2010 Aralık Anneleri

peliiinnn napim bi de suratında salak bi ifade öyle bi sinir ediyor ki insanı :))
şimdi bana suçlu suçlu bakıyor,gülmemek için dudağımı kanatıcam :))

yarin bizim evlilik yildonumumuz, yedi senemiz bitiyo, ne cok olmus evleneli, bugune kadar hep 2kisiydik, ve bu bizim basbasa son yildonumumuz seneye insallah daha zevkli olacak cunki sevgimiz en guzel meyvesi oglusumuzda bizimle olacakzemuszemus

yarin bizim evlilik yildonumumuz, yedi senemiz bitiyo, ne cok olmus evleneli, bugune kadar hep 2kisiydik, ve bu bizim basbasa son yildonumumuz seneye insallah daha zevkli olacak cunki sevgimiz en guzel meyvesi oglusumuzda bizimle olacakzemuszemus

şimdiden tebrikler canım mutluluklarr..

Yıldönümüzün kutlu olsun canım daha nice senelere inşallah.Bundan sonra oğluşta katılır daha renkli geçer kutlamalar :)) Benimde dün doğum günümdü bütüm hediye limitlerimi oğluma kullandım :)) Kendime almaktan daha mutlu oldum :)

güsel anneler ben müsadenizi istiyim uyku vakti mirmirmirmir ...

İyi gecler canım.Keşke bende erken yatabilsem ama nerdee :)

sagol canim...
seninde gecmis dogum gunun kutlu olsun olumunekankayizsmile

bende oyle yapacam bebise alinanlar bizler dahada mutlu ediyokaydirigubbakcemile3

narnisam sanada iyi geceler canim..

peliiinnn napim bi de suratında salak bi ifade öyle bi sinir ediyor ki insanı :))
şimdi bana suçlu suçlu bakıyor,gülmemek için dudağımı kanatıcam :))
kaydirigubbakcemile3
inatci ayse:)
ozlemistir karisini kizini yazik ya
ne ilgi delisi olduk biz bu hamilelikle
bende sabahtan beri satasip durdum
evlenmeden once soyleydin boyleydin simdi
ilgisizsin seni seviyorum demiyosun diye
kafa utuledim:kedi:

ya benimde tv unitesini aldigimiz yere yaptirmam lazim
ikeadakiler uymuyo renk olarak maalesef
o yuzden bi sureligine kolileyip kaldircam cogunu
iyi geceler canim

pelincim, çalışlarda benim gittiğim hocanın muayenehaneside var. çok iyidir işinde. Prof.dr. Alkan Yıldırım. kendisi Çapa'da Perinatoloji bölümünde öğretim görevlisi.. aklında bulunsun
pelinimm belki bu persembelik sizi gormek için orda olabilirimm :) en büyük göbek benim :))
kız sen izmir'de değilmisin?
tebrikler.. nice uzun yıllar birlikte olmanız temennisiyle.. tabii oğlunuzla beraber..

tubacim tavsiyen icin tesekkur ederim
ama ben erkek drda rahat edemiyorum canim ya
cok elzem bi durumumda yok cok sukur
ama aklimin bi kosesine yazdim yerimseniben

Kızlar bizim aile dostumuz jinekolog bir bayan var. Şimdi siyasetle uğraştığı için bıraktı işini. Sabah bir kahvaltılı toplantıda söledim tek tek şikayetlerimi, sağolsun cevapladı. Haftada 3 gün balık yemeye bakmamı, sebze meyve tüketimi, kuru baklagil tüketmemi, süt ve yoğurdu gece yatarken değil sabah 11 gibi bisküvi ve süt akşam 5 de aynı şekilde içmemi söyledi. gece içilen süt yada yenilen yoğurt gaz yapıp midemizi yakıyormuş. Reny dyo kullanıyorum dedim gaviskon kullan dedi diğeri böbrekte kum yaparmış. öünlerini 5 öğün yapmamı, hamur ve tatlıdan uzak durmamı istedi.kahvaltıda olan böreği bile zacık yedirdi yemeyeceksin dedi :) bu arada yarın şeker yüklemem var hadi bakalım hayırlısı. Paylaşmak istedim...

tubacim tavsiyen icin tesekkur ederim
ama ben erkek drda rahat edemiyorum canim ya
cok elzem bi durumumda yok cok sukur
ama aklimin bi kosesine yazdim yerimseniben

ha tamam canım.. aklımdan geçmişti ama yinede söyleyim dedim.. hassasiyetlere saygım büyük.. buyrunnnnnnnnn

Tebrik ederim canım. Demek bir ortak noktamız var. Bizimde evlilik yıldönümümüz. Ama ilki. Yani henüz 1. yılımızı doldurduk. Allah hepimize eşlerimiz ve çocuklarımızla sağlıklı nice yıllar nasip etsin..

yoksa sare davutoglumu??kaydirigubbakcemile3
paylasim icin saol canim bende sutumu gece iciyodum daha erken iciym bari

ha tamam canım.. aklımdan geçmişti ama yinede söyleyim dedim.. hassasiyetlere saygım büyük.. buyrunnnnnnnnn
saol tubacim cok incesinopuyorumnanaktan

arada kafa ütülemek lazım pelincimm yoksa bosluyorlar :))

tubacımm yaklaşık bir ay oldu tasınalı da soyleyemedim sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…