seninkide mi sana ole iyi dawranıyoo sempatiksalakcinni kesin iyi anlasırlar o zamantanistiralim madem,iyi anlasacaklarini düsünüyorumm aklinialirimsmile
prima,bebelac,hero baby falan,akliniza neresi geliyorsa olun bencede tatlim..
fikir edinmek icin ideal hihoyyyt
selam hosgeldin kaynatıyoruz bişeyler işte sempatiksalakcinnislm kızlar yine dertlisiniz bakıyorum
ay sorma sekerim,cok iyi davranir..yaglar ballar pamuklara sarar benii kaydirigubbakcemile3seninkide mi sana ole iyi dawranıyoo sempatiksalakcinni kesin iyi anlasırlar o zaman
slm kızlar yine dertlisiniz bakıyorum
:içelim:ay sorma sekerim,cok iyi davranir..yaglar ballar pamuklara sarar benii kaydirigubbakcemile3
selam tatliskommm hosgeldinnn
yok tatlim,dertli degilim ben bugün...kocisle küstük ya hani,aileside umrumda olmuyor o zamanlar sempatiksalakcinni
sendede mi uyku problemi war canım gerci su aralar butun hepimizde wardır heralde bende kac defa kalkıyorum gece tuvalete su içmeye.. donerken uyanıyorum sadece soluma yatınca rahat ediyorum sempatiksalakcinniuykum geldii mirmirmirmir
ah geceleride böyle olsam ya...
sendede mi uyku problemi war canım gerci su aralar butun hepimizde wardır heralde bende kac defa kalkıyorum gece tuvalete su içmeye.. donerken uyanıyorum sadece soluma yatınca rahat ediyorum sempatiksalakcinni
canım yaa cok mu sancın oluyo olumunekankayizsmileolmaz miii,katmerlisinden hemde...
uyanmak sorun degilde geri uyumak cok zor,saatlerce dönüyorum,sabaha kan canagi gibi gözlerle kalkiyorum bu yüzden :umursamaz:
bende emzirme yastigi almistim,onu bacaklarimin arasina alip uyuyabiliyorum ancak..
olmaz miii,katmerlisinden hemde...
uyanmak sorun degilde geri uyumak cok zor,saatlerce dönüyorum,sabaha kan canagi gibi gözlerle kalkiyorum bu yüzden :umursamaz:
bende emzirme yastigi almistim,onu bacaklarimin arasina alip uyuyabiliyorum ancak..
ben yastığı ikiye çıkardım artık.. iki yastık üst üste koyup yatınca rahat uyuyabiliyorum artık.. normalde yastıksız yatan, uyurken yastığı atan insan... ah bu gebelik..
canım yaa cok mu sancın oluyo olumunekankayizsmile
yok tatlimm sagol, cok sükür diyelim..klasik seyler..
cünkü sirt,bel,bacak agrilari her hamilelikte oluyor,normal,saymiyorum onlari...
dünkü sancimda üsütmüs olabilirim onla alakalidir diye düsünüyorum..bugün daha hafif hem..
vajinal agriyida doktora söyledim,kontrol etti,bisey yok,bebek baski yapmiyor,erken dogum riski görünmüyor dedi cok sükür...
kendimi ne kadar cok dinlersem o kadar cok agriyan yer saptiyorum,en iyisi cok iyiyim demek sempatiksalakcinni
siz benden bayagı ondesiniz nerdeyse 1 ay var aramızda ayy ne guzel yaa sizin 22 bucuk ayınız bile kalmadı :ecrin_bebek:
aynen..ah bu gebelik...olumunekankayizsmileben yastığı ikiye çıkardım artık.. iki yastık üst üste koyup yatınca rahat uyuyabiliyorum artık.. normalde yastıksız yatan, uyurken yastığı atan insan... ah bu gebelik..
bu bacak arasına yastık alma işini benden çok eşim yapıyor yaw :)) ooh ne rahat oluyomuş böyle diyor :)) cidden insanın belini rahatlatıyor
dogru diyosun canım dikkat et kendine üşütmee.. iyiyiz iyiyiz masallahımız waryaa ben bebişimi ozledim 20 gundur gormuyorum mafoldumben
ahh ah ben cok hızlı kilo aldım daha simdiden 8 9 kilo aldım.. dediğin gibi gittikce agırlasıcaksak ben yandım bu gidişle 15 kiloyla giderim doguma heralde mafoldumbenhiç sorma canım yaa.. bir yandan heyecanlanıyorum sevinçten kızıma kavuşmama az kaldı diye, bir yandanda yine heyecanlanıyorum korkudan, bu doğum mübadelesini nasıl atlatacağız diye..
yalnız bu şikayetler gittikçe artıyor haberin olsun.. ben eksi kiloda olmama rağmen hala, bi ağırlaştım ki son sıralar.. yorulmak nedir gebelik öğretti bana
karaciğer tahliilimin cıkmasını bekliyorum canım o cıkcak ilkonce karaciğer dr uma gitcem sonra randewu alcam bebişimi gormek için.. sansıma hastanede tahlilin yapıldıgı kit bozulmus cumaya kadar cıkar dediler 2 gune cıkarmıs bakalım bekliom :çok üzgünüm:evet massallah hepimize
ne zaman randevun canim?ayy günler cabucak gecsin senin icin insallahh :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?