2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

merhaba arkadaslar bende 2 gündür bastan sona tüm yazılanları okudum bende katılmak istedim bende 4+2 hamileyim yani yeni ogrendim
degerim 11 gün 123
13. Gün 307
insallah bende kalbini duyarım

canım sen de tüp bebekle mi hamile kaldın

hoşgeldin babymai.. Son adet tarihin ne canım, ben de sabırsızlıkla kalp atışı randevumu bekliyorum:)) doktorum 14 mayısa randevu verdi ama ben sabredemiycem galiba:)) ne zaman duydun, yani kaç hafta kaç günlkken duydun kalp atışını

hoşbuldum teşekkür ederim,sat 26 mart ultrasona göre 6+0 dayım bugün.Biliyorum beklemek çok zor.İnşallah sen de duyarsın bebişinin gümbür gümbür atan kalbini

:) Öncelikle temennin için teşekkür ederim:) Benim sat 24 mart idi. Doktorum ilk ultrasonda biz 4 gün sonrasını değerlindirmeye alıyoruz , sen satını 28 mart olarak düşün dedi. Buna göre ben şimdi 5+6 oluyorum.. O zaman yarından sonra duyabilirim kalp atışını:) ama şimdi doktoru arayıp ben erken gelmek istiyorum desem kızacak( Ne yapsam acaba((

merhaba arkadaslar bende 2 gündür bastan sona tüm yazılanları okudum bende katılmak istedim bende 4+2 hamileyim yani yeni ogrendim
degerim 11 gün 123
13. gün 307
insallah bende kalbini duyarım

tebrik ederim canım hayırlı olsun Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah ilk denememiydi kaç embriyo

hoşgeldin canım hayırlı olsun ben daha ne keseyi gördüm ne kalp atışı ama hemen gelmiştim bu topiğe

slm kızlar öncelikle bebişleriniz hayırlı olsun.Allah'ım sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.kızlar bende 5 haftalık hamileyim.ama bazı korkularım var.arada sırada karnım adet olcakmışım gibi çok ağrıyor.bugün hem karnım hem belim ağrıyor.sizde de bu şekilde ağrılar oluyor mu?birde ben çalışıyorum hergün 30 km yol gidip geliyorum.yollarda otobüslerde çok kötü.bebişime bişey olacak diye çok korkuyorum.biz daha keseyi görmedik.1 hafta sonra gitcez doktora.inşallah bi sorun çıkmaz...

canım ben de 5 haftalığım benim de aynı ağrılarım oluyor hatta bugün midem de bulanıyor gibi yol işine gelince biraz rapor al ilk dönemde istersen.

günaydın kızlar Hepinizin anneler gününü kutluyorum. opuyorumnanaktan

ınşallah seneye bebişlerimiz kutlar bu günümüzü,

Allahım tamamına kavuştursun inşallah tün anne olma isteği ile yüreği çarpanlara hayırlı sağlıklı evlatlar versin :Saruboceq:

günaydın kılzra subua sen centrumda yaptırdın ben orayı hiç sevmem ama kısmet sen memnun kaldınmı birde sen keseyi gördünmü

canım arkadaşlarım öncelikle hepiniizin anneler gününüz kutlu olsun .umarım allahım bebeklerimizi bir an önce sağlıkla kucağımıza almayı nasip ederde anneliği tam anlamda yaşarız...:::::)))

dün doktora gittik doktor amcamız fotoğrafımızı çekti gelişimi haftaya göre gayet normal ddedi bir tane kese göründü 10 gün sonrada kalp atışlarını duymaya gideceğiz hayırlısyla . doktorum bu 10 günün çok önemli olduğunu düşük riskinin bu dönemde çok fazla olduğunu söyledi biliyorsunuz bizde düşük riski var kanamam olduğundan dolayı kanamam dünden beri biraz dağa az ayaklarımın altına yastık koyup yatıyorum belki ondan bilemiyorum.. ...........işte bizim durumumuz bu arkadaslar.....

canım bebeğinin iyi olmasına çok svindim allah herkeze hayırlısını vertsin bende 10 gün sonra kalp atışını duyacağım...

dikkat et canım kendine inşallah hiç aksilik yaşamadan bebişini kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…