- 26 Haziran 2007
- 1.372
- 17
- 683
ay süt kuponu ne ya.....
Benimki de birikmiş haberim yok...
Ben başka şeylere de kullanıyom valla yazmayam burada şimdi...
İç iç bitmiyor tabi akannehir
Canım Kocaeli de var sadece bu...Belirli bir haftadan sonra süt kuponu veriyorlar bize Sağlık Ocağından her ay..
canım iki öğün nasıl yiyordun acıkmıyor muydun ben alti yedi öğün yiyorum tabi çok çok değil
peki canım bu süt kuponu ile ne yapıyorsunuz yni ne işe yarıyor
Benimki de birikmiş haberim yok...
Ben başka şeylere de kullanıyom valla yazmayam burada şimdi...
İç iç bitmiyor tabi akannehir
Canım Kocaeli de var sadece bu...Belirli bir haftadan sonra süt kuponu veriyorlar bize Sağlık Ocağından her ay..
Bana kabızlık demeyin.Ya herkes bi yöntem bulmuş idare ediyor ben neler neler yapıyorum yok yok çalışmıyor namuzsuz bağırsaklar : ) magnezyum da alıyorum , yediklerimi saymayayım okurken yorulursunuz.Benim tek çözümüm doğum : )
Canım bizim belediye sağolsun bize süt veriyor 28haftadan itibaren.Aylık 12lt.Sütsüz kalmayalım diye :CüvCüv: gel seni hemen bizim sağlık ocğına kayıt ettirelim :)
Sorma canım bazen magnezyuma rağmen gelmiyor beni deli ediyor.Beni doğumda kurtarmaz canım zaten kronik kabızdım birde hamilelik süper oldum gerçekten -tatlicadiarzu-
AYYY süpermiş ne güzel... kocaelinde 4 yıl kaldım okurken o kadar kıyak geçesinler bana ama dimi süt almaya gelim ben oraya arkadaşlarımıda görürüm... heheheh kaydirigubbakcemile3
Sorma canım bazen magnezyuma rağmen gelmiyor beni deli ediyor.Beni doğumda kurtarmaz canım zaten kronik kabızdım birde hamilelik süper oldum gerçekten -tatlicadiarzu-
Gel canım gel kaynatırız seni araya sırnaşık şeyAYYY süpermiş ne güzel... kocaelinde 4 yıl kaldım okurken o kadar kıyak geçesinler bana ama dimi süt almaya gelim ben oraya arkadaşlarımıda görürüm... heheheh kaydirigubbakcemile3
Allahıma çok şükür bende kabızlık yok ya...
Gebelikten önce vardı gebelikte artık yok :roflol::roflol:
Gel biz İsİsle sana veririz sütlerden ben kuponumu vereyim hatta sempatiksalakcinni
QUOTE]
Döverim haa kaydirigubbakcemile
Piss:sinifsinif:
Gel biz İsİsle sana veririz sütlerden ben kuponumu vereyim hatta sempatiksalakcinni
Gel canım gel kaynatırız seni araya sırnaşık şey
Maşallah canım nazar değmesin aman olmasında zaten boşver lazım değil kendileri ama anlamıyor bacım delikafadulden
QUOTE]
Döverim haa kaydirigubbakcemile
Piss:sinifsinif:
Anneeeee :tomato::tomato:
Yani bende pek normal sayılmazdım hamilelik öncesi ama bu kadar da değildi yani.Doktoruma ''gastronolojiye gözüksem mi ?''dedim ''hamilelikten'' dedi.Beklüyrük işte bakalım ne olacak.
Bu arada ben bazen bekünis alıyorum , almak zorunda kalıyorum.Aman onu da alınca almaz olaydım diyorsun : )
aynen bende ya listemdekilerin gormesini istemediğim için (çoğu bilmiyor)..profilime gelmesini bekledim ama gelmedi.sanırım teklifi biz yolladığımız için.
bu arada kızlar burdaki nicklerini bazı arkadaşlar yazmış bazıları yazmamış galiba tanımak açısında yazılırsa daha iyi olmaz mı?bu arada desire (mine)sağol cnmn
gelmiş olması lazım aslında.. gelmediyse ne ala.. eşinin face'i varsa oradan girip anasayfa'da çıkmış mı diye kontrol edebilirsin nezaketcim
Canım bizim belediye sağolsun bize süt veriyor 28haftadan itibaren.Aylık 12lt.Sütsüz kalmayalım diye :CüvCüv: gel seni hemen bizim sağlık ocğına kayıt ettirelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?