2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

inşallah kullanılan bişey vardır nefes alamıyorum çok kötüyüm Çok üzgünüm çoook

canım çok geçmiş olsun. doktora sormadan bence de hiç bir damla kullanma. Arkadaşımızın dediği doğru ama tuzlu su iyi gelebilir. Limonlu ıhlamur ve adaçayı da iyi gelir. çok dikkat et kendine..

canım hemen doktorunu ara, o daha iyi bilir herşeyi.. zaman kaybetme bence..

kızlar benim kullandığım jel iki sabahtır çok fazla miktarda dışarı çıkıyor. biraz da pembemsi. arayıp sorsammı ki ?

kızlar bugün meleğimi görmeye gidicem o yüzden erken kalktım daha doğrusu hiç uyumadım desem yeridir dualarınız bekliorum bi aksilik yoktur inşallah

canım dularımız seninle rabbim seni de bebğini de korusun bebişine bol bol bak annesini özlemiş o da görüversin :):)

kızlar bugün meleğimi görmeye gidicem o yüzden erken kalktım daha doğrusu hiç uyumadım desem yeridir dualarınız bekliorum bi aksilik yoktur inşallah

Kız gizemli, bacım sen ne çok doktora gidiyosun yaaa:) kIZ BU KAÇINCI ALLAH AŞKINA. bıZ Bı KESEYı GÖRDÜK, SENıN MAŞALLAHIN VAR:))))) hADı DUALARIMIZ SENıNLE:)

gizemcim hayırlı haberlerle dön:inşallah)))))

güzel haberlerle gel güzelcim inşallah.. dualarımız seninle..

kızlar benim kullandığım jel iki sabahtır çok fazla miktarda dışarı çıkıyor. biraz da pembemsi. arayıp sorsammı ki ?
sor tabi durduğun kabahat
canım dularımız seninle rabbim seni de bebğini de korusun bebişine bol bol bak annesini özlemiş o da görüversin :):)

Bu gün bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür.inanılmaz bir duygu.allahım inşallah bu duyguyu herkeze tattırır.
ne ulvi bişey dimi minicik ama kalbi senden hızlı çarpıyor
Kız gizemli, bacım sen ne çok doktora gidiyosun yaaa:) kIZ BU KAÇINCI ALLAH AŞKINA. bİZ Bİ KESEYİ GÖRDÜK, SENİN MAŞALLAHIN VAR:))))) hADİ DUALARIMIZ SENİNLE:)

kızlar ii dilekleriniz için teşekkür ederiz...bebeğimde bende iyiyiz allah şükür meleğim büyümüş iki hafta tekrar kontrol var şu an maaşallah 1,13 cm kalbide güm güm allah herkesin bebeğini anasına babasına bağışlasın inşallah

quality cnm ben yumurtalık kanseri olduğum için zaten her ay iki kere kadın doğuma gidiyodum şimdi bebek olduğu için doktorum titizleniyo normalde bir ay sonra çağırsamda olur ama bu kıymetli bebek sıkı takip istiyo dedi.o yüzden sık sık gidiyorum

hepiniz öptüm şekerler

canım çok sevindim darısı bana ben de çok telaşlıyım kızıyorum kendime ama hiç de kolay değil ben de bi görsem bebişimi bir kalbi atsa bir de kucağıma alsam oyyyy süper olacak neyse buna da hamd olsun rabbim hepimize kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah

gizemli cok sevindim bacım darıs bizlerinbaşına inşllah kızlar sizlerde hiç belirtisi olmayan oldumu aceba merak ediyorum bende cok bişey yok

zeynepcim bugün transferimin 9. günü

hayırlı olsun canım belirtilere takılma kişiden kişiye değişiyor benim ilk çok göğüslerim ağrıdı adet sancıları yaşadım kalmadı sonra adetle zaten çok yakın belirtiler o yüzden ayırt etmek zor ama 9. gün ise test yapabilirsin canım

kızlar ii dilekleriniz için teşekkür ederiz...bebeğimde bende iyiyiz allah şükür meleğim büyümüş iki hafta tekrar kontrol var şu an maaşallah 1 .!.:
gördün mü annesi nasıl sıkı sıkı tutunuyor hayata.. maaşallah büyümüşte.. yeni resimlerini eklersin artık, öpüldün..

merhaba arkadaslar bende 2 gündür bastan sona tüm yazılanları okudum bende katılmak istedim bende 4+2 hamileyim yani yeni ogrendim
degerim 11 gün 123
13. gün 307
insallah bende kalbini duyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…