bebişkom seni gördüğüme çok sevindim ve aldığım haberlere de bu defa sağ salim geçecek hamileliğin sen içini ferah tut canım..bizi de ihmal etme..merakta bırakmaSelam hanimlar..Bilmiyorum beni aranizda hatirlayaniniz varmi. Bende Aralik 2010 annesiydim ama maalesef düsük yapip aranizdan ayrilmistim. Simdi tekrar hamileyim. Insallah bukez bebisim tutunur bana. Sizlerinde az kalmis heycan baslamistir:)
bebişkom seni gördüğüme çok sevindim ve aldığım haberlere de bu defa sağ salim geçecek hamileliğin sen içini ferah tut canım..bizi de ihmal etme..merakta bırakma
iyi akşamlaarkızlar hepinize iyi akşamlar.Allah a emanet olsun.benim mesai bitti ben cıkar
selam hatunlar
gecmis olsun hepimizeeeeyvahedigeldismile
bendede kayinvalidemler vardi bizde oturmus dedikodu yapiyoduk
ben dondum kaldim sallanmaya baslayinca
cok sukur gecti insallah arkasi gelmez:bbo:
bu sabah kahvaltiya geldi kayinvalidem ve kayinpederim
sonrada bebek odasini almaya gittik:lepi:
cooook guzel bi takim aldik kizima
resmini bulursam ekliym bakiym
bide banyo malzemelerini aldik kuvet sampuan losyon falan
bu arada denizim bebislere kilot giydirmeye gerek yok canim
bezinin uzerine citcitli badisini giydiriyosun
o hem atlet hem kilot oluyo:1rolleyes:
kızlar çatlak kremi kullanıyomusunuz.
ben ilk çatlağımı görmüş bulunmaktayım
ve yeni 2 ay önce doğum yapmış arakdaşım var
mutlaka al diyo
o almmaılş ve çok pişman son haftalarda çok çatlamış
nerdilcim ben boynerde falan lierac sordum benimki bitmek uzerede
fiyati 71di simdi strawberryden baktim 47tl
hemen siparis verdim haberin olsun
günaydın kızlar hepinize iyi haftalar..
ben kotu bir hafta sonu geçirdim..ağlayarak geçti koca bir gun bide boşboş oturarak....
sabahdan eşimle tartıştık.küstüm onaaa(...öğleden sonra akşam 10 kadar anasının evinde oturdu maç izledi.maç komasına girmedi ama.butun gunumu heba etti..ayyy parçalayasım geliyo adamı..saat 2 gibi annesinin evinin karşısında kiralık ev vardı ona bakmaya gittik.gidiş o gidiş işte akşam 10 du eve geldiğimde..bende dışarı cıkarız bişeyler bakarız diye dusunuyordum.konuyu acıyorum hemen hallederiz,onlar kolay iş dıyor.dedimki bana kalsa coktan almışdım alıcağımı da seninde zevkin olsun işin içinde dedim..daha hiç bişey almamışken koca bir evi taşımak kolaylarına geliyor...ben alıncaklardan bahsedince onlar alınır bişey değil oluyor..bir evi taşımak bayağı kulfet bana gore..ay neyse açıldıkca açılır bu konu..
bişey daha kızlar.eltimin çocuğuna aldığı seylerden gerekli olanları kullanırım dıye dusunuyordum.hala dusunuyorum.hani kaba eşyaları bir sene için almaya değmez diye dusunduğum seyler.ana kucağı mama sandalyesi, kanguru falan....masrafının yanı sıra bide onları sonradan saklaması sorun olur ve evde dokuntuyu hiç sevmem.onlara bakarım diye dusundum...ama onun okadar cok seyinin olduğunu bilmiyordum.çogunuda doğru duzgun kullanmamış...ben pek bişey yokdur sanıyordum...ama heves ettim şu şunu aldı bu bunu aldı dıye anlatmaya başlayınca kayınpederde sizin fazla masrafınız olmayacak deyince benim ampul yandı tabii...ben neden almim milletin enayisi ben miyim...ya benim gobeğim dışında bi yerim şişmediği için bunlar benim doğumun yaklastığına inanmıyolar herhalde.yada herkes eltimde kalanlarla idare ederim diye ses çıkarmıyor.benmi abartıyorum anlamadım ki..yani anlayacağınız eltimden alacaklarım konusundada kararsız kaldım.öfkeyle kalkıp zararla oturmak iistemiyorum...sizce napmalıyım?
