2010 Aralık Anneleri

ay canım ne gusel gorcen minigini hadi guzel haberlerle gel insallah:Saruboceq:

selam canım hosgeldin.. canım sınırı gecmişsin 100luk yukleme ister belki senden.. kabızlıgı hiç sorma bende 2 gun sanıyorum ki kabızlıktan dolayı gobek deliğimde acayip bir acı hissettim dun tuwalete cıkınca rahatladım ama dediğin gibi fissürler basurlar olusuyo galiba kabızlıktan doolayı .. sen dr a hepsini soyle birşeyler onerir heralde olumunekankayizsmile

canım çok geçmiş olsun annene tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah.
evlilik yıldönümünüzde kutlu olsun canım

denizim içeriği gizli bir grup olduğu için senin arkadaşların yazdıklarını göremezler canım merak etme

yüksek çıkmış.. 100'lük yaptırırlar sana..
bu basur olayı da gittikçe artıyor bebek büyüdükçe damarlar genişliyor ve tetikliyor basuru.. benim başımın belası şu an.. şimdiden dikkat etmelisin.. kabız olmamaya çalış

canım sınır 140 benimde 157 çıkmıştı 100 lüğünü istedi 100lük yüklemede aç karnına bi kan alıyorlar sonra o suyu içiyosun 3 saat boyunca her saat başı tekrar kan alıyorlar delik deşik oluyosu ama olsun 100 lükte genelde normal çıkıyo benim öyle oldu önemli olan son 3. satte düşmesiymiş 100 lüğünü isteyecektir senden de...

nerdilcim vertigoyu benim kayinvalidemde cekiyor maalesef
cok fena ya
sadece donuyosun fir fir
onun stresten oluyomus yalniz
tedavi olmustu biz evlenirken
senin hamilelikte dahada zor olur ama

evet hamileleikte çok etkili ilaç veremiyorlar, makina varmış ona giriliyormuş birde hareketler var hamilelikte yapılmıyor bunlarda.... kayınvalidene geçmiş olsun canım .... acil şifalar bütün hastalara... :Saruboceq:

yok canım göremiyorlar.. içeriği gizli olduğu için onlarda üye olmadığı sürece göremezler.. katılım isteği yollayan desire'a haber verdikten sonra onaylasa aslında en azından dışardan kimselerin girmesi engellenebilir. listeden sanıp onaylayabilir çünkü.. açıkçası ben gruba üye olduğumu arkadaş listemdekilerin görmesini istemediğimden profilimden hemen kaldıracağım anasayfada yayınlanmasın diye.. arkadaş listemde çoğu kimse gebe olduğumu bilmiyor çünkü.. nedense herkesle bu durumu paylaşmak istemedim.. doğunca öğrenirler nasılsa

Son düzenleme:

canım bende de var bu kabızlık ee peki nasıl olmamaya çalışacağız doktor ilaç verdi ona rağmen çok sıkıntı çekiyorum üstelik bebiş sıkışacakta bişi olacak diye çok korkuyorum.

Evet tetenozumuzun ikicisini oldum ağrılı bir biçimde geldim kızlar sempatiksalakcinni kolum ağrıyor :) süt kuponumuzuda verdiler.

yüksek çıkmış cnm yaa benim de 174 çıkmıştı
100 lük yaptırdım oda 204 çıktı şimdi diyet yapıyorum hamilelik kausa döndüı resmen.
tatlı olan herşey yasak bal bilee
ve yediklerim çok kısıtlı tıka basa değil az ama sık yiyorum
2 öğün yiyen ben şimdi 6öğün yiyorum. çoook zorr
inşallah senin normal çıkar

canım bende cuma günü 50 lik yaptırdım benim ki 125 çıktı. evet senin ki biraz fazla 150 lik verebilir doktor sana. am ben hiç tatlı felan yemiyorum ki çok kötü midem yanıyor bulanıyor. bende de basur kabızlık var.

aynen bende ya listemdekilerin gormesini istemediğim için (çoğu bilmiyor)..profilime gelmesini bekledim ama gelmedi.sanırım teklifi biz yolladığımız için.
bu arada kızlar burdaki nicklerini bazı arkadaşlar yazmış bazıları yazmamış galiba tanımak açısında yazılırsa daha iyi olmaz mı?bu arada desire (mine)sağol cnmn

Evet tetenozumuzun ikicisini oldum ağrılı bir biçimde geldim kızlar sempatiksalakcinni kolum ağrıyor :) süt kuponumuzuda verdiler.

Offf bana tek doz yaptılar ama sanırım lisede olduğum için tek doz oldum yaştan yane
Kız bana 2 tane süt kuponu verdiler 24 lt süt akannehir

canım bende de var bu kabızlık ee peki nasıl olmamaya çalışacağız doktor ilaç verdi ona rağmen çok sıkıntı çekiyorum üstelik bebiş sıkışacakta bişi olacak diye çok korkuyorum.

kabız olmamak çok zor canım cidden gebelikte.. bilinen yöntemler.. kayısı, incir, su.. ceviz ve kabak çekirdeği de iyi geliyor.. üstelik kabak çekirdeğinin fosfor oranıda güzel.. artık yaş fındık bulamazsınız ama yaş fındık yeyip üzerine su içince de şahane bağırsakları açıyor :)) bana magnezyum iyi geliyor açıkçası.. kasılmalar için kullanıyorum.. magnezyum diasporal.. tadı kötü ama kabızlığıma iyi geldi cidden.. iki amaçlı kullanıyorum yani.. aç karnına alınca daha efektif oluyo birde -tatlicadiarzu-

gelmiş olması lazım aslında.. gelmediyse ne ala.. eşinin face'i varsa oradan girip anasayfa'da çıkmış mı diye kontrol edebilirsin nezaketcim

Offf bana tek doz yaptılar ama sanırım lisede olduğum için tek doz oldum yaştan yane
Kız bana 2 tane süt kuponu verdiler 24 lt süt akannehir

Ben daha yeni hakettiğim için 12lt :)) Yarın gider alırım sen iç iç bitmez sırnaşık şey

Ben daha yeni hakettiğim için 12lt :)) Yarın gider alırım sen iç iç bitmez sırnaşık şey

Benimki de birikmiş haberim yok...
Ben başka şeylere de kullanıyom valla yazmayam burada şimdi...
İç iç bitmiyor tabi akannehir

ay süt kuponu ne ya.....

Canım Kocaeli de var sadece bu...Belirli bir haftadan sonra süt kuponu veriyorlar bize Sağlık Ocağından her ay..

canım iki öğün nasıl yiyordun acıkmıyor muydun ben alti yedi öğün yiyorum tabi çok çok değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…