2010 Aralık Anneleri

off evet bende herbişey aldım listem azaldı derken hep alacaklar çıkıyo ya artık stress oluyorum ya hastanede bi ihtiyaç çıkarsa ve ben unutmuşsam diye,artık alışveriş yapmak istemiyorum ciddenn,böle ben oturayım eşyalar gelsin istiyorumm :)))

aman temizlik deme hiç off perş. kuzenim arkadaşlarım gelcek yine bi süpürmek gerekiyo yani,düşündükçe streslere giriyorum,sende düşünme
evet canım haklısın alışıpta sürekli hassasta kalabilir cildi ama artık ne yapçaz ,istersen alma canım valla benimde etrafımda var bisürü sırf normal deterjan kullanıpta bişey olmayan,bende bi 6-8 ay kullanıp bırakıcam canım

kız sen bi silmişsin o 2dk sürüyo belinmi ağrıdı hemen,koyverme öle :))) adam ne yapsın tüm evi süpürmüş,benim eşimde sağ olsun hep yardım ediyo,hatta ben yarın iş yapcam silcem süpürcem diyorum yazık pazar günü beraber yapalım tek başına yapma diyo hep bana,beyse bende yarın birazcık süpürüp sileyim perş. ye misafirlerim var,allah yardımcımız olsun :))

sporstar tam anlamışsın beni,yinede çok kararsızım,aman ne zormuş...

hadi herkese iyigecler kızlarrr....

Aşk ol yani. Doğuma kadar ev temizlenmeyecek değil,ben temizlemeyeceğim. Ama öyle hergün didikleyemem,hiç işim olmaz. Daha ne zaman hamile olacağım,yaptırsın kocam :hulya:

Ama banyoyu da temizledim (( Ya ne bileyim benim ağrım çok oluyor. Duş aldım eşofmanımı bile giyemedim,bacağımı kaldırınca sancı giriyor.

zaten artık bel ve sırt ağrıları yoğunlaşırmış ya ondan da oluyodur canım,şaka bi yana yorma gerçekten kendini ağrının üstüne gittinmi daha da ilerler,aman batsın ev boşver,bu bizim türk milletine has bişey temizlikçi gelmeden ev temizlemek,boşver nasılsa öle temizlesin,ihtiyaç olmasa çağırmayız zaten,bide ayıp olcak diye ne temizlicez evi

:)) teşekkür ederim canım benim. İyi geceler,tatlı rüyalar..

merhaba kızlar;foruma üye olmama ragmen iş yerindeki sınırlamadan dolayı şuana kadar aktif olarak yazamadım.ama yazışmalarınızı hep geriden takip etmeye çalışıyorum.ben de bir 2010 aralık annesi olarak fikirlerinize ihtiyacım var ve facebooktaki gruba üye oldum..benide aranıza kabul edermisiniz???

kızlar demişsiniz ya pamukla silelim diye
ama unibabynin dışında pamuk ve saflaştırılmış su diyo
ben ilk zmanalr ondan kullanmayı düşünüyorum

hoşgeldin canım.
evet ben seni ilk kez görüyorum
biz buraalrdayız
sohbet her daim devam ediyo

Hoşgeldin canım. Desire'yi online yakalarsan bir sor bakalım. face şart değil yahu,tüm sohbetlerimiz burada,kalplerimiz birlikte. Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

güzel anneler tatlı rüyalar.... ben bugün rötarlıyım ama yine burdayım merak etmeyin :)) yaw bu temizlik olayı benimde sorun günlük evi topluyorum çamaşır ütü yemek bulaşık mak. yerleştir derken yoruluyorum süpürgeyi pek ben açmıyorum annem arada geliyo bide kadın geliyo 15 de, ayda bir ama hiççç memnun değilim çok baştan sağma yapıyo bide öncesinde evi şöyle bi elden geçiriyorum kolay iş yapsın ıvırzıvırla uğraşmasın die ..
anyılcanıs bi camlarım silinsin dieyerekten çağırıyorum ...

hava aydınlanmadan yatıyım tekrar kıslar yoksa hiç uyuyamam ... öpüldünüs.. alışveriş topiğine pijama sabahlık fotosu ekledim bilgilerinize...

gunaydın anneler..
ben ocak annesıydım.ama bebişim 12 gun onde gıdıyor..sanırım aralık sonuna dogru dogumum olacak..
allah sızlerede banada hayırlı dogum nasıp etsın..
burdada gunes dogdu..

aynen aynen yazdıklarınıokuyunca ferahladım...bir ton iş evet cok doğru gercekden tonn

günaydın kızlarrr nasalsınız bakalım uzun bir aradan sonra deliksiz uyudum nihayet

Günaydın kızlar....
Kızlar 32 haftada rapor almamız lazım değil mi çalışabilir raporu sanırım ben geciktirdim...
Pazartesi randevum var 33 olacağım doktora desem bir hafta küçük mü gösterse ay nasıl olacak şaşırdım kaldım...

Son düzenleme:

canım sen geç kalmadın 32+0 da veriliyo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…