bende aynı sebepten bazen endişeleniyorum ama sık dr. gidiyorum die telaş yapmıyorum öyle bişi olsa dr. suyun azalmış falan der herhalde
Markafoni den baktım hatta sizden cevap gelene kadar aldım bile:kedi: Pijama takımları ve başka güzel sabahlıklarda var:lepi:
kızlar tooba yazmıştı
"arkadaşın turnusol kağıdı koysun bir gazlı bezin içine, akıntısı eğer turnusol kağıdını mor yaparsa suyu geliyordur.. gideceği sağlık kuruluşunda da bunu yaptıracaklardır zaten.."
bununla kontrol edebilirsinizi...
kızlar tooba yazmıştı
"arkadaşın turnusol kağıdı koysun bir gazlı bezin içine, akıntısı eğer turnusol kağıdını mor yaparsa suyu geliyordur.. gideceği sağlık kuruluşunda da bunu yaptıracaklardır zaten.."
bununla kontrol edebilirsinizi...
peki bu kağıdı nerden bulacağız
selam kızlar umarım hepiniz iisinizdir
emzirme haftası nedeni ile joker mağazalarından LALİNOSH'un emzirme ürünleri % 50 indirimliymiş
haber vermek istedim belki haberiniz yoktur diye
günaydın kızlar hepinize iyi haftalar..
ben kotu bir hafta sonu geçirdim..ağlayarak geçti koca bir gun bide boşboş oturarak....
sabahdan eşimle tartıştık.küstüm onaaa(...öğleden sonra akşam 10 kadar anasının evinde oturdu maç izledi.maç komasına girmedi ama.butun gunumu heba etti..ayyy parçalayasım geliyo adamı..saat 2 gibi annesinin evinin karşısında kiralık ev vardı ona bakmaya gittik.gidiş o gidiş işte akşam 10 du eve geldiğimde..bende dışarı cıkarız bişeyler bakarız diye dusunuyordum.konuyu acıyorum hemen hallederiz,onlar kolay iş dıyor.dedimki bana kalsa coktan almışdım alıcağımı da seninde zevkin olsun işin içinde dedim..daha hiç bişey almamışken koca bir evi taşımak kolaylarına geliyor...ben alıncaklardan bahsedince onlar alınır bişey değil oluyor..bir evi taşımak bayağı kulfet bana gore..ay neyse açıldıkca açılır bu konu..
bişey daha kızlar.eltimin çocuğuna aldığı seylerden gerekli olanları kullanırım dıye dusunuyordum.hala dusunuyorum.hani kaba eşyaları bir sene için almaya değmez diye dusunduğum seyler.ana kucağı mama sandalyesi, kanguru falan....masrafının yanı sıra bide onları sonradan saklaması sorun olur ve evde dokuntuyu hiç sevmem.onlara bakarım diye dusundum...ama onun okadar cok seyinin olduğunu bilmiyordum.çogunuda doğru duzgun kullanmamış...ben pek bişey yokdur sanıyordum...ama heves ettim şu şunu aldı bu bunu aldı dıye anlatmaya başlayınca kayınpederde sizin fazla masrafınız olmayacak deyince benim ampul yandı tabii...ben neden almim milletin enayisi ben miyim...ya benim gobeğim dışında bi yerim şişmediği için bunlar benim doğumun yaklastığına inanmıyolar herhalde.yada herkes eltimde kalanlarla idare ederim diye ses çıkarmıyor.benmi abartıyorum anlamadım ki..yani anlayacağınız eltimden alacaklarım konusundada kararsız kaldım.öfkeyle kalkıp zararla oturmak iistemiyorum...sizce napmalıyım?
Kızlar sizce nasıl gecelik ve sabahlık, ikisi kargo ücreti ile beraber 70 liraya geliyor, alsam mı? Markası Kom. Sabahlığı kısa istiyordum zaten, o polar. Gecelikte penye ve koldan sürekli tansiyon falan ölçecekleri için kısa kollu beğendim.
gunaydın kızlar.. 2gundur gobek deliğimde acayip bir acı wardı sizde de ole bişey oldu mu hiç.. suanlık gecti gibi kabızdım tuwalete cıkınca sanki gecti acaba onunla alakalımıydı o acı yoksa baska bişey olabilir mi randewuma da daha 1 hafta war napiim ?
kızlaaaaar
desire facebook ta bizim için 2010 aralık anneleri diye bir grup kurdu. face te hesabı olanlar katılsın .
