3. saat 145in altina dusmesi gerekiyodu sanirim
normal degerlerden anladigim kadariyla
neyse icim rahatladi sende oyle diyince
bide doktorla goruselim bakalim
zaten bu hafta yeni bi doktora gidecegim
belki bilirsin calislarda berra onsoy gidemez diye bir doktor
gulluoglunun orda
tavsiye ettiler bakalim
oda olmazsa meltem hanima gidicem hizmet hastanesinde:uhm:
çalışlardakini bilmiyorumda, meltem hanımı biliyorum canım. gebeliğin başlarında eşim ona mı gitsek deyip duruyordu methini duymuştuk.. hizmet hastanesindende genel olarak memnun millet..
sana tavsiyem yenidoğan yoğun bakım ünitesi olan bir hastanede doğum yapman.. son terimestera girdin artık bu konuyu belirle.. her ihtimale karşı yeni doğan yoğun bakım ünitesi olan bir hastanede doğum yapmak iyidir.. bende çapa olmazsa hizmet hastanesine giderdim heralde.. medikal park'ta da var ama hemşire bir arkadaş orada doğum yapmış ve beğenmemişti pek orayı ama şimdiki şartları bilemem..
şeker konusuda çok üzmesin canım seni.. bence kötü değil hatta iyi gibi ama en doğrusunu doktorun bilecektir.. ama şeker bence çok büyütülecek bir konu değil diyetle halledersin.. hep diyorum önemli olan tansiyon.. tuza sodyuma dikkat.. göünde sinek uçuşmaları, şimşek çakması gibi pırıltılar, baş ağrısı gibi belirtileri ihmal etme sakın
hapşuruk,
pelincim şimdi hatırladım, kahvaltı yapınca beyne glikoz gitti tabii ancak düştü(bu arada evet ancak kahvaltı yapıyorum pazar hali :)).. berra hanımı duydum evet şu medikal park'ta ilk doğumunu yapan hemşire arkadaş ona gidiyordu.. o çok memnundu bahsediyordu.. çok ayrıntı bilmiyorum istersen salı günü sorarım ona ama
kızlar,
bugün babamızla çarşıya çıktık bir sürü şey aldık..şampuanı,bebe yağı,pişik kremi,emzirme önlüğü,göğüs pedi,ıslak mendil,emzik,birberon,mevlüt kıyafetini bile aldık..çook yorulduk ama çok zevkli bir alış verişti..
sol arka tarafım kalçam ağrıyor çok fena..ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum..inşallah geçer
Güanydın kızlar.NAsılsınız ? Dün yoktum oğluşun alışverişlerini bitirdim.Ufak tefek bir iki bişey kalldı onlarda sorun değil :)
Bugün yıkıycam oğluşumun eşyalarını.
günaydın cnm ohhh güle güle kullanmak nasip olsun canım bende hallettim hepsini 1-2 minik şeyler kaldı işte çantamıda yaptım dün :))
günaydın tatlım,2 gecedir soldan sağa dönerken çatı kısmında batma gibi sancılar yaşıyorum canım,oturup kalkarkende oluyo ve bebeğin başını çok aşağıda hissediyorum canım dik duramıyordum nerdeyse öle sancılar olunca,bende doğuruyorum sandım kaydirigubbakcemile3 acile gitçektim hemen valla dün burda arkadaşlar sölemeseydi
günaydın canım cumartesi pazar böle oluyo :)))
herkese günaydıııııın opuyorumnanaktan
ay neler konuşulmuş akşam bir bakayım dedim
dün topikte kimse yoktuu , nedeni belli oldu
cicileeeerrr alınmış, herkes alışverişteymiş.
oooohhh tüm aralık bebekleri ve güzel anneleri cicilerini güle güle kullansın inşallah.
bizde dün iş çıkışı anneannemizin aldığı hastane çıkışı nı değiştirmeye gittik (pek beğenmemiştik te)
çok güzel bir set beğendik, yanına da bir sürü ıvır zıvır. çook keyifliydi. eskiden kendime böyle deli gibi alışveriş yapardım ama artık herşey oğlumaaa :)
sporstar canım nasıl oldu ağrılar devam ediyor mu?
ben dün gece neredyse hiç uyuyamadım.
sağdan sola soldan sağa her dömnüşümde uyandım... çooook ağrıdı çatım çoook :sinifsinif:
canım ben nasıl heves ediyorum koymaya bir bilsen.ama eşim babasına sen koy dedi die tee 2-3 ay önce dediğinden dönemiyor şimdi.o kadar rahat insanlarki.ben isim diyorum onlar bana eltimin çocuğunu anlatıyor herrr telefonda.çok sıkıldım gerçekten.gittikçe de soğuyorum işin kötü yanı onlardan.
yok kız ne hamaratı :) kurtlu diyelim biz ona :) düşüyor tatlım tansiyonumm
tamamlanmayınca hep aklıma takılıyodu ben de bi an önce bitsin dedim işte
güzel kızının cicileri hayırlı olsun deniziiimm sağlıkla giysin yağmur hanımm..
oh oh :) maşallah hazırlıklar tamamlanıyorr.. sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah tatlımm..
bende kasımın ilk haftası inşallah :)) öyle geçiyor içimden sempatiksalakcinni
canım benim tansiyonum yazın çıkmıştı yolculuk fln baya yormuştu beni.. tansiyonum düşüp duruyordu da şimdi normaliz,kontrol altında tutuyoruz sürekli. çıkmadı tatlım hiç
hapsuruk
bende meltem hanım a gidiyorum. Dr. unu mu değiştirmeyi düşünüyorsun ?
