slm kızlar,
herkesin bi başka şikayeti :) benim de 7. haftadan beri midem bulanıyor.. iyi en azından istifra etmiyorum dedim kendimi avutmak için ve ne güzel leblebiler falan idare ediyordum .. 9. haftada geçer denildi.. şu an 9. haftadayım ve daha da kötüyüm sanki... resmen iş yerinde yanımda poşet ile yaşıyorum ... ve şu an leblebi yazarken bile iğreniyorum.. folik asit kullanıyorum ama tahlil sonuçlarım da bişi yiyemediğim için inişe geçti.. sanırım kansızlık ve demir eksikliği de var... cumartesi doktora gideceğim... bir sürü ilaç verirse hiç şaşırmam ... neredeyse nefes almak bile midemi bulandırıyor... sonra da gülüyorum kendime ... ah aaahhh minikim bana neler yapıyor diye... Allah hepimize kolaylık versin... bi de demezler mi bişi yemezsen küçük kalır bebişin... büyüsün benim bebişim senağlama .. ama ne yapmalıyım?
canım sen istanbulun hangi ilçesindesin? bende öyle birşey olmadı da.. hoş zaten hastanelerdeydim ne zamandır mafoldumben
cucum et tahtalarini bilmiyodum, iyi oldu soyledigin, en cok disarda istedimi yiyememek zor olacak :sinifsinif:
dream83, cibeldemiroglu, cucu, hapsuruk, tooba, names, illet, denizim16
slm kızlar nasılsınız bulantılar başlamış bende aynı durumdayım dün dr. gittim şükür bebişin kesesi haftasıyla uyumlu gidiyo 15 mayısta kalp atışları için gidecem
bende üşüyorum millet yazlık t-shirtle geziyo ben üzerimden deliler gibi montu çıkarmıyorum
allahım hepimize bebişlerini sağlıkla kucağımıza almyı nasip etsin sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin
ağzımın tadı yok günde 1 defa çıkarıyorum mutlaka
sanırım progestan yapıyo bunları bana bende folbiolla progestan kullanıyorum
midem çok fena allahım sağlıklı ve hayırlı bir şekilde meleklerimizin yüzlerini görmeyi kokularını duymayı nasip et amin
kızlar mümkünse halk otobuslerine binmeyin
ben dün bindim ..akşam sabaha kadar kıvrandım
her yerim ateş gibi yandı
şimdide üşüyorum....
direksiyonn kursunu iptal edecem sanırım
hep ev taşıma telaşı hemde kurs öğlene kadar
çok yorucu oluyor..temuzda giderim olmazsa
iş konusunda eşimdem yardım isteyemem
zaten o benden yorgun geliyor
boya işinden sonra kadın tutcam ama yine iş çokk
birsürü çamaşır vs. yemek işini eşim idare diyor neyse
şimdilerde bsit bşeyler yapıyorum
kızlar birde hamilelikten öncesi şimdiye göre kalp atışınız ve nefes atışınızda artma var mı?
yoksa ben troid hastası olduğum için sadece bende mi var...
canım takılma sen o laflara. 9. haftayı bitirmişsin maşallah. 9. haftada hormonlar en yüksek düzeyine ulaşıyor sonra düşmeye başlıyor. bende hala umut ediyorum düzelecem diye. ruhsal olarakta kendini iyi olacağına inandır emi. hala fare gibi yiyorum gıdım gıdım. ama emin ol bebeklerimiz iyidir. 9 ay boyunca bu sıkıntıyı çekip kilolu bebekler doğuranlar var. umarım bizim o kadar sürmez :Saruboceq:
cucu ebay'e bak baya ucuz angelsoundlar var, ama belçikada yok almanyada var....
midesi bulananlar allah yardimciniz olsun,benimde hafif var,doktorum israrla daha erken genelde belirtilier en cok 8.haftada ortaya cikiyo diyo
aranizda progestan kullananlar, ben fitil olarak kullaniyorum, ya siz?
bende günde 1 defa fitil olarak aliyorum olumunekankayizsmile
evet cnm ya güp güp hemde nasıl koşuyolar walladaha almadim canim, 10-12 haftalikken dinleyebiliyomussun, benim bugun doktorum 6.5 haftalik oldugumu soyledi, bir hafta geri kaldik ama olsun, o minik ama kalbi pitpit atiyo, dakikada 160 atiyomus ne kadar cok
bizim bebiste 5.5mm olmus, kucukler ama kalpleri bizden daha hizli atiyo
evet bende seviyorum annneeemmm kuzzuuuuuummm diye ne tuaf dimi 3-5 cm bile olmayan şeyleri nası seviyoruzAh minik kuzucuk bunlar ya tam bir mucize...Birazı benden, birazı sevdiğim adamdan.. Durup durup karnımı '' annesinin güzel kuzucuğu,bebeğim,aşkım,melegim'' diye seviyorum.
Şimdi hissediyor mudur bilmem ama birgün mutlaka annişinin sesini hissedip tepki verecektir.
evet cnm ya büyüdüler koccaman oldu fıstıklarımız aa evet o et tahtası ve bıçakları falan temizlemek çok önemliyimişmassallah minigine canimmm
benim minigimde gecen hafta pazartesi günü tam 11.2 mm olmustu..bacaklari vardi ama bas popo mesafesi ölcülüyormus,bacaklari degil...
simdi cok daha büyük olmustur yavrum:asigim:
büyüdüler canimm demi yaa :asigim:
canim bu arada mutlaka biliyorsundur ama söyleyim yinede,et tahtalarini özellikle cok iyi dezenfekte edecekmisiz..
ne zor demi herseye böyle dikkat etmek zorunda kalmak boshayallersmile[/B]
evet canimm gerek yokmus aslinda,hatta cogu doktor kullan bile demiyormus..bi profesörün makalesini okumustum bu konuda..ben gunde 3kez kullaniyorum, aslinda gerek yok ama siz yinede kullanin, zor bulduk bu bebegi dedi...
randevularimizi bile erken verdi, 3hafta sonra gidecez
evet cnm ya güp güp hemde nasıl koşuyolar walla
evet bende seviyorum annneeemmm kuzzuuuuuummm diye ne tuaf dimi 3-5 cm bile olmayan şeyleri nası seviyoruz
evet cnm ya büyüdüler koccaman oldu fıstıklarımız aa evet o et tahtası ve bıçakları falan temizlemek çok önemliyimiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?