2010 Aralık Anneleri

fitili kendinizmi koyuyosunuz yoksa siringaya benzer bi aleti var onunlami?
ben tup bebek tadavilerimde siringayi kullaniyodum ama simdi doktorum gerek yok, parmaginizla iyice itmeniz yeter dedi (biraz igrenc)
parmagimla canim :kedi:
siringa var ama ben onla hic beceremedim bilmiyorumkismile

ya bebişlerin milimetrelerinden bahsediyosunuz.
daha ben kalp atışını duyucam 1 hafta sonra
bend emerak ediyorummm
çabuk geçsin zaman.
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
canimm sanada gelicek sira insallahh :Saruboceq:
hepimizin bebislerine massallah :nazar:

evet maşallah minik tosbacıklara.:nazar::nazar::nazar:
evet bak 1 hafta bitti geriye kaldı 1 haft
inşallah herşey gzüel gider hepimiz için.

ben de dışarı çıkıyorum.
çanta bakıcm kendime
bakalım bulabilecekmiyim
hem güneş iyi gelir dimi.

kızlar sizebişi sorcam benim bahar alerjim var kaç gündür acaip hapşuruyorum şu polenler yüzünden napıcam bilmiyorum. benim gibi olan var mı bişi kullanıyo musunuz yardım edin nolurr. dr ilaç verdi ama emin olamadım ne bilim endişeleniyorum kullanmak istemiyorumbilmiyorumkismile

zeytin hoşgeldin canım sende aralık annesi olmuşsun çok sevindimm.

kızlar selam herkese ben yarın 10 haftalık oluyorum bebişim 2 gün önde gidiyor. yarın doktora muayene olmaya gidiyorum. doktorumu değiştirdim çünkü eskisi yurt dışına gidiyormuş. memorilade devam edeceğiz. kan idrar vs bi takım testler isteniyormuş onları halledeceğim. birde iki defa kalp atışını gördüm belki yarın duymak da nasip olur diyorum. bu arada 17 mayısda ikili test ense pilisi ölçümü vs yapılacak kısmetse.

mide bulantılarım ara ara gündüzleri devam ediyor. bazı günler aşırı enerjisiz oluyorum. kolumu kaldıracak halim olmuyor. progestan sabah öğle akşam ikişer fitil 400 er mg almaya devam ediyorum. 12 hafta sonuna kadar almam gerekiyormuş tüp olduğu için. ayrıca günde bir tane elevit alıyorum birde omega vitamin içiyorum. amma çok yazdım dimi.
ee sizden nevar ne yokk
tüp daşım demek sende tüp bebeksin bizim topiğide unutma orayada gel tüp bebekle anne olanlar topiği bizzat bana ait beklerim cicim
o yorgunluklar falan bende de oluyo bende sabah 3 kapsül fitil kullanıyorum bide progynex iğne oluyorum her akşam

kızlar sizebişi sorcam benim bahar alerjim var kaç gündür acaip hapşuruyorum şu polenler yüzünden napıcam bilmiyorum. benim gibi olan var mı bişi kullanıyo musunuz yardım edin nolurr. dr ilaç verdi ama emin olamadım ne bilim endişeleniyorum kullanmak istemiyorumbilmiyorumkismile

aman ya zor iştir bu alerji ya ben kendim hapşırsam bile içim bi hoş oluyo devamlı hapşırmak zor olsa gerek allah kolaylık versin doğal bi alerji önleyici yokmu acab bitkisel bişey

banada elevit verdi doktor mide kanaması geçirdikten sonra ara verdim. içindeki demir mideyi zorlayabiliyormuş. birde folbiol kullanıyordum onun folikasit değeri çok yüksek birak, fazlası zararlı dedi. fazlası vücuttan atılıyo diye biliyorum ama iki günde bir yarım alıyorum zaten gebe kalmadan 2 ay önce başlamıştım depo etmiştir edeceğini vücudum diye düşünüyorum.

bu arada sınavları olanlara başarılar. bende yüksek lisans yapıyorum ama bu dönem yandı gibi. bir tane de vizeye giremedim. finallerde ay sonunda umarım o zamana toparlarım. Allah yardımcımız olsun

verdiği ilacın gebelik kategorisi ne? doktorunun verdiği ilaca güven bence o riski almaz. hapşırdıkça daha kötü hissedersin vücudunun basıncı artıyo sonuçta. bende bulantı için zofran kullanıyorum ki kemoterapi hastalarına da verilen bir ilaç. doktorum gebelikte kullanılan ilaçlar konusunda hayli aşmış biri güvenle kullanabilirsin dedi bende ona güveniyorum. aksi takdirde daha kötü gözümü açamıyorum.

tüp daşım demek sende tüp bebeksin bizim topiğide unutma orayada gel tüp bebekle anne olanlar topiği bizzat bana ait beklerim cicim
o yorgunluklar falan bende de oluyo bende sabah 3 kapsül fitil kullanıyorum bide progynex iğne oluyorum her akşam
tamam canım senin topigine de geleceğim. ben igne olmuyorum canım. allah kolaylık versin sana.
banada elevit verdi doktor mide kanaması geçirdikten sonra ara verdim. içindeki demir mideyi zorlayabiliyormuş. birde folbiol kullanıyordum onun folikasit değeri çok yüksek birak, fazlası zararlı dedi. fazlası vücuttan atılıyo diye biliyorum ama iki günde bir yarım alıyorum zaten gebe kalmadan 2 ay önce başlamıştım depo etmiştir edeceğini vücudum diye düşünüyorum.

bu arada sınavları olanlara başarılar. bende yüksek lisans yapıyorum ama bu dönem yandı gibi. bir tane de vizeye giremedim. finallerde ay sonunda umarım o zamana toparlarım. Allah yardımcımız olsun
hımmı demek benim midemde demir yüzünden ekşime oluyo vitaminden mi acaba diye düşünüyordum. hiç bilmem çünkü ben mide ağrısı rahatsızlığı filan.

cnm bende demir hapı içiyorum ama benimkinin içinde folic ve b12 de var ve barsakta çözünüyo o sebepten mideyi rahatsız etmiyo hamileler için yokmuymuş elevit yerine kullanabileceğin barsakta çözünen bişey

Arkadaşlar bugün gidip sağlık ocağına kayıt yaptırdım..Tahlillerimide sordum.ınşallah yarın devlet hastanesine gidicem , doktorum yazarmış öyle dediler.ınşalah bir terslik çıkmaz.

Selam arkadaşlar, sabahtan beri okuyorum yazdıklarınızı ama yazmaya mecalim yok. Kalp atışlarını duyanlara hayırlı olsun. Ben cumartesini bekliyorum bakalım hayırlısı artık.

ben bazen folik asiti icmeyi unutuyorum ya
ertesi gunde 2 tane icsem olurmu
yoksa hic icmiymmi?
sen unuttuğun günü ertesi gün alma bence günlük dozu geçmiş olmazmısın bu sefer
Arkadaşlar bugün gidip sağlık ocağına kayıt yaptırdım..Tahlillerimide sordum.İnşallah yarın devlet hastanesine gidicem , doktorum yazarmış öyle dediler.İnşalah bir terslik çıkmaz.
çıkmaz cnm hemen istek yapıolarmış duyduğuma göre
Selam arkadaşlar, sabahtan beri okuyorum yazdıklarınızı ama yazmaya mecalim yok. Kalp atışlarını duyanlara hayırlı olsun. Ben cumartesini bekliyorum bakalım hayırlısı artık.

ay hadi hayırlsı sana zaman geçmez şimdi

Back
X