bu çok iyiymiş ya.. nerden alıyorsunuz bu kuponla? marka ya da çeşit (pastörize, günlük süt) farkediyor mu?
bekünis kabus yaw :1no2: benim birde normalde anal fissür vardı gebelikle birlikte hemoroide de merhaba dedim.. gebelik öncesi kabızlığımı yaşasam çok kötü olurdu heralde.. şimdide çok iç açıcı değil durumum ama götürüyor şimdilik çok şükür.Yani bende pek normal sayılmazdım hamilelik öncesi ama bu kadar da değildi yani.Doktoruma '' gastroenteroloji'ye gözüksem mi ?''dedim ''hamilelikten'' dedi.Beklüyrük işte bakalım ne olacak.
Bu arada ben bazen bekünis alıyorum , almak zorunda kalıyorum.Aman onu da alınca almaz olaydım diyorsun : )
iyimiş canım o zaman.. birde kaynana dedikodusu komşu , arkadaş dedikodusu neyin yapıyoruz burda da orda kötü olur dikkat etmek lazımkızlar dediğiniz doğru herkes oraya nick ini yazyo yazmayanları çıkartırız
ben baktım eşiminkinden paylaşılanlar yazlanlar falan hiç bi yerde göünmüyo. az önce oğlumun videosunu ekledim gruba benim profilde de yayınlandı sandım benim listemdekiler görsün istemiyorum hemen eşiminkinden baktım görünmüyo sadece siz görüyosunuz
Sütaşın yarım ağlı koli şeklinde alıyoruz...
Kızlar birşey soracağım hastaneye pijama götüreceğiz ya nasıl aldınız ben bir tane normal takım aldım bir tane daha alacaktım elbise tarzında mı alsam ya...
Buradaki ebe elbise al dedi ve üzerine uzun sabahlık al dedi kanın, suyun felan gelir pijamandan çıksa bile sabahlığın temiz rahat olur dedi...
Ne yapsam karar veremedim...
yarin konuscam drumlaay canım ne gusel gorcen minigini hadi guzel haberlerle gel insallah:Saruboceq:
selam canım hosgeldin.. canım sınırı gecmişsin 100luk yukleme ister belki senden.. kabızlıgı hiç sorma bende 2 gun sanıyorum ki kabızlıktan dolayı gobek deliğimde acayip bir acı hissettim dun tuwalete cıkınca rahatladım ama dediğin gibi fissürler basurlar olusuyo galiba kabızlıktan doolayı .. sen dr a hepsini soyle birşeyler onerir heralde olumunekankayizsmile
benim annemde seker hastasi ve ablamdada gebelik sekeriyüksek çıkmış.. 100'lük yaptırırlar sana..
bu basur olayı da gittikçe artıyor bebek büyüdükçe damarlar genişliyor ve tetikliyor basuru.. benim başımın belası şu an.. şimdiden dikkat etmelisin.. kabız olmamaya çalış
sanada cok gecmis olsun canim yacanım sınır 140 benimde 157 çıkmıştı 100 lüğünü istedi 100lük yüklemede aç karnına bi kan alıyorlar sonra o suyu içiyosun 3 saat boyunca her saat başı tekrar kan alıyorlar delik deşik oluyosu ama olsun 100 lükte genelde normal çıkıyo benim öyle oldu önemli olan son 3. satte düşmesiymiş 100 lüğünü isteyecektir senden de...
evet hamileleikte çok etkili ilaç veremiyorlar, makina varmış ona giriliyormuş birde hareketler var hamilelikte yapılmıyor bunlarda.... kayınvalidene geçmiş olsun canım .... acil şifalar bütün hastalara... :Saruboceq:
yüksek çıkmış cnm yaa benim de 174 çıkmıştı
100 lük yaptırdım oda 204 çıktı şimdi diyet yapıyorum hamilelik kausa döndüı resmen.
tatlı olan herşey yasak bal bilee
ve yediklerim çok kısıtlı tıka basa değil az ama sık yiyorum
2 öğün yiyen ben şimdi 6öğün yiyorum. çoook zorr
inşallah senin normal çıkar
canım bende cuma günü 50 lik yaptırdım benim ki 125 çıktı. evet senin ki biraz fazla 150 lik verebilir doktor sana. am ben hiç tatlı felan yemiyorum ki çok kötü midem yanıyor bulanıyor. bende de basur kabızlık var.
bizim il sağlık müdürünü sizinkinin yanına staja yollamak lazım
Canım bn bir gecelik iki pijama takımı alcam birde sabahlık.Valla yoru bu olaylar beni :)) Onumu alcaz bu böylemi olcakk diye diye :))
Canım bizim belediye sağolsun bize süt veriyor 28haftadan itibaren.Aylık 12lt.Sütsüz kalmayalım diye :CüvCüv: gel seni hemen bizim sağlık ocğına kayıt ettirelim :)
Tontisler bilgisayarimin sarjini yine bozdum( artik esim dalga gecicek benimle!!
Ama icimde yaramaz bi cocuk var ona engel olamiyorum :)))
cepten yetisemem ben artik size, arada bakarimm
kızlar face de ki grupta benim paylastıgım video ve yorumlar anasayfamda gorunuyo :S gorunmemesi için napmam lazım ki acaba :uhm:
bak ben bugün internetten böyle birşey aldım.. küçükprensin indirimi hatırlatması iyi oldu.. onun sayesinde :))Kızlar birşey soracağım hastaneye pijama götüreceğiz ya nasıl aldınız ben bir tane normal takım aldım bir tane daha alacaktım elbise tarzında mı alsam ya...
Buradaki ebe elbise al dedi ve üzerine uzun sabahlık al dedi kanın, suyun felan gelir pijamandan çıksa bile sabahlığın temiz rahat olur dedi...
Ne yapsam karar veremedim...
benim annemde seker hastasi ve ablamdada gebelik sekeri
cikmisti bende bekliyodum aslinda tubacim bu sonucu
kabizlik icin elimden geleni yapiyorum ama maalesef
herturlu oluyorum en son care ac karnina halis zeytinyagi iciyorum
haftada 2 kere cikabiliyorum geneldeohaoldumsmile
benim korkum acaba normal dogum yaparsak bu basur tavan yaparmi tubacim?
bak ben bugün internetten böyle birşey aldım.. küçükprensin indirimi hatırlatması iyi oldu.. onun sayesinde :))
bakalım beklentimi karşılayacak mı. birde pijama ile havlu sabahlık almayı düşünüyorum.. soğuk olur üşürüm ben :S
kızlar face de ki grupta benim paylastıgım video ve yorumlar anasayfamda gorunuyo :S gorunmemesi için napmam lazım ki acaba :uhm:
slm kızlar napıyosunuz ben sabah işyerinde çok kötü oldum eve geldim sabahdan beri bişey yiyemiyorum yer yemez çıkarıyorum dün muslukdan su içmişdim acaba ondanmı böyle oldumbilmiyorumkismile siz nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?