2010 Aralık Anneleri

Muhabbet koyu bu gece. Ohh ohhh. Kızlar bir dergiden bahsetmiştik hani alalım diye. Bebeğim miydi anneyiz miydi. Bayiye gittim ama hatırlayamadım döndüm geri.

hadi yaa. bak bende ağırlaştım.. hemen yoruluyorum, bi yerden bi yere giderken bin naz böyle, hareketlerim daha ağırlaştı, nefes sıkıntısı çekiyorum son derece ama o yok bende. bacak bacak üstüne atıp bir kat daha dolayabiliyorum hala :)) bi o yeteneğim kaldı zaten :)) o kadar baskı da yapmıyor şimdilik.. eskiye oranla daha sık wc'ye gidiyorum ama.. baskıyı göbeğime yapıyor sıpa.. fırlayacak bi gün o delikten o olacak..
yalnız şu nefes darlığı inanılmaz yoruyo beni bikaç hafta sonra ne yaparım bilmem

Allahin izniyle bisey cikmaz canim insallah...sen su minik kirmizi noktalar icin gitmistin degil mi??
bi kere ben kasimaktan kanatmistim o noktalari..ama sormadim da..aslinda sorsam bende ya..
yarin cikar belkide,sende melegini görürsün,üzülme annesiiiii :teselli:

Muhabbet koyu bu gece. Ohh ohhh. Kızlar bir dergiden bahsetmiştik hani alalım diye. Bebeğim miydi anneyiz miydi. Bayiye gittim ama hatırlayamadım döndüm geri.
hosgeldin canimmm opuyorumnanaktan
bilmiyorum tatlimm ben CADIARZU

sorma tugbacim..eli karninda gezen,penguen gibi yürüyen,oflayip püfleyen,bacaklari ayrik oturan hamilelere hep icimden´´ ay sanki hamileyken ne degisiyorsa,ammada nazlilar´´derdim.. bilmiyorumkismile
ögrenmis oldum kii bilip bilmeden,yasayip görmeden laf etmemek gerekiyormus
ay yerim ben o minik kuzuyuuu,oyun oynuyor annesinin göbisiyle kaydirigubbakcemile3
inan bana sürekli wcye gitmek kaburgalara agir tekmeler yemekten daha iyi tatlim..
birde inadi kime cekti bilmiyorum,ne diller döküyorum annecim cekil ordan,bilmem ne...tik yok sipada,inadina oyuyor orayi kaydirigubbakcemile3
nefes darligida cok zordur canim bilirim..o gecti bende simdilik insallah yeniden baslamaz (

yok canım ben hepatit hastasıyım 2 senedir tedavi goruyordum bebiş yapmaya karar werdik tedaviye ara werdik simdi tahlil sonucuma gore bebegime gecme olasılıgını goz onune alarak doguma kadar karaciğer ilacı kullanma olasılıgım war inşallah cok kotu cıkmaz ilaç kullanmak zorunda kalmam :Saruboceq:

ayyyyyyyyyyyyyyyy kızlar oku oku oku bitiremedim geçmişi.
ne çok yazmışsınız öyle.
artık son on sayfayı faaln okuyamadım.
beni anlayan daha doğrusu benimle aynı şeyleri yaşayan arkadaşlarım hepinzie desteğiniz için teşekkürler.
demekki bi tek kazma bende değil
sabah uyandım o sabahçıydı .erken bitmiş dersi ben uyuyodum
kakmadım hiç geldiğin duydum ama bana kahvaltı ahzırladı kaldırdı
aam ben inadımdan yemdim. kendim hazırladım ou yedim
sonr içeri geçti.
ben ona sanah erkendan kalkıp bi mektup yazzdım şöle 3-4 sayfa.
onu okumaya başladı
o mektubu da artık konuşmak isteemdiğim üzülmek istemediğim iiçin yazdığımı söledim.
gelmiş sokuluyo am ben konulmadım okula gittimç.
eve geldim yemek yapmamıştım yemeğe çıktık.
nezmandır istediğim ama bitürlü bakmaya fırsat bulamadığım bi peluş yatak örtüü vardı. gel onu alalım faaln dedi.
odunluk bende bizde haat yapabiliyoruz affet dedi. mektubu da saklamış bidaha beni kırarsa yine okuyacakmış ki aklı başına gelsin. neyse bzide durum bu.
arkadaşıma da haftasonu gelmicez demiştim. aarmış arakdaşımla konuşmuş gelcez demiş. iki taraftan beni sıkıştırıyolar. sanırım gidicez. işte öyle biraz bu ilgiden yararlanmak lazım galiba. ansılolsa bikaç gün sonra eski ahline dönerler.
aslında benim eşim yardımeden biridir bana heralanda.
ama ebn hep öle olsun istiyorum ve bu hep kendi içinden gelsin ben sölemeden.
ama olmuyo demkki. akapsiteelri bu sanırım. fazlasınımı bekliyoruz.
ama sonra çok üzülüyorum kzızımı üzüyorum diye..Allahım bana biraz rahatlık vurdumduymazlık ver nolur.

baurada hatırladığım kadarıyla.
tellinaz canım Allah kolylık versin. Allah kötü insanların şeriinden korusun hepimizi.
acımasız insanalr düşünmezler hiç bu adamın bi ailesi var, çocuğu dünyay gelicek.
ama be eden yapan bulunur sıkma canını. am hakkınızı da arayın. ne diyeyim başka.

