2010 Aralık Anneleri

gule gule giydir canim...
ya gozumuz nelerde kaliyo ama iste imkanlar el vermiyo, bazen mekana uymuyo bazende ceplere olumunekankayizsmile

beni de götürünnn:))))alışverişte kolay gelsin canım ne güzel ya bu alışverişler.

hadi gel kaydirigubbakcemile
valla hamieligin en zevk aldigim taraflarindan biri bu alisverisler...
gerci bizim artik cogu eksigi tamam, yarinda yatagini kurunca hersey hazir, bundan sonra alinanlar sadece zevk icin alinacak

ay canım ne güzel ya bizim daha eşim gelecek de odasını öyle kurucaz neyse gitsin gelsin de hayırlısıyla.
hastane çantalarımız hazır neyseki kızımla:)

ay canım ne güzel ya bizim daha eşim gelecek de odasını öyle kurucaz neyse gitsin gelsin de hayırlısıyla.
hastane çantalarımız hazır neyseki kızımla:)

bak bizimde hastane cantamiz daha hazir degil, oglusun herseyi tamamda benim eksiklerim var, bi arada onlarida halletmem lazim

yavaş yavaş halledicez canım artık..erkenden gelelim demesinler de bebişler...olumunekankayizsmile

ananemiz geldi biz kaçar herkese ii geceleerrrr

kızlar facebooktagrup isteyen arkadaşlar için grubumuzu açmış bulunmaktayım
face hesabı olanlar grubumuza katılabilir. 2010 aralık anneleri bizim grubumuz

kızlar bizde bugün kızıma neler aldım neeler nedicem size kafam karışıo valla battaniyesi bornoz takımı birde dışarı çıkarken batteniye de,lde mont tarzı batteniye aldım çok süper bişi ve kullanışlı zıbın hastene çııkışı 2 adet aldım çorapları atlet fln laızm olurmu hep zıbın aldım uzun kol kısa kol göğüs pedimi bile aldım daha ne almam lazım kızlar yaa

evet canım malesef. 15 tatilede denk geliyo benim izmim.
sonrasındada braz rapor alıp idare edicez artık

aldıkalrınızı güle güle kullanın kuzum.
çek de resimelrini gözümüz şenlensin.

siz de güle güle kullanın aldıkalrınızı.
sen de koy resimelrini tatlım.

Canım zaten silivri açıklarında olmuş bizim buralarda yani

aaaaaa depremmi oldu.
geçmiş olsun kızlar.
inşallah öncü falan değildir dediğiniz gibi. Allah hepimizi korusun.

biz çıktık bi tur attık arabaylan geldik bide arabayı caddeye bıraktık garajdan çıkarttık gerçi allah korusun okadarı olduktan sonra ...

Eşimde cebinde arabanın anahtarıyla oturuyor, bana da hırka giydirdi aniden çıkarsak diyebilmiyorumkismile Allah korusun cümlemizi:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…