canım Allah baska acı yasatmasın..Canım ben bundan kullandım oldukçada rahat öneririm.
Geçen sene bebeğimi kaybettiğimde kürtaj olmuştum ve 3-4 gün kadar bundan kullandım.
Zaten normalde de adet olduğumda ilk gece mutlaka bu pedlerden kullanıyordum çünkü çok kanamam oluyordu.
Açıkcası bu pedleri herkese öneririm kalın bir ped ama en azından hasta pedleri gibi dışarıdan belli olmuyor ve fazla rahatsız etmiyor.
sen kullanıp memnun kaldıysan canım bende alırım,bilen birinin önermesi daha iyi,bende hiç istemiyordum kalın kalın gezmeyi,sanırım en incesi ve iş göreni bu olsa gerek,bende araştırcaktım böle bişeyi görmek iyi olduCanım ben bundan kullandım oldukçada rahat öneririm.
Geçen sene bebeğimi kaybettiğimde kürtaj olmuştum ve 3-4 gün kadar bundan kullandım.
Zaten normalde de adet olduğumda ilk gece mutlaka bu pedlerden kullanıyordum çünkü çok kanamam oluyordu.
Açıkcası bu pedleri herkese öneririm kalın bir ped ama en azından hasta pedleri gibi dışarıdan belli olmuyor ve fazla rahatsız etmiyor.
sanırım calısıosun canım ne zaman dogum iznine ayrılcaksın olumunekankayizsmile
sizede afiyet olsun canım.. ya hamileliginiz boyunca bi yemege dadandıgınız oldu mu hiçfisfisfis
canım Allah baska acı yasatmasın..
ay oyle dedin aklıma geldi bende dusuk yaptıgımda hastanede koca kalın bi ped wermişlerdi cok rahatsız hissetmistim.. simdi daha iyi anladım ne kadar gerekli oldugunu hemen ihtiyac listesine ekliyim a.s
sen kullanıp memnun kaldıysan canım bende alırım,bilen birinin önermesi daha iyi,bende hiç istemiyordum kalın kalın gezmeyi,sanırım en incesi ve iş göreni bu olsa gerek,bende araştırcaktım böle bişeyi görmek iyi oldu
teşekkürler canım,yok benim olmadı ya,sadece tatlı işte,oda ne olursa
ayy bi hafta boyunca aynı yemegi yedim ve hala doymadım sonra kilolar aldı basını gitti dr yasakladı patatesi. uzun bi sureden sonra bugun yine yaptım yedim yaa bu kadar mı zewk alır şnsan yemek yerken kokusunu içime ceke ceke yedim nasıl bi haldir bu yaa kafamçokkarıştısen kullanıp memnun kaldıysan canım bende alırım,bilen birinin önermesi daha iyi,bende hiç istemiyordum kalın kalın gezmeyi,sanırım en incesi ve iş göreni bu olsa gerek,bende araştırcaktım böle bişeyi görmek iyi oldu
teşekkürler canım,yok benim olmadı ya,sadece tatlı işte,oda ne olursa
Amin canım valla hastanede verilenler baya bi kalın oluyor bi de ilk önce çamaşırsız koyuyorlar şekilden şekle giriyorsun.
Zaten ilk günler sık değiştirilir bi de geçen sene doğum yapan bir arkadaşım eğer sezaryenle doğum yaparsan özel alt çamaşırlar var almanı öneririm dedi.
Bi ara bunuda araştıracağım bakalım neymiş ne menem birşeymiş.
Canım ben bundan kullandım oldukçada rahat öneririm.
sizede afiyet olsun canım.. ya hamileliginiz boyunca bi yemege dadandıgınız oldu mu hiçfisfisfis
bak aşağıda var ama normal kilot gb pek bi özellik göremedim ben...
☞ Elija Hem Sezaryen Hem Hamilelik Klodu, 1004 : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Rmer, Bebek Odas, Chicco, Lansinoh
Bebeğin için üzüldüm canım, Allah şimdiki bebişine uzun ömürler versin inşallah
kullanmış ve memnun kalmış birini bulmak çok güzel, valla o koca koca bezlere kalıcam diye iyice stres olmuştum. Sağol canım...
