2010 Aralık Anneleri

aminnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah

çokk heycan verici bu yaaa dr kontrolü bekle kan sonucu bekle ayyyy insanın kalbi yerinden fırlayacak gibi allahh sabır versin hepimizee

inş. kızlar yaa pzt 4 te randevum minik kesyi gördmüştük birdaha çağırdı
büyüdüğüne bakmak için allahım hepimizin kucağına almayı nasip etsin
progestan kullanan var mı kızlar ben kullanıyorum
rahim kalınlığın biraz ince gibi dedi takviye verdi bana

cnm ben tüp bebekliyim ya sabah kapsülü vajinal yoldan 3 tane alıyorum akşamda iğnesini vurnuyorum kalçalarım kevgire döndü

senin akşam 6 gibiydi dimi cicim benim 3 te duramıyorum yerimde çok heycanlıyım sende bnm gibisin demek

evet canım benim kontrolüm akşam işten izin alamıom die akşama randevu alıorum gerçi bugun son iş günüm allah izin verirse seninkine az kalmış akşamı nası etcem ben walla bilmiorum hemen hbr ver bize ben size belki hemen yazamam evde net yok ama annemlerde falan girdikçe size ayrıntılı hbr verrim çok özlicem sizleri ayrıca çokda merak etcem her fırsatta girmeye çalışcam beni unutmayın olurmuu :a015:

hadi bakalım kızlar herkes güzel haberlerle döner inşallah. güzel haberlerinizi sabırsızlıkla bekliyoruz.

ya nası yani artık girmicekmisin ne kötüüüü

canimm görürsün hayirlarla,büyümüstür iyice annesi :ecrin_bebek:
bende kullaniyorum canim,basta 3 taneydi..5.haftadan sonra 1 e indirdiler..
rahim icin magnezyum takviyesi iyi demisti acildeki doktorum ama kendi doktoruma sormayi unuttum bilmiyorumkismile
sen bi sor istersen pazartesi yerimseniben

saol cnm benim allahtan bunlar tatlı heycanlar rabbim imtihan etmesin bebeğimizle
aminnn canimmm...
yazdim ama görmedin sanirimm...
nasilsin bugün,hamislik nasil gidiooo :CüvCüv:

canimm neden unutalim seni :teselli:
cok üzüldüm ama her firsatta gelecegini biliyorumm..:çok üzgünüm:
bebisinle beraber evde olmanin keyfini cikar canimm

aminnn canimmm...
yazdim ama görmedin sanirimm...
nasilsin bugün,hamislik nasil gidiooo :CüvCüv:

walla nası gitsin şu an çok midem bulanıyo ama bu hamilelikten değil tamamen heycandan bakalım nolcak akşama kadar halim kilo vericem walla :))

sen nasılsın nedir bebeişin durumu mide bulantın varmı

ben şimdide yeni adet çıkardım salatalık yiyemiyorum

her gittiğim yerde nett başına oturup sizi yoklarım kızlarr aklım sizde kalcakkk opuyorumnanaktan
kocamı kandırırsam net baglatırım net baglatırsan benle ilgilenmezsin net in başından kalkmazsın diyoo adamcaz o yüzden baglatmıyo alsanaalsanasmile

benimde kesilmeye basladi sanirim
dün ve bu sabah yasamadim bulantilari :sm_cool:
bebisim iyi sükür teyzesi,büyüyo sanirim bicirigim..
bu hafta sivi icinde hareketleri baslamis ama hissetmek imkansiz daha boshayallersmile
o zamanlar bi gelseee :Saruboceq:

ay alemsin,simdide salatalik hee =)
bakalim 9 ay bitene kadar daha kac huy degistiricez hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…