2010 Aralık Anneleri

slm kizlar.....
nasilsiniz? bebeisler nasil?

biz cok iyiz..

cucum msjini okudum guldum, senin kaynana bir alem valla, allah kolaylik versin onu ceken herkese

canım ya çok düşüncelidir demişsin ya dedim aynı benimkine çekmişlerkaydirigubbakcemile3. düşünmek istemiyorum artık daha fazla..hele de eltimin çocuğuyla karşılaştırmaları yok mu allahım sabır sabır...bir isim koyacaklar bin naz...peygamber sabrı mı var ne:)

sağol canım benim oynak kızım dönsün bakalım en son neye karar vercek.

sormaaa,aksam aksam cinlerimi tepeme cikardi yine...
bebegin arabasini biz alcaz diye yedi cihana duyurmustu,telefonda soruyor aldiniz mi arabasini diye..daha almadik,haftaya diyince de alirsiniz daha dedi...alem bu kadin yaa valla...gülüyorum artik...ama sinirden kaydirigubbakcemile3
bulusturalim kiz sunlari bi ara,yesinler birbirlerini kaydirigubbakcemile3

bebisin seni üzmez annesii merak etmee :asigim:

sormaaa,aksam aksam cinlerimi tepeme cikardi yine...
bebegin arabasini biz alcaz diye yedi cihana duyurmustu,telefonda soruyor aldiniz mi arabasini diye..daha almadik,haftaya diyince de alirsiniz daha dedi...alem bu kadin yaa valla...gülüyorum artik...ama sinirden kaydirigubbakcemile3
bulusturalim kiz sunlari bi ara,yesinler birbirlerini kaydirigubbakcemile3

bebisin seni üzmez annesii merak etmee :asigim:

buluşturalım canım yakaydirigubbakcemile3.vurdumduymaz benimki..annemle çantamı hazırlıyoruz diyince kendince kimse çıplak kalmıyo die espri yapmıştı ben de gülmedim bile tabiki de..doğmamış çocuğa don biçilmezmiş. valla herşeyin hayırlısı.don da biçtim yatak da
:1:

bende yapiyorum canim birde boyun egzersizleri tabiki sempatiksalakcinni
oh oh ne güzel,orda olsam bende size takilirdim yaa ne güzel :1rolleyes:

amaaan yok be cucum iyiki turkiyede diilsin burda normal
dogumun tek sarti epizyotomi:dilcikar:
butun doktorlar ilk cocukta mumkun diil epizyotomi olmadan dogum diyolar
illa kesecekler yanieyvahedigeldismile yoksa kendiliginden yirtilmasi daha kotuymus

yerim senin oglusunuu,massallah :emir_bebek:
ah Aysegülüm bende gülüyorum bak,ama sinirden sempatiksalakcinni

aman salla gitsin oglusu uzmeye degfmez

dun basima ne geldi, sinir oldum..
eski komsulardan birini gordum, iste tebrik etti sonrada ikizmi diye sordu, yok tek oldugu kesin dedim, sonrada onume cikana sordum, cokmu kilo almisim diye:sinifsinif:
sinir seyler hamile kadina oyle seyler denirmi, ya orda otrurup aglasam filan :gitme:

buluşturalım canım yakaydirigubbakcemile3.vurdumduymaz benimki..annemle çantamı hazırlıyoruz diyince kendince kimse çıplak kalmıyo die espri yapmıştı ben de gülmedim bile tabiki de..doğmamış çocuğa don biçilmezmiş. valla herşeyin hayırlısı.don da biçtim yatak da
:1:

ay yoruma bak..akli sira espri yapmis iste..
bende bugün ilk defa bi laf söyleyebildim ama anladimi bilmem...
yardima cagirmiyorsunuz hic falan dedi,sanki benim arayip cagirmam gerekiyormus gibi...sen bi ara önce halimizi sor önce demi...neyse..
bende dedim gerek yok,herseyimizi yaptik biz,aliskiniz zaten kendi basimiza yapmaya dedim..
evimizi hazirlarken yüzümüze bakmamislardida,mobilyalari o koca koca koltuklari esimle ben sirtimizda tasimistik...onu vurguladim yani :1closedeyes:
ay ne güzel oluyormus icine atmamak yahuuu kaydirigubbakcemile3

amaaan yok be cucum iyiki turkiyede diilsin burda normal
dogumun tek sarti epizyotomi:dilcikar:
butun doktorlar ilk cocukta mumkun diil epizyotomi olmadan dogum diyolar
illa kesecekler yanieyvahedigeldismile yoksa kendiliginden yirtilmasi daha kotuymus
sen kulagini tika bosver,egzersizlerimizi masajlarimizi yapalim,epizyotomi olursada kilic yarasi degil ya,sezeryandan daha cabuk iyilesiyor sonucta yerimseniben

eski komsulardan birini gordum, iste tebrik etti sonrada ikizmi diye sordu, yok tek oldugu kesin dedim, sonrada onume cikana sordum, cokmu kilo almisim diye:sinifsinif:
sinir seyler hamile kadina oyle seyler denirmi, ya orda otrurup aglasam filan :gitme:
aman tatlim ne takicam...hangisine yetisicem üzülücem ben yaa bosversene...
cok dengesiz var ortalikta bosver zuzum,büyük olur aaa niye büyük,kücük olur,bu ne daha 5 aylik gibi der dururlar..begendiremezsin yani kimseye...
sen elini karnina koydugunda o mucizeyi hissediyorsun ya,gerisi bos,yalan...

