2010 Aralık Anneleri

seninkide mi sana ole iyi dawranıyoo sempatiksalakcinni kesin iyi anlasırlar o zaman
ay sorma sekerim,cok iyi davranir..yaglar ballar pamuklara sarar benii kaydirigubbakcemile3
slm kızlar yine dertlisiniz bakıyorum

selam tatliskommm hosgeldinnn
yok tatlim,dertli degilim ben bugün...kocisle küstük ya hani,aileside umrumda olmuyor o zamanlar sempatiksalakcinni

sendede mi uyku problemi war canım gerci su aralar butun hepimizde wardır heralde bende kac defa kalkıyorum gece tuvalete su içmeye.. donerken uyanıyorum sadece soluma yatınca rahat ediyorum sempatiksalakcinni

olmaz miii,katmerlisinden hemde...
uyanmak sorun degilde geri uyumak cok zor,saatlerce dönüyorum,sabaha kan canagi gibi gözlerle kalkiyorum bu yüzden :umursamaz:
bende emzirme yastigi almistim,onu bacaklarimin arasina alip uyuyabiliyorum ancak..

canım yaa cok mu sancın oluyo olumunekankayizsmile

ben yastığı ikiye çıkardım artık.. iki yastık üst üste koyup yatınca rahat uyuyabiliyorum artık.. normalde yastıksız yatan, uyurken yastığı atan insan... ah bu gebelik..

bu bacak arasına yastık alma işini benden çok eşim yapıyor yaw :)) ooh ne rahat oluyomuş böyle diyor :)) cidden insanın belini rahatlatıyor

ben yastığı ikiye çıkardım artık.. iki yastık üst üste koyup yatınca rahat uyuyabiliyorum artık.. normalde yastıksız yatan, uyurken yastığı atan insan... ah bu gebelik..

siz benden bayagı ondesiniz nerdeyse 1 ay var aramızda ayy ne guzel yaa sizin 22 bucuk ayınız bile kalmadı :ecrin_bebek:

canım yaa cok mu sancın oluyo olumunekankayizsmile

yok tatlimm sagol, cok sükür diyelim..klasik seyler..
cünkü sirt,bel,bacak agrilari her hamilelikte oluyor,normal,saymiyorum onlari...
dünkü sancimda üsütmüs olabilirim onla alakalidir diye düsünüyorum..bugün daha hafif hem..
vajinal agriyida doktora söyledim,kontrol etti,bisey yok,bebek baski yapmiyor,erken dogum riski görünmüyor dedi cok sükür...
kendimi ne kadar cok dinlersem o kadar cok agriyan yer saptiyorum,en iyisi cok iyiyim demek sempatiksalakcinni

dogru diyosun canım dikkat et kendine üşütmee.. iyiyiz iyiyiz masallahımız war yaa ben bebişimi ozledim 20 gundur gormuyorum mafoldumben

siz benden bayagı ondesiniz nerdeyse 1 ay var aramızda ayy ne guzel yaa sizin 22 bucuk ayınız bile kalmadı :ecrin_bebek:

hiç sorma canım yaa.. bir yandan heyecanlanıyorum sevinçten kızıma kavuşmama az kaldı diye, bir yandanda yine heyecanlanıyorum korkudan, bu doğum mübadelesini nasıl atlatacağız diye..
yalnız bu şikayetler gittikçe artıyor haberin olsun.. ben eksi kiloda olmama rağmen hala, bi ağırlaştım ki son sıralar.. yorulmak nedir gebelik öğretti bana

aynen..ah bu gebelik...olumunekankayizsmile
bu bacak arasına yastık alma işini benden çok eşim yapıyor yaw :)) ooh ne rahat oluyomuş böyle diyor :)) cidden insanın belini rahatlatıyor

heheh,ben akillilik edip sol tarafima aldim yastigi,esim sagda kaliyor..
sola dönersem yastik,saga dönersem esimi yastik yerine kullaniyorum napiyim sempatiksalakcinni
yoksa geceleri birde yastigimi ondan kacirmak istemiyorum..bu erkeklerin mekanizmasi ayni isliyor herhalde demi kaydirigubbakcemile3
kesinlikle baskiyi azaltiyor,cok rahatlatiyor...
birde ben artik otururken bile bacaklarimi kapatamiyorum tugbacim,cok baski yapiyor...

ahh ah ben cok hızlı kilo aldım daha simdiden 8 9 kilo aldım.. dediğin gibi gittikce agırlasıcaksak ben yandım bu gidişle 15 kiloyla giderim doguma heralde mafoldumben

evet massallah hepimize
ne zaman randevun canim?ayy günler cabucak gecsin senin icin insallahh :teselli:
karaciğer tahliilimin cıkmasını bekliyorum canım o cıkcak ilkonce karaciğer dr uma gitcem sonra randewu alcam bebişimi gormek için.. sansıma hastanede tahlilin yapıldıgı kit bozulmus cumaya kadar cıkar dediler 2 gune cıkarmıs bakalım bekliom :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…