2010 Aralık Anneleri

canım ben ikisini de bulamadım istediğim gibi eyvahedigeldismile şu sıralar da minik kareli bir nevresim takımı arıyorum oğluşum için ama bulmıyorum.Allah kolaylık versin bizlere:bbo:

şaşkınbakkal mothercare e bak indirimde bi serisi var ben ondan aldım perdeleri ile takım düşünürsen... tavşan köpek ayı var üstünde bide yuvarlaklar krem renk ağırlıklı...PLEASE LOOK AFTER ME SERİSİ google da yazarsan resimleri çıkıyor....

hazarfen minik kareli kahve ayıcıklı nevresimi odayı aldığım yer verdi bebek odamızın içinde ama onu çok sevmedim sanki pamuklu değil gb geldi bana inşallah yarın gelirde bende toplu bi foto çekimine girişirim aldıklarımızı paylaşırız....

merhaba kizlar nasilsiniz biz ins iyiyiz bebegim 1500 kilo olmus boyuda iyi ama beynindeki sivi hala limitteymis inme filan yok ins bise olmaz rabbime siginiyorum aranizda hic boyle bise duyan varmi hepinizi optum kendinize iyi bakin optum

şaşkınbakkal mothercare e bak indirimde bi serisi var ben ondan aldım perdeleri ile takım düşünürsen... tavşan köpek ayı var üstünde bide yuvarlaklar krem renk ağırlıklı...PLEASE LOOK AFTER ME SERİSİ google da yazarsan resimleri çıkıyor....

hmm tamam canım bende dün metrocity mothercare e gitmiştim ama hiçbişey bulamadım. şaşkınbakkala uğrayayım en kısa zamanda. takım olanlara da göz gezdireyim içime sinen bişeyler bulurum umarım. senden bugün baya tavsiyeler aldım canım çok teşekkür ederim.. ben çıkıyorum dinleneyim biraz kendinize iyi bakın bebişinle..olumunekankayizsmile

hazarfen minik kareli kahve ayıcıklı nevresimi odayı aldığım yer verdi bebek odamızın içinde ama onu çok sevmedim sanki pamuklu değil gb geldi bana inşallah yarın gelirde bende toplu bi foto çekimine girişirim aldıklarımızı paylaşırız....
haklısın pamuklu olmayınca olmuyor paylasımını beklıyorum mutlaka canım fıkır edınmıs oluruz biz de gamyoncuiremsu

merhaba kizlar nasilsiniz biz ins iyiyiz bebegim 1500 kilo olmus boyuda iyi ama beynindeki sivi hala limitteymis inme filan yok ins bise olmaz rabbime siginiyorum aranizda hic boyle bise duyan varmi hepinizi optum kendinize iyi bakin optum

canım hiç duymadım ben... çok çok geeçmiş olsun inşallah sorunsuz kucağına alırsın bebişini allahım sağlık versin... :Saruboceq:

hmm tamam canım bende dün metrocity mothercare e gitmiştim ama hiçbişey bulamadım. şaşkınbakkala uğrayayım en kısa zamanda. takım olanlara da göz gezdireyim içime sinen bişeyler bulurum umarım. senden bugün baya tavsiyeler aldım canım çok teşekkür ederim.. ben çıkıyorum dinleneyim biraz kendinize iyi bakın bebişinle..olumunekankayizsmile

rica ederim yararlı olabilirsem ne mutlu bana dinlen bakalım ben iş yerimdeyim daha mesai bitimine 2 saat var :sinifsinif: benim yerimede dinlen görüşürüz....

yerim yokki:(( camasir makinam banyoya sigmadi diye mutfaga koydurmustuk..
evi kücük olan arkadaslar kisin camasirlari nereye seriyor :uhm:

bende polonyada küçük evde yaşamıştımm genelliklee kaloraförlerinn üstünde kuruturdumm canım evimnde varsa onların üstüne koyy

yup piii mesaim bitti.
hafta sonu yatışşşş, ayakları havaya dikişşş....
de bu sızlayan bacaklarla eve nasıl gideceğim bilmiyorum,
hepiniz öpüldünüz, sağlıcakla kalın.
gün boyu burayı da okumassam bu ağrılarla nasıl geçerdi gün bilmiyorum...