tavsiye ederim mutlaka hizmet i ve Meltem hanımı.
seni gidi kurtlu hatun seni.
iyi artuık dinlenme zamnı
herşeyi hallettin.
oooooo benim hazırlıklar da bitti sayılır
gerçi biçok şeyimiz geçen yıldan vardı
aam onalrı hazırlaması vakit alıcak
o da 32. haftadan sonra
izne çıkınca
buarada tansiyon meselesinde çıkmasındansa inmesi iyidir tatlım
geçmiş olsun.
aman tansiyona dikkat ayşecim.. söyleyince üzüldüm düşsün de çıkmasın.. bu dönemde çıkmaya meyilli olabiliyor ne yazık ki.. dikkat etmek gerek..yok kız ne hamaratı :) kurtlu diyelim biz ona :) düşüyor tatlım tansiyonumm
tamamlanmayınca hep aklıma takılıyodu ben de bi an önce bitsin dedim işte
güzel kızının cicileri hayırlı olsun deniziiimm sağlıkla giysin yağmur hanımm..
oh oh :) maşallah hazırlıklar tamamlanıyorr.. sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah tatlımm..
bende kasımın ilk haftası inşallah :)) öyle geçiyor içimden sempatiksalakcinni
canım benim tansiyonum yazın çıkmıştı yolculuk fln baya yormuştu beni.. tansiyonum düşüp duruyordu da şimdi normaliz,kontrol altında tutuyoruz sürekli. çıkmadı tatlım hiç
dün izlermisiniz birmiyorum ama dr. house diye yabancı bir dizi var ondan bir kaç bölüm izledim.. bir bölümde biraz bizimle alakalı bir konu işlemişler. işte 28 haftalık gebe bir anne adayı, kanser olduğunu öğreniyor.. ve çok hızlı ilerleyen türden hemen tedaviye başlanması gerekiyor.. bunun için bebeğin sezeryan doğumla alınması lazım.. 28. haftada yaşama ihtimali bebeğin %80, 29. haftada %90.. ama anne bir hafta daha beklerse kendi ölecek.. kendi yaşamı ile bebeği arasında seçim yapmak zorunda kalıyor.. ısrarla bebeğini seçiyor tabii.. neyse sonunda sezeryanla doğum yapıyor ama kendisi doğumda ölüyor.. çocuğunda yaşayacağı kesin değilken.. annenin tam kalp atışları durduğu an bebek yaşam belirtisi olarak ağlamaya başlıyor.. ameliyathanede herkeste bir hüzün..
oof küçük ev izleyen adile naşit gibi oldum içim dışıma çıktı.. iyi işlemişler konuyu da tam hassas konunun gelmesi kötü oldu
canim meltem hanima zaten simdiye kadar hep gidiyodumda
hamilelik olunca eve yakin olsun diye medicanaya gecis yaptim
ordaki drdan memnun kalamadim
meltem hn cok yogun bi dr
ama cok guven verici ve iyi bir dr
yalniz hastanenin odalari biraz eski
ne kadar onemli bilmiyorum tabide:uhm:
bahcelievlerdemi oturuyosun itircim?
bakın ne buldum ne ttalııııııııııııı
ama benim favorim bualbilirsem şöle tüylü eklebekli bi kapı süsü bulmak istiyorum.
dün izlermisiniz birmiyorum ama dr. house diye yabancı bir dizi var ondan bir kaç bölüm izledim.. bir bölümde biraz bizimle alakalı bir konu işlemişler. işte 28 haftalık gebe bir anne adayı, kanser olduğunu öğreniyor.. ve çok hızlı ilerleyen türden hemen tedaviye başlanması gerekiyor.. bunun için bebeğin sezeryan doğumla alınması lazım.. 28. haftada yaşama ihtimali bebeğin %80, 29. haftada %90.. ama anne bir hafta daha beklerse kendi ölecek.. kendi yaşamı ile bebeği arasında seçim yapmak zorunda kalıyor.. ısrarla bebeğini seçiyor tabii.. neyse sonunda sezeryanla doğum yapıyor ama kendisi doğumda ölüyor.. çocuğunda yaşayacağı kesin değilken.. annenin tam kalp atışları durduğu an bebek yaşam belirtisi olarak ağlamaya başlıyor.. ameliyathanede herkeste bir hüzün..
oof küçük ev izleyen adile naşit gibi oldum içim dışıma çıktı.. iyi işlemişler konuyu da tam hassas konunun gelmesi kötü oldu
canim bende buyukcekmece tarafindayim beykentteyimah canım ya beni bir bilsen
:kedi:ben b.çekmece taraflarındayım
35 km istnabul tarfiğinde nasıl gidiyorsun diyeceksin değil mi ?
sen neredesin ?
ben ilk medicana beylikdüzüne gittim ama sorun yaşadık orada
araştıra araştıra tavsiye edildiği için Meltem hn. ı bulduk.
3. ayımdan beri ona gidiyorum. çok da memnunum
hastanenin odalarını görmedin gerçi
Hizmetin işletmesini şimdi memorial aldı bir çok şey yenilenmeye de başladı ama
ban yetişmez herhalde boshayallersmile
dediğin gibi çok da önemli değil aslında
sen niçin dr. değiştiriyorsun ? şeker yüzünden mi ? :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?