2010 Aralık Anneleri

bekünis kabus yaw :1no2: benim birde normalde anal fissür vardı gebelikle birlikte hemoroide de merhaba dedim.. gebelik öncesi kabızlığımı yaşasam çok kötü olurdu heralde.. şimdide çok iç açıcı değil durumum ama götürüyor şimdilik çok şükür.
ha birde bana şeker fasülyesi çok iyi geliyordu.. bi de onu dene istersen denemediysen

iyimiş canım o zaman.. birde kaynana dedikodusu komşu , arkadaş dedikodusu neyin yapıyoruz burda da orda kötü olur dikkat etmek lazım

Son düzenleme:
sezen evlilik yıldönümün kutlu olsun canım kocanlar ve bebişinle
sağlıklı mutlu nice senelere sağlıkla inş.
annenede geçmiş olsun canım

Kızlar birşey soracağım hastaneye pijama götüreceğiz ya nasıl aldınız ben bir tane normal takım aldım bir tane daha alacaktım elbise tarzında mı alsam ya...
Buradaki ebe elbise al dedi ve üzerine uzun sabahlık al dedi kanın, suyun felan gelir pijamandan çıksa bile sabahlığın temiz rahat olur dedi...
Ne yapsam karar veremedim...

Canım bn bir gecelik iki pijama takımı alcam birde sabahlık.Valla yoru bu olaylar beni :)) Onumu alcaz bu böylemi olcakk diye diye :))

yarin konuscam drumla
bakalim 100luk nasil olacak:sinifsinif:

benim annemde seker hastasi ve ablamdada gebelik sekeri
cikmisti bende bekliyodum aslinda tubacim bu sonucu
kabizlik icin elimden geleni yapiyorum ama maalesef
herturlu oluyorum en son care ac karnina halis zeytinyagi iciyorum
haftada 2 kere cikabiliyorum geneldeohaoldumsmile
benim korkum acaba normal dogum yaparsak bu basur tavan yaparmi tubacim?

sanada cok gecmis olsun canim ya
allah yardimcin olsun
evet o makineyi biliyorum
esas olay oymus zaten

herkes ayni dertten muzdarip demekki
cok fena oldu bu basur olayieyvahedigeldismile
korktugum basima geldi sonundamafoldumben

Hadi kızlar ne çıktım azcık gelirim sonra yine öptüm hepiniizi opuyorumnanaktan

kızlar face de ki grupta benim paylastıgım video ve yorumlar anasayfamda gorunuyo :S gorunmemesi için napmam lazım ki acaba :uhm:

bizim il sağlık müdürünü sizinkinin yanına staja yollamak lazım

Yollasınlar valla kaydirigubbakcemile3

Canım bn bir gecelik iki pijama takımı alcam birde sabahlık.Valla yoru bu olaylar beni :)) Onumu alcaz bu böylemi olcakk diye diye :))

Ay bende öyle yapayım o zaman be...
Hiç sorma düşün düşün bıktım ki herkes farklı birşey söylüyor ya en çok o sinir bozucu...

Canım bizim belediye sağolsun bize süt veriyor 28haftadan itibaren.Aylık 12lt.Sütsüz kalmayalım diye :CüvCüv: gel seni hemen bizim sağlık ocğına kayıt ettirelim :)

böyle bir hizmet te mi varmış,
devletimiz sağolsun, milletimiz var olsun,
varsa böyle bir imkan bizde yararlanalım...
hangi belediye imiş bu, nereye müracat ediliyor, bilgilendirir misin

Tontisler bilgisayarimin sarjini yine bozdum( artik esim dalga gecicek benimle!!
Ama icimde yaramaz bi cocuk var ona engel olamiyorum :)))
cepten yetisemem ben artik size, arada bakarimm

Canım benim kociş bilgisayarcı eğer yardımcı olabileceğimiz birşey varsa seve seve :))

Desireeeeeee özeline mesaj yazdım fıstık bakarsan çok memnun olurum cnm :dance:

kızlar face de ki grupta benim paylastıgım video ve yorumlar anasayfamda gorunuyo :S gorunmemesi için napmam lazım ki acaba :uhm:

sen kendin ana sayfanda görürsün ama başlası göremiyo. ben eşiminkinden baktım. sen de başkasının profilinden bak istersen kendininkine

bak ben bugün internetten böyle birşey aldım.. küçükprensin indirimi hatırlatması iyi oldu.. onun sayesinde :))

bakalım beklentimi karşılayacak mı. birde pijama ile havlu sabahlık almayı düşünüyorum.. soğuk olur üşürüm ben :S

o zaman sende de şeker çıkma ihtimali yüksek pelincim.. ama şekerden o kadar korkma diyetle halledersin kokulacak daha ciddi problemler var..

bu hemoroid konusu benim de canımı iyice sıktı son haftalarda.. bazı
hekimler hemoroidin şiddetine göre karar veriyorlar doğum şekline.. çok ileriyse normal doğum yaptırmıyorlar mesela.. ben artık benimki bu hızla giderse ne olacak bilemiyorum... epizyo yapacak perine kalmayacak çünkü :)
bunu doktorunla konuş tatlım.. bende henüz konuşmadım.. ıkınmak iyi gelmiyo çünkü bu hemoroid denen sıkıntıya

Pek güzelmiş cnaım....
Ben netten pek alamıyorum boy kısa birçok şey zor oluyor sempatiksalakcinni
Bende bir pijama daha ve bir elbise alayım en iyisi teşekkürler kızlar

slm kızlar napıyosunuz ben sabah işyerinde çok kötü oldum eve geldim sabahdan beri bişey yiyemiyorum yer yemez çıkarıyorum dün muslukdan su içmişdim acaba ondanmı böyle oldumbilmiyorumkismile siz nasılsınız

canım aynısını bende yaşadım şimdi.

grup duvarında da yayınlanıyor ya foto , onu kaldır dersen , kendi anasayfan dan da kaldırmış oluyorsun.

ama fotolar bölümünde görünüyor.

merhaba kızlar
bizde cumartesi kontrole gittik, 28+5 1120 gr 31 cm boy olmuş kızımın ,
geçenlerdede bahsetmiştim benim göğsümün altında çok ağrı oluyordu dr ye onu söyledim, bebeğin ters duruyo ondan dedi çok ağrı yapar dedi , çok yol yürüme dedi dinlenmeye çalış dedi , 1 aya kadar % 90 döner dedi, dönmezse ve dinlenmezsem erken doğum riskide olabilir dedi, sezeryan olmak zorunda kalırmışım(dönmezse) , normalde ne zaman doğum şeklini alıyo bebekler bilgisi olan varmı ve benim durumumda olan varmı , yoksa dr. beni boşunamı korkuttu eyvahedigeldismile

canım geçmiş olsun , bende de hafif hafif soğukalgınlığı nezle başlangıcı gibi birşey var. eşimde kızıyor bana benim hasta olma ya hakkım yokmuş :çok üzgünüm: ama sanırım hasta oluyoruum

su dokunmuş olabilir canım ya da ayaklarını mide ni üşütmüş olabilirsin. dikkat edelim kenidimize ve bebişlerimize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…