Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin inş
bende en fazla 1 yasına kadar yanımda olur sonra odasına geciririm diorum ama bakalım inşallah bu konustuklarımızı icraate gecirebiliriz
bende sezeryandan daha cok korkuyorum normal dogumla alakalı hiç kotu seyler okumuyorum hep iyilerini okuyarak hazırlamaya calısıyorum kendimi.. insallah bi problem cıkmaz da normal dogururuz :Saruboceq:
afiyet olsun canımkızlaarr benim mesai bitttiii. zemuszemus
eve gideyim de terayğlı ballı ekmek yiyeyim şiştim valla kaydirigubbakcemile3
hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum
![]()
iyi akşamlarkızlar bende çıkıyorum öptüm hepinizi....
sporstaaarr peliiin nerdesiniiiz :)
ayşecim nasılsın canım,geçmişi okuyordum hepsini okudum tek tek,:)) nasıl oldun canımsporstaaarr peliiin nerdesiniiiz :)
:)))) pelin becermişsin resim eklemeyi canım burdan diyim bari güle güle sağlıklı günlerde kullan canım çooook bayıldım hepsine sende doldurmuşsun vallla :)))anaaam noluyo kız :))) Sporstar aşağıda okuyor. Hapşuruku sorduysan bilmiyorum kayınvalidesiyle olabilir. Beni sorduysan ben burdayım.
Senin sancılar ne durumda canım ya,zorluyor mu akşamları yine?
Selam tontişler, ay ben çok yoruldum temizlikten! Gerçi bi yeri süpürdüm sildim, dinlendim öteki yere geçtim ama yine de yoruldumKendime düzgün bi yardımcı bulamadım hala yaa ufff sinir oldummm
(
Selam tontişler, ay ben çok yoruldum temizlikten! Gerçi bi yeri süpürdüm sildim, dinlendim öteki yere geçtim ama yine de yoruldumKendime düzgün bi yardımcı bulamadım hala yaa ufff sinir oldummm
(
anaaam noluyo kız :))) Sporstar aşağıda okuyor. Hapşuruku sorduysan bilmiyorum kayınvalidesiyle olabilir. Beni sorduysan ben burdayım.
Senin sancılar ne durumda canım ya,zorluyor mu akşamları yine?
seni soruyorum seniii kaydirigubbakcemile3
yorulma durumuna bağlı tatlım sınırları zorlarsak geliyor herhalde bizim kız diyorum :) ama bu aralar ii siz nasılsınız ??
ayşecim nasılsın canım,geçmişi okuyordum hepsini okudum tek tek,:)) nasıl oldun canım
:)))) pelin becermişsin resim eklemeyi canım burdan diyim bari güle güle sağlıklı günlerde kullan canım çooook bayıldım hepsine sende doldurmuşsun vallla :)))
iyi yapmışsın canım dinlene dinlene yaparak acelende yok,umarın gönlüğne göre birini bulursun ya,öle senle çay kahve keyfi yapmayan,yemek seçmeyen kaydirigubbakcemile3
Ah canım yaa. Vallahi ben temizlik ne demek unuttum. Gelenim gidenimde yok zaten aklıma estikçe yapıyorum napim. Bu arada ben KK dan bir bayanla anlaştım temizlik konusunda. İş kariyer başlığı altında iş arayanlar oluyor canım,br bak istersen..
Tatlım o birazda bebeğe bağlı,sen elinden geleni yap odasında yatması için...ya benim bi odam war orda tek kişilik yatak wardı ben oraya dolap yaptırdm yataga da baslık yaptırıyorum.. bebegim için 1 yasına kadar kullanabilecegim sepet alcm ve sonrada park yatak.. ama asıl odası tek kişililk yatak olan oda ne zaman oraya geccek cok merak ediyorum bilmiyorumkismile
Korkuommmmmmeyvahedigeldismileşekerim niye korkuosun ya
Allah bizi ona uygun yaratmış
bence tıbbi bi müdahele gerekmediği sürece en sağlıklısı normal doğum:dance:
oh 3 dikiş süper ne güzel allahım bizede böyle hatta dikişsiz doğumlar nasip et....
ayyy büyük konuşmim ama 6 aydan sonra yatak odamda istemem orası bizim özelimiz yani çocuğun ne işi var inşallah bu dediğimi yapabilirim eyvahedigeldismile
normal doğum o anlık geçiyo hemen acısı unutuluyo baksanıza sezeryan bütün ömür ameliyatlı olmak çok kötü benim için o yüzden normalden yanayım... bide ameliyat çok ürkütücüüüüü allahım sağlıkla alalım kucağımıza...
hahahaaa unutmamışsın canım, valla yaa kadın yemek içmekten ev temizleyememiştikaydirigubbakcemile3 Amin inşallah bulurumm..
ya kızlar bi şey sorcam,hani bebeğin kıyafetlerini ykayacağız ya kullanmadan önce,herşeyi mi yıkamalıyız battaniyeler ,ne bilim yorgan felan benim yıkaayasım vardaa şekli bozulur diye korkuyorum,abartıyormuyum yoksa tipik başak burcuyum iştekaydirigubbakcemile3
oooo süpersin valla,hamarat anneopuyorumnanaktanyok canım herşeyi yıkanıyor doğru sölüyorsun ben battaniyeleri kıyadım bile ütülenmeyi bekliyorr :)))
bi cözüm bulcaz artik..
bebis benim odada yatmasa odamda kuruturum,camlar acik olur gündüzleri..sorun yasamazsin sen tatlim..olumunekankayizsmile
denizim afiyet olsun..
