canım kocamın yada diğerlerinin bana onlardan bakarsın diy soylediği bişey yokdu.gecende ben dedim.sonradan kafam karıştı...ben bakalım kullanılacak bişey varsa alırım duruma gore eksikleri tamamlarım dedim..birazda şeyi dusundum sanırım musrufluk yapmadığımı gorsunler diye.ne bilim yaa..
Kızlar sizce nasıl gecelik ve sabahlık, ikisi kargo ücreti ile beraber 70 liraya geliyor, alsam mı? Markası Kom. Sabahlığı kısa istiyordum zaten, o polar. Gecelikte penye ve koldan sürekli tansiyon falan ölçecekleri için kısa kollu beğendim.
ikiside çok güzelmiş canım fiyatta bana iyi gibi geldi zaten o fiyatlardan aşağı birşey yok hangi site bende bi bakiimhem gecelik nden düğmeli faha rahat ....
Markafoni den baktım hatta sizden cevap gelene kadar aldım bile:kedi: Pijama takımları ve başka güzel sabahlıklarda var:lepi:
canım cok guzel bence.. zaten almıssın bile Allah kucagında bebişinle saglıklı bi şekilde giymeyi nasip etsinopuyorumnanaktanKızlar sizce nasıl gecelik ve sabahlık, ikisi kargo ücreti ile beraber 70 liraya geliyor, alsam mı? Markası Kom. Sabahlığı kısa istiyordum zaten, o polar. Gecelikte penye ve koldan sürekli tansiyon falan ölçecekleri için kısa kollu beğendim.
güle güle kullan fıstık bakıyorum bende şimdi :) buarada ben hafta çizelgesini beceremedim perşembe anlatıverirsin canlı canlı anca anlarım galiba
canım cok guzel bence.. zaten almıssın bile Allah kucagında bebişinle saglıklı bi şekilde giymeyi nasip etsinopuyorumnanaktan
Kızlar ben yine toplantı yine toplantı
gelince kaldığımız yerden devam :))
canım hiç öyle düşünme musrufluk düşüncekler die adamın üstüne dahda geliolar emin ol ben valla düğünümde bile bunları yapa yapa senin gibi düşünüdüğüm için herşeyim eksik durumda dişini göster hiç öyle düşünme onlar kıymet bilmezler sen cnaını sıkma gelinimz bizimi düşünüo dicekelr demezlerr içinden nasıl geliosa öyle yap canım
nerdilcim ben boynerde falan lierac sordum benimki bitmek uzerede
fiyati 71di simdi strawberryden baktim 47tl
hemen siparis verdim haberin olsun
günaydın kızlar hepinize iyi haftalar..
ben kotu bir hafta sonu geçirdim..ağlayarak geçti koca bir gun bide boşboş oturarak....
sabahdan eşimle tartıştık.küstüm onaaa(...öğleden sonra akşam 10 kadar anasının evinde oturdu maç izledi.maç komasına girmedi ama.butun gunumu heba etti..ayyy parçalayasım geliyo adamı..saat 2 gibi annesinin evinin karşısında kiralık ev vardı ona bakmaya gittik.gidiş o gidiş işte akşam 10 du eve geldiğimde..bende dışarı cıkarız bişeyler bakarız diye dusunuyordum.konuyu acıyorum hemen hallederiz,onlar kolay iş dıyor.dedimki bana kalsa coktan almışdım alıcağımı da seninde zevkin olsun işin içinde dedim..daha hiç bişey almamışken koca bir evi taşımak kolaylarına geliyor...ben alıncaklardan bahsedince onlar alınır bişey değil oluyor..bir evi taşımak bayağı kulfet bana gore..ay neyse açıldıkca açılır bu konu..
bişey daha kızlar.eltimin çocuğuna aldığı seylerden gerekli olanları kullanırım dıye dusunuyordum.hala dusunuyorum.hani kaba eşyaları bir sene için almaya değmez diye dusunduğum seyler.ana kucağı mama sandalyesi, kanguru falan....masrafının yanı sıra bide onları sonradan saklaması sorun olur ve evde dokuntuyu hiç sevmem.onlara bakarım diye dusundum...ama onun okadar cok seyinin olduğunu bilmiyordum.çogunuda doğru duzgun kullanmamış...ben pek bişey yokdur sanıyordum...ama heves ettim şu şunu aldı bu bunu aldı dıye anlatmaya başlayınca kayınpederde sizin fazla masrafınız olmayacak deyince benim ampul yandı tabii...ben neden almim milletin enayisi ben miyim...ya benim gobeğim dışında bi yerim şişmediği için bunlar benim doğumun yaklastığına inanmıyolar herhalde.yada herkes eltimde kalanlarla idare ederim diye ses çıkarmıyor.benmi abartıyorum anlamadım ki..yani anlayacağınız eltimden alacaklarım konusundada kararsız kaldım.öfkeyle kalkıp zararla oturmak iistemiyorum...sizce napmalıyım?
