2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

maşallah bebişimize.. inşallah kalp atışını duyarsın güzelcim, biraz daha rahatlarsın.. canım senin kanaman neden kaynaklanıyor?

çok şükür canım, çok endişelenmiştim senin için. Allaha şükür önemli bir sorun yokmuşş. kalbi de pıt pıt atıyormuş, maşallah.. çok dikkat et canım, inşallah en kısa zamanda normale döner herşey..

canım güzel haberlerini bekliyoruz...

günaydın hanımlar trasfer sonrası kaç gün sonra belirtiler başlanıyor olumlu olursa benim bugun 4 günüm hiç bir şey yok(( cevaplar için tşk..

canım benim henüz belirtiler için çok erken.. sen kendini çok yormamaya çalış.. ayrıca ananas, ceviz, antep fıstığı ve kabak çakirdeği ye bol bol.. allahın izniyle tutunacak bebişin..

canım karından keseyi gördük doktor alttan baksak yolk da görünür ama bakmayalım dedi çarşamba günü tüp bebek yapan doktora gideceğiz o vajinal ultrason da yapıyormuş bakalım hayırlısı

çok şükür tatlışım.. inşallah tez zamanda kalp atışlarını da duyarsın..

kızlar bugün gittiğim doktor kiloma da baktı 75 çıktım şok oldum biraz hatalı ama artışa bakıcaz dedi ama yine de kesin kilo almışım evde yat ye iç yat ohh hormonlar. boyum uzun 1.74 o yüzden en ideal kilom 64 ama 69la hamile kalmıştım kendime yuhh diyorum başka demiyorum yanii

günaydın fıstıklar.. nasılız bakalım bugün? benim biraz gaz sancım var, galiba ayaklarımı üşüttüm.. dünde biraz fazla gezindim ortalıklarda yoruldum galiba.. aman kendinize dikkat edin..

gizemli canım benim sen nasılsın..
iyi fıstık ne olsun listemizle uğraşıyorum hepimize çizelge eklicem kızlar çok tatlı olucak onunla uğraşıyorum sabahtan beri öğlene doğru biter

hahaha tonton seni ekliim listeye yeni kilonu hahahahah delikafadulden

ç&d keseyi gördün mü canım ben bugün gördüm çarşamba tekrar 10 gün sonra da kalp atışı için gideceğim ama tüp bebek tedavisiyle çok kilo almışım

ç&d keseyi gördün mü canım ben bugün gördüm çarşamba tekrar 10 gün sonra da kalp atışı için gideceğim ama tüp bebek tedavisiyle çok kilo almışım

canım ben cumartesi acile gittim fitili atarken parmağımda çok fazla kan gördüm korktum gittim. Karnımdan görünmedi ama vaj,nal ultrasonla keseyi gördük:) ne rahimde ne kesemde kanamaya rastlanmadı Allahıma şükürler olsun. Bugün saat 16:00 da dr ile randevum var tekrar bakıcaz bakalım nasıl bebişim.

beni çok korkutuyo biliyosun kahverengi akıntılarım 1 mayıs dan beri var 2 güm görmedim lekelenmeyi çok şükür dedim:) sonra birdaha hayırlısı olsun.ben pazarlık yapıyorum bebeğimle istediğini yapabilirsin bana matkapla bile oysan acı versen kabulüm:) ama sen beni sıkıca tut olurmu diye....

herşey Allaha kalmış o isterse benimle istemezse alır.hayırlısını dilemekten başka birşey gelmiyo elimden....

sende keseyi görmüşsün hayırlı olsun canım. msj larını okuyorum devamlı ama karamsar görüyorum seni sürekli.bence biraz rahat olmayı dene çok şükür herşey yolunda gidiyo tadını çıkar bebişinide kasma bence:)

merhaba arkadaşlar,
Zeynep bizim seninle sat tarihimiz aynı. Ben henüz keseyi görmeye gitmedim. Beş haftalık oldum. Doktor bu cumartesine çağırmıştı. Cumartesi kalp atışlarını da görebilirmiyim acaba. Cumartesi tam 6 hafta olucak. Sana dokotr bişi dedi mi kalp atışlarıyla ilgili.

iyi olmana keseyi görmene sevindim. karamsarlığa gelince çok olumsuz şeyle rokudum ve çok zorlu bir dönemden geçtik onun etkisi var galiba ama iyi olmaya çalışıyorum biraz biraz midem bulanıyor artık bu hafta raporluyum dinleneceğim hem de tüp bebek yaptırdığımız doktoruma gideceğiz başka ilde olduğu için. umarım ikimiz de sağlıklıca kucağımıza alırız kanaman da kesen de yoksa tehlike oluşturmaz sen de mutlu ol görüşürüz canım hep iyi haberlerini bekliyorumopuyorumnanaktan

tşkler canım kendimi pozitif düşünmeye itiyorum:) sende öyle yap lütfen ben kötü şeyleri okumaya korkuyorum en kötü okuduğum lekelenmeler şuanda. kaybetmeyeceğiz bu bebekleri içimden hep öyle geçiyor. senin 2. kaliteydi ümitsizdin. benim 25 tane yumurtadan kalan tek embriyoydu:) başka yoktu ama bizimleler şuanda.....

kesinlikle doğru söylüyorsun zaten çok şükrediyorum rabbime ama endişelenmemek de elde değil işte hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…