2010 Aralık Anneleri

Tontisler bilgisayarimin sarjini yine bozdum( artik esim dalga gecicek benimle!!
Ama icimde yaramaz bi cocuk var ona engel olamiyorum :)))
cepten yetisemem ben artik size, arada bakarimm

gönder kuzum halledelim benim eşim nb onarıyor işi bu ... olumunekankayizsmile
DTH Destek Teknoloji Hizmetleri – Notebook Servisi Onarımı Tamiri Bakımı

günaydınnnnnnnn kızlar.
bakiiim geçmişe neler yazdınız.

günaydın deniz...

google amcaya sordum evlilik cüzdanı kimlik ve dilekçe diyo.bugün kocişlen gideriz herhal belli olmaz ama öyle kararlaştırmıştık.geçi kararlar önemli değil eşim için ben bişeyi kafama koydummu onu o an yaparım eşimde tam tersi çok sallamacı sanırım onun için herşey yolunda ikimizde sallasak ne olurdu kimbilirsempatiksalakcinni

CAnım onu mutlaka düzelttir ceza bile gelebilioyr.Evlilik cüzdanı falan götütüryosun unuttum tam ne istediklerini ama bir sgk yı ara sor en kısa zamanda değiştir ama onu.

nerdilcim ben boynerde falan lierac sordum benimki bitmek uzerede
fiyati 71di simdi strawberryden baktim 47tl
hemen siparis verdim haberin olsun

aaaaaaaaaa. akşam bi bakıyım.
siteyi göndersene canım.
gerçi ben doktora sormadan almak istemiyorum
benim doktor bi garip
kullanma diyo genelde öle ilaçmış-kremmiş
boşada almıyım.

canım bazen işte insan böle sinire gelip kararsız kalabiliyo.
bence herşeyi alam.
az kullanuılmış temzi görünen ihtiyacın olan kaba şeyelri alabilrisin bencede.
ana kucağı gibi falan.
ama tepkinide koy
almak istemediklerini ben şölesini alıcam faaln diye.
onlar da biadah teklif edemezler.
eşin gelmiyosa çık al bence
sonra sıkışan sen olucaksın
yakında çantamzıı hazırlamamız gerek.
erkekler anlamaz canım.
sen onlara bırakırsan.
çok ağırlaşıcaksın yakında
nasıl okadar yolu yürüeceksişn.
ama kimse içinde üzme kendini.
biz hep kendimzie yapıyoruz.
salla gitsin kafana göre takılllll

canım çok gzüel görünüyoalr.
ben de aslında kısa sabahlıkları çok seviyorum
ama benim önceden vardı.
sağlıkla kullan tatlım

selam kızlar umarım hepiniz iisinizdir

emzirme haftası nedeni ile joker mağazalarından LALİNOSH'un emzirme ürünleri % 50 indirimliymiş

haber vermek istedim belki haberiniz yoktur diye

kaçırdım ben e-bebkten indirimden aldım.
gerçi netten alınmıyosa alamazdım
burda joker yok.

Bende evledikten sonra değiştirmedim...
Artık eczanede sorun olunca doğumda da sorun olur dediler...
Geçen ay gittim nüfus cuzdanınla gitmen yeterli canım...
Başka hiçbir şey istemediler evlilik cüzdanını da götürdüm ama lazım olmadı 5 dak halletti bayanssulusmile

hoşbuldum kızlr...
face e üye olanalr gruba.
nickinizle yeni face mi açtınız
yoksa varolan face aderslerinzilemi üye oldunuz kızlar.
ben face e biraz yabancıyım
ayrdım edin bakiiim.
bende üye olayım

sanırım bende de aynı problem var. hangi evrakların gerekli olduğunu bilmiyorum ama haleedilecek yer ssk dır herhalde. ayyy bir de bu koca göbişimizle bu işlerin mi peşinde koşacaz yaa oooff

mrb bende sorun yaşamamak için evlediğimin ilk günü iş yerinin muhasebesine sordum onlar evlilik cüzdanın ön fotokopisini aldılar, sgk müdürlüğüne verdiler ve evlendiğimi bildirmiş oldular hemen soy ismi hanesi değişti sizde muhasebe departmanı ile görüşürseniz sorunsuz bi şekilde işinizi halledersiniz diye düşünüyorum

