merhaba kızlar bayadır gelemiyorum çok kötü hasta oldum grip malesef doktor okyanus suyuyla burnumu açmamı bi nebzede sağladı ama inanın çok kötüydü dikkat edin kendinize sakın hasta olmayın ben yokken bi hayli kaynatmışsınız listemiz dolmuş taşmış maşşallah allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
mervecim ellerine sağlık liste süperolumunekankayizsmile
Günaydın fıstıklar, bugün nasılsınız bakalım..
Mervecim pazar günü bende çok dolaştım çarşıda ama hiçbir şey bulamadım. yada alışkın olmadığım için bana bir garip geldi hamile kıyafetleri.. yine bir tayt bir tunik aldım. birde bahar gibi bir elbise aldım.. döndüm eve..
Ezgi gerçekten zaman çok çabuk geçiyor. iğnelere başlancak, yumurtalar toplancak, amanın transfer günü, geç 10 gün geç, kan tahlili, gel saat 1.30, hadi 12.gün bi daha, yaşasın artmış, bekle 5.haftayı, hadi heseyi görelim, allahım şükürler olsun işte orda kara delik, hadi 2 hafta daha bekle, bu ses onun sesimi? :))
Zor bir süreç gerçekten, Allah yardıamcımız olsun...
bu arada benim ismim Sevgi arkadaşlar.. Bende resmimi ekledim profile..
canım ne güzel anlatmışsın ben son kısmı ses kısmını da bir duysam çok mutlu olacağım. inşallah son aylarımızı da görürüz ayy az kaldı çantalrımız hazır mı benimkisi kız yok seninkisi oğlan vs. konuşuruz inşallah o günleri görürüzsırnaşık şey:CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq:zemuszemus
[table="head"]|*KK Nick*|*SAT*|*Tahmini D.T.* |*YAŞ*|*Kilo*|*Güncel notları*|*Çizelge*|
01|Pelly1|24.Şubat.10|2.Aralık.10|35|58|15 mayıs randevu eyvahedigeldismile |
02|Yeshill-Yansima |26.Şubat.10|3.Aralık.10|27|87| Minik melek büyüyor|
03|Haymatlos|3.Mart.10 |8.Aralık.10|31|100| Pıt Pıt Atıyor Kalbi|
04|Meralun|5.Mart.10|14.Aralık.10|29|| Pıt Pıt Atıyor Kalbi|
05|Patly|8.Mart.10|12.Aralık.10|29|61,5|Minik melek büyüyor|
06|Sebo|9.Mart.10|14.Aralık.10|28 |57|Pıt Pıt Atıyor Kalbi|
07|Bsp|11.Mart.10|16.Aralık.10 |36 |60|20 mayıs randevu eyvahedigeldismile |
08|Kaymaklim|11.Mart.10|16.Aralık.10|24|76|Minik Melek 14 mm|
09|Esr0411|13.Mart.10|16.Aralık.10|28|63|?eyvahedigeldismile|
10|Gelbebek26|13.Mart.10|18.Aralık.10|28|61,5| Pıt Pıt Atıyor Kalbi|
11|Narnisan|15.Mart.10|20.Aralık.10|30|56|?eyvahedigeldismile |
12|Pretty| 15.Mart.10| 20.Aralık.10|26|58| Minik melek büyüyor|
13|Gizemli83|18.Mart.10|23.Aralık.10|27|56|Minik melek büyüyor|
14|Aysun5538 |21.Mart.10|26.Aralık.10|26|59| Pıt Pıt Atıyor Kalbi|
15|Beyazceylan|24.Mart.10|29.Aralık.10 | |58|? eyvahedigeldismile |
16|Quality |24.Mart.10|28.Aralık.10|39|57|14 mayıs randevu eyvahedigeldismile |
17|Papatyam03|26.Mart.10|27.Aralık.10|31||7 mayıs randevu eyvahedigeldismile |
18|Subuo|26.Mart.10|27.Aralık.10||| Haftaya randevu var eyvahedigeldismile|
19|Chery|29.Mart.10|3.Ocak.11|29|63|3 nisan randevu eyvahedigeldismile |
20|Bee009|31.Mart.10|5.Ocak.11|27|50|Minik kese görüldü|
21|Pany86|1.Nisan.10|6.Ocak.10|25|64|15 Mayıs randevu eyvahedigeldismile |
22|Arkadas2010|2.Nisan.10|7.Ocak.2010|29|75| Minik kese görüldü|
23|Elvinnaz|4.Nisan.10|8.Ocak.11|||ilk randevuyu bekliyor eyvahedigeldismile |
[/table]
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
ben bir şey dicem de gülün bana
ben alışamadım bu hamileliğeeyvahedigeldismile
yani Allah'a şükür bir sıkıntım yok, ara sıra yorgunum bulantım da bir iki gündür azaldı.
