2010 Aralık Anneleri

canım sen geç kalmadın 32+0 da veriliyo zaten

Dimi sanırım tam zamanında aldım randevuyu..
Ama şu gebelik hesapalamlarda 32+0 33. hafta geçiyor ya o biraz kafa karıştırıcı...
Neyse umarım benim tahmin ettiğim gibi olur sağol canım...

Zannedersem aramızda bir gün var. Bende pazartesi günü alıcam. Doktorum pazartesi gelmemi söyledi.

:)))) eee öle oluyo bizimde burda gelen bayan var bi sosyetik görsen,işini iyi yapıyo ama,bu işte biraz şans işi gerçekten
gunaydın anneler..
ben ocak annesıydım.ama bebişim 12 gun onde gıdıyor..sanırım aralık sonuna dogru dogumum olacak..
allah sızlerede banada hayırlı dogum nasıp etsın..
burdada gunes dogdu..
günaydın cnm inşallah hepimize hayırlı doğumla nasip eder allah
gunaydın kızlar
günaydın cnm
günaydın kızlarrr nasalsınız bakalım uzun bir aradan sonra deliksiz uyudum nihayet
günaydın cnm iyiyiz valla,kahvaltımızı edicez şimdi :))
günaydın cnm
günaydın kızlar...
yeni gün güzelliklerle dolu geçsin hepimize..
günaydın cnm,inşallah
günaydın arkadaşlar
günaydın pandammm
Herkese günaydıınnnn

günaydın küçükprensim,

bende kahvaltımı edeyim biraz evi toplıyım yarın misafirlerim var,girerim sonra yine öptükkk

Ben çalışabilir raporu aldıktan sonra yıllıı iznimi kullanacağım 35.haftada çalışamaz raporu alacağım yani doğum sonrasına sadece 3 hafta aktarmış olacağım.

tellinaz ben kullanabiliyorum çünkü bizde yıllık izin seneye aktarılamıyor yoksa yanıyor müdürlükten kullanabileceğimi söylediler.
seyracım, bende iznimi seneye aktaramıyorum.. sağlık bakanlığına bağlıyım ve çalışabilir raporundan sonra kullanamıyoruz. onu iyi araştır yanmasın iznin.. ben o yüzden bitirdim izinlerimi.. birde bu sgk ile alakalı olduğu için iş yerinden daha çok onları bağlar dolayısıyla iş yerinden daha çok onların ne dediği önemli tabii seni idare edecek özel bir şirkette çalışmıyorsan.. bende 35'te bozdurmayı düşünüyorum raporu ama bakalım duruma göre de değişebilir.
o 42 hafta olayı benimde aklıma geldi canım.. sormak lazım onuda.. ama ben beklemem heralde o kadar yaw.. eleman askere gider o zamana babası askerdeyken doğacağına normal fanatikliğini bırakıp sezeryanla doğum yaparım heralde..

masama koyuyorumda küçükprensim bana gelen küçükprens ve prensesler rahat vermiyor o zaman.. onlarla paylaşıyorum o zaman, film genelde işte o zaman kopuyor.. çok komik durumlar oluyor felan.. anneleriyle konuşamıyorum, test yapamıyorum harp hali yani.. neyse peş peşe gelmedikleri zaman sorun olmuyo aralarda atıştırıyorum.. ama hastanede insanlar işlerini hemen halledip gitme derdinde olduklarından peş peşe geldiklerinda nefes almak çok zor oluyor..

üff benim sıpa çok hıçkırıyor maşallah.. bi ara endişe bile ettim artık.. günde 3 kere yakalıyorum mutlaka, birde 3-4 dakika sürüyor.. solunum yapmaya hazırlık olduğunu biliyorum ama derununu bilmiyorum meselenin..

Son düzenleme:
buarada BURXKAN canım çok geçmiş olsun sonradan gördüm,eee hamileyken bulur işte böle görünmez şeyler,inşallah atlatırsın canım[/B]

Atlattık şükür cnm ya :))

Geçmiş olsun şeker canım bol bol C vitamini almaya bak
Oooo bebeklerin hıçkırıkları çok meşhurdur. saniyelik aralıklarla zıplatır işte seni
Bebekler neden hıçkırır?
Hıçkırık akciğerlerin altındaki diyafram kasının aniden ve tekrar tekrar daralmasının kişinin hızlı, kısa nefesler almasına yol açması sonucunda çıkan "hık" sesine verilen addır.

Bebeklerde ve özellikle de anne rahminde hıçkıran bebeklerde hıçkırık sıklıkla görülür. Hıçkırığın tam nedeni bilinmemekle birlikte, sinir sisteminin olgunlaşmamasından kaynaklanabilen normal bir refleks olarak değerlendirilmektedir.

Fetusun (anne rahmindeki bebek) hıçkırmasının diyafram kasının güçlenmesine ve fetusun nefes alıp vermek için hazırlanmasını sağlayabileceği düşünülmektedir.

İlk birkaç ayda hıçkırıklar genellikle beslenme sonrasında olur ve birkaç dakika içinde kendiliğinden sonra erer.

Hıçkırık bebeğe herhangi bir rahatsızlık vermez. Bebeğinizin hıçkırması sizi rahatsız ediyorsa, beslenmeler sırasında sık sık bebeğin gazını çıkarmayı deneyebilirsiniz.

kızlar ben daha hastane çantamı hazırlamadım. Geç mi kaldım sizce?

Ah cnm ya bende hala hazırlamayanlardanım eyvahedigeldismile

Canım hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:

Son düzenleme:
Bende hala hastane çantamı hazırlamadım...
Çok tembelim çokkk akannehir

canım miad geçmesi olursa doğuma kadar raporlu oluyosun yani oda doğum öncesi izin oluyo yasal olarakyerimseniben 42. haftada doğum yaparsan doğum öncesi iznin otomatikmen 10 hafta oluyor..yani erken doğarsa kesiyolar ama geç doğarsada veriyolar izin kaydirigubbakcemile2

Bende hala hastane çantamı hazırlamadım...
Çok tembelim çokkk akannehir

acele etme boşver bende daha hazırlamadım çamaşırları yıkadım ama ütü yapmadım bide kendime daha hiç bişi almadım pijama-sabahlık-vee hasta bezi alcam dahamirmirmirmir

acele etme boşver bende daha hazırlamadım çamaşırları yıkadım ama ütü yapmadım bide kendime daha hiç bişi almadım pijama-sabahlık-vee hasta bezi alcam dahamirmirmirmir

Salladım zati benimde biraz eksikler var onları da alayım hepsini birlikte hazırlayacağım...
Markette gördüm hasta bezlerini bir garip oldum eyvahedigeldismile
Çocuk bezi, ped felan eksikler var yane ohaoldumsmile

merhabalar kızlar. nasılsınız. bu aralar burda salgın var grip salgını bana bulaştı galiba boğazım çok fena birde öksürük kusacak gibi oluyorum ya. Dikkat edin kendinize

merhabalar kızlar. nasılsınız. bu aralar burda salgın var grip salgını bana bulaştı galiba boğazım çok fena birde öksürük kusacak gibi oluyorum ya. Dikkat edin kendinize

walla salihacım ben de grip oluorum saınırım
okulda çocukların çoğu hasta kaçışım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…