Kızlar sizce nasıl gecelik ve sabahlık, ikisi kargo ücreti ile beraber 70 liraya geliyor, alsam mı? Markası Kom. Sabahlığı kısa istiyordum zaten, o polar. Gecelikte penye ve koldan sürekli tansiyon falan ölçecekleri için kısa kollu beğendim.
sagol canım,bende gecen hafta raporluydum,benim doktor 2 tane ya tatılde ank daydım o yuzdem usg ne gösteriosa o oldu..kaydirigubbakcemile3canım gözün aydın, bol bol dinlen, ben de peşinden geliyorum. benim 32. hafta raporumu ilk usg.ye göre hesapladı doktorum, o yüzden çizelgeden farklı oluyo hesap, bi de şu anda hala raporlu görünüyorum o yüzden haftaya pzt. iznim başlıycak.
sagol canım 15 tatıle denk gelıodu o yüzden bosa gıtmesın dıe,bi de sabah kalkmak cok zor oluyordu onun ıcın dayanamadımcanım hadi hayırlı olsun iznin inşallah
niye doğum sorasına ekletmedin iznini tatlım çok mu yoruluodun?
yok benım usg ye gore oldu 2-3 gün önden gidioz sanırım o da haftasını etkilio:lepi:ayy qsucum ya benim doktorum 32 +0 olunca yazıcam iznini dedi ya da çalışma raporunu
seni bi hafta erken mi ayırdılar ?
geçmiş olsun qsu doğum iznin de hayırlı olsun canıım şimdi evde dinlen bakalım
Geçmiş olsun canım.İzninde hayırlı olsun evde rahat rahat hazırlıklarını tamamala annesi.
Selam hanimlar..Bilmiyorum beni aranizda hatirlayaniniz varmi. Bende Aralik 2010 annesiydim ama maalesef düsük yapip aranizdan ayrilmistim. Simdi tekrar hamileyim. Insallah bukez bebisim tutunur bana. Sizlerinde az kalmis heycan baslamistir:)
Selam hanimlar..Bilmiyorum beni aranizda hatirlayaniniz varmi. Bende Aralik 2010 annesiydim ama maalesef düsük yapip aranizdan ayrilmistim. Simdi tekrar hamileyim. Insallah bukez bebisim tutunur bana. Sizlerinde az kalmis heycan baslamistir:)
Tskler canim insallah öyle olur. Senin bebisin ne kiz mi erekmi?
ah canım benim büyük geçmiş olsun işallah zamanına kadar bekler bebişin dualarımız seninle:Saruboceq:Kızlar başıma neler geldi anlatayım size 3 gün önce az kalsın doğum yapıyordum gece başladı karın ağrım ama nasıl karnımın heryeri ağrıyor yara gibi üşüttüm zannettim işe gittim o sabah zorla öğleye kadar zor dayandım öğleden sonra ebe arkadaşıma nst çekmesini istedim birde baktıkki 2 dk.bir kuvvetli doğum sancım başlamış hemen kadın doğumcuyu çağırdılar erken doğumu önleyici tedaviye başladılar nidilat adlı ilacı kullanıyorum bebeğin akciğeri gelişsin diye 2 gün iğne yaptılar çok şükür kasılmalarım geçti 3 gün hastanede yattım ilacı 37.haftaya kadar kullanmam gerekiyor.Serum biraz fazla aldım ondadnda çok kalbim ağırdı sıvıyı azalttık şimdi geçti gibi.Neyse bugün taburcu oldum annemden evimize geçiyordumki kaza yaptık iyi bir sallandık arabayı eşim kullnıyordu 2 yaşındaki kızımda kucağımdaydı çok şükürki bize birşey olmadı arabada hasar var.Birazdan detaylı ultrason için gideceğim İnşallah herşey yolundadır ne olur dua edin bebeklerimiz sağlıcakla zamanında gelir İnşallah...
