2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

güzel arkadaşım sen daha iyileşmedin mi? bir limonlu dondurmanın başına açtıklarına bak...

Günaydın fıstıklar, bugün nasılsınız bakalım..
Mervecim pazar günü bende çok dolaştım çarşıda ama hiçbir şey bulamadım. yada alışkın olmadığım için bana bir garip geldi hamile kıyafetleri.. yine bir tayt bir tunik aldım. birde bahar gibi bir elbise aldım.. döndüm eve..
Ezgi gerçekten zaman çok çabuk geçiyor. iğnelere başlancak, yumurtalar toplancak, amanın transfer günü, geç 10 gün geç, kan tahlili, gel saat 1.30, hadi 12.gün bi daha, yaşasın artmış, bekle 5.haftayı, hadi heseyi görelim, allahım şükürler olsun işte orda kara delik, hadi 2 hafta daha bekle, bu ses onun sesimi? :))
Zor bir süreç gerçekten, Allah yardıamcımız olsun...

canım ne güzel anlatmışsın ben son kısmı ses kısmını da bir duysam çok mutlu olacağım. inşallah son aylarımızı da görürüz ayy az kaldı çantalrımız hazır mı benimkisi kız yok seninkisi oğlan vs. konuşuruz inşallah o günleri görürüzsırnaşık şey:CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq:zemuszemus

Ay inşallah, inşallah.. benim erkek yeğenim var 3 yaşında. bebek ne olsun diyoruz erkek olsun diyo.. ama odası pembe olsun diyo.. bu tip konuşmalar bile heyecanlandırıyor beni..
Kalp atışı da bi duysak Allahın izniyle.. Pazartesi gidicem ben Gataya.. Ama burda ki bir hastaneden perşembe akşamı için randevu aldım. Düşündükçe bile kalbimin hızlanıyor. Herhalde duyarım dimi pıt pıtları. 6+2 olucam çünkü..

günaydın kızlar nasılsınız bakalım

ben bir şey dicem de gülün bana

ben alışamadım bu hamileliğeeyvahedigeldismile

yani Allah'a şükür bir sıkıntım yok, ara sıra yorgunum bulantım da bir iki gündür azaldı.

şimdi de içerde ne oluyor, acaba bebeğim orda mı, iyi mi? büyüdü mü?telaşındayımbilmiyorumkismile

şöyle dünyadan haberi olmayan, sadece doğum için doktora gidenlere hayranım gerçekten

canım tablo çok güzel olmuş, çok uğraşmışsın ellerine sağlık

benim gnüm 9+4 acaba niye orada 9+0 yazıyo

Canım haklısın valla.. Benim abimin kızıda hamile. hemen hemen aynıyız o 7 haftalık.. sadece günü geçtiğinde gitmiş 5 haftalıkken keseyi görmüşler o kadar. Bizim elimizde olsa hergün gidicez :)

oohhh ii yaptın walla ben bi o pantolonu aldım pek bişey almak istemiyorum korkuyorum elimde kalır bişey olursa diye 3,5 aydan sonra alıcam nedense heveslenmemek için bebek kıyafetlerine bile bakmıyorum 7 aydan sonra alıcam bebeğimede kıyafet ama kendim yakında kotlarıma sığmayabilirim :))
kullan cnm çok ii bi iğne endişelenme bebeğin seninle kalbide güm güm daha ne olsun
merveee
listen harika olmus canım..
ellerine,emeğine sağlık..
hiç bir topiğin bizim gibi listesi yoktur sanırım:)
canım benim saol çok güzel oldu gerçekten hem o listen değil listemiz cicim hepimizin listesi ilerde bebeğimize bu yazışmaları okuturuz acaba o kadar yıl kalıyo mu :))
cnm müsait olduğun bi zaman bana özelden mshj at ben sana mail adresimi veriim bana mail gönder ben yapar sana gönderirim :))
cnm çok geçmiş olsun ya gerçekten şu limonlu dondurmaya bak sen ya ne işler açtı başına ama olsun biraz ii olmana sevindim liste için teşekkürler gerçekten süper oldu
kızlar içimizde ikiz bebek bekleyen yok mu hep tek mi??????
yok cnm maalesef benim ve angelın vardı bide pretty nin angel kaybetti tek bebeğini bende ve prettyninde tek bebiş
walla sevgi bu kadar mı güzel özetlenir aynı öle gerçekten ya o süreç bu süreç derken hayırlısı ile bebeğimizi alırız inşallah kucağımıza
bu arada benim ismim Sevgi arkadaşlar.. Bende resmimi ekledim profile..
bakıcam birazdan cicim
duyarsın cnm bende 6+1 dim duyduğumda :)

duyarsın canım bana da dün gittiğim doktor 10 gün sonra gel dedi cumartesi de tedavi yapan doktoruma gideceğiz o keseye yeni bakacak belki hem kese hem kalp atarmı erkenden ne dersin keşkeeeeeeeeee

cnm muhtemel doğum tarihini yazarsan düzeltirim çünkü satına göre doğum tarihi o çıkıyo bende tickerı ona göre yaptım sen gönder ben düzeltiim

ayrıca dediğinin olmasını bende çok isterdim şöle folikasid bile içmyen hiç usgye girmyen oo löp diye kucağına alan tipler ne güzel walla

sevgicim ne kadar yakışmışsınız eşinle allah bir ömür boyu mutlu etsin sizi yavrunuzla inşallah çok güzel gözüküyosunuz ikinizde allah ayırmasın

canım benim muhtemel doğum tarihi 10 aralık
daha öncede düzeltmiştim karışmış sanırım

düzeltebilirsen sevinirm, sağolasın canım eline sağlk

canım benim muhtemel doğum tarihi 10 aralık
daha öncede düzeltmiştim karışmış sanırım

düzeltebilirsen sevinirm, sağolasın canım eline sağlk

sen kendin düzelttiysen karışmıştır çünkü ben wordde bi listede tutuyorum ve sizin kendi kendinize düzelttiklerinizi farkına varamıyorum benim liste eski haliyle kalıyo bide kaç kilosun onu sölermisin cnm onuda ekliim :))))

kızlar böyle bir şey okudum demin başka topikten

HAMİLELİK NİŞANI : Gebeliğin erken dönemlerinden itibaren rahim ağzından olan salgılar burada birikmeye başlar ve bu rahim ağzının içindeki kanalı tıkar. Sümüğümsü bir yapı olan bu birikmiş salgılar mukus tıkç olarak adlandırılır. Mukus tıkaçın işlevi rahim içinde gelişmekte olan bebeği dış etkenlere karşı korumaktır. Bir başka deyişle mukus tıkaç enfeksiyon etkenlerine karşı bariyer görevi görür"

dün bende oldu ama azdı

var mı olan arkadaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…