canım sen geç kalmadın 32+0 da veriliyo zaten
Günaydın kızlar....
Kızlar 32 haftada rapor almamız lazım değil mi çalışabilir raporu sanırım ben geciktirdim...
Pazartesi randevum var 33 olacağım doktora desem bir hafta küçük mü gösterse ay nasıl olacak şaşırdım kaldım...
Zannedersem aramızda bir gün var. Bende pazartesi günü alıcam. Doktorum pazartesi gelmemi söyledi.
:)))) eee öle oluyo bizimde burda gelen bayan var bi sosyetik görsen,işini iyi yapıyo ama,bu işte biraz şans işi gerçektengüzel anneler tatlı rüyalar.... ben bugün rötarlıyım ama yine burdayım merak etmeyin :)) yaw bu temizlik olayı benimde sorun günlük evi topluyorum çamaşır ütü yemek bulaşık mak. yerleştir derken yoruluyorum süpürgeyi pek ben açmıyorum annem arada geliyo bide kadın geliyo 15 de, ayda bir ama hiççç memnun değilim çok baştan sağma yapıyo bide öncesinde evi şöyle bi elden geçiriyorum kolay iş yapsın ıvırzıvırla uğraşmasın die ..
anyılcanıs bi camlarım silinsin dieyerekten çağırıyorum ...
günaydın cnm inşallah hepimize hayırlı doğumla nasip eder allahgunaydın anneler..
ben ocak annesıydım.ama bebişim 12 gun onde gıdıyor..sanırım aralık sonuna dogru dogumum olacak..
allah sızlerede banada hayırlı dogum nasıp etsın..
burdada gunes dogdu..
günaydın cnmgunaydın kızlar
günaydın cnm iyiyiz valla,kahvaltımızı edicez şimdi :))günaydın kızlarrr nasalsınız bakalım uzun bir aradan sonra deliksiz uyudum nihayet
günaydın cnmGünaydın kızlar....
Kızlar 32 haftada rapor almamız lazım değil mi çalışabilir raporu sanırım ben geciktirdim...
Pazartesi randevum var 33 olacağım doktora desem bir hafta küçük mü gösterse ay nasıl olacak şaşırdım kaldım...
günaydın cnm,inşallahgünaydın kızlar...
yeni gün güzelliklerle dolu geçsin hepimize..
günaydın pandammmgünaydın arkadaşlar
Herkese günaydıınnnn
günaydın kızlar...
yeni gün güzelliklerle dolu geçsin hepimize..
günaydın arkadaşlar
Herkese günaydıınnnn
günaydınlarrr..
Ben çalışabilir raporu aldıktan sonra yıllıı iznimi kullanacağım 35.haftada çalışamaz raporu alacağım yani doğum sonrasına sadece 3 hafta aktarmış olacağım.
seyracım, bende iznimi seneye aktaramıyorum.. sağlık bakanlığına bağlıyım ve çalışabilir raporundan sonra kullanamıyoruz. onu iyi araştır yanmasın iznin.. ben o yüzden bitirdim izinlerimi.. birde bu sgk ile alakalı olduğu için iş yerinden daha çok onları bağlar dolayısıyla iş yerinden daha çok onların ne dediği önemli tabii seni idare edecek özel bir şirkette çalışmıyorsan.. bende 35'te bozdurmayı düşünüyorum raporu ama bakalım duruma göre de değişebilir.tellinaz ben kullanabiliyorum çünkü bizde yıllık izin seneye aktarılamıyor yoksa yanıyor müdürlükten kullanabileceğimi söylediler.
o 42 hafta olayı benimde aklıma geldi canım.. sormak lazım onuda.. ama ben beklemem heralde o kadar yaw.. eleman askere gider o zamana babası askerdeyken doğacağına normal fanatikliğini bırakıp sezeryanla doğum yaparım heralde..Peki kızlar normal doğum da 42. haftaya kadar bekleyenler oluyor, onların izinleri nasıl ayarlanıyor. Ben çalışmıyorum ama merak ettim yani erken doğurana ceza gibi birde izini kesiliyor, geç doğuranın izni ne oluyor ki?
