2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

günaydın arkadaşım... senin ve tüm anne adayı arkadaşlarımın anneler gününü kutlarım ben de.. inşallah hepimiz seneye anneler gününde bebişlerimizi kucağımıza almış oluruz:)

arkadasım sizin bebekler hayırlı olsun benim şahsi görüşüm yada olumsuz gecen tedavilerim ve gözlemlediklerim ama ne güzel sizin bebeişleriniz sizlerle inşallah kucagınıza alırsınız kızlar benim tahlil günüden kac gün sonra keseyi görmek için gitmeliyim

canım kan değeri 1500 olduğunda kese görünürmüş adetten sonraki 41. günde de kalp atışı duyulabilirmiş

kızlar benim biraz kanamam vardı ama o gün durdu.ertesi gün doktora gittim.ultrasonda bbeişimi gördüm kalp atışlarıda gümbür gümbürdü.birr ğroblem gözükmüyor dedi.ama kaanama olduğu için yatmam gerektiğini söyledi haftaya rapor alacağım.öğretmenim.yatacağım ama olsun bebişim iyi olsunda

ohh ne güzel canım ama dikkat et ağır iş yapma dinlen hep

zeynep şimdi ben 13 nisanda adet oldum 29 nisandad transferim oldu yani bugün 10. günündeyim sence ne zaman kese görülür ve ne zaman kalp aışını duyarım

kızlar içinizde rahim ağzı yarası olan var mı? benim 3 ay önce aşılama yapılana kadar görülmedi hem de 3. aşılamamda doktor rahim ağzı yaram olduğunu hem de küçük olmadığını söyledi ağlaya ağlaya bir oldum o gün tertemiz rahim varken bebek olmuyor şimdi hiç olmayacak diye çok ağlamıştım zaten sonuç negatif oldu ama doktor hiç çocuğu olmuyana müdahale etmiyoruz bebekten sonra hallederiz demişti sonra tüp bebeğe gittiğimde de aşılama sonrası 1 kistim oluştuğunu söyledi testler yapıldı hormon testi zararsız tüp bebeğe engel değil dedi ve şu anda tuttu ama acaba bu durumlar sıkıntı yapabilir mi fikri olan var mı ya da bunları yaşayan acaba müdahale edilmemesi doğru muydu bir de bu teadvilerin bana kalan zararı oldu bunlar

kızlar içinizde rahim ağzı yarası olan var mı? benim 3 ay önce aşılama yapılana kadar görülmedi hem de 3. aşılamamda doktor rahim ağzı yaram olduğunu hem de küçük olmadığını söyledi ağlaya ağlaya bir oldum o gün tertemiz rahim varken bebek olmuyor şimdi hiç olmayacak diye çok ağlamıştım zaten sonuç negatif oldu ama doktor hiç çocuğu olmuyana müdahale etmiyoruz bebekten sonra hallederiz demişti sonra tüp bebeğe gittiğimde de aşılama sonrası 1 kistim oluştuğunu söyledi testler yapıldı hormon testi zararsız tüp bebeğe engel değil dedi ve şu anda tuttu ama acaba bu durumlar sıkıntı yapabilir mi fikri olan var mı ya da bunları yaşayan acaba müdahale edilmemesi doğru muydu bir de bu teadvilerin bana kalan zararı

zeynep bendede 6 önce vajinal muayenede yara oldugu söylndi ve banada ilaç verdi bi müdahale yapılmadı ben sordum tüp bebekle hiç bir alaksı yok dendi transfer günü doktor bayabi ugrastı aceba ordan iltihabik bişeymi temizledi anlamadım

zeynep şimdi ben 13 nisanda adet oldum 29 nisandad transferim oldu yani bugün 10. günündeyim sence ne zaman kese görülür ve ne zaman kalp aışını duyarım

canım 2 gün sonra testin pozitif çıkarsa ondan 12 gün sonra keseni görebilirsin bir 10 gün sonrasında da kalp atışını duyabilirsin ama kişiye göre değişiyor bunlar yaklaşık olarak böyle

inşallah bebişlerimize zarar vermeden kucağımıza alırız da kurtuluruz bu illetten smear temiz olduğu için önemli değil dedi doktor ama insan endişeleniyor haliyle. ama burda birisini okudum büyük bir yarası varmış hamilelikten sonra yaktırmaya gitmiş ki geçmiş tamamen

umarım bizimkide gecer canım sana bişey soracam sen ne kadarlık bebegin birde ben tüp bebek yapılan yerde degil normal bi doktoro muayene ve kontroller içn gidecegim sence tüp bebek oldugunu belirtmem gerkirmi tüp bebek olunca degişik işlemlermi oluyo yoksa diger hamilerle aynımı

zeyeneep bende hiç bi belirti yok sende oldumu birde be progestanı elimle baya ileri koymaya calışıyorum aceb abi zararı olrmu birde bi müddet sonra tekrar cıkıyo sende nasıl aceba bu ilaca ne kadar devam edicez

kötüde bi belirti yok iyide sadec göğüslerim biraz agrıo birdesıcak basıyo sence ne zaman idrarda cıkar

Sevgili hamisler hepinizin anneler gunu kutlu lsun.. Inss seneye bebislerimizle kutlariz anneler gununu;-))

Umutolsun, progestone u elinle koymanin hic bir sakincasi yok zaten fetusta parmaginin ulasabilecegi bir yerde degil. Ben de parmagimla koymak durumundayim fitili. Bir tehlikesi olsa fitil vermezlerdi zaten. Ne kadar daha var test gunune? 9. gunse bugun yarin yapabilirsin kan testini. Hayirlisi olsun simdiden;-))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…