2010 Aralık Anneleri

canım aynısını bende yaşadım şimdi.

grup duvarında da yayınlanıyor ya foto , onu kaldır dersen , kendi anasayfan dan da kaldırmış oluyorsun.

ama fotolar bölümünde görünüyor.

cnm merak etmeyin ben de şimdi bağlantı paylaştım. kendi profilimde göründü. hemen çıkıp eşiminkinden baktım onda görünmyo paylaştığım video. yanii sadece grup üyeleri görüyoo

maşallah kızına canım boncuğu takalım hemen

bebeğin ters duruyor derken nasıl duruyormuş canım ?? kafası yukarda mı yani, yoksa aşağı da mı ?

benim bebiş te kafası yukarda ayakları aşağıda duruyordu (en son 3 hafta önceki kontrolde) dr um daha döner demişti. kasıklarımda ve çatı bölgemdeki ağrının asıl nedeninin de bu duruş şeklinden olduğunu söylemişti. benimde çarşamba kontrolüm var bakıcaz bakalım nasıl duruyor
sen doktorunun söylediklerini düşünme ama canım . o seni her koşula hazırlamak için öyle demiştir. bebeğin dönecektir merak etme. benim bildiğimde son ana kadar dönmesi beklenir. haftanı doldurursun eğer hala dönmemişse sezeryan ile alırlar belki. erken doğumu falan da aklına getirme içini rahat tut ve olumlu düşün olumlu olsun canım

tellinaz geçmiş olsun cnm artık havalarda soğudu. üşütmüş de olabilirsin. dikkat edicez bundan sonraa

tooba cım güle güle giy tam kış günlerine uygun sıcacık tutar

Ah canım bende çarşambadan beri öyleydim doktora gittim çünkü çok su kaybediyordum
hemen serum bağlandı 4 tane yedim
Sonrada ishal oldum.
bugün tamamen iyileştim ama hiç birrşey yiyemiyordum.
Hamileliğim boyunca kusmam hiç olmamıştı ilk 3 ayda yaşanması gereken şeyleri son 3 aylık dönemde yaşayabiliyoruz işte cnm çok dikkat et kendine bol sıvı al muhakkak doktoruna sor.
Ayrıca bu haftalarda kan sayımlarımızda düşüş olmasından da kaynaklanabiliyormuş haberin olsun benim kini o tetiklemişti.

Maaşallah kuzuna cnm benim
Aynı sıkıntı bendede var özellikle yan yatınca gögsüme doğru kaburgalarımda ağrılar başlıyor birde boğazımda yumru gibi bişey oluyor midemiz den kaynaklanabilir bende bugün DR kontrole gidicem akşam sorayım bari neymiş neyin nesiymiş :uhm:

Maaşallah kuzuna cnm benim
Aynı sıkıntı bendede var özellikle yan yatınca gögsüme doğru kaburgalarımda ağrılar başlıyor birde boğazımda yumru gibi bişey oluyor midemiz den kaynaklanabilir bende bugün DR kontrole gidicem akşam sorayım bari neymiş neyin nesiymiş :uhm:[/QUOTE]

Evet aynı sıkıntılar , benim boğazımdada oluyor , hayırlısı diyorum , daha zamanımız çok döner diye düşünüyorum bende...

