2010 Aralık Anneleri

kizlar siz hamile oldugunuzu herkese soyluyormusunuz?
annemler cok kucuk daha soyleme kimseye nazar deger diyolarfisfisfis

walla ben tüm yakın akrabalarıma söyledim.. zaten sorup duruyorlardı.. şimdi çok rahatım ... iş yerinde biraz çekiniyordum ama patronumdan izin almak için bi ona söylemiştim. her tanıyana söylüyormuş klava: ... gizemi falan kalmadı yani :) ama daha bi heyecanlanıyor insan söyleyince .. tebrikler falan...

ya bana kalsa yoldan gecenlere bile soylicem:kedi: cok guzel bi duygu evlendigimizdede bir ay boyunca ayni duyguyu yasamistim biz evlendik die bagirmak geliodu he[delikafadulden

benimde içime hep kiz doguyo, saglikli olsun cinsiyeti hiç onemli degil hatta ben 9ay ogernmek istemiyorum tabii dayanabilirsem ama içimden hep kiz geciyo, cevremde cogu oyle diyo, kismet
bana da hep erkekmiş gibi geliyor sağ salim olsun da hiç önemli değil cinsiyetleri belli olunda bakarız bu sayfalara dönüp kimin içine ne doğmuş ne olmuş diye:-9

günaydın güzel anneler. herkes uyuyo galiba

Günaydın Hanımlar, günaydın hsuren.

Daha kimsecikler kalkmamış herhalde :)

günaydın kızlar bende burdayımmm

günaydın kızlar hayırlı cumalar

günaydınnnnnnnnnnnnnnn fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlar ben duramıyorum yerimde ya saat nasıl 3 olcak sanki birazdan öss ye giricek gibiyim midem pır pır

dün gece hiç uyuyamadım kızalr belki ne kadar abarrttı diceksinizdir ama bugün gerçekten acayip heycanlıyım siz nası dayandınız ya bu kalp atışını duycağınız gün

dün gece hiç uyuyamadım kızalr belki ne kadar abarrttı diceksinizdir ama bugün gerçekten acayip heycanlıyım siz nası dayandınız ya bu kalp atışını duycağınız gün

ya bni düşün o gün işte ağlaya ağlaya öldüm evde heyecandan ne kadar ağladımm bi güzel görünüorkii canımm kalbii görünce kendinden geçiceksinn emin olll çok güzel bişi:1hug:

günaydınnnnnnnnnnnnnnn fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlar ben duramıyorum yerimde ya saat nasıl 3 olcak sanki birazdan öss ye giricek gibiyim midem pır pır

canım benim hadi hayırlısıyla geçer inşallah mutlu haberlerle dönersin:Saruboceq: gelince hemen yaz bize

hiç abartmıyorsun canım, bende uyuyamazdım herhalde! bana daha 10 gün var..

günaydın hanımlar
cumanız mübarek olsun

günaydın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…