canım diğer forumdanda yazdım sana... ben medical park göztepe nesihan hanıma gdiyorum cerrahpaşa mezunu çok pratik hızlı bir bayan ve hastane çok güzel. neslihan hanımıda çok sevdik ... herşeyin doğalından yana olan bir doktor. normal doğum diyor hatta epidural normal doğumu tavsiye etmiyor olurda sezeryan yapmak zorunda kalırsak o zmaan epidural dedi. en güzeli ağrıyı hissederek doğurmak diyor ... fiyatlara gelince muayene ücreti 75tl ssk lıya benim koç allianz yatarak doğumuda kapsayan sigortam var fakat her sigorta için ayrı fiyat veriyorlar ssk ilede anlaşmalı özel için fiyatları ayrı bana poliçe kapsamında normal 1800tl sezeryan 2500tl civarı fiyat verdiler epidural için 300-400 civarı fark alıyorlar bunun içinde bebeğin ilk muayenesi topuk kanı bakımı ilaçların anestezi odan felan var. sigortam %100 karşıladığı için ekstra bişiy çıkmadıkça allah göstermesin yoğun bakım ve küvez ekstra bir hastalık başka bişi ödemeyeceğiz inşallah.

of çok para canım normal içinn
madem normall olacakk epidurel olsa daha iyii
bide benim yapacağım hastanede ben 300 tl vercemmmm

Merhaba kizlar nasilsiniz insAllah bebislerinizle iyisinizdir. Ya benim bu aralar cok bal canim istiyo boshayallersmile ve balin hamileleikte yenmesi sakincali oldunu duydum acaba dogrumu bal yiyen varmi aranizda bilmiyorumkismile

aaaaaaaa ben hiç duymamıştımm bu aralar ebnde çok bal tüketmeye başlamıştım
tatlıı isteğimii böyle gideriyordumm kahvaltıda
yoksa husisiii tatlıı yemiyorummm

canım geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun..İnş önemli değildir.Dün doktordaydım seninle aynımıydı bilmiyorum ama bunu benzer bir durumda biri vardı .bebğin kafasında su var dedi doktor.tahli falan istedi.şeker tetsi istedi..sekerden de olabilir dedi..isterseniz direk amniyosentez yapalım dedi...bilmiyorum seninkiyle aynı seymi aama en yakınzamanda inş duzelir canım

kızlar nette buldum.ben hala ne alacağı belli olmayan biri olrak.oda alan arkadaşlar yanınızda yatırmak için ne yapıcaksınız peki.ben diyorum ki park yatak alsam kıyafetleri nereye koyucam.oda alsam park yatada mecbur alıcam yanımda yatırmak için..oda oylesine alınmış olcak.napsam bilemedim..

Eklentiler

• $keyatakuh0.webp
    $keyatakuh0.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 28
canım benimkide bu ara öle fazla hareket etmiyo merak etme yediklerimizle alakalı heralde bende ayın 14ünde gidicem....

evet canım benim için de bunlar önemli kriterler çünkü insan ne de olsa ellerinde olacağı ve bebeğini emanet edeceği kişinin ilgili, sıcak ve samimi olmasını istiyor. yani en azından ben öyleyim ve aynen senin gibi düşünüyorum. Doğum anına denk gelmen iyi olmuş hem sorumluluk sahibi olduğunu da görmüşsün. zaten dediğin gibi her hastanede mutlaka bekliyorsun biz muayene olurken bekletmıyor muyuz sankısempatiksalakcinni soru üstüne soru kaydirigubbakcemile4 ben arayayım da hastaneyi bi görüşeyim bakalım ona göre dediğin gibi 9-9:30 a randevumu alırım. senin bebiş ne kadar oldu canım ben 27+1 in bugun itibarı ile. haftaya da kan uyusmazlıgı ve seker yukleme testımı yaptırcam inş bi sorun cıkmaz:2: sna yazarım son durumu tatlımkaydirigubbakcemile5
Bende kan uyuşmazlığıı yüzünden iğnemii oldummmm
ilk çocuğum benii tuttuğuu için doğumdan sonraa vurmamışlardıı amaa 2 ncide vurdularrrr
şimdii yineee ne olur olmaz diyee vurdularr
bebekk anneninn kanınıı tutarsa sorun yokk babayıı tutarsa vuruyorlar doğumdan sonrada

