merhaba arkadaşlar,
Zeynep bizim seninle sat tarihimiz aynı. Ben henüz keseyi görmeye gitmedim. Beş haftalık oldum. Doktor bu cumartesine çağırmıştı. Cumartesi kalp atışlarını da görebilirmiyim acaba. Cumartesi tam 6 hafta olucak. Sana dokotr bişi dedi mi kalp atışlarıyla ilgili.
ben 6+6 da kalp atışlarını duydum.karından baktı doktor.gayet net duyuluyor.
bugün tam 5 haftalık canım
kızlar 3. hafamdaydım geceleri belirsiz bi saattle şiddetli bi karın ağrısı ile uyanıyorum 10 dk 15 dk aralıksız çok şiddetli bi ağrı ölüyorum ağlaya ağlaya bi hoş oldum dr normal diyo ama dayanamıyorum benim gibi olan varmı
eşim hergece şerbet yapmaktan süt ısıtmaktan sıkıldı
canım midenle ilgili bir rahatsızlık var mı ya da bağırsaklarınla ilgili olmasın
kızlar 3. hafamdaydım geceleri belirsiz bi saattle şiddetli bi karın ağrısı ile uyanıyorum 10 dk 15 dk aralıksız çok şiddetli bi ağrı ölüyorum ağlaya ağlaya bi hoş oldum dr normal diyo ama dayanamıyorum benim gibi olan varmı
midem değilde tedaviye başladığımdan beri kabızlık sorunu yaşıyorum o aklıma geldi aslında ama
iki kasığımda şiddetli bi ağrı ve karnımda ağrıyo hem kasık hem karın ağrısı gibi
adet ağrısının 5 kat şiddetlisi duramıyorsun
iki kasığımda şiddetli bi ağrı ve karnımda ağrıyo hem kasık hem karın ağrısı gibi
adet ağrısının 5 kat şiddetlisi duramıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?