kizlar siz hamile oldugunuzu herkese soyluyormusunuz?
annemler cok kucuk daha soyleme kimseye nazar deger diyolarfisfisfis
bana da hep erkekmiş gibi geliyor sağ salim olsun da hiç önemli değil cinsiyetleri belli olunda bakarız bu sayfalara dönüp kimin içine ne doğmuş ne olmuş diye:-9benimde içime hep kiz doguyo, saglikli olsun cinsiyeti hiç onemli degil hatta ben 9ay ogernmek istemiyorum tabii dayanabilirsem ama içimden hep kiz geciyo, cevremde cogu oyle diyo, kismet
günaydın güzel anneler. herkes uyuyo galiba
Günaydın Hanımlar, günaydın hsuren.
Daha kimsecikler kalkmamış herhalde :)
günaydın kızlar bende burdayımmm
günaydın kızlar hayırlı cumalar
denizim sen nereye gidiyorsun Bursada ?niye vermediki ya. bak sinir oldum şimdi.
bidahakine bincem tepesine.
böyle istetince sinir oluyorum vaalla.
günaydınnnnnnnnnnnnnnn fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlar ben duramıyorum yerimde ya saat nasıl 3 olcak sanki birazdan öss ye giricek gibiyim midem pır pır
günaydın kızlar hayırlı cumalar
günaydın kızlar bende burdayımmm
günaydınnnnnnnnnnnnnnn fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlar ben duramıyorum yerimde ya saat nasıl 3 olcak sanki birazdan öss ye giricek gibiyim midem pır pır
dün gece hiç uyuyamadım kızalr belki ne kadar abarrttı diceksinizdir ama bugün gerçekten acayip heycanlıyım siz nası dayandınız ya bu kalp atışını duycağınız gün
hayırlı cumalar canım hoşgeldingünaydın hanımlar
cumanız mübarek olsun
dün gece hiç uyuyamadım kızalr belki ne kadar abarrttı diceksinizdir ama bugün gerçekten acayip heycanlıyım siz nası dayandınız ya bu kalp atışını duycağınız gün
günaydın hanımlar
cumanız mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?