canım sıkma canını bişey olmaz olumunekankayizsmilebenim canım çok sıkkın ya
annem çorba yapmış ama mercimeğin son kullanma tarihine dikkat etmemiş ben de içtim bir kase...çok içim sıkıldı kuzum etkilenirse die...
masallah minigine canım dikkat et kendine olumunekankayizsmileKızlar sağolun güzel dilekleriniz için kontrolden geldim bebeğim iyi çok şükür 30+5 deyim 1.677 gr.olmuş.
2 hafta sonra 2.kontrolüm var.
Kızlar sağolun güzel dilekleriniz için kontrolden geldim bebeğim iyi çok şükür 30+5 deyim 1.677 gr.olmuş.
2 hafta sonra 2.kontrolüm var.
canım sıkma canını bişey olmaz olumunekankayizsmile
ay bugun hastaneden sonucu alip cikinca
kendi kendime dedimki insallah tuba onlinedir ve
beni gusselce aydinlatiralkisalkisalkis
:)) kalbin ne kadar temizmiş pelincim.. pek yardımcı olamadım ama.. yakın zamanda bi kadın doğumcu çevirip sıkıştıracağım aklımda.. o zaman aldığım bilgileri akıtırım kadınlar kulubü ortamına aklinialirimsmile
cucu nerde yahu?
Funah bence bisey olmaz kuru bakliyat sonucta sen icini ferah tut canimm
merhaba kizlar,nasilsiniz??
herkes iyidir insallah..gecmis tam 30 sayfa,okuyabilecegimi sanmiyorum :kedi:
Gecmisi zorla okudum geldim
qsu izne cikmissin gozun aydin
seyra coookk gecmis olsun hem sanci hem kaza Allah kimselere vermesin ins
bebiskommm coookkkkkkk sevindim canim, Allah tamamina erdirsin masallah cok mutlu oldum
ayse cik sende gule gule kullan canim
burxkan benim bi parca satin almam lazim yinede tesekkur ederim
atladiklarim varsa kusura bakmayin,
bu arada cucumm nerde yaa?? Merak ettim simdi
merak eden canim arkadaslarim..bilgisayarin yanindan bile gecmeye vaktim olmadi...
bebisin yatagini aldigimiz firma,siparisi sisteme vermemisler..kafamiz atti tabi cumartesi onunla ugrastik..
hizimizi alamayip bebegin arabasi,banyosu,kremleri falan filan,neyi eksikse onlarida tamamladik..
pazar günüde gezdik tozduk..
esimde hastaydi gerci ama evde durmak istemedik..
sabah ikimizde doktor terminleriyle ugrastik..
esim bronsit olmus,2 gün rapor vermisler,banada HbA1c testi falan yapildi bugün,sonrada malum yüzmemiz vardi...
yeni atiyorum kendimi koltuga yani...
sizler nasilsiniz?herkesin keyfi iyidir insallahhhh
Hehe benimde kalbim temizmis toobacim:)) cucuumm ohh ne guzel yapmissiniz gule gule kullansin yavru kus:))
benim kocis haftasonuda evde calisti 3 haftadir cok yogun bakalim insallqh bu hqfta sonu rahat eder
:)) kalbin ne kadar temizmiş pelincim.. pek yardımcı olamadım ama.. yakın zamanda bi kadın doğumcu çevirip sıkıştıracağım aklımda.. o zaman aldığım bilgileri akıtırım kadınlar kulubü ortamına aklinialirimsmile
cucu nerde yahu?
tesekkür ederiz tatlim,cicilerimizinde daha güzelleri sizin olsun..eşine geçmiş olsun yeni cicileriniz hayırlı olsun canım.. hba1c yaptırman iyi olmuş.. umarım sonuçlarında iyi çıkar..
Hehe benimde kalbim temizmis toobacim:)) cucuumm ohh ne guzel yapmissiniz gule gule kullansin yavru kus:))
benim kocis haftasonuda evde calisti 3 haftadir cok yogun bakalim insallqh bu hqfta sonu rahat eder
Kızlar başıma neler geldi anlatayım size 3 gün önce az kalsın doğum yapıyordum gece başladı karın ağrım ama nasıl karnımın heryeri ağrıyor yara gibi üşüttüm zannettim işe gittim o sabah zorla öğleye kadar zor dayandım öğleden sonra ebe arkadaşıma nst çekmesini istedim birde baktıkki 2 dk.bir kuvvetli doğum sancım başlamış hemen kadın doğumcuyu çağırdılar erken doğumu önleyici tedaviye başladılar nidilat adlı ilacı kullanıyorum bebeğin akciğeri gelişsin diye 2 gün iğne yaptılar çok şükür kasılmalarım geçti 3 gün hastanede yattım ilacı 37.haftaya kadar kullanmam gerekiyor.Serum biraz fazla aldım ondadnda çok kalbim ağırdı sıvıyı azalttık şimdi geçti gibi.Neyse bugün taburcu oldum annemden evimize geçiyordumki kaza yaptık iyi bir sallandık arabayı eşim kullnıyordu 2 yaşındaki kızımda kucağımdaydı çok şükürki bize birşey olmadı arabada hasar var.Birazdan detaylı ultrason için gideceğim İnşallah herşey yolundadır ne olur dua edin bebeklerimiz sağlıcakla zamanında gelir İnşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?