2010 Aralık Anneleri

bende aynı sebepten bazen endişeleniyorum ama sık dr. gidiyorum die telaş yapmıyorum öyle bişi olsa dr. suyun azalmış falan der herhalde

ne biliyim ya bazen karnım davul gibi geriliyor bugün özellikle küçük geldi de cuma günü gittim doktora da hemen de nasıl gideyim bir hafta bari geçsin. ya evham yapmak istemiyorum ama işte.

Markafoni den baktım hatta sizden cevap gelene kadar aldım bile:kedi: Pijama takımları ve başka güzel sabahlıklarda var:lepi:

bende pembe ev elbisesi aldım. rahat birşeye benziyor.. M beden ya umarım doğumdan sonra içine girebilecek gibi olurum..

peki bu kağıdı nerden bulacağız

a.s a.s a.s

opuyorumnanaktan

selam kızlar umarım hepiniz iisinizdir

emzirme haftası nedeni ile joker mağazalarından LALİNOSH'un emzirme ürünleri % 50 indirimliymiş

haber vermek istedim belki haberiniz yoktur diye

slm kızlar nasıl gidiyo hayat???

ezocum eğer eltin iyi bi insansa daha sonra bu konuda boş muhabbet yapmayacağına inanıyosan alabilirsin bence ne kötülük var.sonuçta aynı şeye sen masraf yapcaksın ona vereceğin parayla başka bi ihtiyacını alırsın bebişin hemde en iyisini alırsın.tabi sonradan arkandan konuşcak bi kişilik değilse onu ben verdim şunu ben aldım falan dicek karakterdeyse hiiiç işin olmasın.

selam kızlar umarım hepiniz iisinizdir

emzirme haftası nedeni ile joker mağazalarından LALİNOSH'un emzirme ürünleri % 50 indirimliymiş

haber vermek istedim belki haberiniz yoktur diye

onu geçen gün bir arkadaş daha söylemişti sanırım burxkan'dı.. cidden çok iyi önünde sonunda alacağız o kremden.. alıp depolamak lazım uygun bulmuşken.. ben dudağıma da sürüyorum yumuşatması için hem diğer kozmetiklerden daha güvenli hemde güzel yumuşatıyor.. sağolasın mervecim.. senin şeker durumun nasıl? dengede tutabiliyormusun?

ezouygun
cum canım bu tip aile ilişkilerinde ben her zaman iyi niyetten yanayımdır ama bu karşılıklı olmalı. bir taraf hep iyi niyet gösteriyorsa o olmuyor. anlattıklarından sank, hep sen veriyormuşssun gibi görünüyor canım, gösterdiğin iyi niyetin onların tarafından da farkedilmesini sağlamaya çalış canım. Farkedilmiyorsa da o zaman iyi niyet gösterme, çünkü sen üzülürsün yıpranırsın sonuçta. :çok üzgünüm:

bende eltimden park yatağı ile ana kucağını aldım. ikisi de iyi markalardı. eltim şehir dışında , bana gönderdi beğenmezsen kullanma dedi. bende önceleri masraf olmasın diye ne var ne yok alayım diyordum ama sonra dedim ki bu benim işkl çocuğum belki de tek olacak neden başkasının eskilerini kullanayım. tam böyle karar vermiştim ki, gönderdiklerini beğendim. sonuçta bunlar kısa süreli kullanılacak şeyler. Oda yapmayı düşünmezken (evde yer dar) diye. madem onlardan bu parçaları aldım bende oğluma süper bir oda yapayım dedim. sonuç:
canım işine yarayan bir iki parçayı al ama çok da abartma. bu senin ilk çocuğun ve onunda kuzenleri gibi yeni ciciler kullanma hakkı var.

kucukprenscim çok güzel aldıkların. bende hemen baktım markafoniye . kararsız kaldım şimdi. Kadıköyden sabahlıklı bir pijama beğenmiştim biraz tuzlu ama aklımdan çıkmıyor. onun yanına belki geceliği buradan alabilirim. gerçekten çok güzel modeller var.
ayrıca kısa kollu almakla da iyi yapmışsın canım. hem serum, tansiyon olayları hem de hastaneler zaten çok sıcak oluyor.

canım bende öyle bir acı yok ama göbek deliğim son bir haftadır dışarı doğru çıkıntılı duruyor. seninki belkide dediğin gibi kabızlıktan olmuş olabilir. eğer devam ediyorsa acı dr unu ara istersen canım için rahat etmiş olur.

