2010 Aralık anneleri, geri sayım başladı....

canım ya hata bende. özür dilerim. hiç reklam yapmadım... daha ilk defa konu açıyorum. tecrübesizliğime ver... bi de ben her girdiğimde bütün konulara bakıyorum. sanki herkes bakıyomuş gibi düşündüm galiba. tekrar özür dilerim. senin için ne yapabilirim. bu hafta senin şafağı ben sayayım istersen, olur mu? affeder misin o zaman???? :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :a015:

ŞenizKızım ne affetmesi, bunda alınacak bişey yok ki:lepi: opuyorumnanaktan

benim de 104 gün ve bilmiyorum ama içimdeki his daha erken olcak diyo sağlıkla inşallaaaahhhh

ŞenizKızım ne affetmesi, bunda alınacak bişey yok ki:lepi: opuyorumnanaktan

üzüldüm sadece...

ben de bekledim bekledim, bikaç ima ettim, açan olmadı. sonra dedim herşeyi devletten bekleme... hep başkaları açıyo, sen okuyosun güzel güzel. bu sefer de sen aç başkaları yazsın, okusun. ama işte bişeyleri eksik yaptığımı hissetmiştim...

Benim de 97 günüm kaldı ama hiç zannetmiyorum o kadar bekliyeceğini zaten sezeryan olucam bir hafta da öyle erken gelir.

118 gün bir gün geri takvimim :) Hayırlısıyla gelsinlerde. BU arada topiğiğ anca gördüm :))

Son 95 gün...
Zaman geçtikçe garip bir his alıyor insanın içini...
Çaktırmasamda doğum zamanın yakşalması beni ürkütüyor sanırım bilmiyorumkismile

son 120 gün:) :lepi: rekor bende aralık ayının son annesiyim :lepi:

İvitt 118 gün.

Ya doktorum bana dün 29 aralık doğum tarihin dedi.Neredeyse ocak ayında doğurcakmışım.Fena da olmaz hani hiç olmazsa sene almazdı kızım.

kardelen doğumumuz aynı gün sanırım ben de aralık ayının son annelerindenim yani 31 aralıkta görünüyo... bakalım yılın son bebeğini doğurabilecekmiyiz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…