2010 Aralık Anneleri

kızlar karnım çok sert taş gb oldu niye acaba normal mi? böle olan var mı patlıcak gibiyim....

canım bana da bazen oluyor. yemeklerden sonra , ya da yürüyüş yaparken miniğim karnımı patlatacak gibi hissediyorum ama sonra geçiyor.

eğer korkun bunlar doğum sancısı mıdır diyeyse , bence değildir. bir çoğumuz bu son zamanlrda aynısını yaşıyoruz çünkü.

O sancıları ayırt etmek içinde elini karnının üzerine koyup , sancı geldiğinde elinin altında birşeyler toplaşıyormuş gibi hissediyorsan bunlar doğum sancısıymış. (bu nu da eşiniz yapsın diyorlar daha objektif olunmasın açısından ) bir yerde okumuştum :kedi:

ayyy nasıl hastayım kızlar,nasıll bilemezsinizz.....grip olmuşum çok pis.....

mrb kızlar buugün itibari ile doğum iznine çıkmış bulunmaktayım...8 haftalık doğum iznimi kullanmaya başlıyorum hayırlısı ile,kızlar devlet hastanesine gittim ordaki kadın doğum doktoru bana 32 haftadır doğum iznine çıkması uygundur diye bi rapor verdi, artı söözleşmeli olduğum için ssk dan da iş göremez raporu yazdı,bende onları aldım okuluma verdim..bilmeyenler için yazıyım dedim başka bi şey yapmadım... tabi bu arada bide k.b.b yaptık kızımla doktor antibiyotik verdi ama elinden geldiğince kullanma dedi bende almadım ilaçları,şimdi sızlanıp duruyom...

canım biri pijama diğeri gecelik olursa rahat olur. elbise şeklinde olunca daha rahat oluyo. benim kanamam normalden çok olmuştu o yüzden keşke 3.yü de alsaydım demiştim. bi de bol bol orkid almak lazım yanımıza, ben paket paket alıcam bu sefer. hastaneden vermemişlerdi o zaman, burdaki hastane veriyomu daha bilmiyorum.

seyracım çok geçmiş olsun tatlım,inşallah hayırlsıyla zamanında doğum yaparız..

Geçmiş olsun canım.İzninde hayırlı olsun evde rahat rahat hazırlıklarını tamamala annesi.

canım gözün aydın, bol bol dinlen, ben de peşinden geliyorum. benim 32. hafta raporumu ilk usg.ye göre hesapladı doktorum, o yüzden çizelgeden farklı oluyo hesap, bi de şu anda hala raporlu görünüyorum o yüzden haftaya pzt. iznim başlıycak.

canım hadi hayırlı olsun iznin inşallah
niye doğum sorasına ekletmedin iznini tatlım çok mu yoruluodun?

ayy qsucum ya benim doktorum 32 +0 olunca yazıcam iznini dedi ya da çalışma raporunu
seni bi hafta erken mi ayırdılar ?

geçmiş olsun qsu doğum iznin de hayırlı olsun canıım şimdi evde dinlen bakalım

çok geçmiş olsun, arka arkaya gelmiş hepsi. inşallah tekrarlanmaz canım.
benim de 2 gün önce belimde ağrı vardı, doğum sancısı adet sancısına benziyo onun gibiydi, yat kalk geçmiyo, 2-3 saat sürdü, şimdi yok şükür. aceleci olmasın ufaklıklar, zamanında doğsun hepsi inşallah.

ay bugun hastaneden sonucu alip cikinca
kendi kendime dedimki insallah tuba onlinedir ve
beni gusselce aydinlatiralkisalkisalkis

gecmis olsun seyracim yahu
ne cok sey gelmis basina
bi sadaka ver bari
insallah bebisin tam zamaninda ve saglikla gelir:Saruboceq:

Selam hanimlar..Bilmiyorum beni aranizda hatirlayaniniz varmi. Bende Aralik 2010 annesiydim ama maalesef düsük yapip aranizdan ayrilmistim. Simdi tekrar hamileyim. Insallah bukez bebisim tutunur bana. Sizlerinde az kalmis heycan baslamistir:)

Selam hanimlar..Bilmiyorum beni aranizda hatirlayaniniz varmi. Bende Aralik 2010 annesiydim ama maalesef düsük yapip aranizdan ayrilmistim. Simdi tekrar hamileyim. Insallah bukez bebisim tutunur bana. Sizlerinde az kalmis heycan baslamistir:)

ayy canım hatırladım walla
hadi hayırlı olsun kuzun:)
çok sevindim walla
Rabbim hayırla kucağına almayı nasip eder inşallah:):Saruboceq::Saruboceq:

hosgeldin .. hamileligin hayırlı olsun.. inşallah bebeğin sana tutunur ve saglıklı bi şekilde bebegini kucagına alırsın :Saruboceq:

canıım, çok üzülmüştük o zaman. güzel haberlerle döndün demek, hayırlı olsun, sağlıkla kucağına al inşallah. yaz annesi mi oluyosun bu durumda?

ayy canım hatırladım walla
hadi hayırlı olsun kuzun:)
çok sevindim walla
Rabbim hayırla kucağına almayı nasip eder inşallah:):Saruboceq::Saruboceq:

sagol canim insallah. Allahim sizlerede hayirli dogumlar nasip etsin.

hosgeldin .. hamileligin hayırlı olsun.. inşallah bebeğin sana tutunur ve saglıklı bi şekilde bebegini kucagına alırsın :Saruboceq:

Cok sagol cnm. Sizler icinde ayni dilekleri paylasiyorum

çok gçemiş olsun canım
sağ salim kucağımıza alalım bebişlerimizi kaza bela vermesin Rabbim..
bir daha da göstermesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…