kızlar 2 gündür benim evet progestan geri geliyodu hep ama kan falan değil sadece hep çamaşırım ıslak olmaya başladı akıntı da değil su gibi bişi azar azar geliyor böyle olan var mı??
huuuuuuu huuuuuuuuuuu nasılsın canım nerelerdesin
gizemcim seni gördüm çok tatlısın maaşallah :) ben de koyarım yakında resmimi :)
Geldim canım geldim, bugün üzerimde bir tembellik var sormayın gitsin, okuyorum tüm yazılanları ama bir türlü iki tık tık yapıp birşey yazamadım.
Listemiz şahane olmuş, ben ticker üzerindeki tombik oğlana bayıldım, benden ve kocamdan zaten tombikten başkası çıkmaz, erkek çocukları da hep sevmişimdir, sanki benim oğlumun resmiymiş gibi geldi:)))
Bu arada kızlar bu LCW'nin hamile pantolonları süper, ben bayıldım, tavsiye ederim.
listeye övgüler yağdıkça emeklerim boşa çıkmadı diye seviniyorum
hem ne var bunda tombik bi aile olursunuz işte maaşallah ne güzel olur
lcw deki pantolondan bende aldım bnmki kot beli lastik ama kendi kumaşının içine lastik değil kalın penye gibi bi kumaştan hani monlarımızın manşet kısımları gibi çokta rahat belindeki kısımda simli gri çizgi var lacivert üstüne sen hangisinden aldın cicim
kızlar benim biraz kanamam vardı ama o gün durdu.ertesi gün doktora gittim.ultrasonda bbeişimi gördüm kalp atışlarıda gümbür gümbürdü.birr ğroblem gözükmüyor dedi.ama kaanama olduğu için yatmam gerektiğini söyledi haftaya rapor alacağım.öğretmenim.yatacağım ama olsun bebişim iyi olsunda
mrhb arkadaşlar hepinizin anneler günü kutluyorum geçte olsa.bebişimin kalp atışını duydum sonunda ama pazar gnü lekelenmem oldu iğneye başlad9m bel ve kasıklarımda agrı var.lekelenmem geçti cook şüküt ağrılar olsun önemli değil bebiş sağlıklı olsun yeter.moralimi bozmamaya calışıyorum ve Allahıma dua ediyorum hepimiz için.bir deşizle görüşmek beni rahatlatıyor.öpt hepinizi.:teselli:
Ezgi'cim sesin soluğun çıkmıyor, nerdesin ???? Merak ettim...
canım benimde dün kahve rengi lekelenmem oldu sabah kalktıgımda gördüm cok korktum.cuma günü ulutrasonda kalp atışlarını dduymustuk.doktorumu aradım progestranın iğnesini kullanmamı söyledi geçmesse.aksama lekelenme hemen hemen kayboldu ama şimdida kasık ve bel agrım var.seninde varmı ağrıların?rapor aldım evdeyimm ve habire dua ediyorumm.inşalla aylar cabucak gecerde bebeklarimizi kucağımıza alırız hepimiz.
canım ben cumartesi acile gittim fitili atarken parmağımda çok fazla kan gördüm korktum gittim. Karnımdan görünmedi ama vaj,nal ultrasonla keseyi gördük:) ne rahimde ne kesemde kanamaya rastlanmadı Allahıma şükürler olsun. Bugün saat 16:00 da dr ile randevum var tekrar bakıcaz bakalım nasıl bebişim.
beni çok korkutuyo biliyosun kahverengi akıntılarım 1 mayıs dan beri var 2 güm görmedim lekelenmeyi çok şükür dedim:) sonra birdaha hayırlısı olsun.ben pazarlık yapıyorum bebeğimle istediğini yapabilirsin bana matkapla bile oysan acı versen kabulüm:) ama sen beni sıkıca tut olurmu diye....
herşey Allaha kalmış o isterse benimle istemezse alır.hayırlısını dilemekten başka birşey gelmiyo elimden....
sende keseyi görmüşsün hayırlı olsun canım. msj larını okuyorum devamlı ama karamsar görüyorum seni sürekli.bence biraz rahat olmayı dene çok şükür herşey yolunda gidiyo tadını çıkar bebişinide kasma bence:)
merhaba kızlar bayadır gelemiyorum çok kötü hasta oldum grip malesef doktor okyanus suyuyla burnumu açmamı bi nebzede sağladı ama inanın çok kötüydü dikkat edin kendinize sakın hasta olmayın ben yokken bi hayli kaynatmışsınız listemiz dolmuş taşmış maşşallah allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
mervecim ellerine sağlık liste süperolumunekankayizsmile
papatya üzülme canım benim öğrendiğim günden beridir var canım hemde senin azmış benim doktora gittiğim gün resmen şakır şakır kan geldi peçeteye gezinemiyorum sürekli yatıyorum çok şükür şuan azaldı seviniyorum senin gibi kahverengi gelyor diye canım hiç üzülme beni getir aklına doktorum kanamalara rahmen bebişin çok sağlıklı olduğunu söylüyor 1 hafta sonra bugün kalp atışlarını dinleyeceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?