2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

sağolun kızlar teşekkür ederim
haberok çok güzel görünüyo kurabiyeler ve örgülerin iyi günlerde olsun inşallah.(bu arada o kurabiyelerin hepsini hunharca yemek istiyorum çooook şirinler)
Saol canım.Valla benim oğluşta aynı senin gibi yemek istedi ama vermedim İlk denemelerden verdim ama öbürlerinden vermedim.Kendisi tam bir kurabiye canavarı,versem 2 tepsiyi yer yani o derece

Haberok maşaallah canım benim ne hamarat hatunsun sen öyle.Eee tabi 3. çocuğu da düşünürsün: )

Çok güzeller, çokkk,Afiyet,bal ,şeker, löp löp yağ olsun emiii :2:
Çok saol hayatım..Di mi ama 3.çocuğu yapabilecek kapasiteyi gördün bende

haberok gerçekten çok şeker bunlar ya maşallahhhh
Çok teşekkür ederim canım

haberok senı bu topıkt tk gecıyorum masallah cok becerıklı hatunmussun... senınle gurur duyuyorum
Ay çok şişindim şimdi,havalara sokmayın beni bu kadar uçacam sanırsam

Valla canım şu pastacılık malzemeleri acayip pahalı şeyler.Ben bu durumda ne yaptım,bu işte kullanabileceğim herşeyi değerlendirdim.:) Sadece marzipan şekillendrime seti (12tl) ve isim yazmak için kurabiye harf baskı seti aldım,onada baya iyi para verdim zaten(35tl) ama nette aynı set 22,5tl ye satılıyo haberiniz olsun.Bunun dışında herşey evdeki malzemelerle.Kalp kalıbı zaten 1tl lik kalıpların içinde var.Kafa şeklinde yaptıklarımı çay bardağını kalıp kullanarak çıkardım.Küçük yuvarlakları yine evde ona uygun bi şeyle çıkardım.Kurabiyelerin üzerindeki çiçek baskılarını gümüş küpeyle yaptım:) Bebek şekillerindekinin kalıbıda komşumda vardı,ondan alarak yaptım.Yüzlerindeki uyuyan gözleri yarısından kesilmiş pipetle bastım..Böyle işte,çok para harcamak istemeyince insan neyden ne çıkartırım diye etrafındaki her türlü objeye başka gözlerle bakıyor

haberok canım kurabiyeler hakikaten super olmus bayatlama ve kalıp meselesine kafam takıldı benimde....Bu konuda bizi aydınlat lutfen....

Valla kızlar bayatlama konusunda benimde hiçbir fikrim yok maalesef..Kurabiyeleri cumartesi günü yapmıştım,bugün paketlerken yedim bi tane çok hoşuma gitti.Tadı bana un helvasını andırdı..Dediğim gibi poşetledim bi güzelce inşallah bi sıkıntı olmaz.Bu konuda Hapşuruk takıldı kafama.Onun doğumuna 1 ay falan vardı bize kurabiyelerin resmini gösterdiğinde.Sanırım bi bildiği vardır:)
nerdilcim şeker hamurunu pasta malzemesi satan bi dükkandan aldım,bizim burada zaten bi tek orası var:) Sen İstanbul dasın galiba,rahatlıkla bulabilirsin ama istiyosan nettende alabilirsin satılanlar hep aynı marka sanırım. Ben beyaz alıp kendim renklendirdim ama 5 renk bi arada satılanlarda var nasıl istiyosan artık.Bu arada oğluşunun cicileri çok güzel,el yapımı olanlarda aynı hazır gibi duruyor,sağlıkla giysin bebişin inşallah.Kapı süsüde çok güzel,sade ve çok zarif duruyor

Çok saol denizim,beceriklilik konusunda seninde hakkını yiyemeyiz yani

haberok canım hem kurabiyelerine hemde örgülerine bayıldım canım güle güle dağıtıp kullanmak nasip olsun ... Hapşurukcumun kurabiyelerinden bende yaptırdım çok beğendim tabii kendimde yapabilmeyi çok isterim inş. bir fırsat olurda şu bir günlük kursa biara bende gidebillirim..

Canım saol,sizde güle güle dağıtın inşallah.Bende sana sorayım bari,aldığın kişiye ne kadar zamanda tüketilmesi gerektiğini sordun mu sen?

şimdi arayıp sordum canım 3 aya kadar raf ömrü varmış buzdolbında saklamanız şart deil dedi bayan tek tek ambalajlı hepsi zaten benimkiler geçen cuma yapıldı bende perşembeye doğum yapıcam kısmetse dayanır sanırım .. son bir bilgi önceleri çıtır çıtır zaman geçtikçe yumuşarmış bayan öyle dedi :))))

Canım çok saol ya,bide kadını aramışsın İyi valla,3 ay demek..o kadar durmaz zaten bizimkiler Yumuşamasıda önemli değil,tadı bozulmasın yeter ki..Sanada şimdiden hayırlı doğumlar canım,Allah yardımcın olsun

nerdilim sana bşe sorim ya ayıp olmazsa.Sen o kapıyı süslediğin tülü kaça almıştın acaba?

