2010 Aralık Anneleri

Kızlar Merhaba ,
işten yeni fırsat buldum girmeye, biraz sıkıntılıyım bugun. dün geceden beri çarpıntım oluyor. çok ayakta dolaşmamaya çalıştım bugun ama mümkün değil işyerinde. daha yeni oturmaya fırsat bulabildim..
hhiç böle bişe yaşayanınız varmı ? kalbim yerinden çıkacakmış gibi oluyor. Tansiyonum da normal, yani 10-6 ama benim hep böyleydi... bir sıkıntı yoktur umarım

gece yatarken ve gün aralarında cok nadir bana da oluyor seni çok rahatsız ediyorsa bi doktora sor tatlım ya..

Ben geldiiiiiimmm
Oy ne kadar sayfa birikmişşş,okuyamadan dalıyorumm..
Sancılar gayet normalmiş kızlar bebişimiz yoklama çekiyormuş bize :))

hoşgeldin canım..rahatlamışsındır.

kızlar randevumu aldım perşembe 4:30 ...bu arad cıkış saati hepinize iyi akşamlar..

gecer die umuyorum yoksa cok cirkin oluyo sanki ya...

bence geçer zaten benim küçücük göğüslerimin yarısını kapladı o kahverengilik daha çirkini olamaz :kedi:

zabriye bana da oldu çarpıntı 2-3 gün süreki devam etti ama sonra geçti inşallah seninde geçer canım....

ay kılzar eskiden nasılmış ya çok şanslıyız valla...

ESKI-LOHUSA-KADINLAR-ICIN-SUTLUK-UFLEME-CAM__30642954_0.jpg

BU OBJE ESKİDEN LOHUSA KADILARIN FAZLA SÜTÜ ALMAK İÇİN KULLANDIKLARI SÜTLÜK - ÜFLEME CAM

kizlar sag kürek kemigimin agrisindan kivraniyorum kac gündür...
benim gibi böyle sirt agrisi yasayan var mi?

ben iş yerinde sürekli oturur pozisyonda bilgisayar karşısında ellerim klavyede olunca sırtım kürek kemiğim belim saat 1-2 den sonra çok kötü ağrıyo midem sıkışıyo kaburgalarım batıyooo daha sayımmi ... çok zor iş yerinde.

Merhaba arkadaşlar,
biraz geç kalarak da olsa şeker yükleme testi yaptırdım. Açlık 69 tokluk 82 çıktı. Sonuçlar iyi sanırım.

Bu arada ben lierac kullanıyorum. üstelik biraz fazla kilo ile hamile kalmama rağmen şimdilik çatlak oluşmadı. Ama 2 tüp bitirdim.

Ben bir şey sosarcağım bebek arabası ve ya ana kucağı alanlar var mı? o kadar çok ürün var ki? aklım karıştı. BEn ilk etapta bebek arabası ve bununla uyumlu aynı zamanda oto koltuğu olan bir ana kucağı düşündüm ama halen karar veremedim. Alanlar varda görüşlerini paylaşabilir mi?

Merhaba arkadaşlar,
biraz geç kalarak da olsa şeker yükleme testi yaptırdım. Açlık 69 tokluk 82 çıktı. Sonuçlar iyi sanırım.

Bu arada ben lierac kullanıyorum. üstelik biraz fazla kilo ile hamile kalmama rağmen şimdilik çatlak oluşmadı. Ama 2 tüp bitirdim.

Ben bir şey sosarcağım bebek arabası ve ya ana kucağı alanlar var mı? o kadar çok ürün var ki? aklım karıştı. BEn ilk etapta bebek arabası ve bununla uyumlu aynı zamanda oto koltuğu olan bir ana kucağı düşündüm ama halen karar veremedim. Alanlar varda görüşlerini paylaşabilir mi?

gözün aydın yırtmışsın şekerden.vereliniortak

ben iş yerinde sürekli oturur pozisyonda bilgisayar karşısında ellerim klavyede olunca sırtım kürek kemiğim belim saat 1-2 den sonra çok kötü ağrıyo midem sıkışıyo kaburgalarım batıyooo daha sayımmi ... çok zor iş yerinde.

Canım sürekli bilgisayar başında iki büklüm oldugumuzdan bende de oluyor..
Kıvrandırıyor da gerçekten

off hakkaten hepsi bendede var...son aylar,az kaldi,dayanalim kizlarr :1ninca:

bu arada hamilelikte insan sakarlasir,vücudunu kontrol edemez derlerdide gülerdim...
sakarliklarim bini asti...
o degil yine elimi kestimm..
tek parca halinde doguma gidebbilecek miyiz acaba kaydirigubbakcemile3

Back
X