24 nısandı canım
günaydın kılzra subua sen centrumda yaptırdın ben orayı hiç sevmem ama kısmet sen memnun kaldınmı birde sen keseyi gördünmü
günaydın kızlar Hepinizin anneler gününü kutluyorum. opuyorumnanaktan
İnşallah seneye bebişlerimiz kutlar bu günümüzü,
Allahım tamamına kavuştursun inşallah tün anne olma isteği ile yüreği çarpanlara hayırlı sağlıklı evlatlar versin:Saruboceq:
günaydın kılzra subua sen centrumda yaptırdın ben orayı hiç sevmem ama kısmet sen memnun kaldınmı birde sen keseyi gördünmü
arkadasım sizin bebekler hayırlı olsun benim şahsi görüşüm yada olumsuz gecen tedavilerim ve gözlemlediklerim ama ne güzel sizin bebeişleriniz sizlerle inşallah kucagınıza alırsınız kızlar benim tahlil günüden kac gün sonra keseyi görmek için gitmeliyim
kızlar benim biraz kanamam vardı ama o gün durdu.ertesi gün doktora gittim.ultrasonda bbeişimi gördüm kalp atışlarıda gümbür gümbürdü.birr ğroblem gözükmüyor dedi.ama kaanama olduğu için yatmam gerektiğini söyledi haftaya rapor alacağım.öğretmenim.yatacağım ama olsun bebişim iyi olsunda
zeynep şimdi ben 13 nisanda adet oldum 29 nisandad transferim oldu yani bugün 10. günündeyim sence ne zaman kese görülür ve ne zaman kalp aışını duyarım
zeynep bendede 6 önce vajinal muayenede yara oldugu söylndi ve banada ilaç verdi bi müdahale yapılmadı ben sordum tüp bebekle hiç bir alaksı yok dendi transfer günü doktor bayabi ugrastı aceba ordan iltihabik bişeymi temizledi anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?