2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

kızlar 2 gündür benim evet progestan geri geliyodu hep ama kan falan değil sadece hep çamaşırım ıslak olmaya başladı akıntı da değil su gibi bişi azar azar geliyor böyle olan var mı??

aynen cnm kullandığım zamanlarda benimde geliodu fitille birlikte su gibi oluyodu hatta ay kanamam mı oldu diye koşuyodum tuvalete sık sık değiştircez iç çamaşırımızı çünkü günlük ped kullanmak yasak hijyen açısından

huuuuuuu huuuuuuuuuuu nasılsın canım nerelerdesin

Geldim canım geldim, bugün üzerimde bir tembellik var sormayın gitsin, okuyorum tüm yazılanları ama bir türlü iki tık tık yapıp birşey yazamadım.

Listemiz şahane olmuş, ben ticker üzerindeki tombik oğlana bayıldım, benden ve kocamdan zaten tombikten başkası çıkmaz, erkek çocukları da hep sevmişimdir, sanki benim oğlumun resmiymiş gibi geldi:)))

Bu arada kızlar bu LCW'nin hamile pantolonları süper, ben bayıldım, tavsiye ederim.

listeye övgüler yağdıkça emeklerim boşa çıkmadı diye seviniyorum
hem ne var bunda tombik bi aile olursunuz işte maaşallah ne güzel olur
lcw deki pantolondan bende aldım bnmki kot beli lastik ama kendi kumaşının içine lastik değil kalın penye gibi bi kumaştan hani monlarımızın manşet kısımları gibi çokta rahat belindeki kısımda simli gri çizgi var lacivert üstüne sen hangisinden aldın cicim

hamile koleksiyonu yapmışlar, ütülenmesi gereken kumaş pantolon gibi ama licralı bir kumaştan. Bel kısmı zaten özel tasarım, bikini çizgisinin üstünde kumaş kısmı bitiyor, sonra göğüsün altına k koleksiyonu adar çıkan penye bir kısım var. ucuna iliklerine göre ayarlayabileceğin bir lastik şerit eklenmiş. Haki, lacivert, siyah ve kahverengi yapmışlar. Bir de yukarısı aynı şekilde tasarlanmış ama tamamı penye boru paça siyah bir pantolon var. Çok fazla olmamakla birlikte birkaç çeşit de bluz var ama zaten LCW'nin neredeyse tüm bluzları hamile bluzu gibi:))) Aylardır hamile oldum olacağım diye birşey almıyordum kendime, talan ettim ortalığı:)))

canım benimde dün kahve rengi lekelenmem oldu sabah kalktıgımda gördüm cok korktum.cuma günü ulutrasonda kalp atışlarını dduymustuk.doktorumu aradım progestranın iğnesini kullanmamı söyledi geçmesse.aksama lekelenme hemen hemen kayboldu ama şimdida kasık ve bel agrım var.seninde varmı ağrıların?rapor aldım evdeyimm ve habire dua ediyorumm.inşalla aylar cabucak gecerde bebeklarimizi kucağımıza alırız hepimiz.

mrhb arkadaşlar hepinizin anneler günü kutluyorum geçte olsa.bebişimin kalp atışını duydum sonunda ama pazar gnü lekelenmem oldu iğneye başlad9m bel ve kasıklarımda agrı var.lekelenmem geçti cook şüküt ağrılar olsun önemli değil bebiş sağlıklı olsun yeter.moralimi bozmamaya calışıyorum ve Allahıma dua ediyorum hepimiz için.bir deşizle görüşmek beni rahatlatıyor.öpt hepinizi.:teselli:

ne güzel kalp atışını da duymuşsun Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Ezgi'cim sesin soluğun çıkmıyor, nerdesin ???? Merak ettim...

tatlımm giremedim bir kaç gündür arada girdim okudum hemen çıkmak zorunda kaldım..
iyiyim canım bi sorun yok siz nasılsınız kontrole gidecekmişsiniz çok sevindim mutlaka haber ver..
inanamıor insan tedaviydi pozitifti derken şimdi 2li 3lü testler hatta cinsiyet öğrenmeye geldi sıra..
gittikçe heyecanlı ve keyifli olmaya başladı harikaaa:)

merveee
listen harika olmus canım..
ellerine,emeğine sağlık..
hiç bir topiğin bizim gibi listesi yoktur sanırım:)

merve'cim
bu arada okudum ama yazamadım kusura bakma nolur..
resimi nasıl yükleyeceğimizi uzun uzun üşenmeden anlatmışsınn çoook teşekkür ederim canımm
ancak anlatıklarını benim başarabilmem sahip olduğum bilgisayar bilgilerimle sanırım ve korkarım ki imkansız(
önyargıyla yaklaşma ezgi bi uygulamaya çalış kızın anlattıklarını dedim
uğraştım
ama yapamadımmmmmm(

merhaba kızlar bayadır gelemiyorum çok kötü hasta oldum grip malesef doktor okyanus suyuyla burnumu açmamı bi nebzede sağladı ama inanın çok kötüydü dikkat edin kendinize sakın hasta olmayın ben yokken bi hayli kaynatmışsınız listemiz dolmuş taşmış maşşallah allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
mervecim ellerine sağlık liste süperolumunekankayizsmile

papatya üzülme canım benim öğrendiğim günden beridir var canım hemde senin azmış benim doktora gittiğim gün resmen şakır şakır kan geldi peçeteye gezinemiyorum sürekli yatıyorum çok şükür şuan azaldı seviniyorum senin gibi kahverengi gelyor diye canım hiç üzülme beni getir aklına doktorum kanamalara rahmen bebişin çok sağlıklı olduğunu söylüyor 1 hafta sonra bugün kalp atışlarını dinleyeceğiz.

canım üzülme aynı sorun bendede var bende fitil kullanıyodum doktorum kanamam olunca fitili bıraktırdı fitiliniğnesine başladık doktora keseyi görmeye gittiiğimizde ogün daha fazla geldi resmen kan gördüm ama şu an yine kahverengi benimde 30 nisandan buyana geliyor

canım çok geçmiş olsun en kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşallah

inşallah kalp atışını da duyarsın ve sağlıcakla bebişini kucağına alırsın rabbim şu sıkıntılarımızı gidersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…