:dance:
suan cok rahatım canım gecti tekrar olursa hemen dr a gitcemolumunekankayizsmilecanım bende öyle bir acı yok ama göbek deliğim son bir haftadır dışarı doğru çıkıntılı duruyor. seninki belkide dediğin gibi kabızlıktan olmuş olabilir. eğer devam ediyorsa acı dr unu ara istersen canım için rahat etmiş olur.
aa super bende hemen bakiim olumunekankayizsmilekızlaaaaar
desire facebook ta bizim için 2010 aralık anneleri diye bir grup kurdu. face te hesabı olanlar katılsın .
:dance:
evet ya gercekden gıcıklar altan alıyormuş bizimki...ben ona sorucam bunların hesabını..bu almaya olayında ben alsam mı dıye dusunuyorum cnm birkaç ay için gerek duymadığımdan ama bi yandan da salla diyourmGÜNAYDIN HEPİNİZE
ezocum benim görüşüm ise bebişinin eşyalırını yeni alman eltininkini kullanma derim baksana eşinin ve ailesinin tavırlarına bugün bu konuyu önemsemeyen yarın kimbilir nelerden taviz vermeni beklicekler kendi düşüncelerinden aslaa ödün verme senin zararlı çıkacağın bi şey olmaz ilerde ikinci bebişine kullanırsın... canım kocişleride fazla takmamk lazım benimkide beni akşam ağlattı sinir şey
sallıyo hemde fazla sallıyo ben onu bi sallıcam aklı başına gelcek.daha 2,5 ay varmışş.erken doğurursam diyourm hee sen boyle gıderse doğurursun zaten diyorBence bak eltinde hoşuna giden birşey olursa kullan...
Ama eğer kendin istiyorsan..
Bazı şeyler gerçekten çok az kullanılıyor...Eltinin nasıl biri olduğunuda bağlı bir durum tabi ki aran iyi ise kullan derim ben...
Eşin madem umursamıyor pek sen kendin hallet ben öyle yaptım eşimin fırsatı yok ve beni sallıyordu hallederiz diye...Onun zevki olmasın boşver kendin hallet canım...
işte bende oylemi yapsam diyourm ya sonradan pişman olursam..bende senin gibi bir git geldeydim. ama sonra karar verdim, ablamın görümcemin az kullanılmışlarını alacağım, gereksiz masraf yapmayacağım, ama kendimin sıfır aldıklarını da en kalitelisinden alacağım. mesela ablamın park yatağını, görümcemin mamasandalyesi vs. alacağım onlardan , ama onlardan almayacağım bir bebek arabasını mesela en kalitelisinden alacağım, paradan kaçınmayacağım. yada ne bileyim bir kaç yıl sonra bebeğime şöyle kaliteli bir oda takımı almayı düşünüyorum.
bir kaç ay kullanılacak şeylere o kadar para vermek bence de gereksiz, bunun yerine uzunvadede kullanılacakları kaliteli almak daha mantıklı gibi geliyor bana.
milletin ne dediğini de çok takma, ağzı olan konuşuyor,...
aynen tatlım doğru demiş.sinir olmak değilde cocuğuma karşı ilgisizmi kalmış olurum diyorumMaşallah bebeğine, doktorum bana şimdi doğum kanalına girmemiş ama dönmüş dedi. Ama yine dönebilirmiş mühim olan son hafta dönmesiymiş. İnşallah hepimiz için herşey yolunda gider:Saruboceq:
Aynen bende küveti ucuz yollu bişey alacağım, zaten 2009 anneleride öyle tavsiye etmişler:lepi: Ayy minik prenses bıcı bıcı yıkansın tertemiz olsun misler gibi koksunnnnopuyorumnanaktan
Bizde büyüyen yataklı bebek odası aldık, ilkokula gidene kadar kullanabilir. O zaman heves ederse çocuk odası da alabiliriz hem değerini anlar diye düşündük. eşyalarını koyacak mobilyan varsa park yatak güzel tabi ki.