şimdi de içerde ne oluyor, acaba bebeğim orda mı, iyi mi? büyüdü mü?telaşındayımbilmiyorumkismile
şöyle dünyadan haberi olmayan, sadece doğum için doktora gidenlere hayranım gerçekten
oohhh ii yaptın walla ben bi o pantolonu aldım pek bişey almak istemiyorum korkuyorum elimde kalır bişey olursa diye 3,5 aydan sonra alıcam nedense heveslenmemek için bebek kıyafetlerine bile bakmıyorum 7 aydan sonra alıcam bebeğimede kıyafet ama kendim yakında kotlarıma sığmayabilirim :))hamile koleksiyonu yapmışlar, ütülenmesi gereken kumaş pantolon gibi ama licralı bir kumaştan. Bel kısmı zaten özel tasarım, bikini çizgisinin üstünde kumaş kısmı bitiyor, sonra göğüsün altına k koleksiyonu adar çıkan penye bir kısım var. ucuna iliklerine göre ayarlayabileceğin bir lastik şerit eklenmiş. Haki, lacivert, siyah ve kahverengi yapmışlar. Bir de yukarısı aynı şekilde tasarlanmış ama tamamı penye boru paça siyah bir pantolon var. Çok fazla olmamakla birlikte birkaç çeşit de bluz var ama zaten LCW'nin neredeyse tüm bluzları hamile bluzu gibi:))) Aylardır hamile oldum olacağım diye birşey almıyordum kendime, talan ettim ortalığı:)))
kullan cnm çok ii bi iğne endişelenme bebeğin seninle kalbide güm güm daha ne olsuncanım benimde dün kahve rengi lekelenmem oldu sabah kalktıgımda gördüm cok korktum.cuma günü ulutrasonda kalp atışlarını dduymustuk.doktorumu aradım progestranın iğnesini kullanmamı söyledi geçmesse.aksama lekelenme hemen hemen kayboldu ama şimdida kasık ve bel agrım var.seninde varmı ağrıların?rapor aldım evdeyimm ve habire dua ediyorumm.inşalla aylar cabucak gecerde bebeklarimizi kucağımıza alırız hepimiz.
canım benim saol çok güzel oldu gerçekten hem o listen değil listemiz cicim hepimizin listesi ilerde bebeğimize bu yazışmaları okuturuz acaba o kadar yıl kalıyo mu :))merveee
listen harika olmus canım..
ellerine,emeğine sağlık..
hiç bir topiğin bizim gibi listesi yoktur sanırım:)
cnm müsait olduğun bi zaman bana özelden mshj at ben sana mail adresimi veriim bana mail gönder ben yapar sana gönderirim :))merve'cim
bu arada okudum ama yazamadım kusura bakma nolur..
resimi nasıl yükleyeceğimizi uzun uzun üşenmeden anlatmışsınn çoook teşekkür ederim canımm
ancak anlatıklarını benim başarabilmem sahip olduğum bilgisayar bilgilerimle sanırım ve korkarım ki imkansız(
önyargıyla yaklaşma ezgi bi uygulamaya çalış kızın anlattıklarını dedim
uğraştım
ama yapamadımmmmmm(
cnm çok geçmiş olsun ya gerçekten şu limonlu dondurmaya bak sen ya ne işler açtı başına ama olsun biraz ii olmana sevindim liste için teşekkürler gerçekten süper oldumerhaba kızlar bayadır gelemiyorum çok kötü hasta oldum grip malesef doktor okyanus suyuyla burnumu açmamı bi nebzede sağladı ama inanın çok kötüydü dikkat edin kendinize sakın hasta olmayın ben yokken bi hayli kaynatmışsınız listemiz dolmuş taşmış maşşallah allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
mervecim ellerine sağlık liste süperolumunekankayizsmile
yok cnm maalesef benim ve angelın vardı bide pretty nin angel kaybetti tek bebeğini bende ve prettyninde tek bebişkızlar içimizde ikiz bebek bekleyen yok mu hep tek mi??????
