denizcim cok guzelmis..
bende istiyorum ama burda yokkk:sinifsinif:
gerçekten mii :1shok:
A-a çok ilginç canım..
Aslında bu tarz şeylerden oralarda daha çok bulunması gerek.. benim bildiğim kadarıyla oranın kültürü şeyler..
Neyse,kızlar doğumunuzu fotoğraflatacak mısınız??
yilbasi paskalya bayramlarinda filan oluyoda dogum icin hic dikkatimi cekmedi...
dogum anini dusunmuyorum ama dogumdan hemen sonra bebisin resimlerini istiyorum
A-a çok ilginç canım..
Aslında bu tarz şeylerden oralarda daha çok bulunması gerek.. benim bildiğim kadarıyla oranın kültürü şeyler..
bende doğumdan hemen sonra bi tane kucağımda istiyorum,,hani böyle klasik vardır ya...
artik babalarimiza is dusuyo, o ani kacirmamalilar, resimlerde ben olmadiktan sonra bebisin bol bol resimleri cekilsin
ben esiminde doguma girmesini istiyorum daha ciddi ciddi bu kouyu konusmadik ama bi kac kez dile getirdim bakalim
ayy qsu :gitme: o zamanlar gelsin artık noluur senağlama
evet canım,ben bi yabancının çekmesini istemem açıkcası.. babamızın da eli titremez umarımm
A-a çok ilginç canım..
evet inşallah doğum fotoğrafçısı ile anlaşıp o anı ölümsüzleştirmek istiyorumm
ayyy super olur aysem:teytey:
gel tabiki bekleriz sekerim
walla ben gobek konusunda hic iddiali diilim ama
narnisanin masallahi var soliymsırnaşık şey
canım ooh güle güle kullanın..buarada minik ipoşumun odası boyandı kartonpiyerni yapıldı kornişi takıldı ... sıra geldi mobilyasına mobilyacı ayın 20 si demişti, oda gelsin perde ve halıyada bakıcas ananesiyle inş. aksilik olmassa ekim sonuna kadar biçok şeyi tamamlanmış olacak..
canım ooh güle güle kullanın..
bizim şu an bir tek halı kaldı ama halı bulamıyorumm...
ayy qsu :gitme: o zamanlar gelsin artık noluur senağlama
[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?