Merhaba kızlar ben geldim. artık bende varım. 696 çıktı :)))) inanamıyorum bende hamileyim.
cnm çok saol hepimiz için uğraştım topiğim güzel olsun sizlerde minişlerinizin ne kadar b
üyüdüğünü görün diye
angel çoook sevindim cnm bu dönemde böle minik kanamaların olması çok normal yeterki kıpkırmızı kan gelmesin ayrıca eğer kan sulandırıcı alıyosan doktorlar böe kanama olduğunda kesiyorlar bende sen bi doktorunu ara ayrıca yukarda listemiz var bilgilerini verde senide ekliim taze anne
sat transfer tarihi beklenen doğum tarihi yaş kilo merkez doktor son durum
teşekkür ederim. ama sevincimi yaşayamadan bir adet sancısı çekiyorum vede kahverengi lekelenme oluyor. offf yaa bunedemek
teşekkür ederim canım. dr.aradım istirahat et dedi. devam ederse gel dedi. aynen dediğin gibi aspirini kesti. ayy inşallah kesilirde sevincime kaldığım yerden devam edebilirim.
dondurulmuş tek emriyo transferi idi:28nisanda transferim oldu.
sat:15 nisan
kilo:64
merkez:ege üniv
dr:ege hnm
teşekkür ederim canım. dr.aradım istirahat et dedi. devam ederse gel dedi. aynen dediğin gibi aspirini kesti. ayy inşallah kesilirde sevincime kaldığım yerden devam edebilirim.
dondurulmuş tek emriyo transferi idi:28nisanda transferim oldu.
sat:15 nisan
kilo:64
merkez:ege üniv
dr:ege hnm
gizemli canım liste süper olmuş ayyy kilomu görünce de çok itici geldi yaa ben gündüz asla uyayamazdım 2 saatten fazla uyudum bugün midem bulanmaya başladı çünkü
uyu uyu canım benim ii yapıosun bende iş yerinde olmasan uyurum en azından enerjini alırsın e onun dışında nası gidiyo
valla bu hafta raporluyum bugün nasıl geçti anlamadım sabah doktora gittik geldim ev darma dağınık kendime inanamıyorum çamaşırlarım vs. duruyor öğleden sonra da bir mide bulantısıdır başladı uyumuşum hem de bu havada üşüyorum ama keseyi gördük diye mutluyum yolku da görmedik ama tam 5 haftalıkken kese göründü sevindim çok şükür artık pozitif düşünmeye çalışacağım kızlar sizleri özler oldum sanki hergün gördüğüm kişiler gibi
kızlar 2 gündür benim evet progestan geri geliyodu hep ama kan falan değil sadece hep çamaşırım ıslak olmaya başladı akıntı da değil su gibi bişi azar azar geliyor böyle olan var mı??
sen baktınmı bizim resimlerimize gelbebekte bende ve patlyde vardı sanırım kullanıcı resmiminin üstüne tıkla gör o zaman daha çok özlersin :)) çünkü insan resim görünce daha bi değişik oluyo
Benim de oluyor canım, ben fitil kullanıyorum, özellikle fitili aldıktan sonra yatarsam ve dolayısıyla fitiller iyi erirse parçalar halinde değil de dediğin gibi su gibi geliyor. Mantara da elverişli yapıyormuş insanı, günde 2-3 çamaşır değiştirmekten helak oldum.
Benim de oluyor canım, ben fitil kullanıyorum, özellikle fitili aldıktan sonra yatarsam ve dolayısıyla fitiller iyi erirse parçalar halinde değil de dediğin gibi su gibi geliyor. Mantara da elverişli yapıyormuş insanı, günde 2-3 çamaşır değiştirmekten helak oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?