2010 Aralık Anneleri

ya bende hala bebek kıyafetlerini hangi deterjanla yıkayacagıma karar veremedim,bi diyorumki bebek deterjanı alayım,bi de cevremdekilere hep soruyorum kımse bebek deterjanı felan kullanmıo,doktor eşleri de dahil,ben mi pimpirikleniyorum çocugu alıştırmayım boyle dıyorum.Amann bı de kıyamıyorum yavruma..

ben hep velilerime iyilik yapıyorum diye çocuklara kötülük etmeyin derim,şimdi aynısına kendim düşmek istemiyorum...

şu osman da insanın içini acıtıyor ya..

canımbenim ben dalan roxy aldım henüz kullanmadım önümüzdeki hafta yıkıycam cicileri çantaya koymak için...

canım bence normal deterjan kullanma en azından 2-3 yaşına kadar ne kadarda olsa deterjan kalıntısı oluyo

Bende karar verememiştim canım bugün dalin bebek deterjanı ladım sıvı olanı onla yıkıycam zaten kalıntıda kalmaz çünkü yumuşatıcı kullanmıycam iki kere durluama yapmış olacak.NE bilim işte kafamçokkarıştı ne zor işlermiş bu işler.

canımbenim ben dalan roxy aldım henüz kullanmadım önümüzdeki hafta yıkıycam cicileri çantaya koymak için...

bende dalanla yıkadım %100 bitkiselmiş zaten sırf sabun kokuyo öyle ağır değil diğer deterjanlar gibi bide dalinin yumuşatıcısını almıştım ama tavsiye etmiyolar 6 ay felan yumuşatıcıyı nede olsa kimyasal madde var içinde

canım ben bayaa araştırdım dalanı çok tavsiye ediyorlar, deterjanın arkasında yumuşatıcıya gerek yoktur die yazıyordu.. ben zati kendi çamaşırlarımızada kullanmıyorum yumuşatıcı bi seferinde deterjan egzaması olmuştum çünkü ...

gsu bende aldım dalinin sıvı deterjanını biyerde okudum tam hatırlamıyorum ama ilk aylar bebek deterjanıyla yıkayın sonra normale geçin cildi alışsın diyordu ama benimde bazı yakınlarım hiç almamışlardı bile bişeyde olmadı bende 8ay falan kullanıp normale geçmek istiyorum

pelincim bende eşyaları alıyorum yıkadımda hatta ama çanta olarak hazırlamadım,daha hepsi tam değil,listem tamamlansın hazırlıcam bende,pijamamıda yükledim buarada topikimize :))

kızlar ben daha hastane çantamı hazırlamadım. Geç mi kaldım sizce?

Bende hazırlamadım valaha.31. haftam da falan hazırlmayı düşünüyorum.Zaten eksiklerim var.Yahu hangi birini halledeceğimi şaşırdım.Kıyafetini mi alıyım, odasını mı alayım kendimi mi hazırlyayım ayy ben ne yapayım ? mafoldumben al al bitmiyor.

Neyse bu hafta sonu odasını sipariş edicez, gelene kadar boyası yapılır.O arada bende eksiklerimi tamamlarım.Sonra ev temizlenecek bir ton iş var.Öldüğümün resmidir.

canım bence normal deterjan kullanma en azından 2-3 yaşına kadar ne kadarda olsa deterjan kalıntısı oluyo

işte sorun kalıntı degil bebeğin tenini alıştırmak
kızlar ben daha hastane çantamı hazırlamadım. Geç mi kaldım sizce?
yok tatlım bende daha bı sey hazırlamadımkaydirigubbakcemile3

yani demek istediğim,belki alerji olmayacak ama erkenden koruma iç güdüsüyle alıştırırsak bebeğin tenini,ya kendi savunmasını yapamazsa,işte sakınılan göze çöp batarmış ya nebiliyim çevreme bakıyorumda,kimse böyle düşmüyo bebeğin üztüne cocuklarda turp gibi maşallah bende en ince ayrıntısına kadar düşünüyorum

önce çantanı hazırla bence,bi de bayan alırsın temizlik için artık yorma kendini tatlım ya..

Bende hazırlamadım canım daha bebişin alışverişi biel bitmedi eyvahedigeldismile

İçim rahatladı kızlar. Nasıl olsa hepimiz hazırlıksızız. Oh ohh :)) Kızlar kırk yılda bir eşim süpürdü arkasından mop la ben sildim evi. Nasıl belim ağrıyor anlatamam. Diyorum ki demek temiz titiz bir kadın olsam yanmıştım :)) Yarın da toz alıcam. Daha da yapmam bir şey doğuma kadar. Temizlikçi abla ne pis kızmış bu demesin diye belki ucundan acıcık :))))

Yuhanziii yaniikaydirigubbakcemile3 Kız ben her gün evi didikliyorum.Hafta da 1 zaten dip köşe silinip süpürülüyor ama ben yine boş durmuyorum.Başak burcuyum biraz temizlik manyakıyım . Dikkat et doğuma kadar, belediye eve gelmesin çöp ev diye :roflol::roflol:

Son düzenleme:
[

bende başak burcuyum,ama tembel olanlarındankaydirigubbakcemile3ama cok ayrıntıcıyımdır öyle temizlik felan kolay beğenmemkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…