2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

merhaba arkadaşlar,
Zeynep bizim seninle sat tarihimiz aynı. Ben henüz keseyi görmeye gitmedim. Beş haftalık oldum. Doktor bu cumartesine çağırmıştı. Cumartesi kalp atışlarını da görebilirmiyim acaba. Cumartesi tam 6 hafta olucak. Sana dokotr bişi dedi mi kalp atışlarıyla ilgili.

merhaba canım evet aynı gün sat doğum da aynı inşallah. benim tüp bebk yapan doktorum 12. gün kan testi yaptığımızda ondan 12 gün sonra gel dmeişti yani çarşamba-perşembe oluyor o zaman ona gideceğim ama ben dayanamayıp başka bir doktora gittim bugün keseyi gördük 10 gün sonra da gel kalp atışını duyarıuz dedi

zeynepela senin kese kaçınçı haftasında görünmüş oldu benim cumartesi günü 5+2 oluyodu karından görünmedi mesela...

kızlar 3. hafamdaydım geceleri belirsiz bi saattle şiddetli bi karın ağrısı ile uyanıyorum 10 dk 15 dk aralıksız çok şiddetli bi ağrı ölüyorum ağlaya ağlaya bi hoş oldum dr normal diyo ama dayanamıyorum benim gibi olan varmı
eşim hergece şerbet yapmaktan süt ısıtmaktan sıkıldı

canım midenle ilgili bir rahatsızlık var mı ya da bağırsaklarınla ilgili olmasın

kızlar yeni liste yapıorum sabah işe geldiğimden beri bunla uğraşıyorum

YENİ LİSTEDEKİ ÇİZELGELERİNİZ BEKLENEN DOĞUM TARİHİNİZE GÖRE AYARLANMIŞTIR EĞER DOĞRU DEĞİLSE """""ÖZEL MSJLA BİLDİRİN"""

BEKLENEN DOĞUM TARİHİNİZİ YAZIN HAFTALIK ÇİZELGENİZİ LİSTEYE EKLİİM

nası bi ağrı cnm adet sancısı gibimi kasılma gibimi nası yani tam olarak

iki kasığımda şiddetli bi ağrı ve karnımda ağrıyo hem kasık hem karın ağrısı gibi
adet ağrısının 5 kat şiddetlisi duramıyorsun

midem değilde tedaviye başladığımdan beri kabızlık sorunu yaşıyorum o aklıma geldi aslında ama

iki kasığımda şiddetli bi ağrı ve karnımda ağrıyo hem kasık hem karın ağrısı gibi

canım geçmiş olsun :1hug:

nedenini bilmiyorum ama süt daha da gaz yapar, ılık bir şeyler içsen daha iyi

kabızlıktan da olabilir, rahimdeki kasılmalar kabızlıkla daha çok hissediliebilir belki
kabızlık için ben de toz kullanıyorum. ismi magnezyum calsilin , çok etkili, tavsiye ederim

sağol canım aslında dr bi şurup vermişti en başta ama içemedim çok iğrençti kayısı vs yiyyorum ama demekki işe yaramıyormuş dr bugün konuştum normal diyo şiddetlendiği zaman minoset iç dedi bakalım

canım kabız olduğun için gaz sıkışması oluyordur içerde, oda sana çok kötü bir sancı veriyordur. kabızlığına bir çare bulmaya çalış.. kuru kayısı, ananas falan ye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…