2010 Aralık anneleri, geri sayım başladı....

beraser

papatya
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2009
915
2
116
Manisa
merhaba soğuk aralık ayının sıcacık muhabbetli güzel anneleri,

heyecanlı bekleyişlerimiz yavaş yavaş 100 günün altına düşmeye başladı. gelin bu sayfada kalan günlerimizi hepberaber saya saya tüketelim...

açılışı yapıyorum ve listemizdeki bilgilere dayanarak 100 günün altına düşen arkadaşları yazıyorum:

özüm : 93 gün
yenicherry : 95 gün
caaymael : 96 gün
orays, alabama, illet : 97 gün
nurum 75, elfida43, names, tooba : 98 gün
esra37, AyseDuru, akrep83, mavrulam : 99 gün
karabiber01, safa83, sevgi1982 : 100 gün

hepinize ve kuzularınıza kocaman MAŞAALLAH.

yanlışım varsa düzeltin lütfen, ben listedeki bilgilere göre yazdım. ayrıca geri sayım için 100 günün altına düşmeyi beklemeyin sakın.

Allah hepsini en hayırlı zamanda koklamayı nasip etsin...

Amannnn, ismimi orada görünce birden heyecan yaptım, biz de mi düşmüşüz 100 ün altınadelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden Allah hepimizinkini sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah, bi tuhaf oldum yaa 100 gün sonra yavrucuklar kucağımızda mı olacak şimdi boshayallersmile

canım benim liste topiğindeki takvimim eski doktorumun dediği tarihe göre, ankaradaki doktorum ilk usg.yi ölçüt alıyo, o yüzden şafak işi karışık, ilk usg.ye göre 96-97 günüm var ama. 100ün altına indiiiiikkkk!

Kızlar haftasonu annemlerdeydik, teyzemler filan geldiler. Doğum konusu açıldı ister istemez, ablamda hamile çünkü :dance: Bana demezler mi senin karnın büyük, gününü doldurmazsın, erkenden oluverir diye.bilmiyorumkismile Aman Allahım bi korktum bi korktum, ama sonradan hoşuma da gitti yani, şöyle bi 15 gün önce filan gelse hiç de fena olmazopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Y eni topiğimiz hayırlı olsun ...... Benim daha burada şafak saymama çookkkkk varrrr.. şidilik sizinkileri sayalım hep beraber ben en sona kalabilirim beni yalnız bırakmayın bebişlerinize kavuşunca...

Y eni topiğimiz hayırlı olsun ...... Benim daha burada şafak saymama çookkkkk varrrr.. şidilik sizinkileri sayalım hep beraber ben en sona kalabilirim beni yalnız bırakmayın bebişlerinize kavuşunca...

canım söz veriyorum (tabi bi engel olmazsa) sen doğuruncaya kadar burda kalıcam ve beraber sayıcaz son günlerimizi. aramızda çok yok. son 113...

Kıslar topik açıyosunuz da haberimiz olmuyooooooo, bende gidip başka bi tane açmıştım bunu görmeyip, neyse ki aynurcum uyardı:lepi:
Benim daha 115 oldu ama yetişicem size az kaldıııııııııııdelikafadulden

buyrunnnnnnnnn

son 111 boshayallersmile

son 97,ayyy heyecanlandım bi an ...yani 3 aykadar kalıo inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…