Masana bişeyler koysan, artık anlayışlı değillerse de kusura bakmayın bişeyler yemem gerek desen gözlerine baka baka yesen, ne yapacaksın başka türlübilmiyorumkismile Geçmiş olsun
slm kızlar
sabahtan beri yatıom gecmıo bu grıp yavkafamçokkarıştı
ya kızlar bebeği hıckaran var mı?varsa hangi sıklıkta hıckırıyor bana bi yazın çok merak ediyorum..bende mı bı tuhaflık var,iki güne bi zıplıyoz biz kızımlakaydirigubbakcemile3acaba ben hasta olduğum için mi,niye hıckırır ki bebekler bilen var mı?
buarada BURXKAN canım çok geçmiş olsun sonradan gördüm,eee hamileyken bulur işte böle görünmez şeyler,inşallah atlatırsın canım[/B]
slm kızlar
sabahtan beri yatıom gecmıo bu grıp yavkafamçokkarıştı
ya kızlar bebeği hıckaran var mı?varsa hangi sıklıkta hıckırıyor bana bi yazın çok merak ediyorum..bende mı bı tuhaflık var,iki güne bi zıplıyoz biz kızımlakaydirigubbakcemile3acaba ben hasta olduğum için mi,niye hıckırır ki bebekler bilen var mı?
kızlar ben daha hastane çantamı hazırlamadım. Geç mi kaldım sizce?
Canım hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:merhaba kızlar;foruma üye olmama ragmen iş yerindeki sınırlamadan dolayı şuana kadar aktif olarak yazamadım.ama yazışmalarınızı hep geriden takip etmeye çalışıyorum.ben de bir 2010 aralık annesi olarak fikirlerinize ihtiyacım var ve facebooktaki gruba üye oldum..benide aranıza kabul edermisiniz???
seyracım, bende iznimi seneye aktaramıyorum.. sağlık bakanlığına bağlıyım ve çalışabilir raporundan sonra kullanamıyoruz. onu iyi araştır yanmasın iznin.. ben o yüzden bitirdim izinlerimi.. birde bu sgk ile alakalı olduğu için iş yerinden daha çok onları bağlar dolayısıyla iş yerinden daha çok onların ne dediği önemli tabii seni idare edecek özel bir şirkette çalışmıyorsan.. bende 35'te bozdurmayı düşünüyorum raporu ama bakalım duruma göre de değişebilir.
o 42 hafta olayı benimde aklıma geldi canım.. sormak lazım onuda.. ama ben beklemem heralde o kadar yaw.. eleman askere gider o zamana babası askerdeyken doğacağına normal fanatikliğini bırakıp sezeryanla doğum yaparım heralde..
masama koyuyorumda küçükprensim bana gelen küçükprens ve prensesler rahat vermiyor o zaman.. onlarla paylaşıyorum o zaman, film genelde işte o zaman kopuyor.. çok komik durumlar oluyor felan.. anneleriyle konuşamıyorum, test yapamıyorum harp hali yani.. neyse peş peşe gelmedikleri zaman sorun olmuyo aralarda atıştırıyorum.. ama hastanede insanlar işlerini hemen halledip gitme derdinde olduklarından peş peşe geldiklerinda nefes almak çok zor oluyor..
üff benim sıpa çok hıçkırıyor maşallah.. bi ara endişe bile ettim artık.. günde 3 kere yakalıyorum mutlaka, birde 3-4 dakika sürüyor.. solunum yapmaya hazırlık olduğunu biliyorum ama derununu bilmiyorum meselenin..
Bende hala hastane çantamı hazırlamadım...
Çok tembelim çokkk akannehir
acele etme boşver bende daha hazırlamadım çamaşırları yıkadım ama ütü yapmadım bide kendime daha hiç bişi almadım pijama-sabahlık-vee hasta bezi alcam dahamirmirmirmir
merhabalar kızlar. nasılsınız. bu aralar burda salgın var grip salgını bana bulaştı galiba boğazım çok fena birde öksürük kusacak gibi oluyorum ya. Dikkat edin kendinize
walla salihacım ben de grip oluorum saınırım
okulda çocukların çoğu hasta kaçışım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?