ben de bi duş alıp yatsam iii olucak hatunlarrrrrrrrrrrrr
iyi gecelerrrrrrrrrrrr
bende eskiden dergilerimi atamazdim evlenirken kuaforlere falan verdim bi kismini
sonu yok bu dergi isinin gercekten
oturma odasina kitaplik yaptircam mecburen
ama once su odamizi halledelim
daha balkonu cam balkonla kapatip
kurutma makinemi supurgemifalanda oraya tikacam
balkon dedigimde ufacik bi alan zatenboshayallersmile[/QUOTE
canım ben ikeadan almıştım iki kitaplık onlar yetmedi çünkü okuldaki ders kitaplarımın bi kısmınıda saklıyorum pazarlama hk. olanları falan sonra şirketlerdeki eğitim dökümanlarım varr neticede bi kitaplıkda koçtaştan aldım ona sadece tarih çoğu osmanlı tarihi hk. olanları koydum böyle böyle oturma odası oldumu kitaplık odası .. dergilerde de F1 racing ve national geographic ağırlıklıydı bide süperler vardı ama aklıma gelmedi valla kuaför bundan sonrası için iyi fikirmiş ama
yarin bizim evlilik yildonumumuz, yedi senemiz bitiyo, ne cok olmus evleneli, bugune kadar hep 2kisiydik, ve bu bizim basbasa son yildonumumuz seneye insallah daha zevkli olacak cunki sevgimiz en guzel meyvesi oglusumuzda bizimle olacakzemuszemus
yarin bizim evlilik yildonumumuz, yedi senemiz bitiyo, ne cok olmus evleneli, bugune kadar hep 2kisiydik, ve bu bizim basbasa son yildonumumuz seneye insallah daha zevkli olacak cunki sevgimiz en guzel meyvesi oglusumuzda bizimle olacakzemuszemus
güsel anneler ben müsadenizi istiyim uyku vakti mirmirmirmir ...
şimdiden tebrikler canım mutluluklarr..
Yıldönümüzün kutlu olsun canım daha nice senelere inşallah.Bundan sonra oğluşta katılır daha renkli geçer kutlamalar :)) Benimde dün doğum günümdü bütüm hediye limitlerimi oğluma kullandım :)) Kendime almaktan daha mutlu oldum :)
kaydirigubbakcemile3peliiinnn napim bi de suratında salak bi ifade öyle bi sinir ediyor ki insanı :))
şimdi bana suçlu suçlu bakıyor,gülmemek için dudağımı kanatıcam :))
ya benimde tv unitesini aldigimiz yere yaptirmam lazimnarnisan .!.:[/FONT][/QUOTE
canım ben ikeadan almıştım iki kitaplık onlar yetmedi çünkü okuldaki ders kitaplarımın bi kısmınıda saklıyorum pazarlama hk. olanları falan sonra şirketlerdeki eğitim dökümanlarım varr neticede bi kitaplıkda koçtaştan aldım ona sadece tarih çoğu osmanlı tarihi hk. olanları koydum böyle böyle oturma odası oldumu kitaplık odası .. dergilerde de F1 racing ve national geographic ağırlıklıydı bide süperler vardı ama aklıma gelmedi valla kuaför bundan sonrası için iyi fikirmiş ama
pelincim, çalışlarda benim gittiğim hocanın muayenehaneside var. çok iyidir işinde. Prof.dr. Alkan Yıldırım. kendisi Çapa'da Perinatoloji bölümünde öğretim görevlisi.. aklında bulunsuncanim bende buyukcekmece tarafindayim beykentteyim
simdiye kadar hep hizmete giderdim is yerimede yakin diye
ama hamilelik olunca burda ta hizmete gitmiym dedim medicana beylikduzude
yeni ve kapsamli bi hastane oldugundan oraya gittik
asli basver can diye icine kapanik donuk konusmayan bi kadina:umursamaz:
4.ayda yeter be dedim bu kadin fenalik getiriyo bana alismisim melteme
bu seferde gorumcemin arkdasi olan bi doktora gittim ultrasonu falan cok iyiymis diye
ama o da erkek oldugu icin dogum yaklastikca huzursuz oldum
simdi berra hn diye bi doktor tavsiyesi aldim sali randevum var
ama oda olmazsa kosa kosa meltemciiime gidicemkaydirigubbakcemile3
sen medicanada ne yasadin itircim??
kız sen izmir'de değilmisin?pelinimm belki bu persembelik sizi gormek için orda olabilirimm :) en büyük göbek benim :))
tebrikler.. nice uzun yıllar birlikte olmanız temennisiyle.. tabii oğlunuzla beraber..yarin bizim evlilik yildonumumuz, yedi senemiz bitiyo, ne cok olmus evleneli, bugune kadar hep 2kisiydik, ve bu bizim basbasa son yildonumumuz seneye insallah daha zevkli olacak cunki sevgimiz en guzel meyvesi oglusumuzda bizimle olacakzemuszemus
pelincim, çalışlarda benim gittiğim hocanın muayenehaneside var. çok iyidir işinde. Prof.dr. Alkan Yıldırım. kendisi Çapa'da Perinatoloji bölümünde öğretim görevlisi.. aklında bulunsun
kız sen izmir'de değilmisin?
tubacim tavsiyen icin tesekkur ederim
ama ben erkek drda rahat edemiyorum canim ya
cok elzem bi durumumda yok cok sukur
ama aklimin bi kosesine yazdim yerimseniben
yoksa sare davutoglumu??kaydirigubbakcemile3Kızlar bizim aile dostumuz jinekolog bir bayan var. Şimdi siyasetle uğraştığı için bıraktı işini. Sabah bir kahvaltılı toplantıda söledim tek tek şikayetlerimi, sağolsun cevapladı. Haftada 3 gün balık yemeye bakmamı, sebze meyve tüketimi, kuru baklagil tüketmemi, süt ve yoğurdu gece yatarken değil sabah 11 gibi bisküvi ve süt akşam 5 de aynı şekilde içmemi söyledi. gece içilen süt yada yenilen yoğurt gaz yapıp midemizi yakıyormuş. Reny dyo kullanıyorum dedim gaviskon kullan dedi diğeri böbrekte kum yaparmış. öünlerini 5 öğün yapmamı, hamur ve tatlıdan uzak durmamı istedi.kahvaltıda olan böreği bile zacık yedirdi yemeyeceksin dedi :) bu arada yarın şeker yüklemem var hadi bakalım hayırlısı. Paylaşmak istedim...
saol tubacim cok incesinopuyorumnanaktanha tamam canım.. aklımdan geçmişti ama yinede söyleyim dedim.. hassasiyetlere saygım büyük.. buyrunnnnnnnnn
arada kafa ütülemek lazım pelincimm yoksa bosluyorlar :))
tubacımm yaklaşık bir ay oldu tasınalı da soyleyemedim sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?