gule gule giydir canim...herkes terk_i diyar etmiş nerdesiniz hatunlar.bugün kocişle pazara gittik geldik cemresu'ma atlet çamaşır aldık dünde hastane çıkışı ve peluş battaniye aldım ya ne kadar ucuzdu kampanya yapmış adamlar 15tl ye aldım önceden sorduklarım 35 ve civarıydı bedava oldu bu nerdeyse.park yatak baktık ve birde dolap.park yatak kullanışlı ama tip olarak hiç içime sinmiyo doğrusu prefabrik ev gibi derme çatma sankim.ne bileyim mobilyada odam küçük diğer odalar çok soğuk oluyo
beni de götürünnn:))))alışverişte kolay gelsin canım ne güzel ya bu alışverişler.
ay canım ne güzel ya bizim daha eşim gelecek de odasını öyle kurucaz neyse gitsin gelsin de hayırlısıyla.
hastane çantalarımız hazır neyseki kızımla:)
2010 aralık anneleri olarak mı arıyoruz tatlım?
Yok be tatlım giremedim henüz :bbo:
kızlar facebooktagrup isteyen arkadaşlar için grubumuzu açmış bulunmaktayım
face hesabı olanlar grubumuza katılabilir. 2010 aralık anneleri bizim grubumuz
canım davet yolladım kabul edersen :)) çok güzel düşünmüşşsün yaa saoll canım
kıslar depremi hissedenler varmı
Canım zaten silivri açıklarında olmuş bizim buralarda yani
sagol tatlım c vitamini olan meyvelerden yemeye çalışıyorum inşallah geçer..
inşallah canım,sizde hayırlısıyla cıkarsınız,o zaman sana 15 tatilde denk geliyo sanırım 15 gün yanıyor mu denizcim ya...bende 15 tatil hakkımdan gitmesin diye erken çıkıyorum..
herkes terk_i diyar etmiş nerdesiniz hatunlar.bugün kocişle pazara gittik geldik cemresu'ma atlet çamaşır aldık dünde hastane çıkışı ve peluş battaniye aldım ya ne kadar ucuzdu kampanya yapmış adamlar 15tl ye aldım önceden sorduklarım 35 ve civarıydı bedava oldu bu nerdeyse.park yatak baktık ve birde dolap.park yatak kullanışlı ama tip olarak hiç içime sinmiyo doğrusu prefabrik ev gibi derme çatma sankim.ne bileyim mobilyada odam küçük diğer odalar çok soğuk oluyo
kızlar bizde bugün kızıma neler aldım neeler nedicem size kafam karışıo valla battaniyesi bornoz takımı birde dışarı çıkarken batteniye de,lde mont tarzı batteniye aldım çok süper bişi ve kullanışlı zıbın hastene çııkışı 2 adet aldım çorapları atlet fln laızm olurmu hep zıbın aldım uzun kol kısa kol göğüs pedimi bile aldım daha ne almam lazım kızlar yaa
Canım zaten silivri açıklarında olmuş bizim buralarda yani
biz çıktık bi tur attık arabaylan geldik bide arabayı caddeye bıraktık garajdan çıkarttık gerçi allah korusun okadarı olduktan sonra ...
tmm cnm bekliyoruz grubumuza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?