Son düzenleme:
Kızlar merhabalar herkese. Burxkan canım geçmiş olsun,güzel haberlerini bekliyoruz. Bebişlerini görenlere kocaman nazar boncukları Pelin teyzesinden.

Evet fazla nemli olmaması gerekiyor.. :uhm:

Tatlım biz seninle aynı hastaneye gidiyormuşuzz. Bende Gülsüm hanım'ın hastasıyım ama senin doktorunun methini çok duyuyorum. Belki bir daha ki kontrole ona gelirim. Haberleşelim ayarlayalım tanışalım dedim ama hastane topiğinde görmedin sanırım :(((

aynen bende tereyağ ile berabr yiyorum.onceleri tatlı hiç yıyemedim ama bu seker tetsi sonrası o 50 mg glikoz beni kendime getirdi şimdi yiyorum...abartmamaya calıyorum ama bazen kacıyor

kızlar ayy o şekerlii su nasıldııı değilmii
kocaa bir bardakk aç karnaaaaaaaaaa midem kalktıııı nerdeysee

birielri tere yağından tatlıdan bahsetmişş
offf ben diyetteyim şeker yüksek çıktımafoldumben
gözümün önünden pastalar kekler geçiyo
tereyağda yasaklar arasında
bu yaramaz bi doğsun her yerini ısırıcam onun
önce tatlıları sonra onu yicem
aklinialirimsmile

senin kaç çıktı canım ilk ve ikincii
benim ilk 147 çıktıı 2ncii temiz

kızlar nette buldum.ben hala ne alacağı belli olmayan biri olrak.oda alan arkadaşlar yanınızda yatırmak için ne yapıcaksınız peki.ben diyorum ki park yatak alsam kıyafetleri nereye koyucam.oda alsam park yatada mecbur alıcam yanımda yatırmak için..oda oylesine alınmış olcak.napsam bilemedim..

Ezom ekleyebildiysem ekteki minik beşiklerden öneririm canım sana. Dün gördüm bende. Oda alırsam gece yatak odasına,gndüz salona taşıyabilirim diye düşünmüştüm. Üstelik sallanıyor ve hafif. Yaklaşık 150 tl kadar fiyatı. durumum uygun olursa ekstradan alabilirim diye düşünmüştüm. Seninde aklında olsun canım...

Eklentiler

• $Sunny-Baby-Cibinlikli-Sepetli-portatif-Besik__30823309_2.webp
    $Sunny-Baby-Cibinlikli-Sepetli-portatif-Besik__30823309_2.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 40
kızlarrr yaa göbek deliğim 2 gündür baya dışarı fırladı akannehir bu normal midir patlicak gibi duruyo yemeklerden sonra nette okumustum eskı halıne donebılırmıs ama donmeyebılırmıs de bilmiyorumkismile ne bilim inş böyle kalmazz

canım aynısı bende oluyoo... sanırım artık göbişler iyice büyüdü de ondan. doğum sonrasında düzelecektir ama ben hiç bir annenin böyle kaldığını görmedim. :1rolleyes:

kalmıyoo kızlarr korkmayınnnn

kızlar sizdede gobek etrafında kıllana oldu mu kafamçokkarıştı benim gobek deligimin altındaki minicik sarı kıllar artık daha siyah ve daha uzun eyvahedigeldismile dogumdan sonra gitcek di mi bunlarbilmiyorumkismile

Back
X