2 magnezyuma ragmen dün gece benimde bacagima girmek üzereyken müdahele ettim..
bugünde dozu 3 e cikaricam bakalim..epey bi idare eder yine...
sende sor doktoruna mutlaka,benim 2 doza cikinca hic kramp sorunum kalmamisti..
fiyati önemli degil canim makinanin,yer sorunu var iste..
hamileliğimin başımdan beri 2 kez falan girdi.
dün gece oldu işte
inşallah olmaz
doktora gidene kadar bi daha olursa danışayım doktoruma.
bana kalsiyum magnezyum falan vermedi.
elevite deavm ediyorum bir de gynoferon sanol.
Cucum kurutma makinesi çamaşır makinesinin üzerine monte edilebiliyo, ayrıca bir yere gerek yok.
Ayrıca herkes kaloriferlerinin üzerine ıslak havlu koyuyor nem lazım diye, bebek için iyi olmadığını sanmıyorum. Kurutma makinesine yer yoksa nem dengesini sağlayan klimalardan da alabilirsiniz canım, o duvara takıldığı için yerde kaplamaz.
Denizim dün fizik tedavi uzmanı eğitim verdi bize hamilelikte ki krampları sorduk, kramp girince yaptığınız germe hareketini gün içinde yapabilirsiniz dedi. Ayrıca kalsiyum magnezyum alımınıza dikkat edin dedi. Kaslarınız normalden sert ise kramp daha çok girer, bacak kaslarınızı esnetin dedi canım.
nasıldı o germe hareketleri ya.
ben tam geriniyodum tam o zman oldu zaten birden.
Evi süpürmem gerek:a015:, yarın misafirim geliyoooo yoksa ben pisimle otururdumsırnaşık şey
Bu arada cuma gününüz hayrolsun! Yarın bende 5 haftadan sonra yavru kuşumu görücem çok heyecanlıyımmmm:icecream:
oooooooooooooo ne gzüel
hadi gözünaydın. güzel haberlerle gel inşallah.
Merhaba kizlar nasilsiniz insAllah bebislerinizle iyisinizdir. Ya benim bu aralar cok bal canim istiyo boshayallersmile ve balin hamileleikte yenmesi sakincali oldunu duydum acaba dogrumu bal yiyen varmi aranizda bilmiyorumkismile
bence zararlı değildir.
benimde arasıra canım çekiyo
önce yağ sonra balll ohhh mis.
bak canım çekti
yarın kahvaltıda yiyeyim.
kızlar
kayınvalidemle buluştuk çoook içime sinen bir gecelik ve sabahlık aldık..çok mutlu oldum
aaaaaaaaaa alıyosunda niye koymuyosun tontiş alışveriş topiğne.
hanis en hiç cici resmide koymuyosun
eminim yapıyosundur alışveiş
merhaba kizlar nasilsiniz biz ins iyiyiz bebegim 1500 kilo olmus boyuda iyi ama beynindeki sivi hala limitteymis inme filan yok ins bise olmaz rabbime siginiyorum aranizda hic boyle bise duyan varmi hepinizi optum kendinize iyi bakin optum
canım maşallah bebişine.
koccaman olmuş
inaşşallha bi problem çıkmaz tatlım.
içini ferah tutmaya çalış.
Allah korusun yavrularımızı.
kızlar nette buldum.ben hala ne alacağı belli olmayan biri olrak.oda alan arkadaşlar yanınızda yatırmak için ne yapıcaksınız peki.ben diyorum ki park yatak alsam kıyafetleri nereye koyucam.oda alsam park yatada mecbur alıcam yanımda yatırmak için..oda oylesine alınmış olcak.napsam bilemedim..
canım bu hem imkan hem de yer meselesi.
bende yanımda yatırıcam park yatakta
2 kapılı bi dolap almıştım öncesinde
onuda koucam yatak odamıza.
oda yapsam şuan kullanamıyacak.
en iyisi çocuk odası yaapyım dedim.
hem ev borcumuz var
böle daah uygun geldi bana.
slm :ecrin_bebek:
bende büyüyebilen dolaplı cekmeceli yatakdan aldım bebişime
yatak odası yapmıcam için kendi odamada bu zor sıgdı valla ama olsun içime sindi cok güzel begendim boshayallersmile
güzel ve iyi günlerde yatsın inş mutlulukla saglıkla yavrum opuyorumnanaktan
güle güle kullanın canım
eeeeee hani nerde foto
bzide görelim.
sporstaaarr peliiin nerdesiniiiz :)
asıl sen nerelerdesin hatun.
ya kızlar bi şey sorcam,hani bebeğin kıyafetlerini ykayacağız ya kullanmadan önce,herşeyi mi yıkamalıyız battaniyeler ,ne bilim yorgan felan benim yıkaayasım vardaa şekli bozulur diye korkuyorum,abartıyormuyum yoksa tipik başak burcuyum iştekaydirigubbakcemile3
valal ben ehrşeyini yıkayıcam
ohhhh mis mis olsun
bebişim gzüel gzüel kullansın
ama onalrı nasıl ütülicez bilmem
yandık yandıkkkkkkkk