herkeze tattırır.
Bu gün bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür.inanılmaz bir duygu.allahım inşallah bu duyguyu herkeze tattırır.
gizemcim hayırlı haberlerle dön:inşallah)))))
güzel haberlerle gel güzelcim inşallah.. dualarımız seninle..
sor tabi durduğun kabahatkızlar benim kullandığım jel iki sabahtır çok fazla miktarda dışarı çıkıyor. biraz da pembemsi. arayıp sorsammı ki ?
canım dularımız seninle rabbim seni de bebğini de korusun bebişine bol bol bak annesini özlemiş o da görüversin :):)
ne ulvi bişey dimi minicik ama kalbi senden hızlı çarpıyorBu gün bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür.inanılmaz bir duygu.allahım inşallah bu duyguyu herkeze tattırır.
Kız gizemli, bacım sen ne çok doktora gidiyosun yaaa:) kIZ BU KAÇINCI ALLAH AŞKINA. bİZ Bİ KESEYİ GÖRDÜK, SENİN MAŞALLAHIN VAR:))))) hADİ DUALARIMIZ SENİNLE:)
sor tabi durduğun kabahat
ne ulvi bişey dimi minicik ama kalbi senden hızlı çarpıyor
kızlar ii dilekleriniz için teşekkür ederiz...bebeğimde bende iyiyiz allah şükür meleğim büyümüş iki hafta tekrar kontrol var şu an maaşallah 1,13 cm kalbide güm güm allah herkesin bebeğini anasına babasına bağışlasın inşallah
quality cnm ben yumurtalık kanseri olduğum için zaten her ay iki kere kadın doğuma gidiyodum şimdi bebek olduğu için doktorum titizleniyo normalde bir ay sonra çağırsamda olur ama bu kıymetli bebek sıkı takip istiyo dedi.o yüzden sık sık gidiyorum
hepiniz öptüm şekerler
gizemli cok sevindim bacım darıs bizlerinbaşına inşllah kızlar sizlerde hiç belirtisi olmayan oldumu aceba merak ediyorum bende cok bişey yok
zeynepcim bugün transferimin 9. günü
kızlar ii dilekleriniz için teşekkür ederiz...bebeğimde bende iyiyiz allah şükür meleğim büyümüş iki hafta tekrar kontrol var şu an maaşallah 1 .!.:gördün mü annesi nasıl sıkı sıkı tutunuyor hayata.. maaşallah büyümüşte.. yeni resimlerini eklersin artık, öpüldün..
zeynepcim bugün transferimin 9. günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?