Butun ciciler harikacicilerinizi saglıkla,iyi gunlerde giydirmeyi,kulanmayı nasip etsin Allah...
haberok ,bu hellokitty bere nasıl yapılıyor acaba:78: rica etsem yazabilir misin

dandini28 iyi dileklerin için teşekkürler öncelikle.
Bereyi 11 ilmekle başladım ben.İlk sırayı ters ördükten sonra düz olarak ördüğüm sırada her ilmeği artırdım.Ters sırayı yine hiç bi işlem yapmadan ördüm,sonraki düz sırada bu sefer 1 örüp diğer ilmeği artırdım.Bu artırma işlemleri hep düz ördüğümüz sırada bu şekilde (2 ör 3.yü artır,3 ör 4. artır) devam ediyor..İstenilen büyüklüğe gelince birazda artırmadan devam ediliyor.Ben bu işlemleri göz kararı yaptım.Son 3-5 sırayıda lastik ördüm kıvrılma olmasın diye.Bitirdikten sonrada diktim.Kulaklık için şapkanın iç kısmından,tam lastiğin başladığı hizadan ilmek çıkarıp haroşo ördüm üçgen şeklinde.4-5 ilmek kalınca düz örüp diktim o bağcıkları oluşurmak için ve ucunuda düğümledim. Kitty nin kulaklarınıda yine üçgen şeklinde ördüm ama 2 kat.Yani sayıları hatırlamıyorum ama mesela 15 ilmek başladım,1-2 sıra örüp 3 ilmek kalana kadar 2 yandan kesmeler yaptım sonra aynı şekilde artırmalar yapıp 15 ilmek olunca kestim.2 kat yapmamın sebebi hem tok,hemde öndende arkadan da güzel durması için.Sonra bunları da birleştirerek şapkaya diktim.Diğerlerinide işleyerek yaptım.Anlatmayı pek beceremem ama umarım yardımcı olabilmişimdir..:)

nerdilcim çok güzelmiş ciciler ellerine sağlık annenin ve kvnin güle güle kullansın Can'ın

merhabalar
doğum yapmış yada yapmamış anneler
bebişlerimize hangi marka bez kullanıyorsunuz yada kullanacaksınız?
prima premium care 2 numara gördüm bi markette onun 1 numarası var mı?
bide yenidoğan sıvı kakayı da emen bebek bezi vardı önceden reklamlarda o bezle bu dediğim bez aynı bez mi?

bu arada bütün ciciler pek hoş...
biz de dün kızımızın odasını yerleştirdik ...
kalabalıkta herşey istediği gibi olmuyo tabi insanın,sonra ben bi ara vakit bulabilirsem kendime göre düzenliycem inşallah...az da vaktimiz kaldı...

Allah güzel günlerde kullanmayı nasib etsin hepimize..:)

heberok sana 41 kere maşallah diyorum cnm.walla kurabiyelerde örgülerde süper olmuş cnmm.
becerikli hatunsun vesselam

evet canım aynı bezden bahsediyosun
1numarasıda var onun ben 1aldım ilk zaman için
sonra duruma göre 2ye geçicem

nerdilcim güle güle kullan canm çok güzellerr

nerdilim sana bşe sorim ya ayıp olmazsa.Sen o kapıyı süslediğin tülü kaça almıştın acaba?

canım metresi 2,5 tl tülün en zaten sabit ben boyu 5mt aldım....

sıvı kakayı çeken premium care reklamlardaki yani... ben 1 numara bir paket aldım yeni doğan için sonrası içinde 2 numara aldım zaten arasında pek kilo farkı yokkk... ilk zamanlar 1 i kullanıcam sonra 2 numara...

evet canım aynı bezden bahsediyosun
1numarasıda var onun ben 1aldım ilk zaman için
sonra duruma göre 2ye geçicem

nerdilcim güle güle kullan canm çok güzellerr

canım çok sağol... teşekkür ederiz....

nerdilcim saol canım.Ben bizim burda bi tülcüye sordum, çiçekçilerde olur dedi bana.Burda bi iki arkadaşada dedim ne kadardır metresi diye 8-9 falandır deyincede cesaret edemedim bi daha tülcülere sormaya..Dükkanlar fiyat sormaya biraz çekinirimde :) Pişman oldum şimdi sormadığıma

teşekkürler arkadaşlar..biz de 1 paket 1 numara alalım ozaman premium care...
haberok gerçekten çok marifetliymişsin cnm ellerine sağlık...
bu arada gidebilirsen eminönünde ucuz oluyo tül gibi şeyler...
tülcülerde pahalı olabilir...yine de bilemiyorum,sormak lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…