Tontisler bilgisayarimin sarjini yine bozdum( artik esim dalga gecicek benimle!!
Ama icimde yaramaz bi cocuk var ona engel olamiyorum :)))
cepten yetisemem ben artik size, arada bakarimm

kızlaaaaar

desire facebook ta bizim için 2010 aralık anneleri diye bir grup kurdu. face te hesabı olanlar katılsın .
:dance:

kızlaaaaar

desire facebook ta bizim için 2010 aralık anneleri diye bir grup kurdu. face te hesabı olanlar katılsın .

yaaa ben katılma isteği gönderdimde desire ne zaman girer ne zaman kabul eder merakla bekliyorum inşallah bir an önce girer.

bişey sorcam bilgisi olan vardır umarım.benim sgk hala kızlık soyadım olarak görünüyomuş ama belgelerimde evlilik soyadım çıkıyo.hastanedeki kız sorun yaşarsınız mutlaka hlledin dedi hangi evrak yada belgeler gerekli bilen varmı yaptıran????

suan cok rahatım canım gecti tekrar olursa hemen dr a gitcemolumunekankayizsmile

kızlaaaaar

aa super bende hemen bakiim olumunekankayizsmile

kızlar showda seda sayanda canlı yayında 4 boyutlku ultrason görüntülşeri varrrr
açınnnnnnn

evet ya gercekden gıcıklar altan alıyormuş bizimki...ben ona sorucam bunların hesabını..bu almaya olayında ben alsam mı dıye dusunuyorum cnm birkaç ay için gerek duymadığımdan ama bi yandan da salla diyourm
sallıyo hemde fazla sallıyo ben onu bi sallıcam aklı başına gelcek.daha 2,5 ay varmışş.erken doğurursam diyourm hee sen boyle gıderse doğurursun zaten diyor işte bende oylemi yapsam diyourm ya sonradan pişman olursam..

aynen tatlım doğru demiş.sinir olmak değilde cocuğuma karşı ilgisizmi kalmış olurum diyorum bende acaba oyle mi diye dusundum taşınma oalyından mı acaba diye..bişeyler var aklında ve ben konuyu açınca kapamaya yer arıyor.sanki doğum gununde unutmuş gibi yappip sonrada süpriz yaparlar ya aynı oyle
yuzume vurumu acaba bilemiyorum ki...ya onlar istersen diyoda sorun bende sanırım.istersem alırım istemezsem almam..
evet yaa o sonradan pişman olma olayım cok olur benim onu yaşamak istemiyorum..

bu dediğin olayı arkadaşım yapmış bişeyler hazırlamış bana .bende kırmamak için bişey demedim..seninkide alımde sen kullanırsın derekn acaba gercekden iyi niyetinden mi diyo acaba

ay nerdilcim canım saol.doğru yeni cicişlerimiz olucak bizimde

evet iş bende bitiyor iyice dusunup almam lzım

dermi ki bilemiyourm.almasamda vardı bendekini almadı gitti yenisini aldı halbuki benimki yeniydi dermiki.diyebilir....buyuklere karşı belki.bana dediği sende yenisini almak istersin o yuzden bişey demiyourm ama istersen bak beğendiğini alırsın cok kullanmadım heves ettim aldım ama kullanmadım dedi.

evet bakım gercekden hoşuma gidenleri alım ...

yaaa ben katılma isteği gönderdimde desire ne zaman girer ne zaman kabul eder merakla bekliyorum inşallah bir an önce girer.

canım merhaba

bende teklif gönderdim desire ye ama beni de henüz eklemedi :çok üzgünüm:

sanırım bende de aynı problem var. hangi evrakların gerekli olduğunu bilmiyorum ama haleedilecek yer ssk dır herhalde. ayyy bir de bu koca göbişimizle bu işlerin mi peşinde koşacaz yaa oooff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…