2010 Aralık Anneleri

naber hatunlar.
akşam akşam kimseler yok pek.
nerdesiniz ayol
gündüz sohbetin dibine vurdunuz tabi dimi.
ben bi yürüyüş yapıp geleyim.
öpüldünüz.

Gecmisi zorla okudum geldim
qsu izne cikmissin gozun aydin
seyra coookk gecmis olsun hem sanci hem kaza Allah kimselere vermesin ins
bebiskommm coookkkkkkk sevindim canim, Allah tamamina erdirsin masallah cok mutlu oldum
ayse cik sende gule gule kullan canim
burxkan benim bi parca satin almam lazim yinede tesekkur ederim

atladiklarim varsa kusura bakmayin,
bu arada cucumm nerde yaa?? Merak ettim simdi

Funah bence bisey olmaz kuru bakliyat sonucta sen icini ferah tut canimm

sağol canım havadan nem kapar oldum..

merhaba kizlar,nasilsiniz??
herkes iyidir insallah..gecmis tam 30 sayfa,okuyabilecegimi sanmiyorum :kedi:

iyi diyelim iyi olalım canım ben de yetişemiyorum artık gündüzleri okumayınca ucu kaçıyor

merak eden canim arkadaslarim..bilgisayarin yanindan bile gecmeye vaktim olmadi...
bebisin yatagini aldigimiz firma,siparisi sisteme vermemisler..kafamiz atti tabi cumartesi onunla ugrastik..
hizimizi alamayip bebegin arabasi,banyosu,kremleri falan filan,neyi eksikse onlarida tamamladik..
pazar günüde gezdik tozduk..
esimde hastaydi gerci ama evde durmak istemedik..
sabah ikimizde doktor terminleriyle ugrastik..
esim bronsit olmus,2 gün rapor vermisler,banada HbA1c testi falan yapildi bugün,sonrada malum yüzmemiz vardi...
yeni atiyorum kendimi koltuga yani...
sizler nasilsiniz?herkesin keyfi iyidir insallahhhh

gecmisi okuyamicam maalesef kücük prensim,sende kopya cekicemm bilmiyorumkismile

BEBISKOM canim cok sevindimmm,ara ara bakiyordum profiline,unutmadim seni..saglicakla gelsin melegin insallah
QSU tatlim hayirli izinler olsun,keyfini cikar tatlimmm
SEYRA canim senle ilgili detaylari birazdan okumaya calisicam,insallah bi sorun yoktur

eşine geçmiş olsun yeni cicileriniz hayırlı olsun canım.. hba1c yaptırman iyi olmuş.. umarım sonuçlarında iyi çıkar..

Hehe benimde kalbim temizmis toobacim:)) cucuumm ohh ne guzel yapmissiniz gule gule kullansin yavru kus:))
benim kocis haftasonuda evde calisti 3 haftadir cok yogun bakalim insallqh bu hqfta sonu rahat eder

Hehe benimde kalbim temizmis toobacim:)) cucuumm ohh ne guzel yapmissiniz gule gule kullansin yavru kus:))
benim kocis haftasonuda evde calisti 3 haftadir cok yogun bakalim insallqh bu hqfta sonu rahat eder

evet seninde öyleymiş yaw :)) bende küçükprens deyince bi baktım sende sormuşsun :)) ama benden çok yaşayacaksın :))) bazen mesajları yarım yamalak okuyormuşum meğer.. atlamamaya çalışırım ya aslında :))

yok yok gayet yardimci oldun sekerimyerimseniben
kizlar bu arada ben yine dr degistiriyorum
bahcelievlerde berra onsoy gidemez diye bir doktor tavsiye ettiler
muaynehanesine gidicem
aslinda randevu aldim ama esim daha gecen hafta gittik dra
bence haftaya git dedi oyle yapiym bari
Dr.Berra Önsoy Gidemez FAN CLUB | Facebookburdanda biraz baktim telefondada gorustum ilgili iyi bir doktor hadi hayirlisi bakalimboshayallersmile

eşine geçmiş olsun yeni cicileriniz hayırlı olsun canım.. hba1c yaptırman iyi olmuş.. umarım sonuçlarında iyi çıkar..
tesekkür ederiz tatlim,cicilerimizinde daha güzelleri sizin olsun..
cok sükür degerim cok iyi cikti canim..rutine bagladik zaten kontrolleri,her 2.hafta gidiyorum..sükür sorun yok :Saruboceq:
sen nasilsin?

sagol teyzemizz,daha güzelleri sizin olsun..
sipanin eksigi kalmadi sükür..yikanip kaldirilacak sadece..darisi sag salim gelmesine insallah..
insallah canim rahat eder,eslerin haftasonu evde calismasi cok gicik oluyor,cok iyi bilirim...
iste yapamiyorsun,bazen yardimda edemiyorsun,disari cikmak zaten sarmiyor...

Kızlar merhaba. 2 gündür pek giremedim özledim sizleri. Facebook grubu çok iyi olmuş birbirimizi daha yakından tanıyacağız. Umarım herkes iyidir,herşey yolundadır. Öptüm sizi ve bebişlerinizi...

cok gecmis olsun canim..neyseki hemen müdahele etme sansiniz olmus cok sükür...
insallah sag salim ve zamaninda gelir bu yaramaz veletler...
kaza icinde ayrica gecmis olsun..Allah korumus...dikkat et kendine tatlimm:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…