2010 Aralık Anneleri

Kv benim yakın biz iyiyiz allaha şükür :)) O hergün gelcek doğumda ama tabi kendi annelerimizin yeri ayrı.
aman ne guzel Allah bozmasın sempatiksalakcinni ben yawas yawas cıkiim artık 2 gun annem yanımda bu yuzden 2gun gelmem heralde AllaHa emanet olun bebişlerinize we kendinize iyi bakın

Rumuzlarımızı yazıyoruz tartışma panosuna. Kızlar face hesabı olanlar katılsın lütfen,ben çok merak ediyorum sizleri. Bir de doğum zamanı birbirimizden haber alırız

cucum facebooka gel
2010 aralık anneleri grubu oluşturulmuş
oraya istek gönder,ordan yakından tanışıcaz.
bakalım ben pek facebooktan bişi anlamıom ama geldim.
donuktu benimki
arkadşalr gelince ben d egeldim.

herkese merhaba.ufacık şeyleri ütülemesi öyle güzelki ben en keyifli ütümü yaptım arkadaşlar.face de grup olmasıda çok iyi olmuş gerçekten

Rumuzlarımızı yazıyoruz tartışma panosuna. Kızlar face hesabı olanlar katılsın lütfen,ben çok merak ediyorum sizleri. Bir de doğum zamanı birbirimizden haber alırız

onaylansın bakiiim
bulup becermeye çalışıcam
benim pek işim olmaz facete
taa nezman eklediğim fotoalr var
ama doğuma yakın bol göbüşlü fotoalrımızdan koyucam inşallah.
daha şimdi değil
nazar değmesin diye
eeeee bi sürü arkadaş var ya kendi özel çevremziden.

ayyy kızlar bugün göbüş çekip topiğe eklicektim
fotoğraf makinem bozuldu
eşim yarın götürcek bakalım
uamrım önemli bişi yokturrrrrrrrr

ayyy kızlar bugün göbüş çekip topiğe eklicektim
fotoğraf makinem bozuldu
eşim yarın götürcek bakalım
uamrım önemli bişi yokturrrrrrrrr

tesekkürler kizlar..

bizbize olursak güsel bile olur bence..kimin fikriyse tebrik ederim olumunekankayizsmile
canim bekliyoruz en yakin zamanda cici resimlerini..
bende bi ara cekerim..aklimda ama vakit bulamadim..

Eşimin bilgisayarının şarj aletini taktım kendiminkine, nihayet face de bakabildim. Çok güzel paylaşımlar başlamış bile:lepi:

Bu arada hapşuruk denizimin yaptığı alıntıda gördüm, şekerin yüksek çıkmış herhalde ama 100 lükte belli olur. İnşallah onda güzel çıkar sonucun canım:Saruboceq:

ay evet sorma sekerim ya:gitme:
bide basur cikti basima mafoldumben
bugun moralim bozuldu bide ustune ezel sekizi oldurdu:mymeka:

ay evet sorma sekerim ya:gitme:
bide basur cikti basima mafoldumben
bugun moralim bozuldu bide ustune ezel sekizi oldurdu:mymeka:

Yemişim sekizi yawrım sana bişey olmasın Kayısı yesene diycem ama ilk diyen değilimdir herhaldebilmiyorumkismile Allah şifanı versin. Sonay ebenin dediği gibi doğurunca geçecek:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…