sen kulagini tika bosver,egzersizlerimizi masajlarimizi yapalim,epizyotomi olursada kilic yarasi degil ya,sezeryandan daha cabuk iyilesiyor sonucta yerimseniben

cok dengesiz var ortalikta bosver zuzum,büyük olur aaa niye büyük,kücük olur,bu ne daha 5 aylik gibi der dururlar..begendiremezsin yani kimseye...

aynen oyle ya bide daha 7-8kilo aldim demekki biraz daha alirsam ucuzmu diye soracaklarsempatiksalakcinni

bak o konuda haklisin
en azindan sezeryandaki gibi 7kat kesmiyolarboshayallersmile
allah mecbur birakmasin ben sezeryandan cok tirsiyorum
gozum acik olsun herseyi goriym

ya millet bi anormal bende kiloda gayet iyi gidiyorum
7,5 kilo aldim simdiye kadar
bazi densizler 5.aydan beri simdiden sonra alcaksin bu daha bisey diil diyolar

normal dogum isteyen arkadaslar, epizyotomi olmak istemiyorsaniz, vajina bolgenizi hergun badem yagi ile yaglayin, cildi yumusatip esneklik kazandiriyomus, biyerlerde okumustum
tabii bazen buda yetmeyebilir

bak o konuda haklisin
en azindan sezeryandaki gibi 7kat kesmiyolarboshayallersmile
allah mecbur birakmasin ben sezeryandan cok tirsiyorum
gozum acik olsun herseyi goriym

ya millet bi anormal bende kiloda gayet iyi gidiyorum
7,5 kilo aldim simdiye kadar
bazi densizler 5.aydan beri simdiden sonra alcaksin bu daha bisey diil diyolar

bende cok dua ediyorum dogal dogum olsun diye...
insallah öyle olur sag salim...kolayca dogurur hemencecik kalkariz kaydirigubbakcemile5
bende o mucizeye katkim olsun,icinde olayim istiyorum,birebir yasayim...:1rolleyes:

normal dogum isteyen arkadaslar, epizyotomi olmak istemiyorsaniz, vajina bolgenizi hergun badem yagi ile yaglayin, cildi yumusatip esneklik kazandiriyomus, biyerlerde okumustum
tabii bazen buda yetmeyebilir
tatlim özel bi yagi var onun..ve masaji...haftaya baslicaz insallah masaja kaydirigubbakcemile2

evet ya bunu hissetmekkkk süper bişey yaaaa...
ayşe önerin kitabını aldım onu okuyorum şimdi.orda da diyo tadını çıkarın die.hakikaten bu zamanlarımız gelmicek bi daha..
:CüvCüv:

cucum doktoorunmu bahsetti?
bana kimse bisey demedi:sinifsinif:
bende 2hafta sonra hastanenin havuzunda doguma hazirlik egzersizlerine baslicem, doguma kadar haftada birkez

bende hep düsünüyorum cok özleyecegim hareketlerini diye...
suan sadece bana ait,benim parcam,ben yersem yiyor,konusursam tepki veriyor,beraber uyuyoruz,beraber kalkiyoruz...
dogunca cok cok cok cok özlücem bunlari...ona bile duygulaniyorum
hem dogsun sag salim kucaklayayim istiyorum,hemde keske hep orda bana ait kalsa,hep kipirdasa diyorum...kimseler dokunmasa,yine sadece bana ait olsa diyorum
cok garip bi duygu...

bende hep düsünüyorum cok özleyecegim hareketlerini diye...
suan sadece bana ait,benim parcam,ben yersem yiyor,konusursam tepki veriyor,beraber uyuyoruz,beraber kalkiyoruz...
dogunca cok cok cok cok özlücem bunlari...ona bile duygulaniyorum
hem dogsun sag salim kucaklayayim istiyorum,hemde keske hep orda bana ait kalsa,hep kipirdasa diyorum...kimseler dokunmasa,yine sadece bana ait olsa diyorum
cok garip bi duygu...

ay buna da cevap yazayım gitmeden:)
evet canım ya bir yandan istiyoruz gelsinler bir yandan da böyle gık demeden gidip geliyolar biizmle.bugün arkadaşlarla onun esprisi de oldu, bir bebiş vardı aramızda uyumuyordu yemiyordu falan benimkine istinaden espiri konusu oldu ilkokul çağına kadar içimizde kalsınlar die:)))sonra da öğretmeni düşünsün.
kaydirigubbakcemile3

canlar ben kaçar...öpüyorum hepiizi.iyi geceleeerrr...
iyi geceler,tatli rüyalar tatlimm Şeniz
cucum doktoorunmu bahsetti?
bana kimse bisey demedi:sinifsinif:
bende 2hafta sonra hastanenin havuzunda doguma hazirlik egzersizlerine baslicem, doguma kadar haftada birkez

yok canim ebe bahsetti..kursta sorarsin sende..
tatlim cok gec degil mi yaa,daha erken baslatmiyorlar mi orda kursa?
benim yüzme baslayali cok oldu...15.haftasinda gelen bile var..cok faydasini gördüm ben.. son haftaya kadar devam edecek ama 32.haftada eslerle gidilen kurs ve jimnastik var...
son haftalardada emzirme ve bebek bakimi var..

Back
X