2010 Aralık Anneleri

b izim bebiş banada babayada benzerse iri iri gozlu ve kofte dudaklı minik burunlu olur yani yuzunun tamamını goz ve dudak olusturur :roflol:

bizimki bana hiç benzemiyo babası dediğin gb iri göz iri dudak bizim kocişlerde hep iri dudaklıymış kaydirigubbakcemile3 ay ayağı bile aynı babası benimkinin geniş ayaklı hiç benle alakaı yok hihoyyyt doktorumuz bile tip bu diyo değişik bi bebek tipi değişik tam erkekmiş artık inşallah doğunca görücez beyfendiyi sağlıkla gelsinlerde....

hosgeldin canım.. ben gitcektim ama taaaaa ekim 11 e attılar randewumu klava:
sn nasılsın kv gelcekmiş ne kadar iyi olabilirsin ki naniknanik

off sinir olmussundur hakli olarak..neyse hayirlisi olsun tatlimmolumunekankayizsmile
yok kiz aksine iyiyim,yemek falanda yapmadim ya hani,disarda agirlicaz,esim kiyamadi bana kaydirigubbakcemile3
bende kokos kokos hazirlandim onlari bekliyorumm bayanssulusmile sempatiksalakcinni

aynen canım saglıkla dogsunlarda zaten dogduktan sonra o kadar değişiyolar ki bi baktın babaya benzer bi baktın aynı sen opuyorumnanaktan

sorma sinir oldum ama yapcak bişe yok :ecrin_bebek:

oo iyi kız herzaman ole olsa ne gusel olur kaydirigubbakcemile3

olur olur tabiii söylerimm sempatiksalakcinni
gel beraber karsilayalim ne dersin kaydirigubbakcemile3

aaa tabi gelirim, hemen çıkayım... ama bi dakika, sen yurtdışındaydın di mi, tüh... neyse başka sefere inş... Allah sana güç versin. bak altında kalma hiçbi lafın, sonra hem sen hem biz üzülüyoz...

Rabbim dilediğin gibi bir evlat versin sana inşallah canım Şeniz
Benimki eşime benzerse dudakları koca dudak olacak

İki tane mesaj attım cevap gelmedi
belki farketmemistir canim bekleyelim bakalim
saatte 2:30 olmus yahu
1 saat sonra bulusuyoruz diimi?
belki gelir yahu

kocasini cok sevenler belli oluyokaydirigubbakcemile3

merhaba kizlar nasilsiniz?
kontrole giden arkadaslar ne alemde??
gecmise bakamicam,kv gelicek birazdann

bizden iyilik nolsun burcu.benim randevun 16:30 da 15:00-15:30 gib cıkmama lazım.ama bilgisayarcılar gelecek onları bekliyorum.inş gelirler en yakın zamandaa...çok heyecanlıyım ..sana da iyi eğlenceler tatlım.tadını çıkarr...

türkiyeye geldigimde alir gelirim bak kv yi bu kadar heves ediosun madem kaydirigubbakcemile3
sorma sinir oldum ama yapcak bişe yok :ecrin_bebek:

oo iyi kız herzaman ole olsa ne gusel olur kaydirigubbakcemile3
demiii,ay amaan salla simdi onu,senden naber bakalim?

dün en son mesajimdan sonra yazdigini okudum,banyo meselesini..
takma zuzumm...inan doktorlar onu önemsemiyorlar bile..biz Türk hastalar takintiliyiz iyide yapiyoruz belki ama suan hamileyiz,görememek cok normal..stres yapma
cok güzel haberlerle gel insallahhhhhhhh opuyorumnanaktan

belki farketmemistir canim bekleyelim bakalim
saatte 2:30 olmus yahu
1 saat sonra bulusuyoruz diimi?
belki gelir yahu

kocasini cok sevenler belli oluyokaydirigubbakcemile3

siz yine eğitime gidiyosunuz di mi, öncesinde de muhabbete. ama biz de çatlıyoruz burda :umursamaz: :gitme: mafoldumben

kizlar bi söylenti vardir,ilk 3 ay kime bakarsan ona benzermis falan filan..
ya tutarsa misali sirf esimin bebeklik resimlerine baktim..
tuttura tuttura bi kocaman kafasini tutturdum sanirim,birde onun cikisi var vay bana vaylar banaaaaa kaydirigubbakcemile3

nolsun canım ya cok sukur ishal'den kurtulup normale döndüm oğluşumda bugun kıpır kıpır onu izliyorum :ecrin_bebek: acayip tembellik var bende yaa kalkıp yemek yapmam lasım kowun beni gidiim alsanaalsanasmile

Kızlar merhabaaa. Gece yine mide yanmasından uyuyamadım 2 de ancak uyandım. Bebişime ciciler alıcaz çıkmam gerekiyor o yüzden. Geçmişe dönemedim,bir kaç sayfa baktım. Cucum Allah yardımcın olsun canım,sakin olmaya çalış. Kayınvalidene sevgilerimizi(!) ilet.

Öptüm kızlar herkesleri...

nolsun canım ya cok sukur ishal'den kurtulup normale döndüm oğluşumda bugun kıpır kıpır onu izliyorum :ecrin_bebek: acayip tembellik var bende yaa kalkıp yemek yapmam lasım kowun beni gidiim alsanaalsanasmile

cok sükür canim,cok sevindim..
oglusuna massallah,yerim ben onun minik tekmelerini
pratik bisiler yap madem,yorma kendini...
bende nefret eder oldum yemek yapmaktan,ki cok severdimm... bilmiyorumkismile

oyyy ne güzel,ekle cicilerini gelince yorgun olmazsan delikafadulden
iyi alisverisler tatlim..
cok sagol ayrica,canim kayinvalidecigimi bu kadar sevdiginizi bilmiyordumm,ileticem kendilerine kaydirigubbakcemile3

canım topik olarak herşeyi paylaşıyo olabiliriz ama karnınızı da doyuramıcaz yani kusura bakma:) neyse en azından ocağa koy şöyle kolay bişeyler de bi gözün de burda olsun yine... ishalden kurtulmana da sevindim. tekrarlamaz inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…