Saol canım.Valla benim oğluşta aynı senin gibi yemek istedi ama vermedimsağolun kızlar teşekkür ederim
haberok çok güzel görünüyo kurabiyeler ve örgülerin iyi günlerde olsun inşallah.(bu arada o kurabiyelerin hepsini hunharca yemek istiyorum çooook şirinler)
Çok saol hayatım..Di mi ama 3.çocuğu yapabilecek kapasiteyi gördün bendeHaberok maşaallah canım benim ne hamarat hatunsun sen öyle.Eee tabi 3. çocuğu da düşünürsün: )
Çok güzeller, çokkk,Afiyet,bal ,şeker, löp löp yağ olsun emiii :2:
Çok teşekkür ederim canımhaberok gerçekten çok şeker bunlar ya maşallahhhh
haberok senı bu topıkt tk gecıyorum masallah cok becerıklı hatunmussun... senınle gurur duyuyorum
Valla canım şu pastacılık malzemeleri acayip pahalı şeyler.Ben bu durumda ne yaptım,bu işte kullanabileceğim herşeyi değerlendirdim.:) Sadece marzipan şekillendrime seti (12tl) ve isim yazmak için kurabiye harf baskı seti aldım,onada baya iyi para verdim zaten(35tl) ama nette aynı set 22,5tl ye satılıyo haberiniz olsun.Bunun dışında herşey evdeki malzemelerle.Kalp kalıbı zaten 1tl lik kalıpların içinde var.Kafa şeklinde yaptıklarımı çay bardağını kalıp kullanarak çıkardım.Küçük yuvarlakları yine evde ona uygun bi şeyle çıkardım.Kurabiyelerin üzerindeki çiçek baskılarını gümüş küpeyle yaptım:) Bebek şekillerindekinin kalıbıda komşumda vardı,ondan alarak yaptım.Yüzlerindeki uyuyan gözleri yarısından kesilmiş pipetle bastım..Böyle işte,çok para harcamak istemeyince insan neyden ne çıkartırım diye etrafındaki her türlü objeye başka gözlerle bakıyorhaberok peki yazıları üzerine nasıl yazdın. kurabiye yapımı şeker hamuru tamamda senin kalıpların da farklı , bu şekilleri nasıl verdin. hayran kaldım sanat eseri bunlar yahu.
bende bebek kurabiyelerimi kendim yaptım ama hiç böyle olmadı benimkiler
canım çok sağol hemen yazdımmm... kurabiyeler bayatlıyor mu ne kadar taze kalıyor bide hamur şekerini netten felan mı aldın yoksa bu tür malzeme satan bi yerden bakıpta mı aldınnn.... bende mevlüt için düşündüm.... ikramlık....
haberok canım kurabiyeler hakikaten super olmus bayatlama ve kalıp meselesine kafam takıldı benimde....Bu konuda bizi aydınlat lutfen....
Valla kızlar bayatlama konusunda benimde hiçbir fikrim yok maalesef..Kurabiyeleri cumartesi günü yapmıştım,bugün paketlerken yedim bi tane çok hoşuma gitti.Tadı bana un helvasını andırdı..Dediğim gibi poşetledim bi güzelce inşallah bi sıkıntı olmaz.Bu konuda Hapşuruk takıldı kafama.Onun doğumuna 1 ay falan vardı bize kurabiyelerin resmini gösterdiğinde.Sanırım bi bildiği vardır:)
nerdilcim şeker hamurunu pasta malzemesi satan bi dükkandan aldım,bizim burada zaten bi tek orası var:) Sen İstanbul dasın galiba,rahatlıkla bulabilirsin ama istiyosan nettende alabilirsin satılanlar hep aynı marka sanırım. Ben beyaz alıp kendim renklendirdim ama 5 renk bi arada satılanlarda var nasıl istiyosan artık.Bu arada oğluşunun cicileri çok güzel,el yapımı olanlarda aynı hazır gibi duruyor,sağlıkla giysin bebişin inşallah.Kapı süsüde çok güzel,sade ve çok zarif duruyor