Şair demiş ya, beni bu güzel havalar mahvetti diye. Bizi de bu hamilelik mahvetti. Canım ben şahsen sevmediğim insanların eşyalarını kullanmak istemem, ablamdan alacağım yeğenimin bazı eşyalarını ama görümcemden hayatta almam mesela. Eğer kullanırken sinir olacaksan alma, yok ben rahat ederim dersen tabi ki almak daha mantıklı yeniden masraf olmaz.
bende acaba oyle mi diye dusundum taşınma oalyından mı acaba diye..bişeyler var aklında ve ben konuyu açınca kapamaya yer arıyor.sanki doğum gununde unutmuş gibi yappip sonrada süpriz yaparlar ya aynı oylegüsel anneler hepinize günaydınlar gece 3.30 kalktım yine 5.00 kadar oturdum baktım hepiciğiniz uyuyorsunuz kimsecikler yoktu :)))
ezocum hiç keyfini kaçırma eşin muhtemelen taşınma işi olduğundan önceliği ona veriyordur eğer senin alıverişine kimse karışmıyorsa yavaş yavaş başla sen derim, çünkü benim eşimde alınanlara bayıla bayıla bakıyor ama iş alma olunca ya uğraştırma şimdi beni diyor ....eltinin eşyalarına gelince neyi var neyi yoksa toplayıp evini doldurma ama bak çok hoşuna giden yeni bi iki parça bişeyi almanda ben sakınca görmüyorum açıkcası hem böylece tuttumluda görünmüş olursun diğer ihtiyaçlarınıda kafana göre kendin alırsın ... evi doldurma konusunda bende senin gibi düşünüyorum canımcım konu masrafda değil çoğu 6 ay 1 sene kullanılacak şeylerin evde nerede tıkıştırıcas .. fakat bizim bebiş kısmet olursa iki sülele içinde nerdeyse son 20 yılın ilk bebeği kimsenin bişeysi kalmamış yani kaydirigubbakcemile3
yuzume vurumu acaba bilemiyorum ki...ya onlar istersen diyoda sorun bende sanırım.istersem alırım istemezsem almam..Günaydın benim en güzel aralık ayının en güzel anneleri :)))
Ah ezo'cum ya sen teklif etmiştin dimi eltine kullanırım diye boşver ne gerek var.
Seninde ilk bebeğin boşver masraf olsun alacağın şeyler en fazla ne tutabilir ki
Kendin hevesini al sonra pişman olursun.
Hee bide yüzüne vurabilirler yarın öbür gün boşver cnm ya kendi emeklerinle birşey yaptın mı daha çok kıymetini biliyorsun. Ayrıca o kocişinide kafana takma bizim kide bu haftalara kadar aynıydı alırız alırız diyordu şimdi kendi heveslendi. Zamana bırak cnm benim gerçi bizim veletler erken gelirse naparız bilmem ama bilmiyorumkismile
Hayırlısı be gülüm üzme kendini :teselli:
evet yaa o sonradan pişman olma olayım cok olur benim onu yaşamak istemiyorum..canım hiç öyle düşünme musrufluk düşüncekler die adamın üstüne dahda geliolar emin ol ben valla düğünümde bile bunları yapa yapa senin gibi düşünüdüğüm için herşeyim eksik durumda dişini göster hiç öyle düşünme onlar kıymet bilmezler sen cnaını sıkma gelinimz bizimi düşünüo dicekelr demezlerr içinden nasıl geliosa öyle yap canım
bu dediğin olayı arkadaşım yapmış bişeyler hazırlamış bana .bende kırmamak için bişey demedim..seninkide alımde sen kullanırsın derekn acaba gercekden iyi niyetinden mi diyo acabaEZO'cum
gunaydın canım hosgeldin.. aynı durum bende de war dun gorumcem (11 aylık kızı war)
toplamıs kızının eski cıtcıtlılarını erkege uygun renkli kıyafetleriini falan getirmis bana sonra dio ki ana kucagı alma ben kılıfını yıkar weririm benimkini (gorumcemin 3.cocugu ve son cocugu kordonları baglattı.. son cocugu oldugu haldde kaynanamlar onun herseyini yeni aldı ve chicco) kullanırsın dedi.. durdu durdu aa ben mama sandalyesi almayı dusunuyodum neyse alıyım de sen kullanırssın diyip diyip duruyo bende salak agzımı acıp gibi ben senin eskicinmiyim diyemedim.. bi yonden dusunuyorum aliyim nolcak ne kadar kullancam zaten bi de yepyeniler.. bi yonden neden onun 3.cocuguna yeni alındı ben ilk cocuguma eskilerini kullanıyım diorum bende cok kararsızım sempatiksalakcinni
aynen bende strawbery de baktım ordan alıcam canım sağol olumunekankayizsmile
canım eltinle aran iyiyse seviyosan al bişiycik olmaz düzgün kullandıklarından içine sinenleri.. takma kafana... ama sinmeyenleri yeni al ... sonuçta herşeyini ondan alıcak değilsin... seninde aldığın yeni cicişler olucak....