fenerbahçemre canım sana da Allah kolaylık versin.
amannnnnnnnnnnn sen de karşılaşmışsın kötü insanalrla.
amannnnnnnn muhatap olma.
böyleleri üzerine sıçrar bu durumlarda.
en gzüeli uzak durmak ne yapıcaksın.
ayyyy çok zor aileye yakın olmak.
amannnnnn evlere ırakkkkk

toobacım sana da geçmiş olsun. sanırım farenjit.
tam hasatalık zmanı. dikkat etmek gerek.
Allah şifa versin kuzum

hangi hastanede yaptırdın canım testleri? geçmiş olsun..

kuzu yaa rahatsız mı oluyor oynuyor mu bilemiyorsun ki.. benimkide çok bastırıyor kaburgama ittiriyor.. canımı yakıyor bazen.. oynuyorlar bence ama.. sıpacıklar.. gözünün içine baka baka yaramazlık yapabilir senin kuzucuk bak hazır ol :))
toobacım sana da geçmiş olsun. sanırım farenjit.
tam hasatalık zmanı. dikkat etmek gerek.
Allah şifa versin kuzum[/B][/COLOR]

sağol tatlım.. yawruya bişey olmasında..

Canım bol bol su iç o da işe yarıyor.
Ve sakın ıkınma.
Hamilelikte normal geçecek doğumdan sonra.

ıyı aksamlar kızlar uzun zamandır gıremedım hepınıze merhabalar gecen aksam hastanede sabahladım karnımın ıcınde cok kotu bı agrı vardı dogum yapıyorum sandım hastaneye gıttık bırsuru tahlıller muayne meyerse bobreklerımde tas varmıs onun sancısıymıs ınanın dogum yapmasam bılmezdım aynı dogum sancısıyla aynı agrı allaha sukur ıkı gundur ıyıyım hamıle kaldıgımdan berı basıma gelmedık hastalık kalmadı kıstımı aldırdım uc ay kanamam oldu sımdı bırde tasım eksıktı oda geldı neysekı rabbım dermansız dert vermesın neysekı bebegım saglıklıymıs bı sorun yok heeee bu arada bebısımde 1350 gr olmus neyse hepınıze ıyı geceler

canım geçmiş olsun.
inşallah bidaha hastalıkalr uğramaz sana da hiçbirimzie
bebişine de maşallah annesi. büyümüş kuzun.

gunaydın kızlar...
yasmin canım ümraniyenin neresinde oturuyorsun.istbulda olsam komşu olcakmışız.bende de hepatit var ama soyle vucudum bağışıklık kazanmış.hepatit virüsünü alınca atıyormuşum.eşimde de taşıyıcılık var.ben dedoktoruma soylıcekdim unuttum.iyiki aklıma getirdin.
pelin87 canım burxkanın dediği anneyiz,ama ben hamileyiz olanı aldım.
denizcim arayı duzeltmenize sevindim canım..
burxkan umarım dün akşam doktora gidebilmişsindir ve inanıyorum ki kotu bişey yoktur.
toobacım sanada gecmiş olsun tatlım
cucum vajinal ağrılar bende de var gittikce artıyor sanki bacağımı oynatıken bile.gecen gun ani bir kareket yaptım cokda ani değil basamak inerken.aniden yıtılıyor sandım bi yerlerim ve yuruyuş yaptım iyi geldi...

kızlar bu arada da gece uyanmaları bende de var.donup duruyrum.işe gelmek artık daha da zorlaşıyor.mesela dağa yatıyourm sonrada sırt ustu yatıp gobeğime bakıyorum sağ taraf göbeğim sol tarafdan daha yuksek gozukuyor.sanki bebişim yattığım tarfa doğru toplanıyor.artık yatakende tırsar oldum

günaydın hanımlar. hsta olanlar var sanırım. çok geçmiş olsun hasta annelerimize.. dikktli olalım artık kış gelio yavaş yavaş havalar soğumaya başladı..

buarada nezaketcim dediğin gibi sabahları kalkmak daha da zor oluo artık. ben bu ay sonu bırakmayı düşünüorum işi. daha tam karar verebilmiş deilim ama artık dayanamıcam gibi... bari son aylarımı hamile gibi geçrim istiorum. ekonomik olarak zor olucak ama napim valla takatim kalmadı. bebeğim en az 6aylık olana kadar da çalışmayı düşünmüorum.. seneye kpss'yi zorlicam. hayırlısı artık.. sende bırakıcam falan diodun neye karar verdin?

Aynı dertten muzdaribiz tatlım.benimde ekim sonu doğum iznim başlıyor.bizim işde heran bitebilir.yani ben doğum iznine ayrılım derken iş bitti diye direkt çıkışta alabilirim.ne dusunduklerini bilmiyourm.eğer iş cıkışı vericeklerse 1 ay daha dayansammı diye dusunuyourm ama bir yandanda evde olup dediğin gibi hamileliğin tadını cıkarım eksiklerimi hallderim diyorum.bide kasım ayında 10 gun bayram tatili var o da bu izinle gümbürtüye gidicek.anlayacağın benimde ne olacağım belli değil seninle aynı durumdayım

belki biliyorsundur canım biz işten cıkınca sigortamız hemen durduruluyormu artık oyle durydum yada hamileler için bir kolaylık varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…