2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

esra_37

Biz Artık 3 Kişiyiz...
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2010
991
1
96
40
Diğer
Slm kızlar, az önce Kasım annelerinin topiğinde gördüm hoşuma gitti, inşallah kızmazlar bana konularını çaldım diye :)

Alışveriş için henüz erken galiba ama yavaş yavaş da bişeyler almak lazım. Ben alışveriş için cinsiyetinin belli olmasını bekliyorum, gerçi öyle ne pembe ne de mavi ağırlıklı şeyler alma taraftarı değilim ama yine de insan cinsiyetini öğrenmeden pek bişey almak istemiyo. Siz neler yaptınız, alışverişe çıkan var mı aranızda?

Burada bebişlerimize bişeyler aldıkça paylaşalım, birbirimize fikir vermiş oluruz hem.

Son düzenleme:
topigimiz hayirli olsun canimmm...
baglanti kablosunu buldugum an hem göbisimi hemde aldiklarimdan bikacini ekleyecegim..
kaydirigubbakcemile5

topigimiz hayirli olsun canimmm...
baglanti kablosunu buldugum an hem göbisimi hemde aldiklarimdan bikacini ekleyecegim..
kaydirigubbakcemile5

aynen canım, ben de göbişimi çektim ama eşim sağolsun kabloları yine nerelere sakladı kimbilir. En geç yarın ekliycem göbişi.
Ben daha önceden bebiş kıyafetleri almıştım ama daha hamile değilken evde tutmak iyi değil diye anneme vermiştim hepsini. Haftasonu gidebilirsem toplayıp getiricem:) Sonrada çekip koyucam fotoğraflarını...

hayırlı olsun topiğimiz
walla kızlar ben bişe almadım ama kayınvalidem başlamış almayakaydirigubbakcemile3
babacım da 2 tane oyuncak almış hem erkek hem kız için ne olursa oynar die
onlar bizden hevesli sanırım

Mesela en kısa zamanda bunu almayı düşünüyorum, işe yararmı bilmem ama belki bebek ninnileri duyduğunda uyku vakti geldiğine koşullanır beni de üzmez, zaten çalışıyorum bi de öyle ayakta sallamaya filan alıştırmak istemiyorum, koyayım beşiğe uyusun, tabi ne kadar becerebilirim bilmiyorum kaydirigubbakcemile3

Playskool Ninnili Uyku Arkadaşım

0-12 ay arası bebekler için
Sevimli Tırtıl Gloworm, bir sarılışla ışıldıyor ve ninniler çalmaya başlıyor.
6 değişik ninnisiyle bebekler onu çok seviyor.
Bebeğiniz için yatağında kendisini yalnız hissetmesini önleyecek sıcak bir arkadaş

Eklentiler

• $06552.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 117
kızlar topic hayırlı olsun ama ben alışveriş yapmaya korkuyorum,biri 18,diğeri 11 haftalık iki bebişimi kaybettim,sonra o aldıklarıma bakmak çok can yakıcı oldu,sabredebilirsem baya bi bekliycem alışveriş için...Allah herkesin bebişini hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasib etsin ,inşallah...Nacizane görüşüm,bence şöyle ufak tefek şeylerle başlayın,büyük alışverişleri sona bırakın...

topigimiz hayirli olsun zemuszemus
bende bugun alisverise ciktim kendime bikac bisey aldim ama bebis reyonundaki kucucuk coraplara dayanamadim aldim

yeni topiğimiz hayırlı olsun.
buraya koyacağımız tüm cici kıyafetleri giymeyi,
alacağımız o tatlı oyuncakları kullanmayı nasip eder inşallah
bebekelrimize yarabbim.
bebek mağazaları okadar gzüel ki
şuan girmemek için kendimi çok zor tutuyorum.
benim de nerdeyse herşeyim hazır.
bu konuda tecrübeli sayılabilirim.
hastane çantasına gerekli olanalr konusunda da yardımcı olmay çalışırım size.
benim hastane tecrübem hiç güzel sonlanmadı tabi ama
inşallah tüm heveslerim gerçekleşme imkanı bulur.

bız bebısımıze ilk olarak bu günlüğü aldık
ilk öğrendiğimiz tarih ilk kimlere söyledi ilk kalp atışları
ilk fotoğrafı:) bütün ilklerini kaydediyoruz

hayırlı olsun güzel topiğimiz..buradaki paylaşımlarımız güzel fikirler olacak bizlere..emeklerinize sağlık

bız bebısımıze ilk olarak bu günlüğü aldık
ilk öğrendiğimiz tarih ilk kimlere söyledi ilk kalp atışları
ilk fotoğrafı:) bütün ilklerini kaydediyoruz

canım bu süper bişey yaa, peki bunun içi tamamen boş sayfalardan mı oluşuyo yoksa sizi yönlendiren sayfalar mı var, o yukarda yazdıkların ilk kimlere söylendiği, ilk kalp atışları filan sizin düşünceleriniz mi yoksa defterde bunlar için özel bölümler mi var. Çok beğendim ben bunu ama burda böyle şeyler yokkki bilmiyorumkismile
içinden bir kaç sayfayı daha çekip resimlerini koyabilirmisin canım?

merhaba topiğiniz hayırlı olsun cinsiyet belli olmadan pek elim varmıyor almaya ama annaneler babanneler hatta büyük annanen babannneler çoktan mağrifetlerini gösterip renk renk yelekler beşik için hazırlıklar hatta kusmuk bezlerini bile hazırlıyorlar kısmet ama annesi onun için bi hazırlık yapıyor günlük yazıyor

canım ben oğlumda çok kullandım idilin badilerini, takımlarını, tulumunu... kesinlikle tavsiye ederim. çok kaliteli ve yumuşacık oluyo. yıkandığında penyesi sertleşmiyo. hamile olduğumu öğrenince yine ilk olarak bu kataloglara baktım ben de. cinsiyet bi belli olsun yine alcam...

Benim 4 tane kız kardeşim va rşimdiden birşeyler aldılar biri Ts hastası ve daha cinsiyeti belli olmayan bebeğimi fanatik yapacak ..
Kız da olsa giydireceğim valla

Birde minik bebek çorapları almıştım...Diğerlerini fotosunu çektiğimde eklerim inş...

oyyy annesi, nasıl güzel bunlar böyle. Benim de en çok böyle pabuçlar, ayakkabılar çekiyo dikkatimi, öyle kendim pek düşkün değilimdir ayakkabıya ama sanırım bebeğimin baya bi ayakkabısı olacak sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…