ayy bende krem renkli olanları beğenmiştim orda ama açık renk die sonra vazgeçtim.... :sm_confused: bilemedim... güle güle kullan canım..
aynen yatak ıslanacak kadar su geldiyse hemen doktora çok haklısın....
evet iş bende bitiyor iyice dusunup almam lzımiyi niyetlli arkadaşım seni ama işte bazılarına iyi niyetli olmamak lazım bende öyle biriyim masraf olmasın idare ederim derim sonra isteklerimi ertelerim ama atı alan üsküdarı geçer, herşeyleri dört dörtlük olur sonra ben kıyamadığımla kalırım ama huy bu güzelim senin ki de benim ki de geçmez. gönlünden geçen ne ise onu yap eğer bu sefer onları kırmamak istiyorsan ve söyledim artık geri dönemem diyorsan bu seferlik al, ama bir daha ki sefere ne istiyorsan onu yap.
dermi ki bilemiyourm.almasamda vardı bendekini almadı gitti yenisini aldı halbuki benimki yeniydi dermiki.diyebilir....buyuklere karşı belki.bana dediği sende yenisini almak istersin o yuzden bişey demiyourm ama istersen bak beğendiğini alırsın cok kullanmadım heves ettim aldım ama kullanmadım dedi.slm kızlar nasıl gidiyo hayat???
ezocum eğer eltin iyi bi insansa daha sonra bu konuda boş muhabbet yapmayacağına inanıyosan alabilirsin bence ne kötülük var.sonuçta aynı şeye sen masraf yapcaksın ona vereceğin parayla başka bi ihtiyacını alırsın bebişin hemde en iyisini alırsın.tabi sonradan arkandan konuşcak bi kişilik değilse onu ben verdim şunu ben aldım falan dicek karakterdeyse hiiiç işin olmasın.
ezouygun cum canım bu tip aile ilişkilerinde ben her zaman iyi niyetten yanayımdır ama bu karşılıklı olmalı. bir taraf hep iyi niyet gösteriyorsa o olmuyor. anlattıklarından sank, hep sen veriyormuşssun gibi görünüyor canım, gösterdiğin iyi niyetin onların tarafından da farkedilmesini sağlamaya çalış canım. Farkedilmiyorsa da o zaman iyi niyet gösterme, çünkü sen üzülürsün yıpranırsın sonuçta. :çok üzgünüm:
bende eltimden park yatağı ile ana kucağını aldım. ikisi de iyi markalardı. eltim şehir dışında , bana gönderdi beğenmezsen kullanma dedi. bende önceleri masraf olmasın diye ne var ne yok alayım diyordum ama sonra dedim ki bu benim işkl çocuğum belki de tek olacak neden başkasının eskilerini kullanayım. tam böyle karar vermiştim ki, gönderdiklerini beğendim. sonuçta bunlar kısa süreli kullanılacak şeyler. Oda yapmayı düşünmezken (evde yer dar) diye. madem onlardan bu parçaları aldım bende oğluma süper bir oda yapayım dedim. sonuç:
canım işine yarayan bir iki parçayı al ama çok da abartma. bu senin ilk çocuğun ve onunda kuzenleri gibi yeni ciciler kullanma hakkı var.
kucukprenscim çok güzel aldıkların. bende hemen baktım markafoniye . kararsız kaldım şimdi. Kadıköyden sabahlıklı bir pijama beğenmiştim biraz tuzlu ama aklımdan çıkmıyor. onun yanına belki geceliği buradan alabilirim. gerçekten çok güzel modeller var.
ayrıca kısa kollu almakla da iyi yapmışsın canım. hem serum, tansiyon olayları hem de hastaneler zaten çok sıcak oluyor.
canım bende öyle bir acı yok ama göbek deliğim son bir haftadır dışarı doğru çıkıntılı duruyor. seninki belkide dediğin gibi kabızlıktan olmuş olabilir. eğer devam ediyorsa acı dr unu ara istersen canım için rahat etmiş olur.
kırtasiye ya da eczaneye sorun. gazlı bezin içine koyun iç çamaşırınıza yerleştirin
yaaa ben katılma isteği gönderdimde desire ne zaman girer ne zaman kabul eder merakla bekliyorum inşallah bir an önce girer.
bişey sorcam bilgisi olan vardır umarım.benim sgk hala kızlık soyadım olarak görünüyomuş ama belgelerimde evlilik soyadım çıkıyo.hastanedeki kız sorun yaşarsınız mutlaka hlledin dedi hangi evrak yada belgeler gerekli bilen varmı yaptıran????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?