hamile olup bole bişeye dadananlar dio ki dogumdan sonra nefret ediosun o yemekten die.. inşallah nefret ederim yoksa gidishat iyi diilvalla canım benimde patatese olan düşkünlüğüm arttı, patatesli ne olursa yiyebilirim, normal zamanda o kadar patates yesem heralde bööö gelirdi kaydirigubbakcemile3
kızlar çok alakasız biliyorum ama bu doğumdan sonra kullanmamız gereken hasta bezleri var ya, ben onları kullanmak istemiyorum, kocaman popişle bebek gibi gezemem ben, internette ararken bişey gördüm, size de danışayım dedim almadan. Bildiğimiz ped gibi çamaşıra tutturuluyo, 5 kat fazla emici özelliği varmış, idrar kaçırma problemi olanlar içinmiş, mesane pedi diye geçiyo. İlk bi kaç gün için bu idare ederse zaten sonrasında orkidin yoğunlarına geçeriz. Nasıl sizce alsam mı, yoksa bildiğimiz bebek bezi gibi olanlardan mı almak lazım. Offffmafoldumben
Canped Mesane Pedi 12 li | Canped | Dogalmed.com|Neutrogena| Vitamin| Cosmodisk| Sebamed|Bioxcin|Lierac| | 6,75 TL
ya ben renkli seviyorum ama yüksek sıcaklıkta yıkanmadığı için pek tercih etmiyorum çamaşırları.hep beyaz alırım daha hijyenik geliyo bana.kızlar valla ben göbek üstü giyemiyorum göbek altı alım 5 tane siyah onları giyiyorum şimdi beyazınıda alıcam.... mothercareden aldım...
şu hamile pantolanlarının bel kısmındaki penye bile sıkıyo beni hiç sıcağa gelemiyorum belki havalar biraz daha soğuyunca rahatlarım....
Link için sağol canım dediğin gibi normal külottan pek bi farkı yok sanki bi de kalça kısımları dar gibi eğer sezaryenle doğum yapma gibi bir durumum olursa normal karına kadar gelen penye çamaşır alırım.:)
Amin canım inşallah bi de şunu tavsiye ederim genelde tıbbi malzeme satan yerlerde oluyor banada bir tanıdık seneler evvel vermişti hani misafir çocuk gelir bazı anneler dikkatli olmuyor yatağına yatırır işer eder diye ince çarşaf altına serilen idrar ve kan gibi sıvıları emen bir örtü verdiydi.
Ben bunu doğum sonrası eve gelince yatağımda kullanmayı planlıyorum hani nolur nolmaz bir vukuat olmasın diye çarşafımın altına alezimin üstüne sererim diyorum.
Eğer bu dediğim şeyden bulursan almanı öneririm sadece kendin için değil ilerde çocuk içinde lazım olabilir.:)
bende günlük kullanım için alez almak istiyorum ama rahat oluyomu diye pek cesaret edemedim altı naylon gibiya sıcak yapmıyo demi???
kızlar çok alakasız biliyorum ama bu doğumdan sonra kullanmamız gereken hasta bezleri var ya, ben onları kullanmak istemiyorum, kocaman popişle bebek gibi gezemem ben, internette ararken bişey gördüm, size de danışayım dedim almadan. Bildiğimiz ped gibi çamaşıra tutturuluyo, 5 kat fazla emici özelliği varmış, idrar kaçırma problemi olanlar içinmiş, mesane pedi diye geçiyo. İlk bi kaç gün için bu idare ederse zaten sonrasında orkidin yoğunlarına geçeriz. Nasıl sizce alsam mı, yoksa bildiğimiz bebek bezi gibi olanlardan mı almak lazım. Offffmafoldumben
Canped Mesane Pedi 12 li | Canped | Dogalmed.com|Neutrogena| Vitamin| Cosmodisk| Sebamed|Bioxcin|Lierac| | 6,75 TL
evet canım calısıyorum eve gdınce de ne olurs artık yemek hemen ne kolaysa ole ıdare edıyoruz. dogum ıznıne dayanabılırsem kurban bayramından sonra ayrılmak ıstıyorum ızn bosa gıtmesın dıe ınslah o zamana ıyı olurum da ıdare4 ederım. cunku dogum ızını cok kısa bebegımle kalmak ısterımmm:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Link için sağol canım dediğin gibi normal külottan pek bi farkı yok sanki bi de kalça kısımları dar gibi eğer sezaryenle doğum yapma gibi bir durumum olursa normal karına kadar gelen penye çamaşır alırım.:)
Amin canım inşallah bi de şunu tavsiye ederim genelde tıbbi malzeme satan yerlerde oluyor banada bir tanıdık seneler evvel vermişti hani misafir çocuk gelir bazı anneler dikkatli olmuyor yatağına yatırır işer eder diye ince çarşaf altına serilen idrar ve kan gibi sıvıları emen bir örtü verdiydi.
Ben bunu doğum sonrası eve gelince yatağımda kullanmayı planlıyorum hani nolur nolmaz bir vukuat olmasın diye çarşafımın altına alezimin üstüne sererim diyorum.
Eğer bu dediğim şeyden bulursan almanı öneririm sadece kendin için değil ilerde çocuk içinde lazım olabilir.:)
slm kızlar naptınız bakalım ben bugün kızımı gördüm kafası aşağıdaydı 910 gr olmuş renkli ultrasonda baktık aman allahım bu kadarmı tatlı gelirmiş insana yavrusu aşık oldum resmen kızıma babası gibi onunda çenesinde gamzesi var :)) geçmişe bakamadım sizler nasılsınız bakalım işallah herşey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?