off evet bende herbişey aldım listem azaldı derken hep alacaklar çıkıyo ya artık stress oluyorum ya hastanede bi ihtiyaç çıkarsa ve ben unutmuşsam diye,artık alışveriş yapmak istemiyorum ciddenn,böle ben oturayım eşyalar gelsin istiyorumm :)))Bende hazırlamadım valaha.31. haftam da falan hazırlmayı düşünüyorum.Zaten eksiklerim var.Yahu hangi birini halledeceğimi şaşırdım.Kıyafetini mi alıyım, odasını mı alayım kendimi mi hazırlyayım ayy ben ne yapayım ? mafoldumben al al bitmiyor.
Neyse bu hafta sonu odasını sipariş edicez, gelene kadar boyası yapılır.O arada bende eksiklerimi tamamlarım.Sonra ev temizlenecek bir ton iş var.Öldüğümün resmidir.
evet canım haklısın alışıpta sürekli hassasta kalabilir cildi ama artık ne yapçaz ,istersen alma canım valla benimde etrafımda var bisürü sırf normal deterjan kullanıpta bişey olmayan,bende bi 6-8 ay kullanıp bırakıcam canımişte sorun kalıntı degil bebeğin tenini alıştırmak
yok tatlım bende daha bı sey hazırlamadımkaydirigubbakcemile3
yani demek istediğim,belki alerji olmayacak ama erkenden koruma iç güdüsüyle alıştırırsak bebeğin tenini,ya kendi savunmasını yapamazsa,işte sakınılan göze çöp batarmış ya nebiliyim çevreme bakıyorumda,kimse böyle düşmüyo bebeğin üztüne cocuklarda turp gibi maşallah bende en ince ayrıntısına kadar düşünüyorum
İçim rahatladı kızlar. Nasıl olsa hepimiz hazırlıksızız. Oh ohh :)) Kızlar kırk yılda bir eşim süpürdü arkasından mop la ben sildim evi. Nasıl belim ağrıyor anlatamam. Diyorum ki demek temiz titiz bir kadın olsam yanmıştım :)) Yarın da toz alıcam. Daha da yapmam bir şey doğuma kadar. Temizlikçi abla ne pis kızmış bu demesin diye belki ucundan acıcık :))))
Yuhanziii yaniikaydirigubbakcemile3 Kız ben her gün evi didikliyorum.Hafta da 1 zaten dip köşe silinip süpürülüyor ama ben yine boş durmuyorum.Başak burcuyum biraz temizlik manyakıyım . Dikkat et doğuma kadar, belediye eve gelmesin çöp ev diye :roflol::roflol:
off evet bende herbişey aldım listem azaldı derken hep alacaklar çıkıyo ya artık stress oluyorum ya hastanede bi ihtiyaç çıkarsa ve ben unutmuşsam diye,artık alışveriş yapmak istemiyorum ciddenn,böle ben oturayım eşyalar gelsin istiyorumm :)))
aman temizlik deme hiç off perş. kuzenim arkadaşlarım gelcek yine bi süpürmek gerekiyo yani,düşündükçe streslere giriyorum,sende düşünme
evet canım haklısın alışıpta sürekli hassasta kalabilir cildi ama artık ne yapçaz ,istersen alma canım valla benimde etrafımda var bisürü sırf normal deterjan kullanıpta bişey olmayan,bende bi 6-8 ay kullanıp bırakıcam canım
kız sen bi silmişsin o 2dk sürüyo belinmi ağrıdı hemen,koyverme öle :))) adam ne yapsın tüm evi süpürmüş,benim eşimde sağ olsun hep yardım ediyo,hatta ben yarın iş yapcam silcem süpürcem diyorum yazık pazar günü beraber yapalım tek başına yapma diyo hep bana,beyse bende yarın birazcık süpürüp sileyim perş. ye misafirlerim var,allah yardımcımız olsun :))
Aşk ol yani. Doğuma kadar ev temizlenmeyecek değil,ben temizlemeyeceğim. Ama öyle hergün didikleyemem,hiç işim olmaz. Daha ne zaman hamile olacağım,yaptırsın kocam :hulya:
Ama banyoyu da temizledim(( Ya ne bileyim benim ağrım çok oluyor. Duş aldım eşofmanımı bile giyemedim,bacağımı kaldırınca sancı giriyor.
zaten artık bel ve sırt ağrıları yoğunlaşırmış ya ondan da oluyodur canım,şaka bi yana yorma gerçekten kendini ağrının üstüne gittinmi daha da ilerler,aman batsın ev boşver,bu bizim türk milletine has bişey temizlikçi gelmeden ev temizlemek,boşver nasılsa öle temizlesin,ihtiyaç olmasa çağırmayız zaten,bide ayıp olcak diye ne temizlicez evi
merhaba kızlar;foruma üye olmama ragmen iş yerindeki sınırlamadan dolayı şuana kadar aktif olarak yazamadım.ama yazışmalarınızı hep geriden takip etmeye çalışıyorum.ben de bir 2010 aralık annesi olarak fikirlerinize ihtiyacım var ve facebooktaki gruba üye oldum..benide aranıza kabul edermisiniz???
merhaba kızlar;foruma üye olmama ragmen iş yerindeki sınırlamadan dolayı şuana kadar aktif olarak yazamadım.ama yazışmalarınızı hep geriden takip etmeye çalışıyorum.ben de bir 2010 aralık annesi olarak fikirlerinize ihtiyacım var ve facebooktaki gruba üye oldum..benide aranıza kabul edermisiniz???
iyi geceler kızlarrrrrrrrrrrrrr
bizde yatoyoruz.
zaten artık bel ve sırt ağrıları yoğunlaşırmış ya ondan da oluyodur canım,şaka bi yana yorma gerçekten kendini ağrının üstüne gittinmi daha da ilerler,aman batsın ev boşver,bu bizim türk milletine has bişey temizlikçi gelmeden ev temizlemek,boşver nasılsa öle temizlesin,ihtiyaç olmasa çağırmayız zaten,bide ayıp olcak diye ne temizlicez evi
Bende hazırlamadım valaha.31. haftam da falan hazırlmayı düşünüyorum.Zaten eksiklerim var.Yahu hangi birini halledeceğimi şaşırdım.Kıyafetini mi alıyım, odasını mı alayım kendimi mi hazırlyayım ayy ben ne yapayım ? mafoldumben al al bitmiyor.
Neyse bu hafta sonu odasını sipariş edicez, gelene kadar boyası yapılır.O arada bende eksiklerimi tamamlarım.Sonra ev temizlenecek bir ton iş var.Öldüğümün resmidir.
Günaydın kızlar....
Kızlar 32 haftada rapor almamız lazım değil mi çalışabilir raporu sanırım ben geciktirdim...
Pazartesi randevum var 33 olacağım doktora desem bir hafta küçük mü gösterse ay nasıl olacak şaşırdım kaldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?