2010 Aralık Anneleri

canim benim gözün aydin..Allah ayirmasin bi dahaaa opuyorumnanaktan
cok sükür daha iyiyim düne göre,olucak canim artik son demlerimizi yasiyoruz boshayallersmile
cok sagol opuyorumnanaktan
poyraz pasamizda hareketlidirde annesi seni rahatsiz etmiyordur.gün icinde gürültüdende hissedemiyorum ben bazen.bizim ufaklik gibi inat etsede kaburgalarina darbeler indirse daha mi iyi,solugumu kesiyor sipaaa

hoşgeldin ayşecim; bazen bana da kimse cevap yazmıo benimde isteğim kaçıo ama arada oluyo öle...kızlarr* geçen ay milupaya üye olmustuk ya,bana da milupa dan* tanıtım amaçlı bi kaç şey geldi:lepi::lepi:
oh ne güzel,neler koymuslar paketin icinee hihoyyyt
Hoşbulduk qsucumm bu hamileler unutuyor arada bayanssulusmile Oooh hayırlı olsun milupaların

fistigim hamilelerin hafizasi balik hafizasi gibi olurmus kaydirigubbakcemile3

Cucuu biliyorum canım test edildi onaylandı :lepi: yazın 1 hafta tatile gittim o gunden beri bi kopukluk :)

Amaan olsun hareket etsinler de kaydirigubbakcemile2 etmeseler daha kötü
sorma ya bazen 2 gun hissetmedigim oluyo hareketleri aklım cıkıyo :çok üzgünüm:

yasminimm hehehe,ammada sallamisim demi kaydirigubbakcemile3
e iyi o zaman,temizse güvenilirse basla derimm
walla yuzmeyide cooook sewerim bu aralar dugunlerimiz falan war bi atlatimm baslıcam Allah izin werirse hihoyyyt yuruyus yapim diorum tek basına canım sıkılıo bi yuruyus arkadası bulmam lazım :dance:

Doğumdan sonra değişceğimize dair umutlarım var tatlım boshayallersmile kaydirigubbakcemile3 gerçi o zamanda şokta oluruz ''aman allahım bu benim mi!?'' diye.. kaydirigubbakcemile3

istanbulda olsam katilirdim sana,yürürdük ne güzel..
ben vajinal agrimdan solayi tirsar oldum yürümeye eyvahedigeldismile
arada spor yapiyordum onuda yapmiyorum bu aralar,sadece yüzüyorum iste boshayallersmile
basla sende insan inanilmaz hafifliyor,sudan cikinca üstüne 100 kilo yüklemisler gibi oluyor ama olsun:))
bu arada suyun ne cok sicak nede cok soguk olmamasi gerekiyormus tatlim,bilgine yerimseniben

yasmincimm bu bebişler de bizim gibi garipler biraz :)) arada surunduruyolar işte üzülme sakın

Doğumdan sonra değişceğimize dair umutlarım var tatlım boshayallersmile kaydirigubbakcemile3 gerçi o zamanda şokta oluruz ''aman allahım bu benim mi!?'' diye.. kaydirigubbakcemile3

benim yok umudum falan...KV cigim cevremde oldugu sürecede ben iflak olmam bacimm,sana bol sanslar sempatiksalakcinni

ayy meleklerimizi kollarimiza almakta nasip olsun insallah sag salimmm...düsündükce bile gözlerim doluyor,dünyalar benim oluyor..
o zaman KV falan umurumda olmaz,dünyanin en güclü kadini gibi hissederim kendimi sanirim :1rolleyes:

saol canım werdiign bilgi için hep erteledim daha fazla ertelemek istemiyorum normal dogum istiyorum faydası olur die dusunuyorum yueuyus we yuzmenin..

yasmincimm bu bebişler de bizim gibi garipler biraz :)) arada surunduruyolar işte üzülme sakın
walla canım işte insan ister istemez tedirgiin oluyo biran once saglıkla kucagımıza alsak beişlerimizi :Saruboceq:
sendedemi kaygana problemi war

cucum bebeğimi beklerken diye bi kitapcık var,steel tea poşet çay 1tanecik,aartı nıvea ürünleri tanıtım amaçlı minaccık,ama nivea ürünlerinde %25 indirim kuponu koymuşlar ben sebamed alıcaktım şimdi aklım karıştı ...

evettt,cok faydaliymis dogum icin... :lepi:
suda hafif egzersizlerde yaparsin..benim belim,sirtim yüzmeye gittigim günler olmuyor,bikac günde rahat ediyorum o etkiyle..

ne merakliyim demi yaa,utandimm bilmiyorumkismile
oh ne cici seyler var,minik falan,denersin en azindan..
niveayi bilmiyorum ama sebamed icin cok güzel seyler duydum..eger nivea indirim kuponu sadece bebek ürünleri icin degilse kendine tonik,krem falan alirsin indirimden,bebisine yine sebamed alirsin hihoyyyt

yok cucum bende merak ederdim ne olcak sanki,bebek ürünlerine koymuşlar sadece bi de bol bol milupa nın ürünleri tanıtılmış aralarda ama ben bu bebek mamalarının hiç birine güvenemiyorum nedense...

editleyemedim,unutmusum yazmayi tatlim..
evet o dertten bende payima düseni aldim,sende mi sempatiksalakcinni

yok cucum bende merak ederdim ne olcak sanki,bebek ürünlerine koymuşlar sadece bi de bol bol milupa nın ürünleri tanıtılmış aralarda ama ben bu bebek mamalarının hiç birine güvenemiyorum nedense...

esimde bende milupa bebekleriyiz :ecrin_bebek:
bizim ufaklik icinde milupa aptamil düsünüyoruz bakalim..ben güveniyorum milupaya tatlim..

ewet canım bendede war bi tane sağolsun cok dusunur beni canım KIZIM sen hamilesin yorulmaaa falan cok dusunurr coooooooooooook klava:
tanistiralim madem,iyi anlasacaklarini düsünüyorumm aklinialirimsmile
ben de üye olayım milıupaya kızlar

prima,bebelac,hero baby falan,akliniza neresi geliyorsa olun bencede tatlim..
fikir edinmek icin ideal hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…