2010 Aralık Anneleri

canım hiç öyle düşünme musrufluk düşüncekler die adamın üstüne dahda geliolar emin ol ben valla düğünümde bile bunları yapa yapa senin gibi düşünüdüğüm için herşeyim eksik durumda dişini göster hiç öyle düşünme onlar kıymet bilmezler sen cnaını sıkma gelinimz bizimi düşünüo dicekelr demezlerr içinden nasıl geliosa öyle yap canım

Kızlar sizce nasıl gecelik ve sabahlık, ikisi kargo ücreti ile beraber 70 liraya geliyor, alsam mı? Markası Kom. Sabahlığı kısa istiyordum zaten, o polar. Gecelikte penye ve koldan sürekli tansiyon falan ölçecekleri için kısa kollu beğendim.

Eklentiler

• $gecelik-35,90 tl.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 24
  • $sabahlık-29,90 tl.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 21
EZO'cum

gunaydın canım hosgeldin.. aynı durum bende de war dun gorumcem (11 aylık kızı war)
toplamıs kızının eski cıtcıtlılarını erkege uygun renkli kıyafetleriini falan getirmis bana sonra dio ki ana kucagı alma ben kılıfını yıkar weririm benimkini (gorumcemin 3.cocugu ve son cocugu kordonları baglattı.. son cocugu oldugu haldde kaynanamlar onun herseyini yeni aldı ve chicco) kullanırsın dedi.. durdu durdu aa ben mama sandalyesi almayı dusunuyodum neyse alıyım de sen kullanırssın diyip diyip duruyo bende salak agzımı acıp gibi ben senin eskicinmiyim diyemedim.. bi yonden dusunuyorum aliyim nolcak ne kadar kullancam zaten bi de yepyeniler.. bi yonden neden onun 3.cocuguna yeni alındı ben ilk cocuguma eskilerini kullanıyım diorum bende cok kararsızım sempatiksalakcinni

Son düzenleme:

ikiside çok güzelmiş canım fiyatta bana iyi gibi geldi zaten o fiyatlardan aşağı birşey yok hangi site bende bi bakiim hem gecelik nden düğmeli faha rahat ....

ikiside çok güzelmiş canım fiyatta bana iyi gibi geldi zaten o fiyatlardan aşağı birşey yok hangi site bende bi bakiim hem gecelik nden düğmeli faha rahat ....

Markafoni den baktım hatta sizden cevap gelene kadar aldım bile:kedi: Pijama takımları ve başka güzel sabahlıklarda var:lepi:

Markafoni den baktım hatta sizden cevap gelene kadar aldım bile:kedi: Pijama takımları ve başka güzel sabahlıklarda var:lepi:

güle güle kullan fıstık bakıyorum bende şimdi :) buarada ben hafta çizelgesini beceremedim perşembe anlatıverirsin canlı canlı anca anlarım galiba

canım cok guzel bence.. zaten almıssın bile Allah kucagında bebişinle saglıklı bi şekilde giymeyi nasip etsinopuyorumnanaktan

güle güle kullan fıstık bakıyorum bende şimdi :) buarada ben hafta çizelgesini beceremedim perşembe anlatıverirsin canlı canlı anca anlarım galiba

Bak bakalımyerimseniben Ben sana çizelge yapıp linkini yollamıştım, nerde o?

canım cok guzel bence.. zaten almıssın bile Allah kucagında bebişinle saglıklı bi şekilde giymeyi nasip etsinopuyorumnanaktan

Saol canım daha iyisi senin olsunyerimseniben

Kızlar ben yine toplantı yine toplantı
gelince kaldığımız yerden devam :))

Kolay gelsinnnn:lepi:

katılıyorum benim düğünde öyle oldu pişmanım üstelik insanlara yaranılmıyor. Şimdi ise zor biriktirdiğimiz ve evimizin eksiğini alacağımız bebişimizin eşyalarını alacağımız parayı beyim yeğenin düğününe verdi benim düğünde harcamadıkları gibi şimdi başka düğünler için benim doğmamış çocuğumun parasını alıyorlar.

nerdilcim ben boynerde falan lierac sordum benimki bitmek uzerede
fiyati 71di simdi strawberryden baktim 47tl
hemen siparis verdim haberin olsun

aynen bende strawbery de baktım ordan alıcam canım sağol olumunekankayizsmile

canım eltinle aran iyiyse seviyosan al bişiycik olmaz düzgün kullandıklarından içine sinenleri.. takma kafana... ama sinmeyenleri yeni al ... sonuçta herşeyini ondan alıcak değilsin... seninde aldığın yeni cicişler olucak....

ayy bende krem renkli olanları beğenmiştim orda ama açık renk die sonra vazgeçtim.... :sm_confused: bilemedim... güle güle kullan canım..

bence bu sorunun cevabı internette araştırılmayacak kadar ciddi.
bence derhal doktoruna gitsin.

aynen yatak ıslanacak kadar su geldiyse hemen doktora çok haklısın....

iyi niyetlli arkadaşım seni ama işte bazılarına iyi niyetli olmamak lazım bende öyle biriyim masraf olmasın idare ederim derim sonra isteklerimi ertelerim ama atı alan üsküdarı geçer, herşeyleri dört dörtlük olur sonra ben kıyamadığımla kalırım ama huy bu güzelim senin ki de benim ki de geçmez. gönlünden geçen ne ise onu yap eğer bu sefer onları kırmamak istiyorsan ve söyledim artık geri dönemem diyorsan bu seferlik al, ama bir daha ki sefere ne istiyorsan onu yap.

bence bu sorunun cevabı internette araştırılmayacak kadar ciddi.
bence derhal doktoruna gitsin.

kızlar bende bu olaydan çok korkuyorum akıntım geliyor ama idrar yolumda iltihap var bazı bayanlar suyunun geldiğini bu akıntı yüzünden anlayamıyorlarmış nasıl anlayacağız bir bilgisi olan var mı?

kızlar bende bu olaydan çok korkuyorum akıntım geliyor ama idrar yolumda iltihap var bazı bayanlar suyunun geldiğini bu akıntı yüzünden anlayamıyorlarmış nasıl anlayacağız bir bilgisi olan var mı?

bende aynı sebepten bazen endişeleniyorum ama sık dr. gidiyorum die telaş yapmıyorum öyle bişi olsa dr. suyun azalmış falan der herhalde

gunaydın kızlar.. 2gundur gobek deliğimde acayip bir acı wardı sizde de ole bişey oldu mu hiç.. suanlık gecti gibi kabızdım tuwalete cıkınca sanki gecti acaba onunla alakalımıydı o acı yoksa baska bişey olabilir mi randewuma da daha 1 hafta war napiim ?

bende aynı sebepten bazen endişeleniyorum ama sık dr. gidiyorum die telaş yapmıyorum öyle bişi olsa dr. suyun azalmış falan der herhalde

kızlar tooba yazmıştı

"arkadaşın turnusol kağıdı koysun bir gazlı bezin içine, akıntısı eğer turnusol kağıdını mor yaparsa suyu geliyordur.. gideceği sağlık kuruluşunda da bunu yaptıracaklardır zaten.."

bununla kontrol edebilirsinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…