umarım bizimkide gecer canım sana bişey soracam sen ne kadarlık bebegin birde ben tüp bebek yapılan yerde degil normal bi doktoro muayene ve kontroller içn gidecegim sence tüp bebek oldugunu belirtmem gerkirmi tüp bebek olunca degişik işlemlermi oluyo yoksa diger hamilerle aynımı
zeyeneep bende hiç bi belirti yok sende oldumu birde be progestanı elimle baya ileri koymaya calışıyorum aceb abi zararı olrmu birde bi müddet sonra tekrar cıkıyo sende nasıl aceba bu ilaca ne kadar devam edicez
günaydın arkadaşlar. progestan 100 mg ilacını kullanan varmı? yan etkileri oluyormu?
günaydın arkadaşlar. progestan 100 mg ilacını kullanan varmı? yan etkileri oluyormu?
günaydın hanımlar trasfer sonrası kaç gün sonra belirtiler başlanıyor olumlu olursa benim bugun 4 günüm hiç bir şey yok(( cevaplar için tşk..
kızlar benim biraz kanamam vardı ama o gün durdu.ertesi gün doktora gittim.ultrasonda bbeişimi gördüm kalp atışlarıda gümbür gümbürdü.birr ğroblem gözükmüyor dedi.ama kaanama olduğu için yatmam gerektiğini söyledi haftaya rapor alacağım.öğretmenim.yatacağım ama olsun bebişim iyi olsunda
günaydın kızlar çok erkenciyim çünkü uyuyamadım bugün 5 haftalık olduk bakalım kesemizi göreek miyiz bugün aslında erken davranıyorum kendi doktoruma değil burda başka bir doktora gideceğim hem kan testini de tekrar edeceğim bakalım hayırlı haberlerle gelirim inşallah
günaydın kızlar ben doktordan geldim akrından baktı ama keseyi gördük çok mutlu oldum çarşamba günü de tüp bebek yapan doktorumla randevum var o alttan da bakıyormuş bakalım hayırlısı olsun öpüyorum sizleri umarım ben de pıt pıt duyarım bebeğimi ama henüz erken
merhaba arkadaslar bende 2 gündür bastan sona tüm yazılanları okudum bende katılmak istedim bende 4+2 hamileyim yani yeni ogrendim
degerim 11 gün 123
13. gün 307
insallah bende kalbini duyarım
Öncelikle hepinize merhaba,KK forumla tanışmam transferimin ardından internette ''transfer sonrası gebelik belirtileri nelerdir'' die aratmamla oldu.O dönemde arkadaşların yazdıkları bana umut oldu(çünkü bende hiç bir belirti yoktu) ve sonunda test günüm geldiğinde pozitif sonucu alıp bu topic i takip etmeye başladım.Çünkü pıtırcığımın tdt 01/01/2011hihoyyyt sürekli birşeyler yazmak istesem de korkumdan elim klavyeye gitmedi(daha önce geçirdiğim ektopik gebeliğimden dolayı) ama çok şükür pıtırcığımın kalp atışlarını gördüm bugün,bundan sonra ben de aranızdayım.Allah ım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah
kızlar cok üzgünüm dün 10. günümde kahve rengi akıntı geldi akşam bugün ise 11. gün pembe lekelnme tarzında oldu kılzra cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?