sevgili arkadaşlar yeni çizelgeli listemizi bi önceki msjımda yayınladım listeyi bütün halde yayınlamama izin vermiyorlar o yüzden iki parça halinde yayınladım
merkezlerimizin ve doktor adlarımızın olduğu diğer listemiz ilk sayfamızda durucak
tüp bebek yaptırmak isteyen arkadaşlara yol göstermesi açısından
hepimize aynı tickerı koydum hem karışıklık olmasın diye hemde liste bi alt satıra kayıyor başka tickerlar koyarsam..
ayrıca tekrar ediyorum çizelgeleriniz listemizdeki beklenen doğum tarihlerine göre düzenlenmiştir düzeltme isteyenler '''''lütfen özelden msj atsın..
sabah 9'dan beri uğraşıyorum bugün patron yok hiç işim yoktu hep bunla uğraştım umarım beğenirsiniz
Merhaba kızlar ben geldim. artık bende varım. 696 çıktı :)))) inanamıyorum bende hamileyim.
Merhaba kızlar ben geldim. artık bende varım. 696 çıktı :)))) inanamıyorum bende hamileyim.
cnm çok saol hepimiz için uğraştım topiğim güzel olsun sizlerde minişlerinizin ne kadar bGizemlim canım; ellerine sağlık, harika olmuş listemiz:)))))
teşekkür ederim arkadaşım. ama inan tam sevinemiyorum. sonucu bu sabah aldım. ama şuanda adet sancısına benzer sancım var ve kahverengi leke geliyor. ayy buda ne şimdii bilen varmı allah aşkına bir fikri olan varmı.
gözün aydın canım ayrıca gizemli83 ellerine sağlıkkk
Eline, emeğine sağlık canım. Çok güzel olmuş
Ellerine saglık Gizemli, çok güzel olmuş. Benim aslında 2 Aralik ama çok önemli değil, düzeltmesen de olur :)) inşallah bebeğim zamanında ve saglikla dogar. 11. Hafta da bitiyor, kontrol bu ctesi, merak ve heyecan hat safhada....
sevgili arkadaşlar yeni çizelgeli listemizi bi önceki msjımda yayınladım listeyi bütün halde yayınlamama izin vermiyorlar o yüzden iki parça halinde yayınladım
merkezlerimizin ve doktor adlarımızın olduğu diğer listemiz ilk sayfamızda durucak
tüp bebek yaptırmak isteyen arkadaşlara yol göstermesi açısından
hepimize aynı tickerı koydum hem karışıklık olmasın diye hemde liste bi alt satıra kayıyor başka tickerlar koyarsam..
ayrıca tekrar ediyorum çizelgeleriniz listemizdeki beklenen doğum tarihlerine göre düzenlenmiştir düzeltme isteyenler '''''lütfen özelden msj atsın..
sabah 9'dan beri uğraşıyorum bugün patron yok hiç işim yoktu hep bunla uğraştım umarım beğenirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?