walla sevgi bu kadar mı güzel özetlenir aynı öle gerçekten ya o süreç bu süreç derken hayırlısı ile bebeğimizi alırız inşallah kucağımızaGünaydın fıstıklar, bugün nasılsınız bakalım..
Mervecim pazar günü bende çok dolaştım çarşıda ama hiçbir şey bulamadım. yada alışkın olmadığım için bana bir garip geldi hamile kıyafetleri.. yine bir tayt bir tunik aldım. birde bahar gibi bir elbise aldım.. döndüm eve..
Ezgi gerçekten zaman çok çabuk geçiyor. iğnelere başlancak, yumurtalar toplancak, amanın transfer günü, geç 10 gün geç, kan tahlili, gel saat 1.30, hadi 12.gün bi daha, yaşasın artmış, bekle 5.haftayı, hadi heseyi görelim, allahım şükürler olsun işte orda kara delik, hadi 2 hafta daha bekle, bu ses onun sesimi? :))
Zor bir süreç gerçekten, Allah yardıamcımız olsun...
bakıcam birazdan cicimbu arada benim ismim Sevgi arkadaşlar.. Bende resmimi ekledim profile..
duyarsın cnm bende 6+1 dim duyduğumda :)Ay inşallah, inşallah.. benim erkek yeğenim var 3 yaşında. bebek ne olsun diyoruz erkek olsun diyo.. ama odası pembe olsun diyo.. bu tip konuşmalar bile heyecanlandırıyor beni..
Kalp atışı da bi duysak Allahın izniyle.. Pazartesi gidicem ben Gataya.. Ama burda ki bir hastaneden perşembe akşamı için randevu aldım. Düşündükçe bile kalbimin hızlanıyor. Herhalde duyarım dimi pıt pıtları. 6+2 olucam çünkü..
Ay inşallah, inşallah.. benim erkek yeğenim var 3 yaşında. bebek ne olsun diyoruz erkek olsun diyo.. ama odası pembe olsun diyo.. bu tip konuşmalar bile heyecanlandırıyor beni..
Kalp atışı da bi duysak Allahın izniyle.. Pazartesi gidicem ben Gataya.. Ama burda ki bir hastaneden perşembe akşamı için randevu aldım. Düşündükçe bile kalbimin hızlanıyor. Herhalde duyarım dimi pıt pıtları. 6+2 olucam çünkü..
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
ben bir şey dicem de gülün bana
ben alışamadım bu hamileliğeeyvahedigeldismile
yani Allah'a şükür bir sıkıntım yok, ara sıra yorgunum bulantım da bir iki gündür azaldı.
şimdi de içerde ne oluyor, acaba bebeğim orda mı, iyi mi? büyüdü mü?telaşındayımbilmiyorumkismile
şöyle dünyadan haberi olmayan, sadece doğum için doktora gidenlere hayranım gerçekten
duyarsın canım bana da dün gittiğim doktor 10 gün sonra gel dedi cumartesi de tedavi yapan doktoruma gideceğiz o keseye yeni bakacak belki hem kese hem kalp atarmı erkenden ne dersin keşkeeeeeeeeee
canım benim muhtemel doğum tarihi 10 aralık
daha öncede düzeltmiştim karışmış sanırım
düzeltebilirsen sevinirm, sağolasın canım eline sağlk
canım benim muhtemel doğum tarihi 10 aralık
daha öncede düzeltmiştim karışmış sanırım
düzeltebilirsen sevinirm, sağolasın canım eline sağlk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?