2010 Aralık Anneleri

ay süt kuponu ne ya.....

Canım bizim belediye sağolsun bize süt veriyor 28haftadan itibaren.Aylık 12lt.Sütsüz kalmayalım diye :CüvCüv: gel seni hemen bizim sağlık ocğına kayıt ettirelim :)

peki canım bu süt kuponu ile ne yapıyorsunuz yni ne işe yarıyor

Bana kabızlık demeyin.Ya herkes bi yöntem bulmuş idare ediyor ben neler neler yapıyorum yok yok çalışmıyor namuzsuz bağırsaklar : ) magnezyum da alıyorum , yediklerimi saymayayım okurken yorulursunuz.Benim tek çözümüm doğum : )

Son düzenleme:

Evet bende bugün sorim didim ne zaman başlıyor diye 28.haftada imiş bende 28 haftada olduğum için verdiler.Valla bende alışverişi yeni yapmıştım ev süt dolacak delikafadulden işin kötüsü evde sütü tüketen bi ben varım başka şeyde yapsam yine ben tüketecem :))

merhaba kızlar
umarım hepinizin haftasonu iyi geçmiştir
ben bebek mevlütüne gittim bebeği sewdim bolca orda
inşallah bize de nasip eder Rabbim sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alıp mevlütler okutmayı:Saruboceq:

Sorma canım bazen magnezyuma rağmen gelmiyor beni deli ediyor.Beni doğumda kurtarmaz canım zaten kronik kabızdım birde hamilelik süper oldum gerçekten -tatlicadiarzu-

Canım bizim belediye sağolsun bize süt veriyor 28haftadan itibaren.Aylık 12lt.Sütsüz kalmayalım diye :CüvCüv: gel seni hemen bizim sağlık ocğına kayıt ettirelim :)

AYYY süpermiş ne güzel... kocaelinde 4 yıl kaldım okurken o kadar kıyak geçesinler bana ama dimi süt almaya gelim ben oraya arkadaşlarımıda görürüm... heheheh kaydirigubbakcemile3

Sorma canım bazen magnezyuma rağmen gelmiyor beni deli ediyor.Beni doğumda kurtarmaz canım zaten kronik kabızdım birde hamilelik süper oldum gerçekten -tatlicadiarzu-

Allahıma çok şükür bende kabızlık yok ya...
Gebelikten önce vardı gebelikte artık yok :roflol::roflol:

AYYY süpermiş ne güzel... kocaelinde 4 yıl kaldım okurken o kadar kıyak geçesinler bana ama dimi süt almaya gelim ben oraya arkadaşlarımıda görürüm... heheheh kaydirigubbakcemile3

Gel biz İsİsle sana veririz sütlerden ben kuponumu vereyim hatta sempatiksalakcinni

Yani bende pek normal sayılmazdım hamilelik öncesi ama bu kadar da değildi yani.Doktoruma '' gastroenteroloji'ye gözüksem mi ?''dedim ''hamilelikten'' dedi.Beklüyrük işte bakalım ne olacak.

Bu arada ben bazen bekünis alıyorum , almak zorunda kalıyorum.Aman onu da alınca almaz olaydım diyorsun : )

Son düzenleme:
Gel canım gel kaynatırız seni araya sırnaşık şey

Allahıma çok şükür bende kabızlık yok ya...
Gebelikten önce vardı gebelikte artık yok :roflol::roflol:

Gel biz İsİsle sana veririz sütlerden ben kuponumu vereyim hatta sempatiksalakcinni

Maşallah canım nazar değmesin aman olmasında zaten boşver lazım değil kendileri ama anlamıyor bacım delikafadulden

Gel canım gel kaynatırız seni araya sırnaşık şey

Maşallah canım nazar değmesin aman olmasında zaten boşver lazım değil kendileri ama anlamıyor bacım delikafadulden

Yada diyorum aşırı meyve yiyorum ondan mı olmuyor bilmem ki boshayallersmile

Ya normalde bu toz arkadaş arsenik zehirlenmesinde bile kullanılıyormuş temizlik açısından.İlk başta çok iyiydik kendisiyle ama benim gızık bünyem onada alışmış olacakki iki gün üst üste içince anca etki etmeye başaldı :1shok: tabi sonra benim hal iptal kafamçokkarıştı

kızlar ben geldim
geçmişe bakayım dedim ben yemekteyken neler kaçırmışım diye
süt kuponu veriryormuş kocaeli belediyesi ooooohhh ne güzel
isis ve mavrulam şanslısınız kızlar sütleri bizim içinde alın ve için o halde :)

face e bakıyorum bir yandan nick lere alışmışken isimler e alışmak daha zor geliyor sanki :)

kızlar dediğiniz doğru herkes oraya nick ini yazyo yazmayanları çıkartırız

gelmiş olması lazım aslında.. gelmediyse ne ala.. eşinin face'i varsa oradan girip anasayfa'da çıkmış mı diye kontrol edebilirsin nezaketcim

ben baktım eşiminkinden paylaşılanlar yazlanlar falan hiç bi yerde göünmüyo. az önce oğlumun videosunu ekledim gruba benim profilde de yayınlandı sandım benim listemdekiler görsün istemiyorum hemen eşiminkinden baktım görünmüyo sadece siz görüyosunuz

arzuu85, burxkan, Carna81, d.e.s.i.r.e, eysiel, garipkus, ITIREKIM, mavrulam, miray32, muhasebecii, nerdil+, nihade, tooba
maşallah kalabalığız kızlar benimde allah şükür olmadı kabızlığım
aç karnına 4 adet kuru kaysı ve bir bardak ılık su için üstüne diyolar deneyin yinede
göbüşümü ekledim kızlar
işlerim yoğun olduğu için aranıza fazla katılamıyorum ama
elimden geldiği kadar okumaya çalışıyorum
çat kemiklerinin ağrısı mahvetti beniii

bu çok iyiymiş ya.. nerden alıyorsunuz bu kuponla? marka ya da çeşit (pastörize, günlük süt) farkediyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…