merhaba arkadaslar bende 2 gündür bastan sona tüm yazılanları okudum bende katılmak istedim bende 4+2 hamileyim yani yeni ogrendim
degerim 11 gün 123
13. Gün 307
insallah bende kalbini duyarım
Öncelikle hepinize merhaba,KK forumla tanışmam transferimin ardından internette ''transfer sonrası gebelik belirtileri nelerdir'' die aratmamla oldu.O dönemde arkadaşların yazdıkları bana umut oldu(çünkü bende hiç bir belirti yoktu) ve sonunda test günüm geldiğinde pozitif sonucu alıp bu topic i takip etmeye başladım.Çünkü pıtırcığımın tdt 01/01/2011hihoyyyt sürekli birşeyler yazmak istesem de korkumdan elim klavyeye gitmedi(daha önce geçirdiğim ektopik gebeliğimden dolayı) ama çok şükür pıtırcığımın kalp atışlarını gördüm bugün,bundan sonra ben de aranızdayım.Allah ım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah
hoşbuldum teşekkür ederim,sat 26 mart ultrasona göre 6+0 dayım bugün.Biliyorum beklemek çok zor.İnşallah sen de duyarsın bebişinin gümbür gümbür atan kalbini
evet canım tüp bebek
merhaba arkadaslar bende 2 gündür bastan sona tüm yazılanları okudum bende katılmak istedim bende 4+2 hamileyim yani yeni ogrendim
degerim 11 gün 123
13. gün 307
insallah bende kalbini duyarım
Öncelikle hepinize merhaba,KK forumla tanışmam transferimin ardından internette ''transfer sonrası gebelik belirtileri nelerdir'' die aratmamla oldu.O dönemde arkadaşların yazdıkları bana umut oldu(çünkü bende hiç bir belirti yoktu) ve sonunda test günüm geldiğinde pozitif sonucu alıp bu topic i takip etmeye başladım.Çünkü pıtırcığımın tdt 01/01/2011hihoyyyt sürekli birşeyler yazmak istesem de korkumdan elim klavyeye gitmedi(daha önce geçirdiğim ektopik gebeliğimden dolayı) ama çok şükür pıtırcığımın kalp atışlarını gördüm bugün,bundan sonra ben de aranızdayım.Allah ım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah
Canım ben de ankaradayım.. merkezin neresi? bu arada hayırlı olsun bebişin... İnşallah allah kucaklarımıza almayıda nasıp eder
Evet canım dış gebelik,tüplerimden birini aldılar maalesef
centrum recai
subuocum, ben de centrum recai hocanın hastasıyım canım:))))))) transferin ne zamandı?
slm kızlar öncelikle bebişleriniz hayırlı olsun.Allah'ım sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.kızlar bende 5 haftalık hamileyim.ama bazı korkularım var.arada sırada karnım adet olcakmışım gibi çok ağrıyor.bugün hem karnım hem belim ağrıyor.sizde de bu şekilde ağrılar oluyor mu?birde ben çalışıyorum hergün 30 km yol gidip geliyorum.yollarda otobüslerde çok kötü.bebişime bişey olacak diye çok korkuyorum.biz daha keseyi görmedik.1 hafta sonra gitcez doktora.inşallah bi sorun çıkmaz...
canım bebeğinin iyi olmasına çok svindim allah herkeze hayırlısını vertsin bende 10 gün sonra kalp atışını duyacağım...sor tabi durduğun kabahat
ne ulvi bişey dimi minicik ama kalbi senden hızlı çarpıyor
kızlar ii dilekleriniz için teşekkür ederiz...bebeğimde bende iyiyiz allah şükür meleğim büyümüş iki hafta tekrar kontrol var şu an maaşallah 1,13 cm kalbide güm güm allah herkesin bebeğini anasına babasına bağışlasın inşallah
quality cnm ben yumurtalık kanseri olduğum için zaten her ay iki kere kadın doğuma gidiyodum şimdi bebek olduğu için doktorum titizleniyo normalde bir ay sonra çağırsamda olur ama bu kıymetli bebek sıkı takip istiyo dedi.o yüzden sık sık gidiyorum
hepiniz öptüm şekerler
canım arkadaşlarım öncelikle hepiniizin anneler gününüz kutlu olsun .umarım allahım bebeklerimizi bir an önce sağlıkla kucağımıza almayı nasip ederde anneliği tam anlamda yaşarız...:::::)))
dün doktora gittik doktor amcamız fotoğrafımızı çekti gelişimi haftaya göre gayet normal ddedi bir tane kese göründü 10 gün sonrada kalp atışlarını duymaya gideceğiz hayırlısyla . doktorum bu 10 günün çok önemli olduğunu düşük riskinin bu dönemde çok fazla olduğunu söyledi biliyorsunuz bizde düşük riski var kanamam olduğundan dolayı kanamam dünden beri biraz dağa az ayaklarımın altına yastık koyup yatıyorum belki ondan bilemiyorum.. ...........işte bizim durumumuz bu arkadaslar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?