bu dediğin olayı arkadaşım yapmış bişeyler hazırlamış bana .bende kırmamak için bişey demedim..seninkide alımde sen kullanırsın derekn acaba gercekden iyi niyetinden mi diyo acaba
canım benim gorumcemin son cocugu. . yani veridigi seyler benim olcak geri vermemek kaydıyla veriyo bana kotu niyetli olcagını sanmıyorum.. ama dusundugum sey oonun 3. cocuguna yeni alınıp benim ilk cocugum niye eski kullansın.. ama bi yandan da dusunuyorum masrafa gerek yok onlarda yeni gibi zaten off bilemiorum kafamçokkarıştı

herkese günaydın son aylara girdikçe başdönmelerim arttı sizlerdede oluyor mu?bilmiyorumkismile

zıt kutup olayı canım aynen dediğin gibi birbirinizi tamalıyorsunuz işte. bizde öyle sayılırız eşimle. oo çok soğukkanlı ben de çok tezcanlıyım dır. bazen fenalıklar gelse de denge sağlanıyor bir çok durumda fisfisfis

kızlaaar ben yemeğe gidiyorum

giseyim de oğlumu beseleyeyim azıcık. zemuszemus

görüşürüüüz ben yokken çok kaynatmayın sakın lmaz:

hoşbuldum kızlr...
face e üye olanalr gruba.
nickinizle yeni face mi açtınız
yoksa varolan face aderslerinzilemi üye oldunuz kızlar.
ben face e biraz yabancıyım
ayrdım edin bakiiim.
bende üye olayım
walla ben kendi face imle uyelik istegi gonderdim ama dediğin gibi aslında yenni acıp nickle uye olmak daha mantıklı sanırım :uhm:

CAnım onu mutlaka düzelttir ceza bile gelebilioyr.Evlilik cüzdanı falan götütüryosun unuttum tam ne istediklerini ama bir sgk yı ara sor en kısa zamanda değiştir ama onu.

ay bu devlet bizi soymak için yer arıyo zaten bide ceza var hı.ya ben sgkmı kendim yatırıyorum muhasebeci kağıdı getiriyo ondan bankaya gidip yatırıyorum ve o kağıdın üstünde evlilik soyadım var sgk bunu biliyo neden kızlık soyadıma yatıyo gibi görünüyo anlamıyorum.daha kimliğimi çıkarmamıştım seçmen kağıdım evlilik soyadıma geldi bunu biliyolarda sgkda niye değiştirmiyolar anlamıyorum.:mymeka:kaydirigubbakcemile

hepinize iyi haftalar diliyorum kızlar..
sabah annem iki elinden de ameliyat oldu kistler oluşmuş onlar alındı hastaneden geliyorum çok ağrısı var..annem benim herşeyim..Allah herkese önce sağlık versin..önce sağlık..
bir de bugün evlilik yıldönümümüz..
oğlumun mobilyaları gelecekti ama çarşambaya kalmış olsun sağlık olsun..

herkese günaydın son aylara girdikçe başdönmelerim arttı sizlerdede oluyor mu?bilmiyorumkismile

aman dikkat et canım ben öle başım dönüyo şekerim düştü tatlı yiyim yok geçmedi tansiyonum düştü tuzlu yiyim derken anlamamışım iç kulaktaki kristaller yerinden oynamış yani gebelikle alakasız bir baş dönmesi ve gece feci şekilde arttı acile zor gittim her yer dönüyo sürekli mide bulantısı gözümü açamadım bir hafta yeni yeni geçti hala dengesizliği üzerimde soluma dönemiyorum yavaş yavaş hareket ediyorum... 15 gün yattım... dikkat et ani hareket etme...

geçmiş olsun canım.
en kısa zamnda şifa versin anneciğine.
evlilik yıldönümünüz de kutlu olsun canım.
takma nasıl olsa gelicek mobilyalarınız.
ne gzüel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…