Markafoni den baktım hatta sizden cevap gelene kadar aldım bile:kedi: Pijama takımları ve başka güzel sabahlıklarda var:lepi:
bence bu sorunun cevabı internette araştırılmayacak kadar ciddi.
bence derhal doktoruna gitsin.
günaydın kızlar hepinize iyi haftalar..
ben kotu bir hafta sonu geçirdim..ağlayarak geçti koca bir gun bide boşboş oturarak....
sabahdan eşimle tartıştık.küstüm onaaa(...öğleden sonra akşam 10 kadar anasının evinde oturdu maç izledi.maç komasına girmedi ama.butun gunumu heba etti..ayyy parçalayasım geliyo adamı..saat 2 gibi annesinin evinin karşısında kiralık ev vardı ona bakmaya gittik.gidiş o gidiş işte akşam 10 du eve geldiğimde..bende dışarı cıkarız bişeyler bakarız diye dusunuyordum.konuyu acıyorum hemen hallederiz,onlar kolay iş dıyor.dedimki bana kalsa coktan almışdım alıcağımı da seninde zevkin olsun işin içinde dedim..daha hiç bişey almamışken koca bir evi taşımak kolaylarına geliyor...ben alıncaklardan bahsedince onlar alınır bişey değil oluyor..bir evi taşımak bayağı kulfet bana gore..ay neyse açıldıkca açılır bu konu..
bişey daha kızlar.eltimin çocuğuna aldığı seylerden gerekli olanları kullanırım dıye dusunuyordum.hala dusunuyorum.hani kaba eşyaları bir sene için almaya değmez diye dusunduğum seyler.ana kucağı mama sandalyesi, kanguru falan....masrafının yanı sıra bide onları sonradan saklaması sorun olur ve evde dokuntuyu hiç sevmem.onlara bakarım diye dusundum...ama onun okadar cok seyinin olduğunu bilmiyordum.çogunuda doğru duzgun kullanmamış...ben pek bişey yokdur sanıyordum...ama heves ettim şu şunu aldı bu bunu aldı dıye anlatmaya başlayınca kayınpederde sizin fazla masrafınız olmayacak deyince benim ampul yandı tabii...ben neden almim milletin enayisi ben miyim...ya benim gobeğim dışında bi yerim şişmediği için bunlar benim doğumun yaklastığına inanmıyolar herhalde.yada herkes eltimde kalanlarla idare ederim diye ses çıkarmıyor.benmi abartıyorum anlamadım ki..yani anlayacağınız eltimden alacaklarım konusundada kararsız kaldım.öfkeyle kalkıp zararla oturmak iistemiyorum...sizce napmalıyım?
bence bu sorunun cevabı internette araştırılmayacak kadar ciddi.
bence derhal doktoruna gitsin.
Bunu profilinde ki çizelge kısmına yapıştır canım, tahmini doğum tarihini 20 Aralık olarak işledim canım Sende saol öpüyoruummmmm
http://lbdf.lilypie.com/SRTZp3.png
kızlar bende bu olaydan çok korkuyorum akıntım geliyor ama idrar yolumda iltihap var bazı bayanlar suyunun geldiğini bu akıntı yüzünden anlayamıyorlarmış nasıl anlayacağız bir bilgisi olan var mı?
kızlar bende bu olaydan çok korkuyorum akıntım geliyor ama idrar yolumda iltihap var bazı bayanlar suyunun geldiğini bu akıntı yüzünden anlayamıyorlarmış nasıl anlayacağız bir bilgisi olan var mı?
bende aynı sebepten bazen endişeleniyorum ama sık dr. gidiyorum die telaş yapmıyorum öyle bişi olsa dr. suyun azalmış falan der herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?