2010 Aralık Anneleri

hoşbuldum kızlr...
face e üye olanalr gruba.
nickinizle yeni face mi açtınız
yoksa varolan face aderslerinzilemi üye oldunuz kızlar.
ben face e biraz yabancıyım
ayrdım edin bakiiim.
bende üye olayım
canım ben normal kullandığım face ile onay yolladım.henuz eklenmedim.aslında yeni facede acmak olabilirmüş.ama onun için bu sefer yeni msn acmak gerekecek...bu arada iyidileklerin için teşekkür edrim

aynen canım bende seninle aynı durumdayım...napcam bilmiyourm:bbo:

hoşbuldum kızlr...
face e üye olanalr gruba.
nickinizle yeni face mi açtınız
yoksa varolan face aderslerinzilemi üye oldunuz kızlar.
ben face e biraz yabancıyım
ayrdım edin bakiiim.
bende üye olayım

kendi ismimle oldum bi sorun olacağını düşünmüyorum içerik gizli çünkü sadece üyeler görebilir benim için sorun değil.

hosgeldin canım gecmiş olsun Allah acil şifalar wersin annene... ewlilik yıldonumunuzde kutlu olsun insallah Allah 50. 60. ewlilik yıldonumlerinizide esinle,cocuklarınla ve torunlarınla saglıklı mutlu huzurlu bi şekilde kutlamayı nasip eder olumunekankayizsmile

geçmiş olsun canım valla dikkat etmeye çalışıyorum tansiyonum düşük biraz doktorumda başın döndükçe ölç dedi bakalım hayırlısı bir an önce bebişlerimize kavuşuruz inşallahopuyorumnanaktan

kendi ismimle oldum bi sorun olacağını düşünmüyorum içerik gizli çünkü sadece üyeler görebilir benim için sorun değil.

yok canım sorun olacağı için demedim. hani birbirimzii tanımamız anlamında dedim.
bende gönderyorum üyelik isteği ozman.
nasılolsa konuşuruz orda

kızlar ben face özürlüsüyüm demiştim
pek bilgim yok okonuda
mesela gruba üye olduk ya
bizim grup içinde konuştukalrımızı bizim kendi listemzide ekli arakdaşalrımız yani keni özel arkadaşalrımız görebiliyoarmı.
görmesinelr dimi ya
ben benim konuştukalrımı okuldan falan arakdaşalrım görsün istemem
en ilk defa gruba üye olucam
anlatsanıza.

ay canım benim ilk doğumumdan geceliğim var ama şimdi böyle görünce hoşuma gitti, fiyat da kargoyla iyi valla. yalnız doğumhanede ben çok üşümüştüm, bi de kanamam bitmrdiğinden 2 saat fazla kalmıştım serum takmışlardı. inanılmaz üşümüztüm temmuz sıcağıydı üstelik. şimdi düşünüyorum da aralıkta nasıl olur. yoksa kaloriferler yanacağından sıcak olurda kısa kollu gecelki mi daha iyi olur. ne diyosunuz?

nerden bu takım küçükprens, komun sitesi mi, ben de spariş verebilirim bi bakiim.

sezen canım, çok geçmiş olsun.

nerdil senin hastalığını ablam yaşıyo, vertigo zor gerçekten, geçmiş olsun canım.

Sezencim geçmiş olsun annene canım, Allah şifa versin. Evlilik yıldönümünüz de kutlu olsun. Nice senelere inşallah.
Biz de kızımla şimdi bıcı bıcı yapıcaz, sonrada doktorumuza gidicez. İnşallah güzel haberlerle gelirim kızlaralkisalkisalkis

canım güle güle git, güzel haberlerle gel inşallah.

ameliyathane mikrop üremesin diye soğuk olur zaten ama odalarımız sanmıyorum oralar sıcak olur.... site markaoni.com.tr

sezen canım, çok geçmiş olsun.

nerdil senin hastalığını ablam yaşıyo, vertigo zor gerçekten, geçmiş olsun canım.

canım ablanada geçmiş olsunhastalığı yaşamayan anlayamaz öyle kötü bişey.... allahtan çok hafif kaldı bende o da zamanla geçicek benim 1 ay oldu... ilaçlarımı içtim şimdi bıraktım ablanında ilaçalrı varsa düzenli içsin... ben hamileyim diye çok etkili bi ilaçda verememişlerdi...

Nerdil saol canim kqydettim adresini esinin, belki ilerde lazim olur:)
ama ben bi parcayi kirdim onuda dartyden alirim kucuk bisey zaten

markafoniden aldim usursem sabahligi polar zaten bide doguma bunu giymem yazik olur eski bisey giyerim dogumdan sonra fotograf cekilirken giyerim cicilerimi İnsallahp

selam kizlar gecmise bakamadan direk geldim
sabah tahlillerimi yaptirmaya gittik
seker yuklemeside yapildi 50lik
175 cikti
yarin dra gostercem
yuksekmi cikti acaba anlamadim yahu
normal deger 0-140 diye gorunuyor fakat benim 175
sizlerin kacti bi aydinlatirsaniz sevinirim:gitme:
ayrica hamileligin basindan beri cektigim kabizlik sorunu yuzunden sonunda basur oldummmmmmafoldumben
cok kotu ya !! bunuda dra soyliym diimi???

Canım geçmiş olsun çabuk tarafından iyileşir inşallah annecin.Annelere kıyılmıyor onlarda evlatlarına kıyamıyor. Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım 50 yılları devirin inşallah.

Canım sankim yüksek gibi bende sınırı 140 biliyorum.KAbızlık bende de var ama ben toz magnezyum kullanıyorum onun sayesinde yoksa bende çoktan basur olmuştum.Geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…