ayyy sende de sonuç heycanı var desene zor walla inşallah hepimiz hayırlı sonuçları alırızkızlar kan verdim geldim şimdi öğleden sora da sonuçları göstercem doktoruma inşallah yolundadır herşey
günaydın kızlarrrr
kızlar kan verdim geldim şimdi öğleden sora da sonuçları göstercem doktoruma inşallah yolundadır herşey
hsuren, pandamm, cibeldemiroglu, baldiranli, anego, ersasu, sezen10, gizemli83
günaydın canlarım
hayırlı cumalar rabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip
etsin olmayan herkesede bu duyguyu tattırsın
pıt pıtları duyan arkadaşlar gözünüz aydın
darısı bizlere inş.
bugun akşam doktor kontrolum var çok heycanlıyım inşallah görürüm bebişimi
bugun akşam doktor kontrolum var çok heycanlıyım inşallah görürüm bebişimi
çokk heycan verici bu yaaa dr kontrolü bekle kan sonucu bekle ayyyy insanın kalbi yerinden fırlayacak gibi allahh sabır versin hepimizee
inş. kızlar yaa pzt 4 te randevum minik kesyi gördmüştük birdaha çağırdı
büyüdüğüne bakmak için allahım hepimizin kucağına almayı nasip etsin
progestan kullanan var mı kızlar ben kullanıyorum
rahim kalınlığın biraz ince gibi dedi takviye verdi bana
senin akşam 6 gibiydi dimi cicim benim 3 te duramıyorum yerimde çok heycanlıyım sende bnm gibisin demek
evet canım benim kontrolüm akşam işten izin alamıom die akşama randevu alıorum gerçi bugun son iş günüm allah izin verirse seninkine az kalmış akşamı nası etcem ben walla bilmiorum hemen hbr ver bize ben size belki hemen yazamam evde net yok ama annemlerde falan girdikçe size ayrıntılı hbr verrim çok özlicem sizleri ayrıca çokda merak etcem her fırsatta girmeye çalışcam beni unutmayın olurmuu :a015:
canimm görürsün hayirlarla,büyümüstür iyice annesi :ecrin_bebek:inş. kızlar yaa pzt 4 te randevum minik kesyi gördmüştük birdaha çağırdı
büyüdüğüne bakmak için allahım hepimizin kucağına almayı nasip etsin
progestan kullanan var mı kızlar ben kullanıyorum
rahim kalınlığın biraz ince gibi dedi takviye verdi bana
aminnn canimmm...saol cnm benim allahtan bunlar tatlı heycanlar rabbim imtihan etmesin bebeğimizle
evet canım benim kontrolüm akşam işten izin alamıom die akşama randevu alıorum gerçi bugun son iş günüm allah izin verirse seninkine az kalmış akşamı nası etcem ben walla bilmiorum hemen hbr ver bize ben size belki hemen yazamam evde net yok ama annemlerde falan girdikçe size ayrıntılı hbr verrim çok özlicem sizleri ayrıca çokda merak etcem her fırsatta girmeye çalışcam beni unutmayın olurmuu :a015:
aminnn canimmm...
yazdim ama görmedin sanirimm...
nasilsin bugün,hamislik nasil gidiooo :CüvCüv:
ya nası yani artık girmicekmisin ne kötüüüü
malesef 2-3 günde bi gelir sizin hbrlerinizi alır kendi hbr lerimi verir giderim :a015:
walla nası gitsin şu an çok midem bulanıyo ama bu hamilelikten değil tamamen heycandan bakalım nolcak akşama kadar halim kilo vericem walla :))
sen nasılsın nedir bebeişin durumu mide bulantın varmı
ben şimdide yeni adet çıkardım salatalık yiyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?