2010 Aralık Anneleri

kızlar bebişelere kilot almak gereklimi.
minik minik nerden bulucaz
sadece bez yeterlimi direk üzerinemi giydiriyoruz.
ben hiç atlet kilot almadım. alsammıki.

Aynen bana da hayır yok, eşime korkmadım diyorum ama hafiften başıma ağrı girdi demek acuk korkmuşummeyvahedigeldismile

ay allahın gücüne gitmesin hiç sırasımı şimdi biz hamile hamile kış gün yav aman neyse benim çenem düştü stresten zati... üstüste yazmışım durmadan

kızlar bebişelere kilot almak gereklimi.
minik minik nerden bulucaz
sadece bez yeterlimi direk üzerinemi giydiriyoruz.
ben hiç atlet kilot almadım. alsammıki.

evet ya yardımcı oursanız kızlar bende aynı sıkıntıdyım bugün bebişkoda vardı set şeklinde kilotları 6 adet 16 ytl di almadım bende bi sorim size die

ayyyyyyy kızlar bugün dua edicem sizler ve hepimiz için.
ben de üye olucam facebooka.
aslında üyeydim de dondurmuştum. yeniden aktive edeyim bari.

ay allahın gücüne gitmesin hiç sırasımı şimdi biz hamile hamile kış gün yav aman neyse benim çenem düştü stresten zati... üstüste yazmışım durmadan

Valla bende gazeteden depren yorumlarını okuyorum bahçelievlerde falan çok hissedilmiş ve anadolu yakasında da epey hissedilmiş:bbo:

selam hatunlar
gecmis olsun hepimizeeeeyvahedigeldismile
bendede kayinvalidemler vardi bizde oturmus dedikodu yapiyoduk
ben dondum kaldim sallanmaya baslayinca
cok sukur gecti insallah arkasi gelmez:bbo:
bu sabah kahvaltiya geldi kayinvalidem ve kayinpederim
sonrada bebek odasini almaya gittik:lepi:
cooook guzel bi takim aldik kizima
resmini bulursam ekliym bakiym
bide banyo malzemelerini aldik kuvet sampuan losyon falan
bu arada denizim bebislere kilot giydirmeye gerek yok canim
bezinin uzerine citcitli badisini giydiriyosun
o hem atlet hem kilot oluyo:1rolleyes:

ben face kulllanmıyorum ama :sinifsinif:

Valla bende gazeteden depren yorumlarını okuyorum bahçelievlerde falan çok hissedilmiş ve anadolu yakasında da epey hissedilmiş:bbo:

ben anadolu yakasındayım hissettik bizde geçmiş olsun herkese...

kızlar jokerde lansinoh kremler ürünleri %50 indirimde bu gün giittim bilginize.
boynerde gecelik baktım bi model beğendim oda sabahlık gecelik 149tl hem çok geldi hemde krem renkti ben füme gb koyu renk arıyorum ... o yüzden la senzayada bakıcam...

bu arada hepinize geçmiş olsun kızlarr... canım şampuan losyon ne marka aldın ya bende alıcaktım bugün ama kararsız kaldım

bende de kayınvalidemler vardı olumunekankayizsmile çok korktu kadın ya yazık... ben daha sakinimdir. neyse geçmiş olsun canım... bizim odamızda geldi ama eşim foto makinesini unutmuş çekemiyorum..

kızlar çatlak kremi kullanıyomusunuz.
ben ilk çatlağımı görmüş bulunmaktayım
ve yeni 2 ay önce doğum yapmış arakdaşım var
mutlaka al diyo
o almmaılş ve çok pişman son haftalarda çok çatlamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…