canım ben normal kullandığım face ile onay yolladım.henuz eklenmedim.aslında yeni facede acmak olabilirmüş.ama onun için bu sefer yeni msn acmak gerekecek...bu arada iyidileklerin için teşekkür edrimhoşbuldum kızlr...
face e üye olanalr gruba.
nickinizle yeni face mi açtınız
yoksa varolan face aderslerinzilemi üye oldunuz kızlar.
ben face e biraz yabancıyım
ayrdım edin bakiiim.
bende üye olayım
canım benim gorumcemin son cocugu. . yani veridigi seyler benim olcak geri vermemek kaydıyla veriyo bana kotu niyetli olcagını sanmıyorum.. ama dusundugum sey oonun 3. cocuguna yeni alınıp benim ilk cocugum niye eski kullansın.. ama bi yandan da dusunuyorum masrafa gerek yok onlarda yeni gibi zaten off bilemiorum kafamçokkarıştı
hoşbuldum kızlr...
face e üye olanalr gruba.
nickinizle yeni face mi açtınız
yoksa varolan face aderslerinzilemi üye oldunuz kızlar.
ben face e biraz yabancıyım
ayrdım edin bakiiim.
bende üye olayım
hosgeldin canım gecmiş olsun Allah acil şifalar wersin annene... ewlilik yıldonumunuzde kutlu olsun insallah Allah 50. 60. ewlilik yıldonumlerinizide esinle,cocuklarınla ve torunlarınlahepinize iyi haftalar diliyorum kızlar..
sabah annem iki elinden de ameliyat oldu kistler oluşmuş onlar alındı hastaneden geliyorum çok ağrısı var..annem benim herşeyim..Allah herkese önce sağlık versin..önce sağlık..
bir de bugün evlilik yıldönümümüz..
oğlumun mobilyaları gelecekti ama çarşambaya kalmış olsun sağlık olsun..
aman dikkat et canım ben öle başım dönüyo şekerim düştü tatlı yiyim yok geçmedi tansiyonum düştü tuzlu yiyim derken anlamamışım iç kulaktaki kristaller yerinden oynamış yani gebelikle alakasız bir baş dönmesi ve gece feci şekilde arttı acile zor gittim her yer dönüyo sürekli mide bulantısı gözümü açamadım bir hafta yeni yeni geçti hala dengesizliği üzerimde soluma dönemiyorum yavaş yavaş hareket ediyorum... 15 gün yattım... dikkat et ani hareket etme...
kendi ismimle oldum bi sorun olacağını düşünmüyorum içerik gizli çünkü sadece üyeler görebilir benim için sorun değil.
Kızlar sizce nasıl gecelik ve sabahlık, ikisi kargo ücreti ile beraber 70 liraya geliyor, alsam mı? Markası Kom. Sabahlığı kısa istiyordum zaten, o polar. Gecelikte penye ve koldan sürekli tansiyon falan ölçecekleri için kısa kollu beğendim.
Sezencim geçmiş olsun annene canım, Allah şifa versin. Evlilik yıldönümünüz de kutlu olsun. Nice senelere inşallah.
Biz de kızımla şimdi bıcı bıcı yapıcaz, sonrada doktorumuza gidicez. İnşallah güzel haberlerle gelirim kızlaralkisalkisalkis
ay canım benim ilk doğumumdan geceliğim var ama şimdi böyle görünce hoşuma gitti, fiyat da kargoyla iyi valla. yalnız doğumhanede ben çok üşümüştüm, bi de kanamam bitmrdiğinden 2 saat fazla kalmıştım serum takmışlardı. inanılmaz üşümüztüm temmuz sıcağıydı üstelik. şimdi düşünüyorum da aralıkta nasıl olur. yoksa kaloriferler yanacağından sıcak olurda kısa kollu gecelki mi daha iyi olur. ne diyosunuz?
nerden bu takım küçükprens, komun sitesi mi, ben de spariş verebilirim bi bakiim.
sezen canım, çok geçmiş olsun.
nerdil senin hastalığını ablam yaşıyo, vertigo zor gerçekten, geçmiş olsun canım.
ay canım benim ilk doğumumdan geceliğim var ama şimdi böyle görünce hoşuma gitti, fiyat da kargoyla iyi valla. yalnız doğumhanede ben çok üşümüştüm, bi de kanamam bitmrdiğinden 2 saat fazla kalmıştım serum takmışlardı. inanılmaz üşümüztüm temmuz sıcağıydı üstelik. şimdi düşünüyorum da aralıkta nasıl olur. yoksa kaloriferler yanacağından sıcak olurda kısa kollu gecelki mi daha iyi olur. ne diyosunuz?
nerden bu takım küçükprens, komun sitesi mi, ben de spariş verebilirim bi bakiim.
hepinize iyi haftalar diliyorum kızlar..
sabah annem iki elinden de ameliyat oldu kistler oluşmuş onlar alındı hastaneden geliyorum çok ağrısı var..annem benim herşeyim..Allah herkese önce sağlık versin..önce sağlık..
bir de bugün evlilik yıldönümümüz..
oğlumun mobilyaları gelecekti ama çarşambaya kalmış olsun sağlık olsun..
selam kizlar gecmise bakamadan direk geldim
sabah tahlillerimi yaptirmaya gittik
seker yuklemeside yapildi 50lik
175 cikti
yarin dra gostercem
yuksekmi cikti acaba anlamadim yahu
normal deger 0-140 diye gorunuyor fakat benim 175
sizlerin kacti bi aydinlatirsaniz sevinirim:gitme:
ayrica hamileligin basindan beri cektigim kabizlik sorunu yuzunden sonunda basur oldummmmmmafoldumben
cok kotu ya !! bunuda dra soyliym diimi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?