kızlar benim rahimdede iğne gibi batma ve ağrım var korkuyorum normalmii sizceeeeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Kızlar başıma neler geldi anlatayım size 3 gün önce az kalsın doğum yapıyordum gece başladı karın ağrım ama nasıl karnımın heryeri ağrıyor yara gibi üşüttüm zannettim işe gittim o sabah zorla öğleye kadar zor dayandım öğleden sonra ebe arkadaşıma nst çekmesini istedim birde baktıkki 2 dk.bir kuvvetli doğum sancım başlamış hemen kadın doğumcuyu çağırdılar erken doğumu önleyici tedaviye başladılar nidilat adlı ilacı kullanıyorum bebeğin akciğeri gelişsin diye 2 gün iğne yaptılar çok şükür kasılmalarım geçti 3 gün hastanede yattım ilacı 37.haftaya kadar kullanmam gerekiyor.Serum biraz fazla aldım ondadnda çok kalbim ağırdı sıvıyı azalttık şimdi geçti gibi.Neyse bugün taburcu oldum annemden evimize geçiyordumki kaza yaptık iyi bir sallandık arabayı eşim kullnıyordu 2 yaşındaki kızımda kucağımdaydı çok şükürki bize birşey olmadı arabada hasar var.Birazdan detaylı ultrason için gideceğim İnşallah herşey yolundadır ne olur dua edin bebeklerimiz sağlıcakla zamanında gelir İnşallah...

canım bnim çook geçmiş olsun allahım korusun çok zor bişi yaaa valla bende şuan korkular var rahimde kasılma ağrım var korkuorum allahım sağ salim bebişlerimizi kucamıza almayı nasip etsinn tekrardan çok geçmiş olsunnn:Saruboceq:

canım cok gecmiş olsun .Allahım bidaha yasatmasın inşalah bir sorun cıkmaz

doktorunla bu konuyu konuşmalısın bence.. üstelik içinde rahat etmiş olur..

ıtırekim ve desire teşekkür ederim canlar.. daha güzelleri sizin olsun

kızlar benim rahimdede iğne gibi batma ve ağrım var korkuyorum normalmii sizceeeeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

canım korkma olur oyle ağrılar...bence catının ve rahminin gelişmesinden kaynaklanan ağrılardır.bende de bi ara vardı o ağrı ..zamnala ağrılar kronikleşiyor.şimdi hiç bilmediğin bir ağrı gelince panik oluyorsun.aynı ağrı daha sonra yine gelse boyle panik yapmazsın.sakin ol kendini fazla dinleme bakalım ne olacak...

ah yawrum ya geçmiş olsun.. hepsi üst üste gelmiş.. güzel heberlerle gelirsin inşAllah

canım ben 28. haftadan sonra dönebilir ama bu değişiyo diye biliyorum yani kiminin son haftalarda dönüyo kiminin doğum sancısı doğuma giderken dönüyo diye biliyorum ama tam emin değilim doktorun daha iyi bilir ve seni yönlendirir zaten....

canım büyük geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah güzel haberlerle gelirsin......

kızlar karnım çok sert taş gb oldu niye acaba normal mi? böle olan var mı patlıcak gibiyim....

canım çok geçmiş olsun Allah seni ve bebeğini korusun inşallah:Saruboceq:

böyle bir hizmet te mi varmış,
devletimiz sağolsun, milletimiz var olsun,
varsa böyle bir imkan bizde yararlanalım...
hangi belediye imiş bu, nereye müracat ediliyor, bilgilendirir misin
CAnım Kocaelinde bu uygulama Başka yerde varmı bilmiyorum varsa bile sağlık ocağından öğrenebilirsin.

Maşallah canım kızına.DAha döner canım geçen ay benimde tersti kusum bu sefer dönmüştü başı aşağıya bu seferde gerçi çok aşağıya inmiş ama bilmiyorumkismile HAyırlı doğumlar hepimize :))

Canım çok geçmiş olsun ya.Aceleci çıktı kusu anlaşılan.Aman durusun ilaçlarla zamanında gelsin bütün bebişler.

seyra cım canım çok çok geçmiş olsun.

benzer bir durumu yakın bir arkadaşım yaşadı. aynı tedavi ve ilacı o da kullanmıştı. 38. haftasında doğum yaptı. merak etme bebişin erken gelmeyecektir sonuçta doktorlar gerekli müdaheleyi yapmışlar. Hiç korkma endişe etme canım. İnşşalah en kısa zamanda iyice rahatlarsın.

geçirdiğiniz kaza içinde ayrıca geçmiş olsun canım . büyük felaket atlaşmışsınız gerçekten. :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…