aman ne guzel Allah bozmasın sempatiksalakcinni ben yawas yawas cıkiim artık 2 gun annem yanımda bu yuzden 2gun gelmem heralde AllaHa emanet olun bebişlerinize we kendinize iyi bakınKv benim yakın biz iyiyiz allaha şükür :)) O hergün gelcek doğumda ama tabi kendi annelerimizin yeri ayrı.
cucum geldinmi sen de face e
aman ne guzel Allah bozmasın sempatiksalakcinni ben yawas yawas cıkiim artık 2 gun annem yanımda bu yuzden 2gun gelmem heralde AllaHa emanet olun bebişlerinize we kendinize iyi bakın
denizim geldin mi sende. Gerçi desire nin kabul etmesi gerekiyor ama online şu an. Hadi çabuk olun kızlar ya....
Rumuzlarımızı yazıyoruz tartışma panosuna. Kızlar face hesabı olanlar katılsın lütfen,ben çok merak ediyorum sizleri. Bir de doğum zamanı birbirimizden haber alırız
ayyy kızlar bugün göbüş çekip topiğe eklicektim
fotoğraf makinem bozuldu
eşim yarın götürcek bakalım
uamrım önemli bişi yokturrrrrrrrr
Eşimin bilgisayarının şarj aletini taktım kendiminkine, nihayet face de bakabildim. Çok güzel paylaşımlar başlamış bile:lepi:
Bu arada hapşuruk denizimin yaptığı alıntıda gördüm, şekerin yüksek çıkmış herhalde ama 100 lükte belli olur. İnşallah onda güzel çıkar sonucun canım:Saruboceq:
ay evet sorma sekerim ya:gitme:
bide basur cikti basima mafoldumben
bugun moralim bozuldu bide ustune ezel sekizi oldurdu:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?