aynen..ah bu gebelik...olumunekankayizsmile
heheh,ben akillilik edip sol tarafima aldim yastigi,esim sagda kaliyor..
sola dönersem yastik,saga dönersem esimi yastik yerine kullaniyorum napiyim sempatiksalakcinni
yoksa geceleri birde yastigimi ondan kacirmak istemiyorum..bu erkeklerin mekanizmasi ayni isliyor herhalde demi kaydirigubbakcemile3
kesinlikle baskiyi azaltiyor,cok rahatlatiyor...
birde ben artik otururken bile bacaklarimi kapatamiyorum tugbacim,cok baski yapiyor...
karaciğer tahliilimin cıkmasını bekliyorum canım o cıkcak ilkonce karaciğer dr uma gitcem sonra randewu alcam bebişimi gormek için.. sansıma hastanede tahlilin yapıldıgı kit bozulmus cumaya kadar cıkar dediler 2 gune cıkarmıs bakalım bekliom :çok üzgünüm:
hosgeldin canimmm opuyorumnanaktanMuhabbet koyu bu gece. Ohh ohhh. Kızlar bir dergiden bahsetmiştik hani alalım diye. Bebeğim miydi anneyiz miydi. Bayiye gittim ama hatırlayamadım döndüm geri.
hadi yaa. bak bende ağırlaştım.. hemen yoruluyorum, bi yerden bi yere giderken bin naz böyle, hareketlerim daha ağırlaştı, nefes sıkıntısı çekiyorum son derece ama o yok bende. bacak bacak üstüne atıp bir kat daha dolayabiliyorum hala :)) bi o yeteneğim kaldı zaten :)) o kadar baskı da yapmıyor şimdilik.. eskiye oranla daha sık wc'ye gidiyorum ama.. baskıyı göbeğime yapıyor sıpa.. fırlayacak bi gün o delikten o olacak..
yalnız şu nefes darlığı inanılmaz yoruyo beni bikaç hafta sonra ne yaparım bilmem
yok canım ben hepatit hastasıyım 2 senedir tedavi goruyordum bebiş yapmaya karar werdik tedaviye ara werdik simdi tahlil sonucuma gore bebegime gecme olasılıgını goz onune alarak doguma kadar karaciğer ilacı kullanma olasılıgım war inşallah cok kotu cıkmaz ilaç kullanmak zorunda kalmam :Saruboceq:Allahin izniyle bisey cikmaz canim insallah...sen su minik kirmizi noktalar icin gitmistin degil mi??
bi kere ben kasimaktan kanatmistim o noktalari..ama sormadim da..aslinda sorsam bende ya..
yarin cikar belkide,sende melegini görürsün,üzülme annesiiiii :teselli:
kolay gelsin canım hadi iyi uykular deliksiz agrısız uyursun inşallahkizlar kocis geliyormus simdi..ac gelir,yemegini hazirlayim,sonrada yaticam..ne kadar uyursak kar...
hepinizi öpüyoruzzz
hangi hastanede yaptırdın canım testleri? geçmiş olsun..karaciğer tahliilimin cıkmasını bekliyorum canım o cıkcak ilkonce karaciğer dr uma gitcem sonra randewu alcam bebişimi gormek için.. sansıma hastanede tahlilin yapıldıgı kit bozulmus cumaya kadar cıkar dediler 2 gune cıkarmıs bakalım bekliom :çok üzgünüm:
sagol canım cerrahpasada yaptırdımhangi hastanede yaptırdın canım testleri? geçmiş olsun..
kuzu yaa rahatsız mı oluyor oynuyor mu bilemiyorsun ki.. benimkide çok bastırıyor kaburgama ittiriyor.. canımı yakıyor bazen.. oynuyorlar bence ama.. sıpacıklar.. gözünün içine baka baka yaramazlık yapabilir senin kuzucuk bak hazır ol :))hosgeldin canimmm opuyorumnanaktan
bilmiyorum tatlimm ben CADIARZU
sorma tugbacim..eli karninda gezen,penguen gibi yürüyen,oflayip püfleyen,bacaklari ayrik oturan hamilelere hep icimden´´ ay sanki hamileyken ne degisiyorsa,ammada nazlilar´´derdim.. bilmiyorumkismile
ögrenmis oldum kii bilip bilmeden,yasayip görmeden laf etmemek gerekiyormus
ay yerim ben o minik kuzuyuuu,oyun oynuyor annesinin göbisiyle kaydirigubbakcemile3
inan bana sürekli wcye gitmek kaburgalara agir tekmeler yemekten daha iyi tatlim..
birde inadi kime cekti bilmiyorum,ne diller döküyorum annecim cekil ordan,bilmem ne...tik yok sipada,inadina oyuyor orayi kaydirigubbakcemile3
nefes darligida cok zordur canim bilirim..o gecti bende simdilik insallah yeniden baslamaz(
toobacım sana da geçmiş olsun. sanırım farenjit.
tam hasatalık zmanı. dikkat etmek gerek.
Allah şifa versin kuzum[/B][/COLOR]
sagol canım cerrahpasada yaptırdım
hadi ya? doktorunda orda mı?
naber kızlar.
ya ben okuldayken sohbeti kaçırıyorum.
ama kasım başında full time buralardayım.
kabızlık başımın belası.
çok zor oluyo
kayısı da yiyorum 2 gündür.
sanırım çorba faalnda ihmal ettim bu sıralar
süper bi çorba yaptım bugün.
uamrım iyi gelir.
günaydın hanımlar. hsta olanlar var sanırım. çok geçmiş olsun hasta annelerimize.. dikktli olalım artık kış gelio yavaş yavaş havalar soğumaya başladı..
buarada nezaketcim dediğin gibi sabahları kalkmak daha da zor oluo artık. ben bu ay sonu bırakmayı düşünüorum işi. daha tam karar verebilmiş deilim ama artık dayanamıcam gibi... bari son aylarımı hamile gibi geçrim istiorum. ekonomik olarak zor olucak ama napim valla takatim kalmadı. bebeğim en az 6aylık olana kadar da çalışmayı düşünmüorum.. seneye kpss'yi zorlicam. hayırlısı artık.. sende bırakıcam falan diodun neye karar verdin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?