sen unuttuğun günü ertesi gün alma bence günlük dozu geçmiş olmazmısın bu sefer
çıkmaz cnm hemen istek yapıolarmış duyduğuma göre
ay hadi hayırlsı sana zaman geçmez şimdi
sahiden geçmiyor, :hulya::hulya:bişeyler örüyorum bende oturduğum yerde.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen unuttuğun günü ertesi gün alma bence günlük dozu geçmiş olmazmısın bu sefer
çıkmaz cnm hemen istek yapıolarmış duyduğuma göre
ay hadi hayırlsı sana zaman geçmez şimdi
cnm bende demir hapı içiyorum ama benimkinin içinde folic ve b12 de var ve barsakta çözünüyo o sebepten mideyi rahatsız etmiyo hamileler için yokmuymuş elevit yerine kullanabileceğin barsakta çözünen bişey
demir hapı için erken değil mi canım? 3 aydan sonra veriliyor diye biliyorum. sade demir hapı alsam başıma gelebilecekleri tahmin bile edemiyorum. B vitamini türleri hep bağırsakta çözünür ama demir için yapılabilecek birşey yok ne yazıkki. şu dönemler midem hormonlar nedeniyle aşırı hassas olduğu için elevitin içindeki demire bile tepki verdi tek demir hapı asla şu sıralar kullanamam heralde
canım yaaa çok saoll aman sana ceza gelmesin bütün suç benim çookk teşekkür ettimkaydirigubbakcemile5
cnm sildim kendimden sende kendi alıntından lisk kısmını silermisin cicim
canım yaaa çok saoll aman sana ceza gelmesin bütün suç benim çookk teşekkür ettimkaydirigubbakcemile5
Gizemli hemen editle sil, kimse görmeden :)) Nasılsa d.e.s.i.r.e görmüş, amacına ulaştı. İkinizde ceza almayın sevgi pıtıcıklarımmmmma.s.
kızlar ben folbiol+ apikobal diye bi vitamin hapı kullanoyom,midemi rahatsız etmiyo ama nerde çözünüyo bilmiyorum...
mideni rahatsız etmiyosa sorun yok cnm ama merak eidyosan oku için ama genelde barsakta çözünen ilaçlara duedonum yada duedenal gibi ekler geliokızlar ben folbiol+ apikobal diye bi vitamin hapı kullanoyom,midemi rahatsız etmiyo ama nerde çözünüyo bilmiyorum...
Bende folik plus içiyorum günde 3 tane, bende nerde çözündüğünü bilmiyorumkaydirigubbakcemile3. Günde 3 tane de progestan ama o beni çok uyutuyooooooooakannehir
ben folic asid içiyorum ama plus değil benimki solgar marka 400 mg günde bi tane yetiyo o yüzden
bende progestan alıyorum fitil olarak sabah 3 kapsül vajinal
bide her akşam iki ampül kalçadan progynex iğne
zor walla totoşum delik deişk oldu:1no2:
Selam arkadaşlar, sabahtan beri okuyorum yazdıklarınızı ama yazmaya mecalim yok. Kalp atışlarını duyanlara hayırlı olsun. Ben cumartesini bekliyorum bakalım hayırlısı artık.
offf kıyamam yaaa, aman bebişler iyi olsun da işte boşuna anneler günü yapmamışlar dimi:lepi:
canım bende perşembe günü doktorla randevum var bakalım bende duyabilecekmiyim inşallah rabbim nasip eder sen kac haftalık hamilesin canım
doğru ay bu arada bu pazar ilk anneler günümüz dimi kızlar
ben bazen folik asiti icmeyi unutuyorum ya
ertesi gunde 2 tane icsem olurmu
yoksa hic icmiymmi?
ben folic asid içiyorum ama plus değil benimki solgar marka 400 mg günde bi tane yetiyo o yüzden
bende progestan alıyorum fitil olarak sabah 3 kapsül vajinal
bide her akşam iki ampül kalçadan progynex iğne
zor walla totoşum delik deişk oldu:1no2:
günaydın karabiber, amaaan var ya hayırlısıyla bi doğsaydı kız erkek umurumda değil :)