2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

yıksa bebek şekerlerinin patiklerini de mi sen ördün?....

teşekkür ederim canım. evet patikleri de ben ördüm:)

oğlum için ördüğüm örümcek adamlı battaniyemiz... nasıl olmuş:)

Canım sen mı ordun coooooook güzel görünüyor güzel günlerde kullanın.. bizede pamuk prenses battaniyesi örsen:)) ayyy çok seviyorum. Söyle emek islerini ablamda orerdi.. Dantelden kendine etek örmüştü ve bluz inceden ipden..bende istiyorum ama gözlerim yoruluyor hemen.. Sen kazaklar ceketlerde ormussundur

örerim canım yeter ki sen iste:) kazak ceket örmüyorum ben pek. böyle değişik şeylerle uğraşıyorum daha çok...

Son düzenleme:
berasercim süper olmuş ya.
ne becerikli hatunsun.
nasıl ördün şemelımı tığlamı şişlemi. ayy bi kız şeması da ben bulsam örerim.
ama bukadar güzeel olurmu bilmem

berasercim süper olmuş ya.
ne becerikli hatunsun.
nasıl ördün şemelımı tığlamı şişlemi. ayy bi kız şeması da ben bulsam örerim.
ama bukadar güzeel olurmu bilmem

sağol canım,

tek şişle ördüm, hani tığ gibi olan. tunus işi diyolar. şemaya bakarak ördüm. nette var aslında pamuk prenses, çilek kız falan. bi bak istersen. bence seninki de çok güzel olur. daha önce yaptıklarını gördük:)

oğlum için ördüğüm örümcek adamlı battaniyemiz... nasıl olmuş:)

Uploaded with ImageShack.us

Burayada yazım :) Maşallah canım.Ellerine sağlık ne güzel örmüşün.Valla annemden kaçtığım günlere yanarım :)) KAdın peşimde dolanıyordu küçükken öğren diye biz örgüyü öğrendik 25 yaşında Anca düz örgü işte :))

beraser canım sen kendini aştın, bu ne güzel bi battaniye :) Eline sağlık Ama biz komplekse giriyoruz yapma anacım böle şeyler

canım örgü örmeyi biliyodum ama bu örgü çeşidini yeni öğrendim internetten. 30 yaşımda:) ilgi meselesi sadece...

esracım, sağol canım ama kompleks olmasın, ilham olsun:)

Chicco Living marka üründen memnun değilim. Sakın almayın !!!
Kızlar sizinle bir şikayet sitesinde yazdığım sorunumu paylaşmak istiyorum. LÜTFEN OKUYUN !!!
Siz ve çocuğunuzda benim gibi mağdur olmasın !!!

Chicco Living Puset Modelini tasarlayan - çıkaran arkadaşı tebrik ediyorum hiç çocuk sahibi olmayan birisi kesinlikle. Çocuğumu pusete yatırdığımda omuzları kafası sıkışıyor, ağlama krizlerine giriyor.
*İç süngerin çıkartılma özelliği yok!
*Ürün en kısmından çok dar!

Maalesef hiç memnun kalmadım. Sizin satışı için piyasaya sürdüğünüz üründe 0-36 ay yazıyor yani 3 yaşına kadar kullanılabileceğini garanti ediyorsunuz. Sadece 3 ay kullanılabilir bir ürünmüş bunu anladım.

Ayrıca içine ek olarak koydukları yağmurluk tamamını kapatmıyor. Bu nedenle yağmurluğu oyuncak mağazalarından birinden ekstra aldım. Birde ürünün tentesinin alt -arka kısmında hiç yapıştırma yada fermuar gibi bir şey yok. Çocuğun gövde kısmı üstten kapalı ama kafa kısmından rüzgar püfür püfür esiyor. Tente ve yağmurluk olayını bu güne kadar hiç dert etmedim hatta kendim çözüm üretmeye başladım.

Ama çocuğumun bu ürünün içinde rahat etmemesi ortaya çıkınca gözardı edemedim çünkü ürünü aldığım fiyat gerçekten çok ciddi bir rakam. 1 ailenin 2 aylık geçim parası.
Ve sırf çocuğumun rahat edeceğini düşündüğüm için aldım ama yanılmışım.
Ürünü geri alın yada paramın karşılığında gerçekten çocuğumun rahat edeceği bir ürün verin.

H&M den pembe beyaz cicekli yazlik takim aldim sapka tayt iki tsort.gecen gun nike den tennis ayakkabi ve corap
la halle de vetement dan hello kittl ayakkabi ve corap eklemeye calisiyorum ekleyemiyorum (

MERHABA burxkan, doğumunuzu avicenna damı yaptınız.DR.GÜLCAN İNHAN dan memnun kaldığınızı yazmıştınız ordan yola çıkarak soruyorum..cevaplarsanız çok teşekkür ederim ..

MERHABA burxkan, doğumunuzu avicenna damı yaptınız.DR.GÜLCAN İNHAN dan memnun kaldığınızı yazmıştınız ordan yola çıkarak soruyorum..cevaplarsanız çok teşekkür ederim ..

Merhaba arkadaşım. Öncelikle Allah kucağına almayı nasip etsin.
Ben memnun kaldım DR.GÜLCAN İNHAN'dan ama çok sık tatil yapan bir DR.
Daha doğrusu Devlet ne zaman tatil yapsa o da tatil ( Devlet Dairesi gibi hatun )
Ama yinede memnunum. Benim bir tanıdığıma gece kendisi gelmişti. benim doğumumuda o yaptı.
Dediğim gibi memnun kaldım. Sert mizaçlı görünür Ukala kişileri sevmez. Bilgili bir doktor. Ölçümleri birebir çıkar. Benim bebeğimin bir önceki gün kontrol kilo ve boy oranıyla doğum yaptığım gün oranları aynı. Her DR bu kadar başarılı olamayabiliyor. Tabi önemli olan boy kilo oranları değil gelişim oranları ense kalınlığı. Her muayenede çok memnun kaldım. Eşimle gittim. Bazı özel bilgileri eşimle konuştu. Açık fikirli iyi bir DR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…