canım ben zaten 5. aya kadar kusmam bitmemişti tam geçti derken yeniden başladı doktorumda zaten direk serum veriyo sıvı ihtiyacı içinAh canım bende çarşambadan beri öyleydim doktora gittim çünkü çok su kaybediyordum
hemen serum bağlandı 4 tane yedim
Sonrada ishal oldum.
bugün tamamen iyileştim ama hiç birrşey yiyemiyordum.
Hamileliğim boyunca kusmam hiç olmamıştı ilk 3 ayda yaşanması gereken şeyleri son 3 aylık dönemde yaşayabiliyoruz işte cnm çok dikkat et kendine bol sıvı al muhakkak doktoruna sor.
Ayrıca bu haftalarda kan sayımlarımızda düşüş olmasından da kaynaklanabiliyormuş haberin olsun benim kini o tetiklemişti.
Maaşallah kuzuna cnm benim
Aynı sıkıntı bendede var özellikle yan yatınca gögsüme doğru kaburgalarımda ağrılar başlıyor birde boğazımda yumru gibi bişey oluyor midemiz den kaynaklanabilir bende bugün DR kontrole gidicem akşam sorayım bari neymiş neyin nesiymiş :uhm:
Kızlar başıma neler geldi anlatayım size 3 gün önce az kalsın doğum yapıyordum gece başladı karın ağrım ama nasıl karnımın heryeri ağrıyor yara gibi üşüttüm zannettim işe gittim o sabah zorla öğleye kadar zor dayandım öğleden sonra ebe arkadaşıma nst çekmesini istedim birde baktıkki 2 dk.bir kuvvetli doğum sancım başlamış hemen kadın doğumcuyu çağırdılar erken doğumu önleyici tedaviye başladılar nidilat adlı ilacı kullanıyorum bebeğin akciğeri gelişsin diye 2 gün iğne yaptılar çok şükür kasılmalarım geçti 3 gün hastanede yattım ilacı 37.haftaya kadar kullanmam gerekiyor.Serum biraz fazla aldım ondadnda çok kalbim ağırdı sıvıyı azalttık şimdi geçti gibi.Neyse bugün taburcu oldum annemden evimize geçiyordumki kaza yaptık iyi bir sallandık arabayı eşim kullnıyordu 2 yaşındaki kızımda kucağımdaydı çok şükürki bize birşey olmadı arabada hasar var.Birazdan detaylı ultrason için gideceğim İnşallah herşey yolundadır ne olur dua edin bebeklerimiz sağlıcakla zamanında gelir İnşallah...
merhaba kızlar
bizde cumartesi kontrole gittik, 28+5 1120 gr 31 cm boy olmuş kızımın ,
geçenlerdede bahsetmiştim benim göğsümün altında çok ağrı oluyordu dr ye onu söyledim, bebeğin ters duruyo ondan dedi çok ağrı yapar dedi , çok yol yürüme dedi dinlenmeye çalış dedi , 1 aya kadar % 90 döner dedi, dönmezse ve dinlenmezsem erken doğum riskide olabilir dedi, sezeryan olmak zorunda kalırmışım(dönmezse) , normalde ne zaman doğum şeklini alıyo bebekler bilgisi olan varmı ve benim durumumda olan varmı , yoksa dr. beni boşunamı korkuttu eyvahedigeldismile
aysecim naber??
saol canim bi daha dedikodu yapmam heraldekafamçokkarıştı
sen neler yapiyosun gorusmeyeli?
selam kızlar napıyonus sesiniz solugunuz cıkmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?