Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben geldiiiiiimmm
Oy ne kadar sayfa birikmişşş,okuyamadan dalıyorumm..
Sancılar gayet normalmiş kızlar bebişimiz yoklama çekiyormuş bize :))
Normal doğumdan her halükarda tırsıyorum ama eğer hiç sorun olmazsa doktorumda normal derse elim mahkum normal olacak.
Zaten 28. hafta itibariyle doktorum ilişkiyide yasakladı doğum sonrasıda bir süre kardeş kardeş olacağız.
Valla normal doğum yapan ve sezaryen doğum yapanlara sormak lazım onlar doğum sonrası neler yaşadı tecrübelere dayanarak nasıl bir doğum yapacağız kararımızı öyle versek fena olmaz gibime geliyor.boshayallersmile
ay öle bişi mi var ilişki yasak mı 28. haftadan sonra bana bişi demedi doktorum ama..... sormadımda .
hoşgeldin sevindim senin adınakaydirigubbakcemile5
ay öle bişi mi var ilişki yasak mı 28. haftadan sonra bana bişi demedi doktorum ama..... sormadımda .
Yaaa kaçırdım ben ama(
Hayırdır ne gönderiyorsunuz
ne pozisyonu kız aaa merak ettim
bana da gönderin yaaaaa(((
CUCUUUUU bende istiyommmm
PELİNNNN banada gönderinnnn senağlama
bende merak ettim ayyy bana da gönderin bana da..
ayy benide meraklandırdınıs banada gönderin gerçi normal doğumla ilgli bişi galiba ama olsun gönderin şekerler fazla bilgi göz çıkarmas :))
Ulen neymiş bu neden herkese gönderilmedi kaydirigubbakcemile3
Meraklı hatunlarız biz bize de söyleyin yada gönderin sempatiksalakcinni
Ben geldiiiiiimmm
Oy ne kadar sayfa birikmişşş,okuyamadan dalıyorumm..
Sancılar gayet normalmiş kızlar bebişimiz yoklama çekiyormuş bize :))
Pelin'cim 39'a cidden ucuz almışsın ben taffy baby'den 57'ye aldıydım Boyner'de, hepsiburada'da,ykm'de falan 65 ve üzerinde satılıyor.
Bende sormadım pat diye kendisi dedi artık bu haftadan sonra ilişki yok dedi bende peki dedim.kaydirigubbakcemile3
İstersen doktoruna bir sor çevremde de genelde 7. ay itibariyle ilişki olayını noktalayanı duydum tabi doktor dediği için noktalanıyor.
Normal doğumdan her halükarda tırsıyorum ama eğer hiç sorun olmazsa doktorumda normal derse elim mahkum normal olacak.
Zaten 28. hafta itibariyle doktorum ilişkiyide yasakladı doğum sonrasıda bir süre kardeş kardeş olacağız.
Valla normal doğum yapan ve sezaryen doğum yapanlara sormak lazım onlar doğum sonrası neler yaşadı tecrübelere dayanarak nasıl bir doğum yapacağız kararımızı öyle versek fena olmaz gibime geliyor.boshayallersmile
İyi alışverişler canım şimdiden güle güle kullanınkızlar ben kaçıyorum
yarın izinliyim ve alışverişe çıkıcam, dönünce aldıklarımı, gördüklerimi paylaşırım...
kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.
Kızlar Merhaba ,
işten yeni fırsat buldum girmeye, biraz sıkıntılıyım bugun. dün geceden beri çarpıntım oluyor. çok ayakta dolaşmamaya çalıştım bugun ama mümkün değil işyerinde. daha yeni oturmaya fırsat bulabildim..
hhiç böle bişe yaşayanınız varmı ? kalbim yerinden çıkacakmış gibi oluyor. Tansiyonum da normal, yani 10-6 ama benim hep böyleydi... bir sıkıntı yoktur umarım
Ayy normal doğumla ilgili ne paylaştınızz :) peliin bende istiyoruum
valla tooba ciım sorarsan banada sole bende hıc sormadımm,benim sivilce değil sanırım,sivilce gibi böyle minik tomurcuklar geçecek diye bekliyorum...yara olmasından bende korkuyorum cidden.. başlayım ben o zaman.. yaw birde o kahverengi kısımda sivilce çıkıyor bende ne iş anlamadım önem veripte hiç bir hekime sormadım.. bir danışayım ben onu..
kız bende pek bi severim kozmetiği.. kozmetiği birde ayakkabıları opuyorumnanaktan dün o yüzden elemanla kavga döğüş aldık kremi.. benim kozmetik merakımdan aldığımı sanıyor eşşekkafalı "daha erken değil mi" deyip deli etti beni eczanede..